Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Η κάθε μία από τις βραβεύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων όπως εβδομαδιαία γίνονται από τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου εμπεριέχουν έναν συμβολισμό και αυτή τη φορά στο επίκεντρο όλων των αναφορών βρέθηκε η ψυχή των ξενοδοχείων, όπως αυτή μεγαλουργεί μέσα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τα επιμέρους του τμήματα. Τα λόγια που ειπώθηκαν, στην κατά σειρά 3η βράβευση, ήταν γεμάτα αναγνώριση, εμπειρία, ευγενή φιλοδοξία και απέραντη αγάπη για τους νέους που αναζητούν τα βήματά τους. Στα ξενοδοχεία υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες καριέρας και αυτό φάνηκε με γλαφυρότητα στα όσα είπαν οι πολύ παλιοί του κλάδου. 

Δεν υπάρχουν προσχηματικοί έπαινοι, ούτε τυπικές προσφωνήσεις στις βραβεύσεις αυτές. Όλοι· εργαζόμενοι και εργοδότες κάθονται στο ίδιο τραπέζι σαν μια οικογένεια με αλληλοσεβασμό για τα ατελείωτα χρόνια της συνεργασίας τους και συνομιλούν για τα όσα έζησαν και ζουν στο πέρασμα του χρόνου.

Η βράβευση έγινε το πρωί της Πέμπτης, 04 Αυγούστου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν και η δήλωση που έκαναν, έχουν ως ακολούθως:

 •  Σωτήρης Ζουρούδης, 42 χρόνια κηπουρός στο «Olympic Palace»

«Είμαι στο Olympic από την πρώτη μέρα που άνοιξε. Μπήκα όταν ήμουν 20 χρονών και δεν έχω σταματήσει να περιμένω να ξημερώσει η μέρα για να πάω στη δουλειά μου. Μέσα στο Olympic γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα δυο παιδιά, έχω και δυο εγγόνια. Μπορώ να βγω στη σύνταξη όποτε θέλω, όμως προτιμώ να είμαι στον κήπο, να δουλεύω με τα λουλούδια. Νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα κοντά στην οικογένεια του Τζακ και της Αντωνίας Γερονικόλα».

Παρών στη βράβευση ήταν τηλεφωνικά ο ξενοδόχος Τζακ Γερονικόλας και ο Υπεύθυνος Προσωπικού Κωνσταντίνος Σεκλειζιώτης.

 •  Βαγγέλης Κάππας, 36 χρόνια σέρβις στο «Rhodos Horizon City»

«Στη δουλειά μπήκα το ’82 και από το ’86 δουλεύω στο ίδιο ξενοδοχείο. Είμαι Α’ Σερβιτόρος και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ευχαριστεί να μιλάω με τους πελάτες, να συναναστρέφομαι με τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τις προτάσεις για αλλαγή πόστου, ή να αναλάβω ευθύνες πίσω. Όχι, εγώ θέλω να είμαι με τους επισκέπτες, να μιλάμε, να κάνω αυτό που μου αρέσει. Γι’ αυτό και έφτασα 57 χρονών και δεν νιώθω κουρασμένος. Η μόνη περίοδος που ένιωσα δυσκολία, ήταν στον κορονοϊό, που δεν είχαμε δουλειά. Κάθισα δύο – τρεις μέρες και μετά μου έλειπε ο κόσμος. Υπέφερα».

Παρών στη βράβευση ήταν ο διευθυντής των «Rhodes Horizon Hotels» Σωκράτης Σπανό

 • Αναστάσιος Χαραλάμπους, 22 χρόνια στο «Mediterranean Hotel»

