Τα Ευρωπαϊκά τουριστικά γραφεία & t.o's κάνουν restart στον ελληνικό τουρισμό

Α Decrease font Enlarge font
Τα Ευρωπαϊκά τουριστικά γραφεία & t.o's κάνουν restart στον ελληνικό τουρισμό

Ο σημαίνων ρόλος των Ευρωπαίων διοργανωτών οργανωμένων ταξιδιών στην επαναφορά της τουριστικής αγοράς στην κανονικότητα και στην «επόμενη μέρα» για τον ελληνικό τουρισμό έγινε εμφανής στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος της ECTAA και Πρόεδρος της ΡΙΤ Πολωνίας, κ Pawel Niewiadomski, ο Πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, ο Ταμίας της ECTAA και Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Μάριος Καμμένος, καθώς και Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι Συνδέσμων - μελών της ECTAA (του πανευρωπαϊκού Συνδέσμου των Τουριστικών Γραφείων).

Συγκεκριμένα οι:

Eva Blasco, CEAV Director, ECTAA Vice President – CEAV/ ACAVE (Ισπανία)

Frank Oostdam, ANVR CEO, ECTAA Director, ECTAA Executive Board member – ANVR (Ολλανδία)

Lars Thykier, DRF CEO, ECTAA Director, ECTAA Executive Board member – DRF (Δανία)

Heli Maki Franti, SMAL CEO, ECTAA Director, ECTAA ExBoard member – SMAL (Φινλανδία)

Susan Deer, ABTA, ECTAA Deputy Director – ABTA (Αγγλία)

Juergen Bachman, SETO Secretary General, ECTAA Director – SETO (Γαλλία)

Andrea Brenacher – Springer, WKO Board Member – WKO (Αυστρία)

Didrik von Seth, SRF CEO, ECTAA Director – SRF (Σουηδία)

Astrid Bergmal VIRKE CEO, ECTAA Director – VIRKE (Νορβηγία)

Gabriele Milani, CEO – FTO (Ιταλία) 

Sabrina Nadaletti, Board Member – FTO (Ιταλία)

Mariann Lugus, CEO, ECTAA Board Member – EFTL (Εσθονία)

Συμμετείχαν, επίσης, ο συνεργάτης του Υπουργού Τουρισμού κ. Παύλος Κουρής και οι κ.κ. Eric Dresin (Secretary General ECTAA) και Christina Russe (Deputy Secretary General ECTAA).

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών Συνδέσμων έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν την κάθε χώρα, η οποία σχεδιάζει να στείλει τουρίστες στην Ελλάδα, και τα ερωτήματά τους όσον αφορά τις διαδικασίες και κάθε είδους λεπτομέρειες που θα καταστήσουν εφικτή την επανεκκίνηση της ροής των ταξιδιωτών προς τη χώρα μας και τη διατήρηση και αύξησή της στη συνέχεια.

Ζήτησαν να τους κοινοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, και στην αγγλική γλώσσα, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας, καθώς και όλες οι οδηγίες που αφορούν την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού (θέματα υγειονομικών ελέγχων, διαδικασίες καραντίνας, ημερομηνίες ανοίγματος των χερσαίων συνόρων, περιορισμοί στην πληρότητα πλοίων και τουριστικών λεωφορείων κλπ.), έτσι ώστε οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες να είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα συναντήσουν και να γνωρίζουν από πριν τι ισχύει στη χώρα μας στην κάθε περίπτωση.

Υπογράμμισαν την τεράστια σημασία μιας άμεσης και δυναμικής διαφημιστικής καμπάνιας για την Ελλάδα, η οποία θα μπορέσει να κρατήσει τους πελάτες που έχουν ήδη κλείσει τις διακοπές τους, έτσι ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ακυρώσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, που θα είναι «εισαγωγικοί μήνες» για το νέο ξεκίνημα του ελληνικού τουρισμού, και θα προσελκύσει και νέους ταξιδιώτες για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά και για τους επόμενους μήνες, επιμηκύνοντας έτσι την πολύ σημαντική αυτή τουριστική περίοδο, έτσι ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν και οι οικονομικές απώλειες. Αν η διαφημιστική αυτή καμπάνια ξεκινήσει αργότερα, δεν θα έχει πραγματικό νόημα πια.

