National Geographic Traveller Food Festival: Η ελληνική κουζίνα εντυπωσίασε το Λονδίνο

National Geographic Traveller Food Festival: Η ελληνική κουζίνα εντυπωσίασε το ΛονδίνοΑπό αριστερά η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας κα. Ελένη Σκαρβέλη και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη.

Η αυθεντική ελληνική κουζίνα και η ποικιλομορφία της γαστρονομίας στην  Ελλάδα είχαν την τιμητική τους την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Περίπου 6000 Βρετανοί επισκέπτες της έκθεσης γαστρονομικού ενδιαφέροντος που διοργάνωσε 16 και 17 Ιουλίου 2022 στο Λονδίνο,  το δημοφιλές βρετανικό περιοδικό National Geographic Traveller γνώρισαν τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας μέσα από το πρίσμα της γαστρονομίας.

Με στόχο να γνωρίσουν τα ελληνικά τοπικά προϊόντα και τις πλούσιες γεύσεις τις Ελλάδας, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας διοργάνωσε μια εμπνευσμένη και πρωτότυπη παρουσία για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια και ερωτήσεις για τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Η έκθεση«National Geographic Traveller Food Festival»  απευθυνόταν σε κοινό που είναι λάτρεις της γαστρονομίας και ενδιαφέρεται για  πολιτισμό, ταξίδια και πολυτέλεια.

«Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το National Geographic Traveler Food Festival που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Η ανάδειξη και η προβολή της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό και γενικότερα του γαστρονομικού τουρισμού είναι ένας από τους βασικούς άξονες της στρατηγικής του ΕΟΤ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Η ενίσχυση του τουρισμού εμπειρίας αναδεικνύει το μοναδικό τουριστικό μας προϊόν και πολύ περισσότερο την αυθεντικότητα του τόπου μας. Θα ήθελα να συγχαρώ την υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, τους σεφ που πήραν μέρος με τις δημιουργικές συνταγές τους, καθώς κι όλους συμμετέχοντες για την επιτυχία της ελληνικής παρουσίας. Όλοι μαζί, με καλή συνεργασία, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για την ελληνικό τουρισμό» δήλωσε από την Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Δύο περίπτερα ΕΟΤ – Συμμετοχές

Για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας εξασφαλίστηκαν από τον ΕΟΤ, δύο περίπτερα καθώς και η χορηγία του «Cinnamon Theatre» (ενός από τα δύο θέατρα παρουσιάσεων masterclass της έκθεσης)  όπου η Ελλάδα είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει ελληνικές συνταγές με τοπικά προϊόντα και το κοινό να δοκιμάσει τα ελληνικά πιάτα. Τα masterclasses που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης πλαισιώθηκαν από τους παρακάτω συμμετέχοντες:

  • Περιφέρεια Κρήτης , μέσω των chefs του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar Hotels
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσω της chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω των chefs του ξενοδοχειακού ομίλου Mitsis Hotels
  • Οργανισμός Προβολής Θεσσαλονίκης μέσω του σεφ Γιώργου Παλησίδη & Δήμος Θεσσαλονίκης, πρωτεύουσα γαστρονομίας της UNESCO μέσω των chefs του ERGON.
  • Ειρήνη Τζώρτζογλου, νικήτρια σεφ του Masterchef UK 2019
  • Τηλέμαχος Αργυρίου, chef του εστιατορίου Kalimera London
  • Symposio, γαστρονομική δράση του ξενοδοχειακού ομίλου  Aldemar Hotels

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν στα Ελληνικά περίπτερα είκοσι masterclasses και συνολικά τριάντα οκτώ διαφορετικές παρουσιάσεις ελληνικών συνταγών, τοπικών προϊόντων, ελληνικών κρασιών και ποτών.

Εκτός από τα masterclasses των Ελλήνων σεφ που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για το Φεστιβάλ, το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε παρουσίαση vegan ελληνικών συνταγών από την influencer/plant based chef Nikki Webster, τα ελληνικά δημοφιλή εστιατόρια του Λονδίνου The Life Goddess και Ergon, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση ελληνικών μοναδικών συνταγών όπως γιουβαρλάκια, σφακιανή πίτα, τραχανά Λέσβου με ούζο και γαρίδες, Κρητικά σαλιγκάρια γιαχνί, Κερκυραϊκή παστιτσάδα κ α.

Η γνωστή στο βρετανικό κοινό σεφ και νικήτρια του Masterchef 2019 στο Ην. Βασιλείο, Ειρήνη Τζώρτζογλου εκτός από τα masterclasses με κριθαρώτο μελιτζάνας, έδωσε μαθήματα γευσιγνωσίας για την διαφοροποίηση του Ελληνικού παρθένου ελαιόλαδου και του ελληνικού μελιού, ενώ στο περίπτερο διαμορφωμένο ως ελληνικό deli προσφέρθηκε φέτα Δωδώνης, γίγαντες από την εταιρία ελληνικών προϊόντων Odysea, μελεκούνια από τη Ρόδο, κρητικός ντάκος, μαστίχα Χίου, Μακεδονικός χαλβάς, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και ελληνικό καρπούζι.

Ταυτόχρονα με τα masterclasses μαγειρικής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ του περιπτέρου, πραγματοποιήθηκε οινογνωσία κρητικών οίνων με την υποστήριξη του Wines of Crete από τον σομελιέ Κλέαρχο Κανελλάκη, degustasion τσίπουρου, παραδοσιακός ελληνικός καφές με λουκούμια Σύρου, φραπέ με τσουρέκι Θεσσαλονίκης αλλά και cocktails μαστίχας από την Axia και masterclass κοκτείλς από τον mixologist / Ambassador του Metaxa, Χάρη Γεράκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούσαν να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με έπαθλο για δύο  τυχερούς νικητές ένα ταξίδι στην Κέρκυρα ευγενική προσφορά του Τour Οperator Sunvil και δωρεάν διαμονές στην Χίο, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 Στην έκθεση εκτός των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των ελληνικών προορισμών που συμμετείχαν, παρευρέθηκε και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη η οποία συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δράσεις του ελληνικού περιπτέρου, πραγματοποίησε συνεντεύξεις και συνομίλησε με πληθώρα δημοσιογράφων και influencers, προωθώντας περαιτέρω την ελληνική γαστρονομία και τον οινοτουρισμό.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από το κοινό και τους συνεκθέτες για το εικαστικό του περιπτέρου που φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για την Ελλάδα από την καλλιτέχνη γραφίστρια Silja Goetz, προβάλλοντας την ελληνικότητα και την σύνδεσή της με την γαστρονομία. Η μεγάλη απήχηση της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση ήταν έκδηλα εμφανής και από την μεγάλη κάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ελληνικών πιάτων από influencers που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/09 08:08

    Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

  2. 25/09 08:07

    Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

  3. 24/09 12:52

    Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

  4. 24/09 12:43

    Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

  5. 24/09 12:41

    Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

  6. 24/09 12:40

    Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

  7. 24/09 12:35

    Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

  8. 23/09 17:00

    Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

  9. 23/09 16:19

    Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

  10. 23/09 16:09

    Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

  11. 23/09 15:35

    Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

  12. 23/09 15:20

    Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

  13. 23/09 15:16

    Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

  14. 23/09 15:12

    ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

  15. 23/09 15:11

    ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

  16. 23/09 15:06

    ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

  17. 23/09 15:05

    Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»

  18. 23/09 14:14

    ANIMASYROS 2022: Επίσημη πρώτη για τη 2η τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων του ΕΟΤ

  19. 23/09 13:09

    Οι Ευρωπαίοι παραγωγοί προειδοποιούν για κρίση στις προμήθειες τροφίμων – «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2023»

  20. 23/09 12:47

    Wizz Air: Νέες χειμερινές συνδέσεις από την Αθήνα με Τελ Αβίβ και Τίρανα

  21. 23/09 12:41

    Φυσικό αέριο | Στο μέλλον η Ευρώπη θα εξαρτάται από την Αμερική

  22. 23/09 11:55

    Αμερικανικός τουρισμός: Περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό σχεδιάζουν οι πλούσιοι για το 2023 – Ποιους προορισμούς προτιμούν

  23. 23/09 11:40

    Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

  24. 23/09 11:07

    Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η 4η φάση του North Evia – Samos Pass

  25. 23/09 10:51

    Το τέρας των συναρμοδιοτήτων "πνίγει" τα ελληνικά τουριστικά γραφεία και τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού

  26. 23/09 09:56

    Τουρισμός | Ο Σκανδιναβός tour operator Detur αναστέλλει τις δραστηριότητές του - Έχει πρόγραμμα και προς Κρήτη και Ρόδο

  27. 23/09 09:14

    Η Air France θα εξυπηρετεί 171 προορισμούς από το Παρίσι αυτό το χειμώνα

  28. 23/09 09:11

    Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

  29. 23/09 09:10

    Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021-2027

  30. 23/09 09:08

    Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

  31. 23/09 09:06

    Έκθεση διαχρονικού-θεματικού αρχαιολογικού μουσείου Αγαθονησίου

  32. 23/09 09:04

    Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης Πύλου-Νέστορος

  33. 22/09 17:32

    Θεαματική αύξηση των χρηστών της Uber στην Ελλάδα το καλοκαίρι- Ζήτηση για αντισυμβατικούς προορισμούς

