Δήμος Αριστοτέλη: Πρόγραμμα προβολής και αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων

Δήμος Αριστοτέλη: Πρόγραμμα προβολής και αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της εταιρείας Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική Α.Ε. για το 2018.

Στόχος του προγράμματος είναι ο σχεδιασμός της αποδοτικότερης προβολής των δραστηριοτήτων που διαχειρίζεται η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. και περιλαμβάνει δράσεις τουριστικής προβολής σε Ελλάδα και Εξωτερικό αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης. Περιλαμβάνονται επίσης δράσεις οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του τουριστικού marketing και είναι προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής και τοπικής πραγματικότητας.

Η ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου κι είναι μονομετοχική δημοτική ανώνυμη εταιρεία, με κύριο μέτοχο τον Δήμο Αριστοτέλη, που κατέχει το 100% των μετοχών της. Έδρα της είναι η Ιερισσός και τα γραφεία της βρίσκονται στο Κέντρο Πολιτισμού. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στις 949.600 ευρώ.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των διαθέσιμων εργαλείων και τεχνικών για την προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Β.Α. Χαλκιδικής και των δραστηριοτήτων της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Η σύγχρονη διαφημιστική προσέγγιση για την τουριστική προβολή ενός τόπου και μίας δραστηριότητας υλοποιείται με την δημιουργία «ταυτότητας».

Απαραίτητη είναι η συνέργεια και η συνεπικουρική δράση με το αντίστοιχο πρόγραμμα που εκπονεί ο Δήμος Αριστοτέλη για την τουριστική προβολή της περιοχής. Πέρα λοιπόν από τα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου Αριστοτέλη, η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. καλείται να υλοποιήσει και τα παρακάτω:

-Συμμετοχή σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την προσέλκυση νέων επισκεπτών

-Δημιουργία ολοκληρωμένου έντυπου και ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού, που θα περιλαμβάνει τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητές της

-Συνεργασία με φορείς και οργανισμούς τουρισμού και με το σύνολο των τοπικών τουριστικών φορέων για την από κοινού υλοποίηση των προωθητικών δράσεων

-Δημιουργία νέου site για το camping με δυνατότητα on line κρατήσεων.

-Αναβάθμιση και ανάδειξη της ιστοσελίδας και των social media της ΑΞΤΑΔΑ και προώθησή τους για προσέλκυση νέων επισκεπτών, κυρίως εξωτερικού, με εξειδικευμένα εργαλεία όπως το Search Engine Optimization (SEO), το Google και τα Social Media

-Δημιουργία θεματικών spot προβολής των δραστηριοτήτων για την προβολή τους διαδικτυακά

-Δημιουργία ειδικών αναμνηστικών στα οποία θα προβάλλεται το μήνυμα και το λογότυπο της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. αλλά και του προορισμού

- 'Έλεγχος και συμπλήρωση πινακίδων τοπωνυμιών των σημείων ενδιαφέροντος που βρίσκονται οι δραστηριότητες της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α και βελτίωση της σήμανσης

-Δημιουργία κι Αξιοποίηση smartphone application "visitaristotelis" ως εργαλείο επικοινωνίας αλλά και προβολής των δραστηριοτήτων της ΑΞΤΑΔΑ και τη στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό για την υποστήριξη αυτή

-Ανάπτυξη ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Προβολής και Ανάδειξης του Τουριστικού Προϊόντος με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Αντικείμενο του προτεινόμενου έργου είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα περιλαμβάνει συνδυασμό μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής πύλης (portal) και ενός διαδικτυακού συστήματος διδιάστατης (2D) και τριδιάστατης (3D) απεικόνισης πληροφοριών

-Προώθηση της αίθουσας 3d σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, συλλόγους, σχολεία, Κ.Α.Π.Η., σε νέες κοινωνικές ομάδες, αλλά και tour operators ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Η Επιχείρηση διαθέτει μία από τις λίγες στην Ελλάδα, αίθουσες τρισδιάστατων προβολών, όπου προβάλλονται καθημερινά και κατά τις πρωινές ώρες, αλλά και τις απογευματινές, και Σαββατοκύριακα ταινίες μικρού μήκους και ταινίες 3D. Η ΑΞΤΑΔΑ μάλιστα έχει προχωρήσει σε δίκη της παραγωγή ταινίας με θέμα οδοιπορικό στο Άγιο όρος όπου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα προβάλει τρισδιάστατη ταινία γυρισμένη στο Άγιον όρος.