Οι εκπρόσωποι ιδιαίτερα των Βόρειων Χωρών, που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα σύνορά τους για τα ταξίδια των πολιτών τους, οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να ταξιδέψουν στον Νότο και ειδικά στην Ελλάδα, ζήτησαν την συνδρομή και της Ελληνικής κυβέρνησης για να πιέσει για το άνοιγμα των συνόρων τους πιο νωρίς, υπογραμμίζοντας τα καλά αποτελέσματα της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τον Covid-19 και παρουσιάζοντας όλα τα μέτρα που λαμβάνονται προκειμένου να παραμείνει ένας ασφαλής προορισμός.

Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση υπογράμμισαν την ανάγκη για απευθείας πτήσεις προς και από τα ελληνικά νησιά και για τη δυνατότητα να υπάρχουν πτήσεις charter, καθώς η έλλειψή τους και η πρόσβαση στα νησιά μέσω της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αποτρέψει ταξιδιώτες από το να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αυτή τη στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να συνεχίσουν να παρέχονται υπηρεσίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό πακέτο, όπως για παράδειγμα τα spa, τα παιδικά club και άλλες παροχές εντός των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς η έλλειψή τους μπορεί να οδηγήσει πολλούς ταξιδιώτες σε ακύρωση της κράτησής τους.

Υπέβαλαν επίσης το ερώτημα αν τα voucher που δίνονται από ελληνικά ξενοδοχεία προς τους tour operators του εξωτερικού, αντί επιστροφής των προκαταβολών που αυτοί έχουν καταβάλει για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν, είναι εγγυημένα για τυχόν αφερεγγυότητα των ξενοδοχείων στο μέλλον, ενώ εξέφρασαν ανησυχία και για τυχόν διαφοροποιήσεις των τιμών στην περίπτωση που τα voucher χρησιμοποιηθούν μεταγενέστερα για τη διοργάνωση άλλων ταξιδιών.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λ. Τσιλίδης, υπογράμμισε την ανάγκη να γίνεται πολύ έγκαιρα η ενημέρωση των ξένων ΤΟ για οποιεσδήποτε αλλαγές προκύπτουν σε θέματα όπως η επιτρεπόμενη πληρότητα των μεταφορικών μέσων κλπ., δεδομένου ότι ο προγραμματισμός στα οργανωμένα ταξίδια λαβαίνει χώρα πολύ καιρό πριν από το ίδιο το ταξίδι.

Ο Υπουργός Τουρισμού υποσχέθηκε την άμεση αποστολή στα μέλη της ECTAA, στην αγγλική γλώσσα, των πρωτοκόλλων, οδηγιών και κάθε άλλης απαραίτητης σχετικής με την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού πληροφορίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της διαφημιστικής καμπάνιας βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και στη συνέχεια θα δοθεί στον ΕΟΤ για να την πραγματοποιήσει.

Ενημέρωσε τους συμμετέχοντες, σε γενικές γραμμές, για ό,τι αφορά τους υγειονομικούς ελέγχους και τις διαδικασίες καραντίνας, για τις διαδικασίες στα αεροδρόμια και για τις ημερομηνίες ανοίγματος των συνόρων, κυρίως των χερσαίων, ενώ για όσα ερωτήματα, τεχνικής κυρίως φύσεως, δεν κατέστη εφικτό να απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υποσχέθηκε την έγγραφη απάντησή τους το συντομότερο δυνατό.

Η Ομοσπονδία FedHATTA εκφράζει την ικανοποίησή της για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συζήτησης, η οποία έφερε σε άμεση επαφή τους tour operators της Ευρώπης, αυτούς που φέρνουν τον τουρισμό στη χώρα μας, με την ηγεσία του ελληνικού Τουρισμού και τους έδωσε την ευκαιρία να θέσουν οι ίδιοι τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά τους στον Υπουργό, σε μια προσπάθεια να λειανθούν τα όποια εμπόδια μπορεί να δυσκολέψουν την προσπάθεια της επιστροφής του τουρισμού της χώρας μας στο δρόμο της κανονικότητας.

Όπως δήλωσε ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας: «Οι Ευρωπαϊκές Ενώσεις Τουριστικών Γραφείων είχαν συγκεκριμένες θέσεις και ερωτήματα, σχετικά με τον τρόπο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ιδιάζουσα κατάσταση στο τουριστικό σκηνικό. Έλαβαν απαντήσεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα θα αποδείξει την υπευθυνότητά της, παρ’ όλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε και η επαφή μας με το Υπουργείο Τουρισμού είναι συνεχής, ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Μοναδικός μας στόχος, η εξασφάλιση των κανόνων υγείας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Αν θέλουμε να μιλάμε για την “επόμενη μέρα στον τουρισμό μας”, έχουμε μπροστά μας πολλή και σοβαρή δουλειά».

