FedHATTA: Προβλήματα από την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων άφιξης

Α Decrease font Enlarge font
FedHATTA: Προβλήματα από την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων άφιξης

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα Πρωτόκολλα άφιξης που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου 2020 για την είσοδο των ξένων επισκεπτών στη χώρα μας, έχουμε λάβει έναν καταιγισμό παραπόνων και ανησυχιών, τόσο από την ευρωπαϊκή και άλλη ξένη τουριστική αγορά όσο και από την εγχώρια, τονίζεται σε ανακοίνωση της FedHATTA.

Όπως αναφέρει:

Μας κοινοποιήθηκαν προβλήματα τεχνικής φύσεως που αντιμετωπίζουν υποψήφιοι ταξιδιώτες που προσπαθούν να συμπληρώσουν την Passenger Locator Form (PLF) στην ιστοσελίδα https://travel.gov.gr/#/. Συγκεκριμένα, το ερωτηματολόγιο -με τη σημερινή μορφή του- δεν είναι εύκολο να συμπληρωθεί:

Μεταξύ άλλων, δεν δέχεται ειδικά σύμβολα, η ερώτηση «Προσωρινή Διεύθυνση» οδηγεί σε σφάλμα και η ερώτηση για τα γκρουπ δεν είναι σαφής.

Όταν ο ενδιαφερόμενος μπει στην πρώτη μάσκα, αφού έχει επιλέξει “Aircraft”, προσθέσει το όνομα της αεροπορικής εταιρείας και στη συνέχεια μεταβεί στο πεδίο “Flight Number” με Shift+Tab και όχι με το ποντίκι του υπολογιστή, η απάντηση δεν αναγνωρίζεται και το σύστημα προχωρά στην επόμενη εικόνα. Αν, όμως, ξαναμπεί από την αρχή και προχωρήσει κάνοντας κλικ με το ποντίκι του Η/Υ σε κάθε επιλογή, τότε όλα λειτουργούν ομαλά και οι εικόνες προχωρούν όπως πρέπει.

Σε κάποιο σημείο υπάρχει η επιλογή «Βόρειο Αιγαίο» και «Νότιο Αιγαίο». Αυτή δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει, διότι ο κάθε ξένος επισκέπτης δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει πού ανήκει διοικητικά το νησί που θα επισκεφθεί. Θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική κατηγοριοποίηση, αν θεωρείται απολύτως απαραίτητη.

Η δημιουργία του QR Code δεν λειτουργεί όπως πρέπει ακόμη. Υποψήφιος ταξιδιώτης που έστειλε το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο, έλαβε ειδοποίηση παραλαβής με σύνδεσμο για το διαφημιστικό βίντεο της Ελλάδας, αλλά όχι ακόμη τον QR Code.

 Άλλοι, σχετικοί με το θέμα, προβληματισμοί έχουν ως εξής:

 • Η ιστοσελίδα https://travel.gov.gr/#/ και η πλατφόρμα για την συμπλήρωση της Passenger Locator Form, στην τρέχουσα beta έκδοσή τους, υπάρχουν μόνο στην αγγλική γλώσσα. Είναι απαραίτητο να γίνουν διαθέσιμες και σε άλλες γλώσσες, για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών -  τουλάχιστον, προς το παρόν, στη γαλλική και τη γερμανική.
 • Το ποιος θα εξεταστεί τελικά στο σημείο εισόδου για τον Covid-19 είναι μια μορφή «λοταρίας», αφού η πληροφορία αυτή περιέχεται στον μοναδικό QR Code που λαβαίνει ο κάθε ταξιδιώτης, αλλά ο ίδιος δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων. Όποιος έχει συνεπώς την ατυχία να επιλεγεί για το τεστ, θα χάσει μία ή δύο ημέρες από τις διακοπές του σε απομόνωση, στο δωμάτιό του, περιμένοντας το αποτέλεσμα.
 • Τι θα ισχύσει για τα μέλη της οικογένειά του που, ενδεχομένως, θα μένουν μαζί του στο δωμάτιο;
 • Οι ζητούμενες προσωπικές πληροφορίες δεν συνοδεύονται σε καμία περίπτωση από δήλωση επεξεργασίας, σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλλει ο Κανονισμός GDPR.
 • Το γεγονός ότι ο ταξιδιώτης πρέπει να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, το καθιστά απαγορευτικό για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν είναι εξοικειωμένα με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 • Η υποχρεωτική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου 48 ώρες πριν από την άφιξη θα έχει δυσμενή επίπτωση στις πωλήσεις της τελευταίας στιγμής.
 • Αν κάποιος ταξιδιώτης, για οποιονδήποτε λόγο, δεν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, τι επιπτώσεις θα έχει; Θα έχει τη δυνατότητα να το συμπληρώσει επί τόπου, στον προορισμό;
 • Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο μόνο online; Δεν θα υπάρξει δυνατότητα να το λαβαίνουν οι ταξιδιώτες στο αεροσκάφος ή και στο αεροδρόμιο;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα και τις διαμαρτυρίες που έχουμε λάβει για το νέο σύστημα μέχρι τώρα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εξακολουθήσουν να έρχονται.