-Συνεργασία με εταιρία – εξωτερικούς συνεργάτες για την ανάληψη μέρους του προγράμματος και υλοποίηση του με στόχο την καλύτερη διεκπεραίωση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ έχει στην κατοχή της τα παρακάτω περιουσιακά στοιχεία, τα οποία της παραχωρήθηκαν από τον Δήμο για χρήση, αξιοποίηση κι εκμετάλλευση, είτε με ιδίους πόρους, είτε εκμισθώνοντάς τα:

  • Αίθουσα τρισδιάστατων προβολών Ιερισσού

Αποτέλεσε το πρώτο αμφιθέατρο στερεοσκοπικών προβολών στην Ελλάδα το 2004 κι έκανε την πρώτη ελληνική παραγωγή τρισδιάστατου σλάιντ στην Ελλάδα το 2006.

Αυτή τη στιγμή προβάλλει μόνο δικές της παραγωγές, οι οποίες γίνονται με χαμηλό κόστος μιας και υπάρχει ήδη η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός. Η ταινιοθήκη, αυτή την στιγμή, έχει τις εξής ταινίες, τις οποίες και προβάλλει: «Οδοιπορικό στο Άγιο Όρος», «Θαλασσόκοσμος» (γυρισμένο στο ενυδρείο θαλασσόκοσμος Ηρακλείου Κρήτης), οι «μύθοι του Αισώπου» και οι «Άθλοι του Ηρακλή» που είναι παιδικά κινούμενα σχέδια. Έχει καθημερινές πρωινές προβολές, αλλά και απογευματινές και ανοίγει οποιαδήποτε μέρα και ώρα του χρόνου για γκρουπ κατόπιν συνεννοήσεως.

Απευθύνεται σε μεμονωμένους τουρίστες, σχολεία, ΚΑΠΗ, συλλόγους και οργανωμένα γκρουπ. Το εισιτήριο κυμαίνεται από 4-6 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία.

Συνδυαστικά λειτουργεί στον ίδιο όροφο και ο εκθεσιακός χώρος, όπου φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις. Αυτή την στιγμή φιλοξενείται μια δική μας έκθεση φωτογραφίας από το Άγιο Όρος. Την αίθουσα διαχειρίζεται η ΑΞΤΑΔΑ με ιδίους πόρους.

  • Δημοτικό κάμπινγκ Ιερισσού

Το κάμπινγκ ήταν μια εγκαταλειμμένη έκταση, που λειτουργούσε ως κάμπινγκ τη δεκαετία ΄70 -΄80. Ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2003 και σήμερα διαθέτει 80 θέσεις τροχόσπιτων ενώ έχει και δυνατότητα φιλοξενίας 30 σκηνών. Η χωρητικότητά του σε επισκέπτες έχει φθάσει έως και 500 άτομα σε περίοδο αιχμής. Οι τιμές είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΕΟΤ και είναι ελκυστικές. Αυτή την στιγμή έχει πληρότητα 90% και δουλεύει με μόνιμους πελάτες, οι οποίοι είναι χρόνια στο κάμπινγκ και αποτελούν μέρος της τοπικής κοινωνίας. Δε διαθέτει καταστήματα, γιατί η πολιτική του Δήμου δεν είναι να δημιουργήσει ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά να φέρει κόσμο, ο οποίος στην συνέχεια θα ενισχύσει την τοπική αγορά.

  • Δημοτικό Παρκινγκ Ουρανούπολης

Βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού της Ουρανούπολης και απέναντι από το Γραφείο Διαμονητηρίων για το Άγιο Όρος. Έχει 200 θέσεις στάθμευσης σε χαμηλές τιμές και το καλοκαίρι συνήθως είναι sold out. Έλυσε ένα σοβαρό πρόβλημα με τα οχήματα στην Ουρανούπολη που μέχρι τότε πάρκαραν όπου έβρισκαν και δημιούργησε ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους επισκέπτες του Αγίου όρους, που δεν ήθελαν να αφήνουν στη μέση του δρόμου τα αυτοκίνητά τους για μέρες.