  34. 22/09 16:57

    Ξενοδοχεία Αθήνας | Κάτω από το 2019 οι επιδόσεις στο 8μηνο- Αυξημένη μόνο η μέση τιμή δωματίου- Στα ύψη οι ανταγωνιστές

  35. 22/09 15:01

    Ε.Ξ. Πιερίας: Πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες για την προβολή του νομού

  36. 22/09 14:09

    Ε.Ξ. Ρόδου: Σεβασμός και συγκίνηση στη 10η βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων

  37. 22/09 14:04

    WTTC: Ο τουρισμός μπορεί να αναστρέψει την καταστροφή της φύσης – Τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις

  38. 22/09 13:45

    Επιχειρήσεις: Πόλεμος στην αγορά εργασίας για την αναζήτηση και διατήρηση ταλέντων

  39. 22/09 13:09

    Πρόσληψη ενός ατόμου στο Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας

  40. 22/09 12:48

    Emirates: Η Premium Οικονομική Θέση σε πτήσεις προς πέντε ακόμη πόλεις από τον Δεκέμβριο

  41. 22/09 12:37

    Booking: Τα ταξίδια μας πατούν το κουμπί του άγχους, γι' αυτό θα κάνουμε τις κρατήσεις... παιχνιδάκι

  42. 22/09 12:03

    Η Ελλάδα στον γαστρονομικό Οδηγό Michelin

  43. 22/09 11:47

    Χανιά | Παρουσίαση Jet2holidays & Jet2.com και των σχεδίων τους για την Ελλάδα

  44. 22/09 11:22

    ΣΥΡΙΖΑ | Εκτός δημοσίων Ι.Ε.Κ. για δεύτερη χρονιά η ειδικότητα του συνοδού βουνού

  45. 22/09 09:43

    Ε.Ε. | Η ενίσχυση της αειφορίας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των ευρωπαϊκών αερομεταφορών

  46. 22/09 09:30

    Η Ε.Ξ. Χανίων για την Ryanair | Είμαστε υπέρ των ανοιχτών αγορών και των ανοιχτών αιθέρων

  47. 22/09 09:10

    Επίγεια και online καζίνο και η κατάσταση της ελληνικής αγοράς

  48. 22/09 09:05

    H GIC γίνεται βασικός μέτοχος του Ομίλου Sani/Ikos- Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

  49. 22/09 08:59

    Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη

  50. 22/09 08:58

    Διαγωνισμός µίσθωσης του ξενοδοχείου «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου

  51. 22/09 08:54

    Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Φιλοξενία πληγέντων Γερμανών από την κακοκαιρία στην Ηλεία

  52. 22/09 08:52

    Εκτοξεύθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία στο επτάμηνο

  53. 22/09 08:50

    Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Έδεσσας

  54. 21/09 17:13

    Celestyal | Κρουαζιέρες χωρίς πιστοποιητικά για Covid από τις 2 Μαρτίου 2023

  55. 21/09 16:55

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

  56. 21/09 16:53

    DER Touristik: Νέοι στρατηγικοί στόχοι για διευρυμένη παρουσία σε αγορές και προορισμούς

  57. 21/09 15:53

    Β. Κικίλιας από Παρίσι: Αυξημένες κατά 23% φέτος οι αφίξεις από Γαλλία σε σχέση με το 2019

  58. 21/09 15:36

    Το αφεντικό της Trivago προειδοποιεί: Το 2023 η ταξιδιωτική βιομηχανία θα καταρρεύσει

  59. 21/09 14:59

    ΕΟΤ: Fam trip για 16 πρακτορεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο και την Ύδρα

  60. 21/09 14:44

    ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

  61. 21/09 14:13

    Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Καλοκαιρινή ανάκαμψη πάνω από τα επίπεδα 2019 στην Ευρώπη – Άλμα ζήτησης για Ελλάδα και Αθήνα

  62. 21/09 14:02

    Ελληνικός τουρισμός 2022 | Ποιες αγορές "έβαλαν πλάτη" για την άνοδο των εισπράξεων και των αφίξεων

  63. 21/09 12:19

    Αμερικανικός τουρισμός: Στους 8 κορυφαίους προορισμούς για το φθινόπωρο η Ελλάδα, αν και είναι η ακριβότερη επιλογή

