Δήμος Αριστοτέλη: Πρόγραμμα προβολής και αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων

Δήμος Αριστοτέλη: Πρόγραμμα προβολής και αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της εταιρείας Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική Α.Ε. για το 2018.

Στόχος του προγράμματος είναι ο σχεδιασμός της αποδοτικότερης προβολής των δραστηριοτήτων που διαχειρίζεται η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. και περιλαμβάνει δράσεις τουριστικής προβολής σε Ελλάδα και Εξωτερικό αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης. Περιλαμβάνονται επίσης δράσεις οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του τουριστικού marketing και είναι προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής και τοπικής πραγματικότητας.

Η ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου κι είναι μονομετοχική δημοτική ανώνυμη εταιρεία, με κύριο μέτοχο τον Δήμο Αριστοτέλη, που κατέχει το 100% των μετοχών της. Έδρα της είναι η Ιερισσός και τα γραφεία της βρίσκονται στο Κέντρο Πολιτισμού. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στις 949.600 ευρώ.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των διαθέσιμων εργαλείων και τεχνικών για την προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Β.Α. Χαλκιδικής και των δραστηριοτήτων της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Η σύγχρονη διαφημιστική προσέγγιση για την τουριστική προβολή ενός τόπου και μίας δραστηριότητας υλοποιείται με την δημιουργία «ταυτότητας».

Απαραίτητη είναι η συνέργεια και η συνεπικουρική δράση με το αντίστοιχο πρόγραμμα που εκπονεί ο Δήμος Αριστοτέλη για την τουριστική προβολή της περιοχής. Πέρα λοιπόν από τα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου Αριστοτέλη, η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. καλείται να υλοποιήσει και τα παρακάτω:

-Συμμετοχή σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την προσέλκυση νέων επισκεπτών

-Δημιουργία ολοκληρωμένου έντυπου και ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού, που θα περιλαμβάνει τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητές της

-Συνεργασία με φορείς και οργανισμούς τουρισμού και με το σύνολο των τοπικών τουριστικών φορέων για την από κοινού υλοποίηση των προωθητικών δράσεων

-Δημιουργία νέου site για το camping με δυνατότητα on line κρατήσεων.

-Αναβάθμιση και ανάδειξη της ιστοσελίδας και των social media της ΑΞΤΑΔΑ και προώθησή τους για προσέλκυση νέων επισκεπτών, κυρίως εξωτερικού, με εξειδικευμένα εργαλεία όπως το Search Engine Optimization (SEO), το Google και τα Social Media

-Δημιουργία θεματικών spot προβολής των δραστηριοτήτων για την προβολή τους διαδικτυακά

-Δημιουργία ειδικών αναμνηστικών στα οποία θα προβάλλεται το μήνυμα και το λογότυπο της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. αλλά και του προορισμού

- 'Έλεγχος και συμπλήρωση πινακίδων τοπωνυμιών των σημείων ενδιαφέροντος που βρίσκονται οι δραστηριότητες της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α και βελτίωση της σήμανσης

-Δημιουργία κι Αξιοποίηση smartphone application "visitaristotelis" ως εργαλείο επικοινωνίας αλλά και προβολής των δραστηριοτήτων της ΑΞΤΑΔΑ και τη στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό για την υποστήριξη αυτή

-Ανάπτυξη ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Προβολής και Ανάδειξης του Τουριστικού Προϊόντος με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Αντικείμενο του προτεινόμενου έργου είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα περιλαμβάνει συνδυασμό μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής πύλης (portal) και ενός διαδικτυακού συστήματος διδιάστατης (2D) και τριδιάστατης (3D) απεικόνισης πληροφοριών

-Προώθηση της αίθουσας 3d σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, συλλόγους, σχολεία, Κ.Α.Π.Η., σε νέες κοινωνικές ομάδες, αλλά και tour operators ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Η Επιχείρηση διαθέτει μία από τις λίγες στην Ελλάδα, αίθουσες τρισδιάστατων προβολών, όπου προβάλλονται καθημερινά και κατά τις πρωινές ώρες, αλλά και τις απογευματινές, και Σαββατοκύριακα ταινίες μικρού μήκους και ταινίες 3D. Η ΑΞΤΑΔΑ μάλιστα έχει προχωρήσει σε δίκη της παραγωγή ταινίας με θέμα οδοιπορικό στο Άγιο όρος όπου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα προβάλει τρισδιάστατη ταινία γυρισμένη στο Άγιον όρος.

-Συνεργασία με εταιρία – εξωτερικούς συνεργάτες για την ανάληψη μέρους του προγράμματος και υλοποίηση του με στόχο την καλύτερη διεκπεραίωση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ έχει στην κατοχή της τα παρακάτω περιουσιακά στοιχεία, τα οποία της παραχωρήθηκαν από τον Δήμο για χρήση, αξιοποίηση κι εκμετάλλευση, είτε με ιδίους πόρους, είτε εκμισθώνοντάς τα:

 • Αίθουσα τρισδιάστατων προβολών Ιερισσού

Αποτέλεσε το πρώτο αμφιθέατρο στερεοσκοπικών προβολών στην Ελλάδα το 2004 κι έκανε την πρώτη ελληνική παραγωγή τρισδιάστατου σλάιντ στην Ελλάδα το 2006.

Αυτή τη στιγμή προβάλλει μόνο δικές της παραγωγές, οι οποίες γίνονται με χαμηλό κόστος μιας και υπάρχει ήδη η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός. Η ταινιοθήκη, αυτή την στιγμή, έχει τις εξής ταινίες, τις οποίες και προβάλλει: «Οδοιπορικό στο Άγιο Όρος», «Θαλασσόκοσμος» (γυρισμένο στο ενυδρείο θαλασσόκοσμος Ηρακλείου Κρήτης), οι «μύθοι του Αισώπου» και οι «Άθλοι του Ηρακλή» που είναι παιδικά κινούμενα σχέδια. Έχει καθημερινές πρωινές προβολές, αλλά και απογευματινές και ανοίγει οποιαδήποτε μέρα και ώρα του χρόνου για γκρουπ κατόπιν συνεννοήσεως.

Απευθύνεται σε μεμονωμένους τουρίστες, σχολεία, ΚΑΠΗ, συλλόγους και οργανωμένα γκρουπ. Το εισιτήριο κυμαίνεται από 4-6 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία.

Συνδυαστικά λειτουργεί στον ίδιο όροφο και ο εκθεσιακός χώρος, όπου φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις. Αυτή την στιγμή φιλοξενείται μια δική μας έκθεση φωτογραφίας από το Άγιο Όρος. Την αίθουσα διαχειρίζεται η ΑΞΤΑΔΑ με ιδίους πόρους.

 • Δημοτικό κάμπινγκ Ιερισσού

Το κάμπινγκ ήταν μια εγκαταλειμμένη έκταση, που λειτουργούσε ως κάμπινγκ τη δεκαετία ΄70 -΄80. Ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2003 και σήμερα διαθέτει 80 θέσεις τροχόσπιτων ενώ έχει και δυνατότητα φιλοξενίας 30 σκηνών. Η χωρητικότητά του σε επισκέπτες έχει φθάσει έως και 500 άτομα σε περίοδο αιχμής. Οι τιμές είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΕΟΤ και είναι ελκυστικές. Αυτή την στιγμή έχει πληρότητα 90% και δουλεύει με μόνιμους πελάτες, οι οποίοι είναι χρόνια στο κάμπινγκ και αποτελούν μέρος της τοπικής κοινωνίας. Δε διαθέτει καταστήματα, γιατί η πολιτική του Δήμου δεν είναι να δημιουργήσει ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά να φέρει κόσμο, ο οποίος στην συνέχεια θα ενισχύσει την τοπική αγορά.

 • Δημοτικό Παρκινγκ Ουρανούπολης

Βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού της Ουρανούπολης και απέναντι από το Γραφείο Διαμονητηρίων για το Άγιο Όρος. Έχει 200 θέσεις στάθμευσης σε χαμηλές τιμές και το καλοκαίρι συνήθως είναι sold out. Έλυσε ένα σοβαρό πρόβλημα με τα οχήματα στην Ουρανούπολη που μέχρι τότε πάρκαραν όπου έβρισκαν και δημιούργησε ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους επισκέπτες του Αγίου όρους, που δεν ήθελαν να αφήνουν στη μέση του δρόμου τα αυτοκίνητά τους για μέρες.

 • Ταχύπλοο σκάφος Αμμουλιανής

Το ταχύπλοο σκάφος ξεκίνησε την λειτουργία του το 2003. Είναι κλειστού τύπου, με δύο 500αρες perkins μηχανές, μέγιστη ταχύτητα τα 20 ναυτικά μίλια και χωρητικότητας 25 θέσεων. Εξυπηρετεί κοινωνικό σκοπό, μιας και ξεκινάει δρομολόγια από την ώρα που σταματούν τα δρομολογιακά πλοία έως αργά την νύχτα. Ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αμμουλιανής, η οποία, μετά την δύση του ηλίου αποκοβόταν από την στεριά, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των κατοίκων κι επισκεπτών, που δεν διέθεταν 50-100 ευρώ για μια μετακίνηση. Επιπλέον διαθέτει εξοπλισμένο ασθενοφόρο και στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει σώσει αρκετές ζωές.