  • Ταχύπλοο σκάφος Αμμουλιανής

Το ταχύπλοο σκάφος ξεκίνησε την λειτουργία του το 2003. Είναι κλειστού τύπου, με δύο 500αρες perkins μηχανές, μέγιστη ταχύτητα τα 20 ναυτικά μίλια και χωρητικότητας 25 θέσεων. Εξυπηρετεί κοινωνικό σκοπό, μιας και ξεκινάει δρομολόγια από την ώρα που σταματούν τα δρομολογιακά πλοία έως αργά την νύχτα. Ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αμμουλιανής, η οποία, μετά την δύση του ηλίου αποκοβόταν από την στεριά, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των κατοίκων κι επισκεπτών, που δεν διέθεταν 50-100 ευρώ για μια μετακίνηση. Επιπλέον διαθέτει εξοπλισμένο ασθενοφόρο και στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει σώσει αρκετές ζωές.

  • Άλσος Αριστοτέλους

Στο πάρκο του Αριστοτέλη, όπου βρισκόταν μόνο ο ανδριάντας, τοποθετήσαμε το 2004 όργανα, τα οποία προμηθευτήκαμε από την Γερμανία και ανατρέχουν στις θεωρίες που διατύπωσε πρώτος ο Αριστοτέλης.

Αποτελεί αγαπημένο προορισμό σχολείων και οργανωμένων tour operators. Έχουν εκδοθεί φυλλάδια σε 5 γλώσσες, που εξηγούν τα φαινόμενα που πραγματεύονται στα "Φυσικά" του Αριστοτέλη και από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο υπάρχει πάντα  προσωπικό για την ασφάλεια και περιποίηση του χώρου. Η τιμή εισόδου είναι συμβολική, ίσα-ίσα να καλύπτει κάποια από τα λειτουργικά έξοδα, κυρίως μισθοδοσίες προσωπικού.

  • Ενοικιαζόμενα ακίνητα

Επειδή όλες οι παραπάνω δράσεις δεν μπορούν να καλύψουν το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης, έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο κάποια ακίνητα για εκμετάλλευση και τα οποία η ΑΞΤΑΔΑ ενοικιάζει. Τα ακίνητα που έχουν παραχωρηθεί είναι τα εξής:

-Οικία Μήτσιου διατηρητέο κτίσμα του 1850 που λειτουργεί ως παραδοσιακά ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αρναία,

-Πράσινο χωριό συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων με εστιατόριο και καφετέρια στην Αρναία

-Αναψυκτήριο στην Ολυμπιάδα

-Βeach bar στην Ολυμπιάδα

-Εστιατόριο-αναψυκτήριο Ξενία στα Σταγειρα Δίπλα στο Άλσος Αριστοτέλη

-Beach bar στην Ιερισσό με βραβευμένη ακτή με γαλάζια σημαία

-Beach bar στην Ιερισσό με βραβευμένη ακτή με γαλάζια σημαία

-Beach bar στα νησάκια Δρένια

-Beach bar στo Στρατώνι

-Ταβέρνα στην Ιερισσό

-Αναψυκτήριο στο κέντρο της Ιερισσού

-Beach bar στα Νέα Ρόδα

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/03 07:59

    Η Ελλάδα στην 5η θέση των κυριότερων επενδυτριών χωρών στη Ρουμανία

  2. 29/03 07:58

    Οι τιμές πώλησης πολυτελών ακινήτων στις δημοφιλέστερες περιοχές του Μιλάνου

  3. 29/03 07:11

    Διαγωνισμός 140.000 ευρώ για διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία

  4. 29/03 07:08

    Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιούνται οι 450 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στα Εμιράτα

  5. 29/03 07:01

    Τουριστική προβολή, μέσω του GRis FESTIVAL, στη Νέα Υόρκη

  6. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  7. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  8. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  9. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  10. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  11. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  12. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  13. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  14. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  15. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  16. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  17. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  18. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  19. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  20. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  21. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  22. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  23. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  24. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  25. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  26. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  27. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  28. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  29. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  30. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  31. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  32. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  33. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  34. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  35. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  36. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  37. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  38. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  39. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  40. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  41. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  42. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  43. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  44. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  45. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  46. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  47. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  48. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  49. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  50. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  51. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  52. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  53. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  54. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  55. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  56. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  57. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  58. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  59. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  60. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  61. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  62. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  63. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  64. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  65. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  66. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  67. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  68. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  69. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  70. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  71. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  72. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  73. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  74. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  75. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  76. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  77. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  78. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  79. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  80. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  81. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  82. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  83. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  84. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  85. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  86. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  87. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  88. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  89. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  90. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  91. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  92. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  93. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  94. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  95. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  96. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  97. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  98. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  99. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  100. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα