Αφιερωμένο στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες το κινεζικό World Traveler

Αφιερωμένο στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες το κινεζικό World Traveler

"Ατέρμονη Θάλασσα, Αδιάλειπτος Έρωτας - Ξεχνώντας το χρόνο αφημένοι στον ρομαντισμό του Αιγαίου" είναι ο τίτλος στο εξώφυλλου του πρώτου τεύχους για το 2014, του πανκινεζικής κυκλοφορίας μηνιαίου περιοδικού World Traveler (Luxing Zhe) που είναι αφιερωμένο στο Αιγαίο και ειδικότερα στις Κυκλάδες. 

Στις 100 σελίδες του περιοδικού, το οποίο αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία έντυπα τουριστικού ενδιαφέροντος της Κίνας με μηνιαία κυκλοφορία 750.000 τευχών, προβάλλονται αντιπροσωπευτικά νησιά όπως η Πάρος, Μύκονος-Δήλος, Μήλος και Σαντορίνη, με ποικίλες πτυχές των τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρουν (χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, αγορές, τόπους αναψυχής, ελληνική κουζίνα, χώρους διαμονής και διασκέδασης κ.α.), με ιδιαίτερη έμφαση στον ρομαντικό-γαμήλιο τουρισμό. 

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό WORLD TRAVELER MEDIA με έδρα τη Σαγκάη, ύστερα από τη φιλοξενία 5μελούς δημοσιογραφικής αποστολής στις Κυκλάδες για 9 μέρες που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σαγκάη, την MTC GROUP και τους Δήμους των νησιών, τον περασμένο Οκτώβριο. 

Οι θεματικές ενότητες είναι πολυσέλιδες, με περιγραφή δραστηριοτήτων και χώρων, με χρήσιμες συμβουλές του περιοδικού και με παράθεση φωτογραφιών, συχνά με χρηστικές πληροφορίες και στοιχεία  επικοινωνίας. Σε αυτές περιλαμβάνονται αρχαιολογικοί χώροι και αξιοθέατα, φυσικά και αρχιτεκτονικά τοπία, διαδρομές περιπάτου, τόποι διαμονής και αναψυχής, αγορές, ξενοδοχεία και εστιατόρια-καφέ, γαστριμαργικές απολαύσεις και εκδρομές με αυτοκίνητο.

Το αφιέρωμα του περιοδικού, το μεγαλύτερο από άποψη έκτασης σελίδων και κάλυψης θεματικής ύλης που έχει γίνει μέχρι σήμερα στον χώρο των κινεζικών ΜΜΕ για την Ελλάδα, προσφέρεται επίσης σε ηλεκτρονική μορφή (APPs για συσκευές της Apple/ iOS- iPhone / iPad) σε χρήστες που επιθυμούν την τοποθέτηση του σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ταμπλέτες κλπ.  

Παράλληλα, τέσσερα ημίωρα τηλεοπτικά επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε 33 τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα στο σύνολο σχεδόν της κινεζικής επικράτειας (σε 31 μητροπολιτικά κέντρα και πρωτεύουσες επαρχιών).  Το σύνολο του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμο σύντομα και στον διαδικτυακό χώρο, ιστοσελίδα του οργανισμού WT.              

Θεματικές ενότητες αφιερώματος

- "Εισαγωγή - Ατέρμονη θάλασσα - Αδιάλειπτος έρωτας": φωτογραφίες τοπιών από τους φωτογράφους περιοδικού και στιγμιότυπα από εορτασμούς με χορούς και τοπικές ενδυμασίες κατά την 28η Οκτωβρίου κατά την οποία το συνεργείο του WT βρέθηκε στην Μύκονο.  Στην ενότητα ο  φωτογράφος του περιοδικού Wang Peng προτείνει δέκα ιδανικά σημεία φωτογράφησης στα νησιά. 

- "Ποιητική ομορφιά στα νησιά ενός παραδείσου" : 12σέλιδη φωτογραφική περιήγηση με τοπία, αρχαιολογικούς χώρους, περιπάτους, παραλίες, με χρηστικές πληροφορίες. 

- "Όταν το μπλε ενώνεται με το λευκό": 4σελιδο φωτογραφικό αφιέρωμα στην αρχιτεκτονική των νησιών. 

- “Οι γάτες των ελληνικών νησιών": φωτογραφικά πλάνα με θέμα τις πανταχού παρούσες, εξοικειωμένες με τους κατοίκους και επισκέπτες γάτες. 

- "Αγάπη βαθειά και σύμφυτη με το Αιγαίο": 8σελιδη ενότητα αφιερωμένη στον γαμήλιο-ρομαντικό τουρισμό, με παρουσίαση προορισμών, περιπάτων, καθώς και δραστηριοτήτων  όπως ιστιοπλοΐα, ξεναγήσεις σε μνημεία και μικρές εκκλησίες. 

- "Παραλίες ενός επίγειου παραδείσου στα μέτρα σας!": Παρουσίαση των τεσσάρων καλύτερων, κατά το περιοδικό, παραλιών της Μήλου. 

- "Αναπνέοντας την χαρά της ζωής": παρουσίαση σε άλλες 12 σελίδες του αφιερώματος ουσιωδών πτυχών της καθημερινότητας αυτών που κατοικούν τις Κυκλάδες, μέσα από καθημερινές δραστηριότητες, διασκέδαση, κουζίνα και ροφήματα ή ποτά, αρχιτεκτονική-κατοικίες των νησιών, κλπ. Η ενότητα φιλοξενεί δισέλιδο άρθρο του διάσημου Κινέζου αρχιτέκτονα Wang Yun  (καθηγητή στο Παν/μιο Πεκίνου και επικεφαλής του οικείου Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής) για την Κυκλαδική αρχιτεκτονική παράδοση και χωροταξία, με τίτλο "Μια αρχιτεκτονική - κέλυφος της ζωής". Ακολουθεί άλλο ένα άρθρο για τη αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση στα σπίτια των Κυκλάδων από την ειδικευμένη σε παρόμοια θέματα δ/φο Chao Yan. 

- "Σμαραγδένια θάλασσα, πουπουλένια κύματα, ονειρικά ξενοδοχεία": 10σέλιδο αφιέρωμα σε αντιπροσωπευτικά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών. 

- "Τοπία ιδανικά για βρώση": παρουσίαση των 10 καλυτέρων καφενείων και εστιατορίων και του φυσικού-αρχιτεκτονικού τους περιβάλλοντος  σε 6 σελίδες. 

- "Κρυμμένοι θησαυροί σε κάθε κατάστημα" : παρουσίαση αντιπροσωπευτικής παραδοσιακής και μοντέρνας τέχνης από τις Κυκλάδες, όπως καταστήματα κοσμημάτων, γκαλερί, είδη κεραμικής και χειροτεχνημάτων. 

- "Οι πιο εύθραυστες αναμνήσεις από την Ελλάδα": παρουσίαση δέκα ιδανικών δώρων, όπως κρασιού, ελαιόλαδου, φυσικών σφουγγαριών, σαπουνιών από οικοτεχνίες, χειροτεχνημάτων. 

- "Αποχρώσεις του γαλάζιου":  4σελιδο αφιέρωμα με μια εικαστική ανάλυση του Αιγαίου από την ζωγράφο Zhang Xiaoyin η οποία προτείνει 10 ιδεώδη σημεία (τοπία, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι) πολιτιστικής περιήγησης. 

- "Καλπάζοντας με τον άνεμο μεταξύ θάλασσας και βουνών": τετρασέλιδο ρεπορτάζ με τους καλύτερους τρόπους περιήγησης της Σαντορίνης, από γαϊδουράκια μέχρι σπόρ αυτοκίνητα. 

- Ενότητα για προϋπολογιζόμενο κόστος και χρηστικές πληροφορίες όπως για συγκοινωνιακά μέσα και διασυνδέσεις των νησιών, κλιματολογικές συνθήκες, κλπ. Στην ενότητα περιλαμβάνεται ειδική σελίδα με σύγκριση τιμών προϊόντων σε Ελλάδα και Σαγκάη, σημειώνοντας αυτά που θα μπορούσε να αγοράσει άφοβα ο Κινέζος επισκέπτης όπως το ελαιόλαδο (σχεδόν 23% φθηνότερο). 