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 10/08 16:56

  Νέα μέτρα: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία και τα χερσαία σύνορα- Ακυρώνεται η ΔΕΘ

 2. 10/08 16:00

  TripAdvisor: Στα 25 καλύτερα "Small Hotel" στην Ελλάδα το Celestia Grand

 3. 10/08 15:36

  EOT: «Greek 4: Για Σένα», η καμπάνια προβολής για Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο

 4. 10/08 15:28

  Το ρεκόρ των κρουσμάτων στην Ελλάδα δημιουργεί αβεβαιότητα στους Βρετανούς τουρίστες

 5. 10/08 15:14

  Προληπτικούς ελέγχους για COVID-19 στους υπαλλήλους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ζητεί η ΠΕΥΦΑ

 6. 10/08 14:25

  Νάξος: Η παραλία παράδεισος μέσα στο κεδροδάσος

 7. 10/08 14:21

  Κύθηρα: Η μαγευτική και φημισμένη παραλία Καλαδί

 8. 10/08 14:15

  Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία με όχημα ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC

 9. 10/08 13:47

  Πώς η Αττάλεια υποδέχθηκε σήμερα τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ Ρώσων

 10. 10/08 12:49

  Τέλος τα ταξίδια των Γερμανών στη Βουλγαρία; Ταξιδιωτική προειδοποίηση του Γερμανικού ΥΠΕΞ

 11. 10/08 12:27

  Το νέο ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ

 12. 10/08 12:26

  Μόνο σε δύο χώρες της Ευρώπης επιτρέπονται Αμερικανοί ταξιδιώτες

 13. 10/08 12:12

  TUI Γερμανίας: Άνοιξε το πρόγραμμα για Τουρκία με προσφορές και 500 ξενοδοχεία

 14. 10/08 12:02

  Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ΣΕΤΚΕ: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά καταλύματα και χρηματοδότηση μέσω του ΤΕΠΙΧ

 15. 10/08 11:43

  Υπ.Τουρισμού: Η μαρίνα «Elounda Hills» θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Κρήτης

 16. 10/08 11:36

  Έρευνα: Μόνο το 45% των Ευρωπαίων ξενοδόχων βλέπει πλήρη ανάκαμψη το 2021

 17. 10/08 11:25

  Η TUI θα συνεχίσει την προσφορά διαδικτυακών κουπονιών και το 2021

 18. 10/08 10:50

  AIDA Cruises: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μείνει παγωμένη η σεζόν κρουαζιέρας, με εξαιρέσεις

 19. 10/08 10:37

  Προωθητικό βίντεο για τη Λευκάδα στο πλαίσιο της καμπάνιας του Επιμελητηρίου με τη Μarketing Greece

 20. 10/08 10:33

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Καρδαμύλη και Αντίπαρο

 21. 10/08 10:31

  Ολλανδία: Tα σενάρια για την πορεία της οικονομίας από ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού

 22. 10/08 10:28

  Το «σύνδρομο» της ουράς στην εποχή του κορωνοϊού

 23. 10/08 10:27

  Στρατηγική συμφωνία Air Serbia με Turkish Airlines

 24. 10/08 10:26

  Πράσινο φως για μετατροπή ξενοδοχείου σε κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας

 25. 09/08 16:04

  Οι νέοι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης

 26. 09/08 15:01

  Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από ιταλικά λιμάνια για Aida, Costa και MSC- Στις 29 Αυγούστου Κέρκυρα, Κατάκολο και Πειραιάς από την MSC

 27. 09/08 14:49

  Νέα στρατηγική του Ην. Βασιλείου κατά της παχυσαρκίας – Πως επηρεάζει τις ελληνικές εξαγωγές

 28. 09/08 14:48

  Δήμος Σιθωνίας: Έγκριση πλάνου τουριστικής προβολής

 29. 09/08 14:45

  Αλλαγή χρήσης πολυώροφου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για μετατροπή του σε 4άστερο ξενοδοχείο

 30. 09/08 14:21

  Οι εντυπωσιακοί φάροι της Ελλάδας και η ιστορία τους

 31. 09/08 14:19

  Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 32. 09/08 14:03

  Απόφαση: Έως 100% η μείωση προκαταβολής φόρου

 33. 09/08 13:56

  Δύσκολο το ταξίδι για όσους επιλέγουν φέτος Ελλάδα - Τα προβλήματα από την διαδικτυακή φόρμα