«Εγώ είμαι στα μετόπισθεν, στο λογιστήριο. Η μέρα ξεκινά γνωρίζοντας ότι θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Μπαίνω να δουλέψω και χαίρομαι να βλέπω το περιβάλλον του ξενοδοχείου, τον κόσμο που περνά, την ατμόσφαιρα των διακοπών και όλο αυτό φέρνει σε ισορροπία τις τρομερές ευθύνες του επαγγέλματός μου. Ξέρετε στο λογιστήριο πρέπει να είσαι διαρκώς ενημερωμένος, να διαβάζεις κάθε μέρα τις καινούριες εγκύκλιους και αυτό δημιουργεί μια απίστευτη ρουτίνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να απασχολούμαι αποκλειστικά στο δικό μου λογιστικό γραφείο. Σας απαντώ ευθέως ΟΧΙ. Το Mediterranean με φέρνει σε ισορροπία. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την οικογένεια Καμπουράκη που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τους συνεργάτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα φέρναμε τα αποτελέσματα που έχουμε».

Παρούσα και παρόντες στη βράβευση ήταν η διευθύντρια του «Mediterranean Hotel» Ιωάννα Μέγρη, ο προϊστάμενος λογιστηρίου Σταμάτης Θωμαΐδης και ο μετρ Λουκάς Ρίζος.

 • Βασιλεία Μαγκαφάκη, 37 χρόνια μαγείρισσα στο «Lindos Royal Resort»

 «Αν δεν είσαι ευχαριστημένη δεν μένεις σε μια δουλειά. Εγώ έχω περάσει από όλα τα πόστα. Είμαι 57 χρονών και έχω χάσει το λογαριασμό για τα πόσα χρόνια δουλεύω. Σε κάθε πόστο έδινα όλη μου την προσοχή, τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι το μυστικό της δουλειάς. Ό,τι κάνεις να το κάνεις με αγάπη και όρεξη. Αυτό κάνω εγώ, γι’ αυτό και είχα πολλές προτάσεις να αλλάξω ξενοδοχείο, να πάω αλλού με περισσότερα χρήματα. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να φύγω. Είμαστε με τον κ. Γιάννη Μηνέττο και τα παιδιά του μια οικογένεια, μετά από τόσα χρόνια βλέπω το ξενοδοχείο σαν κομμάτι μου, είμαι ευχαριστημένη και δεν τους αλλάζω για τίποτα.

Με ρωτάτε αν θα πρότεινα στους νέους να μπουν στη δουλειά αυτή: Ναι, να μπουν και να έχουν επιμονή και υπομονή. Να μην εγκαταλείψουν με την πρώτη δυσκολία. Το βλέπω στα νέα παιδιά που έρχονται και δεν θέλουν να ζορίζονται. Εγώ πάλι τους συμβουλεύω να μείνουν, να ζοριστούν λιγάκι, γιατί μετά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα νιώθουν υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Το βλέπω με τους νέους που ήρθαν στο ξενοδοχείο και ήθελαν να φύγουν επειδή κουραζόντουσαν. Όσοι έμειναν είναι από τα καλύτερα στελέχη μας».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Γεώργιος Ζαννέττος, 39 χρόνια στο «Lindos Village Resort»

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος για τη σημερινή μέρα. Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο σαν βοηθός σερβιτόρου και ήμουν μικρό παιδί. Ο κ. Γιάννης (Μηνέττος) με βοήθησε με τη σοφία του και τις συμβουλές του, εξελίχθηκα κοντά του. Μεγάλωσα μέσα στο ξενοδοχείο, πέρασα από όλα τα πόστα και τώρα είμαι ο μετρ της μονάδας. Υπάρχει αναγνώριση της αξίας μέσα στα ξενοδοχεία, αν έχεις όρεξη μπορείς να φτάσεις ψηλά. Βέβαια χρειάζεται υπομονή, αλλά σίγουρα η αναγνώριση έρχεται. Ευχαριστώ τους εργοδότες μου και τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ντόινα Γκουράου, 16 χρόνια καμαριέρα στο «Lindos Imperial Resort»

«Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο αυτό από την πρώτη ημέρα που άνοιξε. Η δουλειά της καμαριέρας στην αρχή είναι δύσκολη, αλλά σιγά σιγά αλλάζει. Επίσης ο σύζυγός μου δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί μου και από φέτος, ήρθε και ο γιος μου. Τελείωσε το στρατιωτικό και ήρθε να δουλέψει. Έχει πολύ όρεξη και διάθεση να εξελιχθεί».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ρόλαντ Γκουμένι, γενικών καθηκόντων και συντήρηση στο «Lindos Grand Resort»

«To Lindos Grand είναι το πιο καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου. Είναι πέντε χρονών κι εγώ δούλευα εκεί σαν οικοδόμος όταν το χτίζανε. Μετά, όταν άνοιξε η μονάδα, συνέχισα να δουλεύω σαν εργάτης γενικών καθηκόντων και βοηθός συντηρητής. Είμαι ο πιο παλιός υπάλληλος στο πιο καινούριο ξενοδοχείο. Τώρα η οικογένεια Μηνέττου προσέλαβε και τη γυναίκα μου και δουλεύει κοντά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μακάρι να κρατήσει χρόνια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος ΚαραγιάννηΗ επόμενη βράβευση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 08/02 15:02

  Alltours: Νέα διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία σε μεγάλα ραδιόφωνα της Γερμανίας

 2. 08/02 12:57

  Τουρκία: Η καταστροφή από ψηλά - Το πριν και το μετά από τον σεισμό σε δορυφορικές φωτογραφίες

 3. 08/02 12:51

  Β. Κικίλιας | Το 2023 θα είναι πάρα πολύ δυνατή χρονιά για τον τουρισμό

 4. 08/02 11:55

  Τουρισμός | Πιο οικονομικά ταξίδια αναζητούν το 2023 οι ταξιδιώτες

 5. 08/02 11:35

  Γερμανία: 1 στους 5 συνταξιούχους απειλείται με φτώχεια

 6. 08/02 10:27

  Τουρισμός: Η Ελλάδα έβδομος πιο περιζήτητος προορισμός στον κόσμο για οικογενειακές διακοπές το 2023

 7. 08/02 10:14

  Ισπανικός τουρισμός | 72 εκατ. τουρίστες, 87 δισ. ευρώ έσοδα το 2022 - προσδοκίες για ρεκόρ το 2023

 8. 08/02 10:00

  Οι Jet2 και Jet2holidays πρόσθεσαν 11.000 θέσεις προς Μαγιόρκα και Τενερίφη την Άνοιξη

 9. 08/02 09:49

  Διεθνής έκθεση Vakantiebeurs: Η CK Strategies φέρνει την Κω κοντά στους κορυφαίους Tour Operators

 10. 08/02 09:46

  Μπαράζ φοροελέγχων από την ΑΑΔΕ - Ποιοι θα βρεθούν στο «στόχαστρο»

 11. 08/02 09:31

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη

 12. 08/02 09:30

  Ένα βήμα ακόμη για το υδατοδρόμιο στη Ζάκυνθο

 13. 08/02 09:27

  Φαγητό, ταινίες, μόδα, πυγμαχία και φεστιβάλ όπλα της Ταϊλάνδης για αύξηση του τουρισμού της

 14. 08/02 09:25

  Συζητήσεις για τη δημιουργία του μεγαλύτερου αεροδρομίου στην Αλβανία

 15. 08/02 09:23

  Πάνω από 18 εκατ. οι διεθνείς αφίξεις σε Dubai και Abu Dhabi το 2022

 16. 07/02 18:24

  Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

 17. 07/02 16:51

  Οι τουρίστες επιλέγουν ξενοδοχεία και εστιατόρια που σέβονται το περιβάλλον - Εκδήλωση στο Ηράκλειο

 18. 07/02 16:16

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 19. 07/02 15:53

  Classic Collection: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία της για Ελλάδα και Κύπρο - Νέοι προορισμοί και ξενοδοχεία

 20. 07/02 14:39

  Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων: Δεσμεύσεις Δ. Φραγκάκη για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

 21. 07/02 14:14

  Αλβανία, τo απρόσμενο «άλογο κούρσας» της Μεσογείου - Πώς κατάφερε να λάμψει στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα

 22. 07/02 13:28

  Ασύλληπτο: Η ενέργεια του σεισμού στην Τουρκία θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τη Νέα Υόρκη για πάνω από 4 ημέρες

 23. 07/02 13:11

  Μέσα στο 2023 ανοίγει το νέο Domes White Coast Milos – Σχέδια για νέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα (φωτο)

 24. 07/02 12:36

  Amadeus | Οι 4 φυλές των ταξιδιωτών μέσα στην ερχόμενη 10ετία - Με ποια ψυχολογία θα επιλέγουν διακοπές

 25. 07/02 12:02

  Kuwait Airways: Νέες συνδέσεις με Αθήνα και Μύκονο το 2023, «λόγω αυξημένης ζήτησης»

 26. 07/02 11:37

  Γεύση Ελλάδας στο Ντουμπάι - Έλληνας σεφ ανοίγει το εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας "Μilos" σε πολυτελές ξενοδοχείο

 27. 07/02 09:44

  Tοuρισμός: 21% λιγότεροι επιβάτες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια το 2022 έναντι του 2019 | Μόλις -1,9% οι απώλειες στην Ελλάδα

 28. 07/02 09:28

  Γερμανός σεισμολόγος | «Ήταν θέμα χρόνου» η καταστροφή στην Τουρκία

 29. 07/02 09:20

  Οφειλές σε εφορία και ταμεία: Νέα ρύθμιση για όσους έχασαν παλαιότερες φέρνει η κυβέρνηση

 30. 07/02 08:49

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Eπέκταση της πλατφόρμας δικτύωσης επαγγελματιών Agora Central Greece

 31. 07/02 08:33

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Πάρο και Άνω Κουφονήσι

 32. 07/02 07:31

  Δήμος Μυκόνου: Συνεργασία για την εκπόνηση μελετών κρίσιμων υποδομών

 33. 07/02 00:05

  Πώς θα αναπτυχθούν Τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Ομονοίας

 34. 07/02 00:05

  Παραμένουν πρέσβειρες του ελληνικού τουρισμού στην Κίνα οι @greek_twins

 35. 06/02 18:28

  Ryanair | Πτήσεις προς Ρόδο από το αεροδρόμιο Weeze της Γερμανίας

 36. 06/02 17:59

  IATA | Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν εμποδίζουν την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών

 37. 06/02 17:45

  Η Ελευσίνα είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 - 15.000 επισκέπτες, 500 καλλιτέχνες, 800 συμμετέχοντες στις Πομπές

 38. 06/02 16:21

  Τσελέντης στον ΣΚΑΪ: Εκτιμήσεις για 15.000 νεκρούς στην Τουρκία - «Δεν θα βιώσουμε ποτέ τέτοιες εικόνες στην Ελλάδα»

 39. 06/02 15:59

  Τουρισμός: Οι Γερμανοί προτιμούν να κόβουν έξοδα στον προορισμό παρά να μην ταξιδέψουν καθόλου

 40. 06/02 15:02

  ΠΟΞ | Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ξενοδόχου Τηλέμαχου Γρηγοριάδη

 41. 06/02 14:57

  Τουρκία: Αυξημένες έως και 60% οι τιμές των ξενοδοχείων στο Μπόντρουμ το καλοκαίρι του 2023

 42. 06/02 14:49

  Ο Μπάιντεν βάζει φρένο στις παραπλανητικές χρεώσεις των ξενοδοχείων all in και των αεροπορικών εταιριών

 43. 06/02 14:17

  ΕΟΤ: Τουριστική εκδήλωση Ελλάδας-Ισραήλ στο Τορόντο για προβολή της χώρας μας στον Καναδά

 44. 06/02 13:54

  Ενιαίο μέτωπο ξενοδόχων, συνδικαλιστών και εργαζομένων στη Ρόδο για την κάλυψη των θέσεων εργασίας

 45. 06/02 13:44

  FedHATTA/ HATTA: Μνημόνιο Συνεργασίας με την ASTA – Σε γερές βάσεις ο τουρισμός μεταξύ Ελλάδας – Αμερικής

 46. 06/02 13:42

  Κινεζικός τουρισμός: Εκτόξευση των διεθνών ταξιδιών μέχρι το 2030 – Δεν τους ικανοποιούν πια τα ομαδικά tour

 47. 06/02 12:51

  Οι δύο μεγάλοι μνηστήρες για την πτωχευμένη Flybe

 48. 06/02 12:26

  Άνοιξε ο δρόμος για να λειτουργήσει ξανά στην παραλία της Ζαχάρως το τουριστικό περίπτερο "Παρά θιν αλός"

 49. 06/02 11:04

  H Αθήνα επανεργοποιεί τις απευθείας πτήσεις με την Κίνα - 3 ευρωπαϊκές πόλεις αύξησαν τις πτήσεις έναντι του 2019

 50. 06/02 10:10

  Η Αθήνα 6η πιο δημοφιλής ευρωπαϊκή πόλη για τους Αμερικανούς το 2023

 51. 06/02 09:22

  Βιβλική καταστροφή σε Τουρκία - Συρία: Εκατοντάδες νεκροί από το σεισμό 7,8 Ρίχτερ - Βίντεο

 52. 06/02 08:58

  Αθλητική εκδήλωση Γεντίκι Trail στη Λάρισα

 53. 06/02 08:27

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Χανιά

 54. 06/02 08:13

  Πράσινο φως για επανάχρηση του χαρακτηρισμένου ως μνημείου ξενοδοχείου Ξενία Χίου

 55. 06/02 08:11

  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Πρόβλεψη για υλοποίηση 475 έργων και δράσεων το 2023

 56. 06/02 08:01

  Αδελφοποίηση Άργους – Μυκηνών με την ισραηλινή περιοχή Jezreel Valley

 57. 05/02 13:44

  Με το «δεξί» μπήκε ο ελληνικός τουρισμός το 2023 - Τι λένε οι ξενοδόχοι για το «Εarly Bookings»

 58. 05/02 13:32

  Υπόθεση χρόνου τα επιβατικά αεροπλάνα υδρογόνου

 59. 05/02 08:43

  Τυρναβίτικο Καρναβάλι - Μπουρανί

 60. 05/02 08:41

  Αίγυπτος: Επενδυτικές ευκαιρίες 30 δισ. δολ. στον τουριστικό τομέα

 61. 04/02 18:44

  Η Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης | Τελετή έναρξης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 62. 04/02 18:38

  Η Δυτική Μακεδονία το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Υπ. Τουρισμού

 63. 04/02 12:53

  TripAdvisor | Παγκόσμιος τουρισμός: Τα ταξίδια η απόλυτη προτεραιότητα των πολιτών - το 95% μειώνει άλλες δαπάνες για τις διακοπές

 64. 04/02 08:41

  Οι τιμές των εισιτηρίων στα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης για το 2023

 65. 04/02 08:40

  Ισπανία: 105 δισ. ευρώ οι δαπάνες για τρόφιμα, ποτά και καταναλωτικά προϊόντα τo 2022

 66. 03/02 18:19

  8 επενδυτικά σχέδια ενδιαφέρονται για το λιμάνι του Βόλου

 67. 03/02 18:01

  Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 στην Πιερία

 68. 03/02 17:46

  Άγριο μαλλιοτράβηγμα σε πτήση – Γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στο παράθυρο (βίντεο)

 69. 03/02 16:16

  FTI: Έμφαση σε μικρότερα ελληνικά νησιά το 2023 και προσθήκη νέων ελληνικών ξενοδοχείων

 70. 03/02 15:14

  Ιππικό υπερθέαμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Περήφανα άλογα κάλπασαν στους δρόμους (βίντεο – φωτογραφίες)

 71. 03/02 14:43

  Ελληνικός τουρισμός: Κατά 11,5% θα αναπτύσσεται κάθε χρόνο η αγορά πολυτελών ταξιδιών στην Ελλάδα μέχρι το 2030

 72. 03/02 14:06

  Mια Ελληνίδα που διαπρέπει στις ΗΠΑ, επίτιμη διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών

 73. 03/02 13:28

  Το Άμστερνταμ βάζει τέλος στα τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης

 74. 03/02 12:29

  TUS Airways | Πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κέρκυρα

 75. 03/02 11:58

  Emirates | Δοκιμαστική πτήση-ορόσημο με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο

 76. 03/02 11:52

  Κατώτατος μισθός: Οι προτάσεις των φορέων και η διαδικασία για την τελική εισήγηση

 77. 03/02 11:34

  Ε.Ξ. Ηρακλείου | Διαπραγματεύσεις για υπογραφή της νέας τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

 78. 03/02 10:25

  Τουρισμός 2023 | Η Ελλάδα στο top10 των ευρωπαϊκών χωρών για τους ταξιδιώτες από τις άλλες ηπείρους

 79. 03/02 08:52

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για δύο νέα ξενοδοχεία σε Μυτιλήνη και Σύβοτα

 80. 03/02 08:50

  Ολλανδία: Αύξηση ρεκόρ στους μισθούς αλλά το πραγματικό εισόδημα μειώθηκε

 81. 03/02 08:47

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δράσεις για την προσέλκυση περισσότερων κινηματογραφικών παραγωγών

 82. 03/02 08:44

  Ισπανία: Στο 5,8% ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Ιανουάριο

 83. 03/02 08:41

  Γιατί μειώθηκε η ανεργία στη Γαλλία

 84. 02/02 18:16

  Ξυπνάει το ηφαίστειο Κολούμπος της Σαντορίνης

 85. 02/02 17:02

  Αθηναϊκά ξενοδοχεία 2022 | -10,7% η μέση πληρότητα έναντι του 2019, αλλά ο Δεκέμβριος ξεπέρασε τα προπανδημικά επίπεδα

 86. 02/02 15:37

  FedHATTA/ HATTA | Νέες δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την Αλβανία

 87. 02/02 15:26

  Το παράδοξο της Τουρκίας: Στόχος για 90 εκατ. τουρίστες το 2028 αλλά και 100% επίτευξη των στόχων αειφόρου τουρισμού

 88. 02/02 14:50

  Η Crystal Cruises ξαναγεννιέται με νέα ονομασία και όραμα - Από την Αθήνα οι πρώτες κρουαζιέρες

 89. 02/02 13:26

  Βασίλης Κικίλιας: H σεζόν θα έχει ξεκινήσει σε όποιο χρόνο και αν πραγματοποιηθούν οι εκλογές

 90. 02/02 13:21

  Ευρωπαϊκός τουρισμός 2023: Σταδιακή επιστροφή των Κινέζων και επαναφορά των Αμερικανών το α’ τετράμηνο

 91. 02/02 12:50

  Dusit Suites Athens: Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Ταϊλανδικής αλυσίδας Dusit Hotels στην Ευρώπη

 92. 02/02 12:10

  «Στον αέρα» η νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ

 93. 02/02 10:39

  Το superyacht των 86 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορεί να «πετάξει» πάνω από το νερό - Φωτογραφίες

 94. 02/02 09:28

  Τουρισμός | Ονειρεμένα ταξίδια με οργανωμένα πακέτα διακοπών θέλουν το 2023 οι Βρετανοί- στις top επιλογές η Ελλάδα

 95. 02/02 08:58

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Καστροσυκιά

 96. 02/02 08:51

  Airbnb | Πώς τα πολιτιστικά ταξίδια ξεκλειδώνουν τουριστικά οφέλη για τις κοινότητες της ΕΕ

 97. 02/02 08:40

  Vegan τάσεις στα εστιατόρια της Ευρώπης, ακόμη και στα ελληνικά

 98. 02/02 08:32

  Ισπανία: Στα 1.080 ευρώ ο κατώτατος μισθός

 99. 02/02 06:43

  Κως και Ρόδος στους ρυθμούς του Καρναβαλιού

 100. 01/02 18:41

  Γερμανικοί φόβοι για πόλεμο και εκτός Ουκρανίας - το 34% φοβάται εισβολή της Ρωσίας στη Γερμανία