Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Η κάθε μία από τις βραβεύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων όπως εβδομαδιαία γίνονται από τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου εμπεριέχουν έναν συμβολισμό και αυτή τη φορά στο επίκεντρο όλων των αναφορών βρέθηκε η ψυχή των ξενοδοχείων, όπως αυτή μεγαλουργεί μέσα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τα επιμέρους του τμήματα. Τα λόγια που ειπώθηκαν, στην κατά σειρά 3η βράβευση, ήταν γεμάτα αναγνώριση, εμπειρία, ευγενή φιλοδοξία και απέραντη αγάπη για τους νέους που αναζητούν τα βήματά τους. Στα ξενοδοχεία υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες καριέρας και αυτό φάνηκε με γλαφυρότητα στα όσα είπαν οι πολύ παλιοί του κλάδου. 

Δεν υπάρχουν προσχηματικοί έπαινοι, ούτε τυπικές προσφωνήσεις στις βραβεύσεις αυτές. Όλοι· εργαζόμενοι και εργοδότες κάθονται στο ίδιο τραπέζι σαν μια οικογένεια με αλληλοσεβασμό για τα ατελείωτα χρόνια της συνεργασίας τους και συνομιλούν για τα όσα έζησαν και ζουν στο πέρασμα του χρόνου.

Η βράβευση έγινε το πρωί της Πέμπτης, 04 Αυγούστου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν και η δήλωση που έκαναν, έχουν ως ακολούθως:

 •  Σωτήρης Ζουρούδης, 42 χρόνια κηπουρός στο «Olympic Palace»

«Είμαι στο Olympic από την πρώτη μέρα που άνοιξε. Μπήκα όταν ήμουν 20 χρονών και δεν έχω σταματήσει να περιμένω να ξημερώσει η μέρα για να πάω στη δουλειά μου. Μέσα στο Olympic γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα δυο παιδιά, έχω και δυο εγγόνια. Μπορώ να βγω στη σύνταξη όποτε θέλω, όμως προτιμώ να είμαι στον κήπο, να δουλεύω με τα λουλούδια. Νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα κοντά στην οικογένεια του Τζακ και της Αντωνίας Γερονικόλα».

Παρών στη βράβευση ήταν τηλεφωνικά ο ξενοδόχος Τζακ Γερονικόλας και ο Υπεύθυνος Προσωπικού Κωνσταντίνος Σεκλειζιώτης.

 •  Βαγγέλης Κάππας, 36 χρόνια σέρβις στο «Rhodos Horizon City»

«Στη δουλειά μπήκα το ’82 και από το ’86 δουλεύω στο ίδιο ξενοδοχείο. Είμαι Α’ Σερβιτόρος και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ευχαριστεί να μιλάω με τους πελάτες, να συναναστρέφομαι με τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τις προτάσεις για αλλαγή πόστου, ή να αναλάβω ευθύνες πίσω. Όχι, εγώ θέλω να είμαι με τους επισκέπτες, να μιλάμε, να κάνω αυτό που μου αρέσει. Γι’ αυτό και έφτασα 57 χρονών και δεν νιώθω κουρασμένος. Η μόνη περίοδος που ένιωσα δυσκολία, ήταν στον κορονοϊό, που δεν είχαμε δουλειά. Κάθισα δύο – τρεις μέρες και μετά μου έλειπε ο κόσμος. Υπέφερα».

Παρών στη βράβευση ήταν ο διευθυντής των «Rhodes Horizon Hotels» Σωκράτης Σπανό

 • Αναστάσιος Χαραλάμπους, 22 χρόνια στο «Mediterranean Hotel»

«Εγώ είμαι στα μετόπισθεν, στο λογιστήριο. Η μέρα ξεκινά γνωρίζοντας ότι θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Μπαίνω να δουλέψω και χαίρομαι να βλέπω το περιβάλλον του ξενοδοχείου, τον κόσμο που περνά, την ατμόσφαιρα των διακοπών και όλο αυτό φέρνει σε ισορροπία τις τρομερές ευθύνες του επαγγέλματός μου. Ξέρετε στο λογιστήριο πρέπει να είσαι διαρκώς ενημερωμένος, να διαβάζεις κάθε μέρα τις καινούριες εγκύκλιους και αυτό δημιουργεί μια απίστευτη ρουτίνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να απασχολούμαι αποκλειστικά στο δικό μου λογιστικό γραφείο. Σας απαντώ ευθέως ΟΧΙ. Το Mediterranean με φέρνει σε ισορροπία. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την οικογένεια Καμπουράκη που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τους συνεργάτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα φέρναμε τα αποτελέσματα που έχουμε».

