Τα Ευρωπαϊκά τουριστικά γραφεία & t.o's κάνουν restart στον ελληνικό τουρισμό

Τα Ευρωπαϊκά τουριστικά γραφεία & t.o's κάνουν restart στον ελληνικό τουρισμό

Ο σημαίνων ρόλος των Ευρωπαίων διοργανωτών οργανωμένων ταξιδιών στην επαναφορά της τουριστικής αγοράς στην κανονικότητα και στην «επόμενη μέρα» για τον ελληνικό τουρισμό έγινε εμφανής στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος της ECTAA και Πρόεδρος της ΡΙΤ Πολωνίας, κ Pawel Niewiadomski, ο Πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, ο Ταμίας της ECTAA και Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Μάριος Καμμένος, καθώς και Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι Συνδέσμων - μελών της ECTAA (του πανευρωπαϊκού Συνδέσμου των Τουριστικών Γραφείων).

Συγκεκριμένα οι:

Eva Blasco, CEAV Director, ECTAA Vice President – CEAV/ ACAVE (Ισπανία)

Frank Oostdam, ANVR CEO, ECTAA Director, ECTAA Executive Board member – ANVR (Ολλανδία)

Lars Thykier, DRF CEO, ECTAA Director, ECTAA Executive Board member – DRF (Δανία)

Heli Maki Franti, SMAL CEO, ECTAA Director, ECTAA ExBoard member – SMAL (Φινλανδία)

Susan Deer, ABTA, ECTAA Deputy Director – ABTA (Αγγλία)

Juergen Bachman, SETO Secretary General, ECTAA Director – SETO (Γαλλία)

Andrea Brenacher – Springer, WKO Board Member – WKO (Αυστρία)

Didrik von Seth, SRF CEO, ECTAA Director – SRF (Σουηδία)

Astrid Bergmal VIRKE CEO, ECTAA Director – VIRKE (Νορβηγία)

Gabriele Milani, CEO – FTO (Ιταλία) 

Sabrina Nadaletti, Board Member – FTO (Ιταλία)

Mariann Lugus, CEO, ECTAA Board Member – EFTL (Εσθονία)

Συμμετείχαν, επίσης, ο συνεργάτης του Υπουργού Τουρισμού κ. Παύλος Κουρής και οι κ.κ. Eric Dresin (Secretary General ECTAA) και Christina Russe (Deputy Secretary General ECTAA).

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών Συνδέσμων έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν την κάθε χώρα, η οποία σχεδιάζει να στείλει τουρίστες στην Ελλάδα, και τα ερωτήματά τους όσον αφορά τις διαδικασίες και κάθε είδους λεπτομέρειες που θα καταστήσουν εφικτή την επανεκκίνηση της ροής των ταξιδιωτών προς τη χώρα μας και τη διατήρηση και αύξησή της στη συνέχεια.

Ζήτησαν να τους κοινοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, και στην αγγλική γλώσσα, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας, καθώς και όλες οι οδηγίες που αφορούν την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού (θέματα υγειονομικών ελέγχων, διαδικασίες καραντίνας, ημερομηνίες ανοίγματος των χερσαίων συνόρων, περιορισμοί στην πληρότητα πλοίων και τουριστικών λεωφορείων κλπ.), έτσι ώστε οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες να είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα συναντήσουν και να γνωρίζουν από πριν τι ισχύει στη χώρα μας στην κάθε περίπτωση.

Υπογράμμισαν την τεράστια σημασία μιας άμεσης και δυναμικής διαφημιστικής καμπάνιας για την Ελλάδα, η οποία θα μπορέσει να κρατήσει τους πελάτες που έχουν ήδη κλείσει τις διακοπές τους, έτσι ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ακυρώσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, που θα είναι «εισαγωγικοί μήνες» για το νέο ξεκίνημα του ελληνικού τουρισμού, και θα προσελκύσει και νέους ταξιδιώτες για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά και για τους επόμενους μήνες, επιμηκύνοντας έτσι την πολύ σημαντική αυτή τουριστική περίοδο, έτσι ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν και οι οικονομικές απώλειες. Αν η διαφημιστική αυτή καμπάνια ξεκινήσει αργότερα, δεν θα έχει πραγματικό νόημα πια.

Οι εκπρόσωποι ιδιαίτερα των Βόρειων Χωρών, που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα σύνορά τους για τα ταξίδια των πολιτών τους, οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να ταξιδέψουν στον Νότο και ειδικά στην Ελλάδα, ζήτησαν την συνδρομή και της Ελληνικής κυβέρνησης για να πιέσει για το άνοιγμα των συνόρων τους πιο νωρίς, υπογραμμίζοντας τα καλά αποτελέσματα της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τον Covid-19 και παρουσιάζοντας όλα τα μέτρα που λαμβάνονται προκειμένου να παραμείνει ένας ασφαλής προορισμός.

Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση υπογράμμισαν την ανάγκη για απευθείας πτήσεις προς και από τα ελληνικά νησιά και για τη δυνατότητα να υπάρχουν πτήσεις charter, καθώς η έλλειψή τους και η πρόσβαση στα νησιά μέσω της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αποτρέψει ταξιδιώτες από το να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αυτή τη στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να συνεχίσουν να παρέχονται υπηρεσίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό πακέτο, όπως για παράδειγμα τα spa, τα παιδικά club και άλλες παροχές εντός των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς η έλλειψή τους μπορεί να οδηγήσει πολλούς ταξιδιώτες σε ακύρωση της κράτησής τους.

Υπέβαλαν επίσης το ερώτημα αν τα voucher που δίνονται από ελληνικά ξενοδοχεία προς τους tour operators του εξωτερικού, αντί επιστροφής των προκαταβολών που αυτοί έχουν καταβάλει για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν, είναι εγγυημένα για τυχόν αφερεγγυότητα των ξενοδοχείων στο μέλλον, ενώ εξέφρασαν ανησυχία και για τυχόν διαφοροποιήσεις των τιμών στην περίπτωση που τα voucher χρησιμοποιηθούν μεταγενέστερα για τη διοργάνωση άλλων ταξιδιών.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λ. Τσιλίδης, υπογράμμισε την ανάγκη να γίνεται πολύ έγκαιρα η ενημέρωση των ξένων ΤΟ για οποιεσδήποτε αλλαγές προκύπτουν σε θέματα όπως η επιτρεπόμενη πληρότητα των μεταφορικών μέσων κλπ., δεδομένου ότι ο προγραμματισμός στα οργανωμένα ταξίδια λαβαίνει χώρα πολύ καιρό πριν από το ίδιο το ταξίδι.

Ο Υπουργός Τουρισμού υποσχέθηκε την άμεση αποστολή στα μέλη της ECTAA, στην αγγλική γλώσσα, των πρωτοκόλλων, οδηγιών και κάθε άλλης απαραίτητης σχετικής με την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού πληροφορίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της διαφημιστικής καμπάνιας βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και στη συνέχεια θα δοθεί στον ΕΟΤ για να την πραγματοποιήσει.

Ενημέρωσε τους συμμετέχοντες, σε γενικές γραμμές, για ό,τι αφορά τους υγειονομικούς ελέγχους και τις διαδικασίες καραντίνας, για τις διαδικασίες στα αεροδρόμια και για τις ημερομηνίες ανοίγματος των συνόρων, κυρίως των χερσαίων, ενώ για όσα ερωτήματα, τεχνικής κυρίως φύσεως, δεν κατέστη εφικτό να απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υποσχέθηκε την έγγραφη απάντησή τους το συντομότερο δυνατό.

Η Ομοσπονδία FedHATTA εκφράζει την ικανοποίησή της για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συζήτησης, η οποία έφερε σε άμεση επαφή τους tour operators της Ευρώπης, αυτούς που φέρνουν τον τουρισμό στη χώρα μας, με την ηγεσία του ελληνικού Τουρισμού και τους έδωσε την ευκαιρία να θέσουν οι ίδιοι τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά τους στον Υπουργό, σε μια προσπάθεια να λειανθούν τα όποια εμπόδια μπορεί να δυσκολέψουν την προσπάθεια της επιστροφής του τουρισμού της χώρας μας στο δρόμο της κανονικότητας.

Όπως δήλωσε ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας: «Οι Ευρωπαϊκές Ενώσεις Τουριστικών Γραφείων είχαν συγκεκριμένες θέσεις και ερωτήματα, σχετικά με τον τρόπο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ιδιάζουσα κατάσταση στο τουριστικό σκηνικό. Έλαβαν απαντήσεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα θα αποδείξει την υπευθυνότητά της, παρ’ όλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε και η επαφή μας με το Υπουργείο Τουρισμού είναι συνεχής, ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Μοναδικός μας στόχος, η εξασφάλιση των κανόνων υγείας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Αν θέλουμε να μιλάμε για την “επόμενη μέρα στον τουρισμό μας”, έχουμε μπροστά μας πολλή και σοβαρή δουλειά».

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  2. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  3. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  4. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  5. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  6. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  7. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  8. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  9. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  10. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  11. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  12. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  13. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  14. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  15. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  16. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  17. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  18. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  19. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  20. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  21. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  22. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  23. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  24. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  25. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  26. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  27. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  28. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  29. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  30. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  31. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  32. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  33. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  34. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  35. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  36. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  37. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  38. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  39. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  40. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  41. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  42. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  43. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  44. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  45. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  46. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  47. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  48. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  49. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  50. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  51. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  52. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  53. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  54. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  55. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  56. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  57. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  58. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  59. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  60. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  61. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  62. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  63. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  64. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  65. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  66. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  67. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  68. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  69. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  70. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  71. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  72. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  73. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  74. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  75. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  76. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  77. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  78. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  79. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  80. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  81. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  82. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  83. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  84. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  85. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  86. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  87. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  88. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  89. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  90. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  91. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  92. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  93. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  94. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  95. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  96. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  97. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  98. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  99. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"

  100. 21/03 10:39

    Ανοίγει ανακαινισμένο την 1η Μαΐου το ξενοδοχείο Cora Hotel & Spa στη Χαλκιδική