 • Άλσος Αριστοτέλους

Στο πάρκο του Αριστοτέλη, όπου βρισκόταν μόνο ο ανδριάντας, τοποθετήσαμε το 2004 όργανα, τα οποία προμηθευτήκαμε από την Γερμανία και ανατρέχουν στις θεωρίες που διατύπωσε πρώτος ο Αριστοτέλης.

Αποτελεί αγαπημένο προορισμό σχολείων και οργανωμένων tour operators. Έχουν εκδοθεί φυλλάδια σε 5 γλώσσες, που εξηγούν τα φαινόμενα που πραγματεύονται στα "Φυσικά" του Αριστοτέλη και από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο υπάρχει πάντα  προσωπικό για την ασφάλεια και περιποίηση του χώρου. Η τιμή εισόδου είναι συμβολική, ίσα-ίσα να καλύπτει κάποια από τα λειτουργικά έξοδα, κυρίως μισθοδοσίες προσωπικού.

 • Ενοικιαζόμενα ακίνητα

Επειδή όλες οι παραπάνω δράσεις δεν μπορούν να καλύψουν το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης, έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο κάποια ακίνητα για εκμετάλλευση και τα οποία η ΑΞΤΑΔΑ ενοικιάζει. Τα ακίνητα που έχουν παραχωρηθεί είναι τα εξής:

-Οικία Μήτσιου διατηρητέο κτίσμα του 1850 που λειτουργεί ως παραδοσιακά ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αρναία,

-Πράσινο χωριό συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων με εστιατόριο και καφετέρια στην Αρναία

-Αναψυκτήριο στην Ολυμπιάδα

-Βeach bar στην Ολυμπιάδα

-Εστιατόριο-αναψυκτήριο Ξενία στα Σταγειρα Δίπλα στο Άλσος Αριστοτέλη

-Beach bar στην Ιερισσό με βραβευμένη ακτή με γαλάζια σημαία

-Beach bar στην Ιερισσό με βραβευμένη ακτή με γαλάζια σημαία

-Beach bar στα νησάκια Δρένια

-Beach bar στo Στρατώνι

-Ταβέρνα στην Ιερισσό

-Αναψυκτήριο στο κέντρο της Ιερισσού

-Beach bar στα Νέα Ρόδα

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 16/08 08:59

  Πώς το ελληνικό λάδι πωλείται ως προϊόν Made in Italy

 2. 16/08 08:11

  Υπουργείο Πολιτισμού: Αποφάσεις για 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Θηρασιά

 3. 16/08 08:09

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 4. 16/08 08:07

  IHG Hotels & Resorts: Νέα υπηρεσία βόλτας σκύλων στα ξενοδοχεία Kimpton στις ΗΠΑ

 5. 16/08 08:05

  Επέστρεψε η τουριστική δραστηριότητα στην Τυνησία

 6. 15/08 22:30

  Ιταλία: 91% πληρότητα στα ενοικιαζόμενα

 7. 15/08 08:59

  Ιατρικός τουρισμός | Η χαμένη ευκαιρία προσέλκυσης Βρετανών στη χώρα μας

 8. 15/08 08:51

  Στην Κύπρο τρώνε παγωτό όλο τον χρόνο

 9. 15/08 08:34

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

 10. 15/08 08:16

  Σταδιακή επιστροφή των Ούγγρων τουριστών στην Ελλάδα

 11. 15/08 08:05

  Δήμος Αβδήρων: Aξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου «νερό πηγής Ποταμιάς»

 12. 14/08 11:48

  Βασίλης Κικίλιας: Πάμε για ρεκόρ εσόδων-θα ξεπεράσουμε το 2019

 13. 14/08 08:37

  H Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Ελβετούς

 14. 14/08 08:30

  Το 45% των Αμερικανών καταναλώνει τουλάχιστον τρία σνακ ημερησίως

 15. 14/08 08:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Μύκονο

 16. 14/08 08:27

  Αυξάνεται το τουριστικό ρεύμα των Σέρβων προς την Ελλάδα

 17. 14/08 08:25

  Αδελφοποίηση Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Bomet της Κένυας

 18. 13/08 08:20

  Έως το 2023 θα είναι έτοιμο το μουσείο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα

 19. 13/08 08:15

  Εκθεσιακό Κέντρο προβολής της μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας

 20. 13/08 08:13

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Ερμιονίδα

 21. 13/08 08:09

  Ενεργειακή λύση σε 2 μικρούς πυρηνικούς σταθμούς βρίσκει η Ολλανδία

 22. 13/08 06:11

  Αίτημα για την κατασκευή της Κανδήλιας οδού και την διασύνδεση της Χαλκίδας με την Β. Εύβοια

 23. 12/08 14:38

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για νέο ξενοδοχείο στα Σύβοτα

 24. 12/08 14:36

  Νέες επενδύσεις και θετικές εξελίξεις για τον τουρισμό στην Ισπανία

 25. 12/08 14:34

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κω και Κάρπαθο

 26. 12/08 14:31

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων | Από τα Γιάννενα στο Dubrovnik σε 5 ώρες

 27. 12/08 14:16

  Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους επισκέπτες της

 28. 12/08 11:31

  Trivago | Ξενοδοχεία: Ο σωστός τρόπος να προσεγγίσετε παγκόσμιους ταξιδιώτες

 29. 12/08 10:44

  ΗΠΑ | Ο κορωνοϊός δεν θα επηρεάζει πλέον την καθημερινότητα- τέλος η καραντίνα και η κοινωνική απόσταση

 30. 12/08 10:18

  Αρχίζουν ξανά οι πτήσεις μεταξύ Κίνας και Ηνωμένου Βασιλείου

 31. 12/08 09:54

  Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος απόψε σε 50 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

 32. 12/08 08:35

  Υπουργείο Τουρισμού: Παραχώρηση 2 καταφυγίων τουριστικών σκαφών

 33. 12/08 08:26

  Θεατρικό Μουσείο στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

 34. 12/08 08:23

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στο Μεγανήσι και στη θέση Καστός Λευκάδας

 35. 12/08 08:22

  7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Παυλοπέτρια στην Ελαφόνησο

 36. 11/08 16:33

  Πολωνία: Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομική δραστηριότητα

 37. 11/08 16:11

  Ενισχύσεις για 5 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πύλη, Πήλιο και Βόλο

 38. 11/08 14:34

  Οδησσός: ο πόλεμος πλήττει και τον τουρισμό

 39. 11/08 13:58

  Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας καλωσορίζει την έναρξη λειτουργίας του W Escape, που αναβαθμίζει όλη την περιοχή

 40. 11/08 12:35

  Επιδείνωση του καιρού για το επόμενο τριήμερο προβλέπει η ΕΜΥ

 41. 11/08 11:23

  Η Jet2.com και η Jet2holidays άνοιξαν τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν 2023/2024- εκτός η Ελλάδα (επί του παρόντος)

 42. 11/08 10:28

  Τουρισμός | Ο FTI άνοιξε τις κρατήσεις για τις διακοπές των Γερμανών στην Ελλάδα το 2023

 43. 11/08 09:48

  Τα ξενοδοχεία προσφέρονται για καριέρα υψηλής αναγνώρισης – Έξι νέες βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 44. 11/08 08:20

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ερμιόνη και Κέρκυρα

 45. 11/08 08:13

  Chaniartoon International Comic and Animation Festival στα Χανιά

 46. 11/08 08:09

  Σουηδία: Στα υψηλά επίπεδα του 1991 ο πληθωρισμός – Ανοδικά οι τιμές και σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

 47. 11/08 08:06

  Σαουδική Αραβία: Πρώτος κλάδος με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις η εστίαση

 48. 10/08 16:44

  Πτήσεις με βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα και από το αεροδρόμιο της Αθήνας, από την Aegean και τα Ελληνικά Πετρέλαια

 49. 10/08 16:11

  Σλοβενία: Eπιδοτήσεις σε 10 αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις στη Λουμπλιάνα

 50. 10/08 14:16

  Drones σώζουν ζωές στις ισπανικές παραλίες

 51. 10/08 13:50

  Ολλανδικά και βελγικά ΜΜΕ αποθεώνουν την Ελλάδα

 52. 10/08 11:43

  Βασίλης Κικίλιας: «Όλοι μαζί να κρατήσουμε ψηλά το ελληνικό τουριστικό προϊόν»

 53. 10/08 11:31

  Ξεκινούν οι αιτήσεις για 914 καταρτιζόμενους στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού- Δύο νέες ειδικότητες

 54. 10/08 09:48

  TUI | Τουρισμός: Ισχυρό το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου | Ο όμιλος αναμένει το 2022 να κλείσει κοντά στα επίπεδα του 2019