  64. 21/09 12:09

    Τουρισμός | Οι Αμερικανοί λαχταρούν ξανά την κρουαζιέρα - τo 96,1% σχεδιάζει κρουαζιέρα μέσα στη διετία

  65. 21/09 12:05

    Ξενοδοχεία φιλικά προς την κάνναβη απευθύνονται σε ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας

  66. 21/09 11:37

    Ακτοπλοΐα | Η Attica Group απορροφά την ΑΝΕΚ

  67. 21/09 11:10

    Φεστιβάλ | Μέρες Γαστρονομίας στο Ηράκλειο

  68. 21/09 11:05

    TAZ | Η καταπάτηση των ακτών στην Ελλάδα χωρίς συνέπειες

  69. 21/09 10:33

    ICAO | Στο 80% του 2019 η παγκόσμια επιβατική κίνηση το 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2022

  70. 21/09 00:06

    Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Πειραιά και Χανιά

  71. 21/09 00:05

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 12 εκατ. τουρίστες το πρώτο εξάμηνο

  72. 21/09 00:05

    Μελέτη για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής το Αμβρακικού Κόλπου

  73. 20/09 23:17

    Εντυπωσιακό άγαλμα του Ηρακλή βρέθηκε σε ανασκαφική έρευνα στους Φιλίππους

  74. 20/09 22:43

    HAPCO & DES: Οι στόχοι στον Ελληνικό συνεδριακό τουρισμό - 1,7 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2022

  75. 20/09 16:05

    Χανιά: Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τον τουρισμό

  76. 20/09 16:01

    "Κανένα ξενοδοχείο δεν θα γλιτώσει από το αυξημένο ενεργειακό κόστος"

  77. 20/09 15:20

    Ενίσχυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

  78. 20/09 14:55

    Δήμος Ρόδου | Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι βραβεύσεις φίλων του νησιού

  79. 20/09 14:19

    Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

  80. 20/09 14:12

    Ζαχαράκη | Επανιδρύονται τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Τουρισμού σε περιφερειακό επίπεδο

  81. 20/09 13:59

    Delta Vacations: Πλήρης ανάκαμψη και νέοι Ελληνικοί προορισμοί το 2022- Τι ζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους

  82. 20/09 13:27

    Το μέλλον ανήκει στο metaverse: Εικονικοί κόσμοι, Web3 και κρυφονομίσματα – Πώς θα επωφεληθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις

  83. 20/09 12:55

    Iσπανικός τουρισμός: Στο 87% των επιπέδων 2019 η ανάκαμψη των αφίξεων τον Αύγουστο - Ποιες αγορές ευθύνονται

  84. 20/09 12:05

    Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο έναντι του 2019 | -7% οι αφίξεις

  85. 20/09 11:10

    TUI | Στα επίπεδα του 2019 οι εφετινές κρατήσεις- Ελλάδα, Κανάρια, Βαλεαρίδες και Τουρκία οι top προορισμοί

  86. 20/09 10:27

    Αυστραλία: Ανοιχτά σύνορα για τους Ρώσους τουρίστες

  87. 20/09 10:13

    O EOT χορηγός στο World’s Excellence Gala του FashionTV στην Αθήνα

  88. 20/09 10:10

    Στο Παρίσι και τη Στοκχόλμη ο Βασίλης Κικίλιας

  89. 20/09 09:56

    Ευρωβαρόμετρο για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση | Το 49 % των Ευρωπαίων αθλείται

  90. 20/09 09:16

    Άποψη| Χωρίς προετοιμασία δεν μπορεί να υπάρξει τουρισμός το χειμώνα στη χώρα μας - Δύσκολο το 2023

  91. 20/09 09:12

    Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

  92. 20/09 09:11

    Η χωρική οργάνωση της Αμοργού την επόμενη μέρα - Ο ρόλος του τουρισμού

  93. 20/09 09:09

    Συνεργασία του δήμου Λίμνης Πλαστήρα με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

  94. 20/09 09:05

    Οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στο Λουτράκι

  95. 20/09 09:02

    Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πόρου

  96. 20/09 00:05

    Σε ανάκαμψη ο τουρισμός και στη Ρουμανία

  97. 19/09 20:23

    Κυπριακός τουρισμός | Μειωμένες οι αφίξεις έναντι του 2019 στο 8μηνο

  98. 19/09 16:17

    RIU Hotels: 820.000 ευρώ για 29 πρότζεκτ κοινωνικής υπευθυνότητας το 2021

  99. 19/09 15:51

    H Emirates προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο του Μέλλοντος σε όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

  100. 19/09 15:08

    Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της νέας μεγάλης καμπάνιας του ΕΟΤ