 34. 08/08 13:14

  Περιφέρεια Κρήτης: Διαγωνισμός για σχεδιασμό οικοτουριστικού πακέτου διακοπών 3-5 ημερών

 35. 08/08 13:12

  Σχέδιο για τη διεθνοποίηση της πορτογαλικής οικονομίας με όχημα και τον τουρισμό

 36. 08/08 13:09

  Δήμος Σικυωνίων: Σύσταση Αναπτυξιακής Εταιρείας για την αξιοποίηση εγκαταστάσεων σημαντικής τουριστικής αξίας

 37. 07/08 18:04

  Υποχρεωτικό τεστ στους επισκέπτες από Μάλτα- παράταση της απαγόρευσης όρθιων στα κλαμπ

 38. 07/08 15:42

  Διαβατήρια προς πώληση: Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιλογές των υπερ-πλουσίων εν μέσω πανδημίας

 39. 07/08 15:02

  Ιταλία: Προειδοποίηση στη Ryanair για αναστολή των πτήσεων εάν δεν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας

 40. 07/08 14:34

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτικές οδηγίες για 210 χώρες λόγω άρσης της γενικής σύστασης

 41. 07/08 13:32

  Στ. Πέτσας: Aνοιχτό το ενδεχόμενο μη πραγματοποίησης της ΔΕΘ

 42. 07/08 13:31

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα λόγω αύξησης των κρουσμάτων

 43. 07/08 13:26

  Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Η μάσκα προστατεύει, η προσωπίδα καθόλου

 44. 07/08 13:19

  Κορωνοϊός: Η Γαλλία είναι η επόμενη χώρα στη λίστα καραντίνας της Βρετανίας

 45. 07/08 13:12

  Τήνος: Πάνω από 50.000 οι αφίξεις τον Ιούλιο

 46. 07/08 12:56

  Νότια Αφρική: Νέα εφαρμογή κατά του κορωνοϊού για τις τουριστικές επιχειρήσεις

 47. 07/08 12:54

  MSC: Πότε ξεκινούν οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο; Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα

 48. 07/08 12:54

  Απαντήσεις στα επιχειρήματα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

 49. 07/08 12:44

  ΣΕΤΚΕ: Η ένταξη των καταλυμάτων τύπου Airbnb στο «Τουρισμός για όλους» «χαριστική βολή» για τα τουριστικά καταλύματα

 50. 07/08 12:41

  Μία από τις πιο εξωτικές παραλίες στις Σποράδες

 51. 07/08 12:38

  Το χωριό που μοιάζει με λαβύρινθο

 52. 07/08 12:16

  Σέριφος: Σε λειτουργία το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία Αυλόμωνα

 53. 07/08 12:13

  TUI: Συμφωνία με την QTA στα συμβόλαια με τα τουριστικά γραφεία

 54. 07/08 11:51

  Ο κ.Μητσοτάκης στη Ρόδο: Δεν θα αφήσουμε τους εργαζόμενους στον τουρισμό απροστάτευτους

 55. 07/08 11:42

  Οι ΗΠΑ αίρουν την προειδοποίηση για διεθνή ταξίδια – Η ΕΕ παραμένει κλειστή για τους Αμερικανούς

 56. 07/08 11:21

  Νο.1 προορισμός των Βρετανών η Ελλάδα το 2020 – Ποιές εξελίξεις οδήγησαν σε αυτό

 57. 07/08 11:08

  Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο λόγω COVID-19

 58. 07/08 10:59

  Νέες δράσεις για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης

 59. 07/08 10:58

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες στη Χαλκιδική

 60. 07/08 10:57

  Booking: Επιστροφή 10% σε κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων

 61. 07/08 10:54

  5 δισ. δολ. οι οικονομικές επιπτώσεις της καταστροφής του λιμανιού της Βηρυτού

 62. 07/08 10:53

  Νέα ξενοδοχεία στην Παπαστράτου στον Πειραιά και στην Πραξιτέλους στην Αθήνα

 63. 06/08 17:47

  Χ.Θεοχάρης: Μόλις 400 κρούσματα σε 1,3 εκατ. τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο

 64. 06/08 16:58

  Η Lufthansa ανακοινώνει απολύσεις

 65. 06/08 16:55

  Aeroflot: Ακύρωση προσφάτως προγραμματισμένων διεθνών πτήσεων μέχρι τις 31 Αυγούστου