 55. 10/08 08:36

   Η μεγάλη επιστροφή του ισπανικού τουρισμού  

 56. 10/08 08:35

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χανιά και Μύκονο

 57. 10/08 08:33

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδα

 58. 10/08 08:31

  Πρωτοφανής μείωση της απασχόλησης στην Ισπανία τον Ιούλιο

 59. 10/08 08:28

  Γιορτή Μήλου στην Αγιά Λάρισας

 60. 09/08 17:10

  Το W Costa Navarino υποδέχεται σήμερα τους πρώτους επισκέπτες

 61. 09/08 14:56

  Κομισιόν | Πότε θα αρχίσει η παράδοση των εμβολίων (και για τις παραλλαγές) της Moderna

 62. 09/08 14:46

  Ενισχύσεις για 10 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πήλιο, Σκιάθο, Σκόπελο και Βόλο

 63. 09/08 12:49

  Ψηφιακή Διαβούλευση για τη δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού Αττικής

 64. 09/08 12:33

  Απότομη ύφεση στο Ην. Βασίλειο το 2023 – Προβλέψεις για συρρίκνωση της ταξιδιωτικής ζήτησης

 65. 09/08 11:36

  Τουρισμός 2050: Oι ταξιδιώτες θα εγκαταλείψουν τις πανάκριβες πτήσεις – Διακοπές και εργασία το μέλλον

 66. 09/08 11:15

  iet2: Από το Μάρτιο ξεκινά η τουριστική σεζόν του 2023 στην Τουρκία από τη Βρετανία

 67. 09/08 11:01

  Τουρισμός: Μεγάλη «κάθοδος» των Αμερικανών στην Ιταλία, που εκτοξεύει τα έσοδα

 68. 09/08 10:01

  DER Touristik | Υψηλή ζήτηση για ταξίδια των Γερμανών το χειμώνα σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς

 69. 09/08 08:55

  Kαλοκαιρινή Γιορτή Γλυκού στα Φάρσαλα

 70. 09/08 08:53

  Απαιτείται ολοκληρωμένη πολιτική για την προσέλκυση Ιαπώνων τουριστών

 71. 09/08 08:10

  Τρεις βεβαιώσεις για επισκέψιμα Οινοποιεία

 72. 09/08 08:05

  Άδεια για πλωτή εξέδρα μπροστά από το ξενοδοχείο Angsana στην Κέρκυρα - άδεια και στη Λευκάδα

 73. 09/08 08:03

  Έκθεση Υπουργείου Εξωτερικών ΗΠΑ: Το ΑΕΠ στην Ελλάδα αυξήθηκε σε 211 δισ. ευρώ το 2021 χάρη και στον τουρισμό

 74. 08/08 17:51

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Ενίσχυση για νέα κατασκήνωση 5 αστέρων στο Γύθειο

 75. 08/08 15:31

  Γερμανικός τουρισμός: Πώς η άνοδος του κόστους διακοπών επηρεάζει τους ταξιδιώτες

 76. 08/08 13:54

  Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

 77. 08/08 13:42

  Διακοπές στην Ελλάδα για τα παιδιά από τη Μπούτσα – 600 παιδιά από την Ουκρανία στις ελληνικές κατασκηνώσεις 

 78. 08/08 13:02

  Η νέα τάση στα ξενοδοχεία: Τα μαξιλάρια που μιλούν! (video)

 79. 08/08 12:15

  Condor | Ο εκκεντρικός κ. “Tecke” που αύξησε το μισθό των εργαζομένων για να... προλάβει τις απεργίες

 80. 08/08 11:49

  Τουρισμός | Αυξημένη ζήτηση για χειμερινές διακοπές στην Καραϊβική από τους Γερμανούς

 81. 08/08 11:37

  «Democracy and Happiness Weekend» στην Costa Navarino, στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum

 82. 08/08 11:22

  Προβληματισμός των ξενοδόχων για τα συμβόλαια του 2023

 83. 08/08 10:41

  Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» στα αμερικανικά ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» 2022

 84. 08/08 10:10

  ΗΠΑ | Τουρισμός: Χιλιάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας

 85. 08/08 09:19

  Καταγγελία Ξ.Ε.Ε. στον ΟΠΙ για το αμοιβολόγιο του οργανισμού «ΕΔΕΜ»

 86. 08/08 08:34

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αρχαία Κόρινθο και Νεμέα

 87. 08/08 08:32

  Επανάχρηση του Μεγάρου Κοθρή ως Δημοτική Πινακοθήκη στο Ηράκλειο

 88. 08/08 08:30

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 89. 08/08 08:28

  Αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου

 90. 08/08 08:26

  Διεθνές Φεστιβάλ "Πέρα από τα Σύνορα" στο Καστελλόριζο

 91. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 92. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 93. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 94. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 95. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 96. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 97. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 98. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 99. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 100. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»