Θεωρούμε ότι, αφού δεν είναι πλήρως λειτουργική ακόμη, η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να ακυρωθεί εντελώς για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι να τελειοποιηθεί, έτσι ώστε να αποφευχθούν προβλήματα, διαμαρτυρίες και εκνευρισμός από την πλευρά των επισκεπτών μας, των οποίων τις διακοπές ασφαλώς δεν θέλουμε να καταστρέψουμε με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για τον τουρισμό μας στη συνέχεια.

 Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει έλεγχος των εισερχομένων στη χώρα μας, όμως αυτός πρέπει να γίνεται με ένα φιλικό και ελάχιστα παρεμβατικό σύστημα, το οποίο θα γίνεται ελάχιστα αντιληπτό και δεν θα βάζει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της Ελλάδας ως ταξιδιωτικού προορισμού, αλλά αντίθετα θα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μεγάλη σημασία πρέπει επίσης να δοθεί στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (οι οποίες δεν έχουν χρονικό περιθώριο 48 ωρών για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου), έτσι ώστε να μη χαθούν επισκέπτες από κακή διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης, διότι η χώρα μας αυτό το καλοκαίρι στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ελπίζει ιδιαίτερα, για να αντιστρέψει κάπως τη δύσκολη κατάσταση.

Είναι απόλυτη ανάγκη να επανεξεταστεί το όλο σύστημα που θα θέσουν σε λειτουργία τα Πρωτόκολλα άφιξης, έτσι ώστε να μην υπονομευτεί χωρίς λόγο όλη η τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα από όλες τις πλευρές για μία γρήγορη και επιτυχημένη επανεκκίνηση του τουρισμού μας.

Επιπλέον, εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε γιατί, ενώ όλη η Ευρώπη -που έχει πλήρη επίγνωση των κινδύνων από τον Covid-19- επιτρέπει την κυκλοφορία των ειδικών τουριστικών λεωφορείων και των mini van των τουριστικών γραφείων με το 100% της πληρότητάς τους σε επιβάτες, στη χώρα μας πρέπει να περιμένουμε ακόμη μέχρι τις 16 Ιουλίου για να δούμε αν θα υπάρξει αλλαγή στο μέτρο του 65%.

Η συγκεκριμένη εμμονή είναι καταστροφική για τον τουρισμό μας, όπου κάθε μέρα και κάθε επισκέπτης μετράνε στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία.

Με όμοιο τρόπο είναι καταστροφικές και οι κατευθυντήριες οδηγίες επανέναρξης λειτουργίας των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων, σύμφωνα με τις οποίες γκρουπ των 30-35 ατόμων θα πρέπει να χωρίζονται σε ομάδες των 8 ή των 15 ατόμων για να ξεναγηθούν σε μουσεία ή σε αρχαιολογικούς χώρους, δηλαδή σε χώρους μεγάλους ή/και υπαίθριους, που δεν δικαιολογούν αντικειμενικά τόσο υπερβολικές προφυλάξεις, ενώ η όλη διαδικασία ανεβάζει υπερβολικά τα κόστη και καθιστά απαγορευτικούς τους χρόνους αναμονής για τους επισκέπτες.