Ξεχωριστή θέση στο αφιέρωμα κατέχει επίσης το πολυάριθμο, υψηλής ποιότητας φωτογραφικό υλικό που πλαισιώνει κάθε σελίδα του περιοδικού. 

 

Οι Κινέζοι τουρίστες, καθώς εξέρχονται σταδιακά από τις συμβατικές μορφές τουρισμού και αναζητώντας κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, είναι σε θέση να καταστήσουν την Ελλάδα και την τουριστική της αγορά μια από τις πλέον ελκυστικές για αυτούς, και να καταφθάνουν σε αυτή σε μεγαλύτερους ακόμη αριθμούς. Ήδη την τελευταία διετία, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Σαγκάη τετραπλασίασε τον αριθμό θεωρήσεων, ενώ Ελλάδα και Κίνα, μετά από σειρά συμφωνιών και ρυθμίσεων, έχουν απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία θεωρήσεων, με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Σαγκάη να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προξενείων της ΕΕ από την σκοπιά της ταχύτητας διεκπεραίωσης αιτούμενων θεωρήσεων.  

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/09 20:25

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σκόπελο και Κρήτη

 2. 28/09 15:28

  Ξενοδοχεία: 4 αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις

 3. 28/09 15:19

  Ά. Γκερέκου: Αναγεννητικός, ηθικός και «έξυπνος» τουρισμός

 4. 28/09 15:10

  Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022 και με Πετρούνια, Τεντόγλου, Ντούσκο, Μιλλούση, Βλάχο, Διαμαντίδη, Πρίντεζη, Βολικάκη, Πρεβολαράκη, Γκολομέεβ

 5. 28/09 15:04

  Η Goldair επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 6. 28/09 14:33

  FedHATTA: Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τη διάκριση του έργου των τουριστικών λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ

 7. 28/09 14:23

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Καταδυτικά πάρκα στους Δήμους Μαλεβιζίου και Χερσονήσου

 8. 28/09 14:14

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός ενισχύει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

 9. 28/09 14:05

  Τουρισμός: Τιμές-φωτιά στις πτήσεις των Βρετανών για διακοπές το φθινόπωρο – Ποιοι προορισμοί είναι οι ακριβότεροι

 10. 28/09 13:31

  Ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης στο συνέδριο των Major Cities of Europe στη Λάρισα

 11. 28/09 12:32

  Τουρισμός το χειμώνα "εκτάκτως" για μια χρονιά δεν γίνεται...

 12. 28/09 12:20

  Press trip ΕΟΤ: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την Θεσσαλία στη χώρα του

 13. 28/09 11:30

  Meliá & NH: Θα συνεχιστεί η πώληση ξενοδοχείων για να καλυφθεί το χρέος

 14. 28/09 10:39

  Delta Air Lines | Διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 2023

 15. 28/09 10:10

  Φάρμα Ρόδου: Το πρώτο παράδειγμα χρήσης NFTs στην τουριστική αγορά

 16. 28/09 09:49

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Δήμο Αβδήρων και Σαντορίνη

 17. 28/09 09:47

  Άδειες για 2 ξενοδοχεία σε Ίο και Βόλο

 18. 28/09 09:45

  Το WTTC οικοδεσπότης του ιστορικού διαλόγου μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και των υπουργών της G20

 19. 28/09 09:40

  Ένα γαστρονομικό «διαμαντάκι» στραφταλίζει στον Λιμνιώνα της Κω

 20. 28/09 09:38

  Αδελφοποίηση της Θεσσαλονίκης με το Φορτ Λόντερντειλ των ΗΠΑ

 21. 27/09 17:34

  Κ.Μαρινάκος | Ο τουρισμός κεντρικό πεδίο ανάπτυξης των πράσινων, μπλε και ψηφιακών οικονομιών

 22. 27/09 17:25

  Δύο και τρεις δουλειές οι Βρετανοί για να τα βγάλουν πέρα

 23. 27/09 17:00

  Web3 | Πώς η εξέλιξη του διαδικτύου θα μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω στον τουριστικό κλάδο

 24. 27/09 16:52

  Τα ιαματικά λουτρά Υπάτης θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο

 25. 27/09 16:45

  Κ.Νοτοπούλου | Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται επιτέλους εθνική στρατηγική

 26. 27/09 15:37

  Μήνυμα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η πρόκληση του «Rethink Tourism»

 27. 27/09 15:06

  Tripadvisor: 6 ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα στον κόσμο για το 2022

 28. 27/09 14:50

  Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αγγίζουμε στις πτήσεις

 29. 27/09 14:25

  Μήνυμα FedHATTA/ HATTA για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Νέοι στόχοι και νέα δυναμική για τον τουρισμό στην εποχή των προκλήσεων

 30. 27/09 13:26

  Ταξίδι εξοικείωσης για τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρας στο Ηράκλειο

 31. 27/09 13:17

  Απίστευτη ταλαιπωρία για Βρετανούς συνταξιούχους που ταξίδευαν στην Κρήτη με την TUI

 32. 27/09 11:50

  Δηλώσεις Γκερέκου και Φραγκάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 33. 27/09 11:20

  Οι στόχοι για ένα βιώσιμο μοντέλο στρατηγικής ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού 

 34. 27/09 10:55

  Tουρισμός | Jet2.com - Jet2holidays | 1,3 εκατ. θέσεις το 2023 στην Ελλάδα - Steve Heapy: Ήρθαμε στην Ελλάδα για να μείνουμε

 35. 27/09 10:48

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κνωσσός | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Ισονομία για συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού

 36. 27/09 10:27

  Η Ε.Ξ. Ρόδου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με μια μεγάλη επετειακή – ιστορική έκδοση

 37. 27/09 10:21

  ΣΕΤΚΕ | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Να επανεξετάσουμε το τουριστικό μοντέλο

 38. 27/09 09:28

  O BVLGARI αναζητά απόφοιτους σχολών Αργυροχρυσοχοΐας από τον Βόλο - δείτε τις αμοιβές

 39. 27/09 09:26

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Σαντορίνη

 40. 27/09 09:23

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στον Πύργο και για 4άστερο στη Ρόδο

 41. 27/09 09:19

  Στις 17 Οκτωβρίου η έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 των ανώτερων σχολών του υπ.Τουρισμού

 42. 27/09 09:16

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κάρπαθο και Ζάκυνθο

 43. 26/09 17:37

  Το Amanzoe γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία, με τουρισμό υψηλών προδιαγραφών

 44. 26/09 16:48

  Bραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» στον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim 

 45. 26/09 15:59

  DER SPIEGEL | Έργα και ημέρες των παπαράτσι στη Μύκονο

 46. 26/09 15:15

  Επιπλέον μέτρα ανακούφισης των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία - Ουκρανία

 47. 26/09 15:02

  H Διευθύνουσα Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Καλλιόπη Ροδοπούλου, 2η στον κόσμο για τη συμβολή της στην εκπαίδευση

 48. 26/09 14:54

  Ξενοδοχεία: Ο Ισπανικός προορισμός που αύξησε τις τιμές, αλλά είχε την υψηλότερη πληρότητα στη χώρα

 49. 26/09 14:22

  ΕΟΤ: Δυναμική προώθηση της Ηλείας στην Γερμανία και της Κρήτης στην Πολωνία

 50. 26/09 14:17

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού | Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Ο τουρισμός θέλει ριζικές λύσεις, όχι "τσιρότο" στην πληγή

 51. 26/09 13:54

  Δεν υπάρχει άλλος δημοσιονομικός χώρος για ενίσχυση των επιχειρήσεων για το ενεργειακό κόστος

 52. 26/09 13:48

  Έρχεται νομοθεσία που ακριβαίνει τα αεροπορικά εισιτήρια - «Το κόστος δε μπορεί να είναι κάτω από τα επίπεδα των φόρων»

 53. 26/09 13:41

  Με «Ελληνικό Πρωινό» οι Ξενοδόχοι και το Αεροδρόμιο της Αθήνας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 54. 26/09 13:17

  ΠΟΤ: Η οικονομική αβεβαιότητα "γονατίζει" τους ταξιδιώτες - Απομακρύνεται από το εγγύς μέλλον η επιστροφή σε επίπεδα 2019