Παρούσα και παρόντες στη βράβευση ήταν η διευθύντρια του «Mediterranean Hotel» Ιωάννα Μέγρη, ο προϊστάμενος λογιστηρίου Σταμάτης Θωμαΐδης και ο μετρ Λουκάς Ρίζος.

 • Βασιλεία Μαγκαφάκη, 37 χρόνια μαγείρισσα στο «Lindos Royal Resort»

 «Αν δεν είσαι ευχαριστημένη δεν μένεις σε μια δουλειά. Εγώ έχω περάσει από όλα τα πόστα. Είμαι 57 χρονών και έχω χάσει το λογαριασμό για τα πόσα χρόνια δουλεύω. Σε κάθε πόστο έδινα όλη μου την προσοχή, τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι το μυστικό της δουλειάς. Ό,τι κάνεις να το κάνεις με αγάπη και όρεξη. Αυτό κάνω εγώ, γι’ αυτό και είχα πολλές προτάσεις να αλλάξω ξενοδοχείο, να πάω αλλού με περισσότερα χρήματα. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να φύγω. Είμαστε με τον κ. Γιάννη Μηνέττο και τα παιδιά του μια οικογένεια, μετά από τόσα χρόνια βλέπω το ξενοδοχείο σαν κομμάτι μου, είμαι ευχαριστημένη και δεν τους αλλάζω για τίποτα.

Με ρωτάτε αν θα πρότεινα στους νέους να μπουν στη δουλειά αυτή: Ναι, να μπουν και να έχουν επιμονή και υπομονή. Να μην εγκαταλείψουν με την πρώτη δυσκολία. Το βλέπω στα νέα παιδιά που έρχονται και δεν θέλουν να ζορίζονται. Εγώ πάλι τους συμβουλεύω να μείνουν, να ζοριστούν λιγάκι, γιατί μετά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα νιώθουν υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Το βλέπω με τους νέους που ήρθαν στο ξενοδοχείο και ήθελαν να φύγουν επειδή κουραζόντουσαν. Όσοι έμειναν είναι από τα καλύτερα στελέχη μας».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Γεώργιος Ζαννέττος, 39 χρόνια στο «Lindos Village Resort»

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος για τη σημερινή μέρα. Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο σαν βοηθός σερβιτόρου και ήμουν μικρό παιδί. Ο κ. Γιάννης (Μηνέττος) με βοήθησε με τη σοφία του και τις συμβουλές του, εξελίχθηκα κοντά του. Μεγάλωσα μέσα στο ξενοδοχείο, πέρασα από όλα τα πόστα και τώρα είμαι ο μετρ της μονάδας. Υπάρχει αναγνώριση της αξίας μέσα στα ξενοδοχεία, αν έχεις όρεξη μπορείς να φτάσεις ψηλά. Βέβαια χρειάζεται υπομονή, αλλά σίγουρα η αναγνώριση έρχεται. Ευχαριστώ τους εργοδότες μου και τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ντόινα Γκουράου, 16 χρόνια καμαριέρα στο «Lindos Imperial Resort»

«Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο αυτό από την πρώτη ημέρα που άνοιξε. Η δουλειά της καμαριέρας στην αρχή είναι δύσκολη, αλλά σιγά σιγά αλλάζει. Επίσης ο σύζυγός μου δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί μου και από φέτος, ήρθε και ο γιος μου. Τελείωσε το στρατιωτικό και ήρθε να δουλέψει. Έχει πολύ όρεξη και διάθεση να εξελιχθεί».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ρόλαντ Γκουμένι, γενικών καθηκόντων και συντήρηση στο «Lindos Grand Resort»