 

Η Κύπρος, έγκαιρα και συντονισμένα, ανακοίνωσε προς όλους τους ενδιαφερόμενους το πλήρες πρόγραμμά της για την υποδοχή των επισκεπτών της, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει κανένα σχετικό ζήτημα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αποδεκτό η χώρα μας να θέτει τον εαυτό της σε δυσμενέστερη θέση, με μη φιλικά και δυσεφάρμοστα Πρωτόκολλα και με επιμονή σε περιορισμούς στις μεταφορές που δεν διατηρούν οι άλλες χώρες.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, αυτή τη χρονιά περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη. Ας μην τον σπαταλήσουμε άλλο!!

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 03/07 18:26

  Μπαράζ ακυρώσεων Ρουμάνων τουριστών στη Θάσο, λόγω αδυναμίας οδικής πρόσβασης

 2. 03/07 17:32

  Στην Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου τελικά οι Βρετανοί τουρίστες- η τελική λιστα

 3. 03/07 15:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα προσπαθεί να ενταχθεί στη λίστα των χωρών, που ανοίγουν τα σύνορα

 4. 03/07 14:46

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 5. 03/07 14:41

  Πώς υποδέχεται η βρετανική τουριστική βιομηχανία το άνοιγμα των συνόρων

 6. 03/07 13:56

  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε περιοχές της Πελοποννήσου για κίνδυνο πυρκαγιάς

 7. 03/07 13:45

  Μ.Κόνσολας: Σχέδιο για να μπουν όλες οι Περιφέρειες στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης

 8. 03/07 13:37

  Τα GHotels προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ με αίσθημα ευγνωμοσύνης

 9. 03/07 13:34

  Στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της TUI Βρετανίας (video)

 10. 03/07 13:02

  Marketing Greece: H καμπάνια Endless Greek Summer για το ελληνικό και διεθνές κοινό (video)

 11. 03/07 12:43

  Το Porto Sani υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του 2020 - Νέα εστιατόρια, δραστηριότητες & πρωτόκολλα

 12. 03/07 12:37

  Ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό: Ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο

 13. 03/07 11:54

  Διάσκεψη των Ην. Εθνών: Μείωση 4% του ΑΕΠ στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού – Ποια είναι η εικόνα παγκοσμίως

 14. 03/07 11:42

  H όμορφη Παροικιά στην καρδιά του Αιγαίου

 15. 03/07 11:37

  Τα δίδυμα ελληνικά νησάκια που «βυθίζονται» και ξαναεμφανίζονται

 16. 03/07 11:36

  Κ.Μητσοτάκης: Χωρίς προκαταβολή φόρου και εργοδοτικές εισφορές οι εποχικές επιχειρήσεις- αναστολή συμβάσεων στον τουρισμό

 17. 03/07 11:32

  LOT: Περισσότερες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς

 18. 03/07 11:30

  Τουρισμός/ Γερμανία: Ψηφίστηκε το βάουτσερ στα ταξίδια - Τι προβλέπεται στο εξής για τις επιστροφές χρημάτων

 19. 03/07 11:26

  Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

 20. 03/07 10:47

  Ανοίγει τα σύνορα το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου- σήμερα η λίστα των χωρών- τι θα γίνει με την Ελλάδα

 21. 03/07 10:34

  Προβολή των Λειψών στο μετρό της Αθήνας

 22. 03/07 10:26

  Δήμος Μυκόνου: Αρνητική γνωμοδότηση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση PROJECT BLUE

 23. 03/07 10:24

  Έρευνα: Στο ναδίρ οι κλάδοι εστίασης και φιλοξενίας στη Γερμανία

 24. 03/07 10:18

  Συζήτηση για μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων 4 ξενοδοχείων σε Κω κα Ρόδο

 25. 03/07 10:16

  Προέγκριση χωροθέτησης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου σε περιοχή δίπλα στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου

 26. 03/07 10:15

  Δήμος Λειψών: Διαγωνισμός για διαδραστική ξενάγηση και προβολή μέσω κινητών

 27. 02/07 20:57

  Πτήση τσάρτερ από την Στοκχόλμη στη Ρόδο με ειδική άδεια

 28. 02/07 18:09

  Ryanair: Σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 30 προορισμούς

 29. 02/07 17:54

  Γερμανικός τουρισμός/ DRV: Αυξάνονται οι κρατήσεις για διακοπές στη Μεσόγειο - Στους top προορισμούς η Ελλάδα

 30. 02/07 15:03

  Ο κ.Θεοχάρης στο Sky News: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα- πιθανό άνοιγμα στα μέσα Ιουλίου

 31. 02/07 14:58

  Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα σε 30 προορισμούς

 32. 02/07 13:35

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα άνοιξε αλλά με… αρρυθμίες

 33. 02/07 13:23

  U.S. Travel Association: Απίστευτα απογοητευτική η απαγόρευση Αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη

 34. 02/07 13:17

  Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, αλλά περιμένουμε ανάκαμψη το 2021

 35. 02/07 12:53

  Πρόβλημα συμπίεσης σε πτήση της EasyJet προς τη Θεσσαλονίκη

 36. 02/07 12:37

  Lufthansa: Κύμα ακυρώσεων πτήσεων στο θερινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε

 37. 02/07 12:36

  ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι αιτήσεις καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

 38. 02/07 12:27

  Το ελληνικό πρότυπο για την είσοδο των τουριστών εφαρμόζει η Ισπανία

 39. 02/07 12:02

  Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο

 40. 02/07 11:58

  Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες στις προσωρινές παρεμβάσεις του Μεγάλου Περιπάτου

 41. 02/07 11:47

  Ανοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

 42. 02/07 10:58

  Deutsche Bank: Έως 16 δισ. ευρώ λιγότερα θα ξοδέψουν φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που θα λείψουν από τις μεσογειακές χώρες

 43. 02/07 10:47

  Alitalia: Από σήμερα επανέρχονται οι πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη

 44. 02/07 10:41

  Στην Πάτρα και την Ολυμπία ο Μάνος Κόνσολας

 45. 02/07 10:40

  Αυξάνονται κατά 25.000 οι νέες πτήσεις από την United Airlines

 46. 02/07 10:38

  Aπό ποιες χώρες εκτός ΕΕ δέχονται τουρίστες η Γερμανία και η Τσεχία

 47. 02/07 10:37

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Μυτιλήνη

 48. 02/07 10:35

  Μεγάλο το πλήγμα στον τουρισμό και στη Σιγκαπούρη

 49. 02/07 10:33

  Ατμομηχανή για την οικονομική ανάκαμψη ο κατασκευαστικός κλάδος στη Γερμανία

 50. 02/07 10:28

  ΞΕΕ: Διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform από τον CapsuleT

 51. 02/07 10:15

  Ο κ.Θεοχάρης σε 4 αεροδρόμια: Η εφετινή χρονιά εφαλτήριο για το μέλλον

 52. 02/07 09:08

  Το χωριό της Νάξου που σε πάει πίσω στο χρόνο

 53. 02/07 09:05

  Δραγονέρα: Η εξωτική παραλία στο Αγκίστρι, δίπλα στην Αθήνα

 54. 01/07 23:22

  «Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν εκεί!»

 55. 01/07 16:49

  Άνοιξε το Sofitel Athens Airport με ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα

 56. 01/07 16:45

  Στην Κρήτη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

 57. 01/07 16:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Και άλλα τουριστικά επαγγέλματα στο πρόγραμμα επιμόρφωσης για προφύλαξη από τον ιό

 58. 01/07 16:09

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αιφνιδιάζει τους τουρίστες- Η απειλή της TUI

 59. 01/07 16:01

  Από την Γερμανία, Ελβετία και Τσεχία τα πρώτα τσάρτερ της σεζόν στη Ρόδο

 60. 01/07 15:42

  Πανδημική ρήτρα ζητεί η DRV στην ευρωπαϊκή οδηγία για τα ταξίδια

 61. 01/07 14:28

  Έφθασαν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στα νησιά του Νότιου Αιγαίου

 62. 01/07 13:56

  Ryanair: Ισχυρή ζήτηση για τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου - Pεκόρ μείωσης τιμών το 12μηνο

 63. 01/07 13:45

  Επιστολή απελπισίας από τουριστικό γραφείο της Ουγγαρίας: Επειγόντως λύση για τη φόρμα εντοπισμού επιβατών στον οδικό τουρισμό

 64. 01/07 13:00

  TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

 65. 01/07 12:55

  Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Σχέδιο για την αναγέννηση της ιστορικής αγοράς στην Πλάκα και το Μοναστηράκι

 66. 01/07 12:27

  Ηρώδειο: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 και 16 Ιουλίου

 67. 01/07 12:20

  Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 68. 01/07 11:54

  Διχασμένοι οι Γερμανοί στην πρόθεση διακοπών για το 2020

 69. 01/07 11:05

  Γ. Πλακιωτάκης: Ο εκσυγχρονισμός των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών συνεχίζεται - Ποιες νέες γραμμές εισάγονται