 66. 06/08 16:36

  Γρ. Τάσιος: «Άξιον απορίας το πώς... τρύπωσαν στο "Τουρισμός για Όλους" μη αδειοδοτημένα καταλύματα»

 67. 06/08 16:21

  Τουρισμός: H Πάρος κράτησε «γερά» μέσα στην πανδημία

 68. 06/08 15:00

  Εάν χρειασθεί θα επιβληθούν τοπικά lockdown

 69. 06/08 14:34

  SAS: Οι νέες συνδέσεις με Ελλάδα τον Αύγουστο

 70. 06/08 14:28

  Finnair: 6 νέες συνδέσεις με Ελλάδα τον Αύγουστο

 71. 06/08 14:16

  Κοινή δράση ενημέρωσης για τα μέτρα προστασίας στις παραλίες της Αττικής

 72. 06/08 13:59

  Υπερυπολογιστές, διαστημικά δεδομένα και ΑΙ στη μάχη κατά του COVID-19

 73. 06/08 13:29

  Η ανάκαμψη του τουρισμού θα είναι ένας μακροχρόνιος προβληματισμός

 74. 06/08 13:28

  Σοκ για οικογένεια Βρετανών – Δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα λόγω λάθους στη φόρμα

 75. 06/08 13:13

  Σημαντική μείωση των αφίξεων και διανυκτερεύσεων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

 76. 06/08 12:46

  ΞΕΕ: Πρόλαβε να κάνεις την αίτησή σου για τον 3ο κύκλο του CapsuleT

 77. 06/08 12:45

  37.147 μοριακοί έλεγχοι στα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου τον Ιούλιο

 78. 06/08 12:43

  GfK: Το 17% των Γερμανών επιθυμεί ταξίδια στην Ευρώπη το 2020 - Ποιες τάσεις κυριαρχούν

 79. 06/08 12:12

  Τουρκία: Οι τουρίστες εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας των ηλικιωμένων

 80. 06/08 12:05

  Ο κ.Θεοχάρης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού: Ο αριθμός των εισαγόμενων κρουσμάτων είναι χαμηλός

 81. 06/08 12:04

  Τα Κανάρια ασφαλίζουν όλους τους τουρίστες για τα έξοδα πιθανής μόλυνσης από κορωνοϊό

 82. 06/08 11:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η απαγόρευση στην Ισπανία οδήγησε σε πτώση τιμών κατά 28% στα ταξίδια στην Ελλάδα

 83. 06/08 11:34

  Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο

 84. 06/08 11:31

  Κρουαζιέρες: Πιο ασφαλείς από τα σουπερμάρκετ;

 85. 06/08 11:25

  Fraport: Μείωση 75,1% των επιβατών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τον Ιούλιο - Πίνακας

 86. 06/08 11:13

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Σκιάθο

 87. 06/08 11:10

  Ισραήλ: Διεθνής διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Χάϊφα

 88. 06/08 11:09

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κεφαλονιά

 89. 06/08 11:08

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αστυπάλαιας

 90. 06/08 11:07

  Air France: Αύξηση των πτήσεων με την εξυπηρέτηση 170 προορισμών - Οι 5 ελληνικοί

 91. 06/08 09:49

  Ένα από τα πιο εναλλακτικά μέρη του ανατολικού Αιγαίου που θα λατρέψεις

 92. 06/08 09:47

  Παραλίες της Αττικής με δέντρα για να απολαύσεις φυσική σκιά

 93. 05/08 16:44

  Eurowings: Νέες πτήσεις προς Ελλάδα τον Αύγουστο

 94. 05/08 16:38

  Κλείνουν εστιατόρια και παμπ σε πόλη της Σκωτίας

 95. 05/08 16:02

  Η LMEY Investments απέκτησε το Casa Cook στην Κω και άλλα 7 ξενοδοχεία της Westford Capital

 96. 05/08 15:41

  Ηρώδειο: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Μπετόβεν 250 χρόνια

 97. 05/08 15:37

  Τα γράμματα της Google φορούν μάσκα και κρατούν κοινωνική απόσταση

 98. 05/08 15:34

  Άνοιξε το νέο 5άστερο Pepper Sea Club Hotel του ομίλου Βανταράκη

 99. 05/08 14:51

  Emirates: Το εμβληματικό αεροσκάφος A380 επιστρέφει στους αιθέρες - Ποιοι είναι οι πρώτοι του προορισμοί

 100. 05/08 14:49

  Ελλάδα: Κύμα ακυρώσεων από Κύπριους μετά την έξοδο από τη λίστα ασφαλών χωρών