«To Lindos Grand είναι το πιο καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου. Είναι πέντε χρονών κι εγώ δούλευα εκεί σαν οικοδόμος όταν το χτίζανε. Μετά, όταν άνοιξε η μονάδα, συνέχισα να δουλεύω σαν εργάτης γενικών καθηκόντων και βοηθός συντηρητής. Είμαι ο πιο παλιός υπάλληλος στο πιο καινούριο ξενοδοχείο. Τώρα η οικογένεια Μηνέττου προσέλαβε και τη γυναίκα μου και δουλεύει κοντά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μακάρι να κρατήσει χρόνια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος ΚαραγιάννηΗ επόμενη βράβευση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 08/08 15:31

  Γερμανικός τουρισμός: Πώς η άνοδος του κόστους διακοπών επηρεάζει τους ταξιδιώτες

 2. 08/08 13:54

  Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

 3. 08/08 13:42

  Διακοπές στην Ελλάδα για τα παιδιά από τη Μπούτσα – 600 παιδιά από την Ουκρανία στις ελληνικές κατασκηνώσεις 

 4. 08/08 13:02

  Η νέα τάση στα ξενοδοχεία: Τα μαξιλάρια που μιλούν! (video)

 5. 08/08 12:15

  Condor: Ο εκκεντρικός κ. “Tecke” που αύξησε το μισθό των εργαζομένων για να... προλάβει τις απεργίες

 6. 08/08 11:49

  Τουρισμός | Αυξημένη ζήτηση για χειμερινές διακοπές στην Καραϊβική από τους Γερμανούς

 7. 08/08 11:37

  «Democracy and Happiness Weekend» στην Costa Navarino, στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum

 8. 08/08 11:22

  Προβληματισμός των ξενοδόχων για τα συμβόλαια του 2023

 9. 08/08 10:41

  Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» στα αμερικανικά ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» 2022

 10. 08/08 10:10

  ΗΠΑ | Τουρισμός: Χιλιάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας

 11. 08/08 09:19

  Καταγγελία Ξ.Ε.Ε. στον ΟΠΙ για το αμοιβολόγιο του οργανισμού «ΕΔΕΜ»

 12. 08/08 08:34

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αρχαία Κόρινθο και Νεμέα

 13. 08/08 08:32

  Επανάχρηση του Μεγάρου Κοθρή ως Δημοτική Πινακοθήκη στο Ηράκλειο

 14. 08/08 08:30

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 15. 08/08 08:28

  Αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου

 16. 08/08 08:26

  Διεθνές Φεστιβάλ "Πέρα από τα Σύνορα" στο Καστελλόριζο

 17. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 18. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 19. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 20. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 21. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 22. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 23. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 24. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 25. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 26. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»

 27. 05/08 12:03

  Η Ισπανία ξεμένει από πάγο – Γιατί ο τουρισμός δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... παγάκια!

 28. 05/08 11:16

  Σοφία Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ για τους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 29. 05/08 11:02

  Η αλυσίδα RIU προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα ξενοδοχεία και τα γραφεία της στην Ισπανία

 30. 05/08 10:52

  8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

 31. 05/08 09:37

  Lufthansa | Συμφωνία με τους εργαζόμενους στο έδαφος- στο 80% του 2019 η χωρητικότητα το θερινό τρίμηνο

 32. 05/08 09:19

  Πώς επηρεάζει o τουρισμός την κλιματική αλλαγή; Το παράδειγμα της Μαγιόρκα

 33. 05/08 08:30

  Δήμος Τρικκαίων | Απόφαση για αξιοποίηση του Ιαματικού Φυσικού Πόρου στην «Παναγιά» Ριζώματος

 34. 05/08 08:28

  Εγκρίσεις για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Πάρο

 35. 05/08 08:26

  Η Κρήτη σε πρόγραμμα ενισχύσεων για τους ελκυστικούς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου

 36. 05/08 08:17

  Ισπανία | Προτεραιότητα η ισχυρή στήριξη του οινικού τομέα – Σχέδιο για εξαγωγές ύψους 4,3 δισ. ευρώ

 37. 05/08 08:05

  Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

 38. 04/08 17:21

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -5,1% η επιβατική κίνηση τον ιούλιο έναντι του 2019, -17,1% στο 7μηνο

 39. 04/08 15:53

  Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

 40. 04/08 15:28

  Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 41. 04/08 15:20

  Διώρυγα της Κορίνθου | Διελεύσεις πλοίων από 45 χώρες τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας

 42. 04/08 15:14

  Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών

 43. 04/08 15:10

  Συνάντηση Κικίλια με την Πρέσβυ της Αυστρίας για την προσέλκυση τουριστών το φθινόπωρο και χειμώνα

 44. 04/08 15:00

  Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες της ΔΥΠΑ

 45. 04/08 13:51

  ΣΣΕ επισιτισμού: Η απόφαση για την προσθήκη σχετικά με το χρόνο εργασίας

 46. 04/08 13:30

  Ισπανία: Νέος νόμος για εξοικονόμηση ενέργειας στα κλιματιστικά των ξενοδοχείων - Ποια είναι τα όρια θερμοκρασίας

 47. 04/08 13:20

  6 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές

 48. 04/08 13:12

  Telegraph: Αυτά είναι τα 20 νησιά της Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς – Τα 7 είναι Ελληνικά!

 49. 04/08 12:22

  Ποιος είναι ο μεγιστάνας που κατάφερε να "εκθρονίσει" το Γερμανικό δημόσιο από τον έλεγχο της Lufthansa:

 50. 04/08 12:07

  Αεροδρόμιο Άμστερνταμ: Με ημερήσιο πλαφόν οι πτήσεις και το φθινόπωρο – Ποιοί προορισμοί επηρεάζονται

 51. 04/08 11:50

  Από το Μάιο του 2023 το ΕΤΙΑS για είσοδο τουριστών από τρίτες χώρες στην ΕΕ

 52. 04/08 10:55

  Φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Costa Navarino σε συνεργασία με τον πρωταθλητή José María Olazábal

 53. 04/08 10:10

  Ελλάδα: Όταν οι τουρίστες ζητούν apόdixi

 54. 04/08 09:34

  Tουρισμός | 20% περισσότερες αφίξεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο σε σχέση με το 2019

 55. 04/08 09:27

  Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

 56. 04/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Λευκάδα

 57. 04/08 09:18

  Μία σημαντική επένδυση στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που θα αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών

 58. 04/08 09:16

  Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

 59. 04/08 09:14

  Ισπανία: O αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 383.300 άτομα το δεύτερο τρίμηνο του έτους

 60. 03/08 20:05

  Λάμψα | Πώληση του Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό fund Azora - ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 61. 03/08 15:35

  Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ ως εκπαιδευτής επιθεωρητών πλοίων και  κρουαζιερόπλοιων 

 62. 03/08 13:49

  Mastercard: Ο πληθωρισμός μπορεί να βάλει φρένο στο "ράλι" των ταξιδιωτικών δαπανών

 63. 03/08 11:55

  Καταγράφεται και προστατεύεται η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

 64. 03/08 11:34

  Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

 65. 03/08 11:22

  Toυρισμός: 2,4 εκατ. τουρίστες στην Αττάλεια τον Ιούλιο- πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

 66. 03/08 11:09

  Airbnb: Ιστορικό ρεκόρ κρατήσεων και εσόδων το β’ τρίμηνο του 2022 – «Η επιβράδυνση της οικονομίας μας ωφελεί»

 67. 03/08 11:06

  Διακοπές στην παραλία με κριτήριο το χαμηλό κόστος και παρέα την τεχνολογία θέλουν οι Έλληνες το 2022

 68. 03/08 10:34

  Τα έργα υποδομής "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας σε ελληνικούς προορισμούς

 69. 03/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 70. 03/08 09:22

  Hilton | 10 τρόποι για να εξαλείψετε το ταξιδιωτικό άγχος από τα ζώα συντροφιάς

 71. 03/08 09:19

  Πέφτει η ανεργία στην Ισπανία λόγω τουρισμού

 72. 03/08 09:17

  Άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούνιο και μείωση ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 73. 03/08 09:15

  Γιορτή Σταφυλιού στη Βασιλική Τρικάλων

 74. 03/08 09:13

  Η Autohellas εξαγόρασε την «HR Αutomóveis», Hertz Franchisee της Πορτογαλίας

 75. 02/08 18:37

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για επέκταση ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

 76. 02/08 16:56

  Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου

 77. 02/08 16:46

  Ιστορικό ρεκόρ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Ιούλιο!

 78. 02/08 16:45

  Αυστηρή κριτική στις αεροπορικές από τον DER Touristik: "Ήταν ένας απλός κανόνας των τριών!"

 79. 02/08 16:32

  Λιγότερες διακοπές με λιγότερα χρήματα κάνουν οι Ιταλοί

 80. 02/08 13:41

  Το 1/3 των εταιρειών εστίασης “έτρεξε” επενδύσεις στην τεχνολογία

 81. 02/08 13:08

  Οι σύγχρονοι Γερμανοί επιλέγουν διακοπές με ηθικά κριτήρια – Ποιους προορισμούς αποφεύγουν

 82. 02/08 12:55

  Διεθνείς προσωπικότητες στο συνέδριο για τον Κρητικό τρόπο ζωής το Νοέμβριο στο Ρέθυμνο

 83. 02/08 12:48

  Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα έχει το Ελληνικό

 84. 02/08 12:15

  Πρωτοφανής απόφαση της British Airways: Σταματάει νέες κρατήσεις από το Χίθροου στην κορυφή της σεζόν!

 85. 02/08 11:28

  Βασίλης Κικίλιας | Ρεκόρ τον Ιούνιο με 3,5 εκατ. αφίξεις ταξιδιωτών στα αεροδρόμια της χώρας

 86. 02/08 10:16

  Τουρισμός | Η Τουρκία προσβλέπει σε 37 δισ. δολ. έσοδα και 47 εκατ. τουρίστες το 2022

 87. 02/08 09:32

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο "Holy Land Uncovered" και την τουριστική αγορά του Ισραήλ

 88. 02/08 09:18

  WTTC: Οι 130.000 κενές θέσεις στον τουρισμό απειλούν την οικονομική ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου

 89. 02/08 09:16

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Ηράκλειο και Λευκάδα

 90. 02/08 09:14

  Δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ζάκυνθο και Σαντορίνη

 91. 02/08 09:11

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Ναύπακτο και την ίδρυση 5άστερου στα Χανιά

 92. 02/08 09:06

  Δήμος Δωδώνης: Διαγωνισμός για τη μελέτη αξιοποίησης παραποτάμιας περιοχής και πηγών Λούρου

 93. 02/08 08:57

  Υποχρεωτική η προσθήκη για τον χρόνο εργασίας στην κλαδική ΣΣΕ Επισιτισμού

 94. 01/08 15:33

  Αναβάθμιση και επέκταση του Κρατικού Αερολιμένα της Χίου «Όμηρος»

 95. 01/08 15:29

  SKY express: Έκπτωση 25% σε νέους και νέες για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 96. 01/08 15:21

  Αναστέλλονται τα αξιόγραφα των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται σε Ρωσία-Ουκρανία

 97. 01/08 15:03

  Η Κρήτη στο επενδυτικό πλάνο της Hellenic Seaplanes - Συναντήσεις για νέα υδατοδρόμια

 98. 01/08 13:54

  Ισπανία: Στροφή στην ποιότητα - Το 80% των ξενοδοχειακών επενδύσεων αφορά τετράστερα και πεντάστερα

 99. 01/08 13:45

  ΠΟΥ: «Να μην ταξιδέψουν όσοι έχουν μολυνθεί με ευλογιά των πιθήκων»

 100. 01/08 13:34

  Περισσότεροι από 16.000 τουρίστες κάθε ημέρα στην Ακρόπολη