 70. 01/07 11:04

  Άδειες για τρία νέα 4άστερα ξενοδοχεία σε Χανιά, Κέρκυρα και Μύκονο

 71. 01/07 11:02

  Eπισκευή παλαιού κτίσματος προς τουριστική χρήση στη Σαντορίνη - Αλλαγή χρήσης οικοδομής σε ξενοδοχείο στην Κατερίνη

 72. 01/07 11:01

  Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 300.000 αιτήσεις - Άμεση αποπληρωμή φέτος για τις επιχειρήσεις

 73. 01/07 11:00

  Αναγνωρίστηκαν άλλες 2 Πηγές ως ιαματικές σε Αιδηψό και Καμένα Βούρλα

 74. 01/07 10:57

  Ματαιώθηκε οριστικά η σημαντικότερη Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

 75. 01/07 10:56

  HΠΑ-Έρευνα: H μετάβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά

 76. 01/07 10:53

  Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις για τον Covid-19

 77. 01/07 10:45

  "Κάθε μέρα θάλασσα" στις ακτές της Θεσσαλονίκης με το Karavaki Άγιος Γεώργιος

 78. 01/07 10:41

  Το μοντέλο του μαζικού τουρισμού έφτασε στο τέλος του

 79. 01/07 10:32

  Η τελική λίστα: Σε 75 περιοχές καταλύματα καραντίνας

 80. 01/07 10:22

  Η πρώτη διεθνής πτήση στην Κέρκυρα σήμερα- Δηλώσεις Θεοχάρη

 81. 01/07 10:19

  ΥΠΑ: Μέχρι τις 15 Ιουλίου η αναστολή πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Τουρκία

 82. 01/07 09:00

  Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

 83. 01/07 08:51

  Ο Έβρος και οι παραλίες του: Μπάνιο στην άκρη του Θρακικού Πελάγους

 84. 01/07 08:49

  Παξοί: Το νησί που νομίζεις ότι κολυμπάς σε νερά πισίνας

 85. 30/06 17:19

  Ανοίγουν τον Ιούλιο δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας Koullias στην Κω

 86. 30/06 16:47

  Το υγειονομικό πρωτόκολλο του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa

 87. 30/06 16:39

  Επιτυχές το πιλοτικό πρότζεκτ επανεκκίνησης στις Βαλεαρίδες, λέει η TUI

 88. 30/06 16:24

  Seajets: Στις 3 Ιουλίου 2020 ξεκινούν τα δρομολόγια

 89. 30/06 16:11

  Παράταση στην κατάθεση πινακίδων από τουριστικά οχήματα

 90. 30/06 15:51

  Τα υγιή ξενοδοχεία μπορούν να αντέξουν τον δανεισμό

 91. 30/06 15:45

  Aποπληρωμή των απαιτήσεων των τουριστικών γραφείων από την πτώχευση της MALEV

 92. 30/06 15:42

  Celestyal Cruises: Αναστολή των κρουαζιέρων έως το Μάρτιο του 2021

 93. 30/06 15:23

  Ιταλία: Υποχρεωτικά κάτω από το μπροστινό κάθισμα οι χειραποσκευές στις πτήσεις

 94. 30/06 15:07

  Στρατηγική συνεργασία TUI με υπουργείο Τουρισμού, με στόχο το 50% των περυσινών αφίξεων- Οι δηλώσεις

 95. 30/06 14:59

  Στο 27% οι πτήσεις από Γερμανία τον Ιούλιο

 96. 30/06 14:46

  FedHATTA: Προβλήματα από την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων άφιξης

 97. 30/06 14:24

  Οριστικό: Η ΕΕ ανοίγει τα σύνορα για τουρίστες από 14 χώρες και 4 κρατίδια

 98. 30/06 14:05

  Η Αθήνα στις 4 ευρωπαϊκές πόλεις με τις περισσότερες κρατήσεις πτήσεων το α’ μισό του Ιουνίου

 99. 30/06 13:41

  Επιταχύνεται ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήρας

 100. 30/06 13:35

  HAPCO: Διεξαγωγή φυσικών συνεδρίων χωρίς ειδικά πρωτόκολλα!