 55. 26/09 12:43

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Διήμερες εκδηλώσεις από τον δήμο Αγ. Βασιλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 56. 26/09 12:07

  Skytrax Awards | «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Eυρώπη» η AEGEAN

 57. 26/09 11:57

  Ξενοδοχεία | Radisson Hotel Group: Έφτασε στα 5 ξενοδοχεία στην Ελλάδα - έρχονται ακόμη δύο

 58. 26/09 11:41

  Τουρισμός | Η Jet2 ξεκινά πτήσεις προς Ρόδο και Χαλκιδική από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το Πάσχα

 59. 26/09 11:26

  Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ισραηλινή αεροπορική εταιρία Sun d’or

 60. 26/09 11:15

  Ά. Γκερέκου | Ο Πειραιάς μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή προορισμό για city break, πολιτιστικό και γαστρονομικό τουρισμό

 61. 26/09 09:56

  Οι 8 νικητές, από τον γεωργό έως τον εστιάτορα, των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής

 62. 26/09 08:58

  Περιβαλλοντική έγκριση στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

 63. 26/09 08:47

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Διδυμοτείχου

 64. 26/09 08:40

  Άδειες για 3 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Σίφνο, Εύβοια και Ζάκυνθο

 65. 26/09 08:35

  Άδειες για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ανατολική Μάνη και Σαντορίνη

 66. 26/09 08:15

  Αλλαγή χρήσης διατηρητέου κτιρίου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα- Νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο

 67. 25/09 08:08

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

 68. 25/09 08:07

  Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

 69. 24/09 12:52

  Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

 70. 24/09 12:43

  Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

 71. 24/09 12:41

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

 72. 24/09 12:40

  Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

 73. 24/09 12:35

  Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

 74. 23/09 17:00

  Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

 75. 23/09 16:19

  Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

 76. 23/09 16:09

  Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

 77. 23/09 15:35

  Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

 78. 23/09 15:20

  Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 79. 23/09 15:16

  Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

 80. 23/09 15:12

  ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

 81. 23/09 15:11

  ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

 82. 23/09 15:06

  ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

 83. 23/09 15:05

  Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»

 84. 23/09 14:14

  ANIMASYROS 2022: Επίσημη πρώτη για τη 2η τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων του ΕΟΤ

 85. 23/09 13:09

  Οι Ευρωπαίοι παραγωγοί προειδοποιούν για κρίση στις προμήθειες τροφίμων – «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2023»

 86. 23/09 12:47

  Wizz Air: Νέες χειμερινές συνδέσεις από την Αθήνα με Τελ Αβίβ και Τίρανα

 87. 23/09 12:41

  Φυσικό αέριο | Στο μέλλον η Ευρώπη θα εξαρτάται από την Αμερική

 88. 23/09 11:55

  Αμερικανικός τουρισμός: Περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό σχεδιάζουν οι πλούσιοι για το 2023 – Ποιους προορισμούς προτιμούν

 89. 23/09 11:40

  Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

 90. 23/09 11:07

  Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η 4η φάση του North Evia – Samos Pass

 91. 23/09 10:51

  Το τέρας των συναρμοδιοτήτων "πνίγει" τα ελληνικά τουριστικά γραφεία και τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού

 92. 23/09 09:56

  Τουρισμός | Ο Σκανδιναβός tour operator Detur αναστέλλει τις δραστηριότητές του - Έχει πρόγραμμα και προς Κρήτη και Ρόδο

 93. 23/09 09:14

  Η Air France θα εξυπηρετεί 171 προορισμούς από το Παρίσι αυτό το χειμώνα

 94. 23/09 09:11

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

 95. 23/09 09:10

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021-2027

 96. 23/09 09:08

  Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

 97. 23/09 09:06

  Έκθεση διαχρονικού-θεματικού αρχαιολογικού μουσείου Αγαθονησίου

 98. 23/09 09:04

  Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης Πύλου-Νέστορος

 99. 22/09 17:32

  Θεαματική αύξηση των χρηστών της Uber στην Ελλάδα το καλοκαίρι- Ζήτηση για αντισυμβατικούς προορισμούς

 100. 22/09 16:57

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Κάτω από το 2019 οι επιδόσεις στο 8μηνο- Αυξημένη μόνο η μέση τιμή δωματίου- Στα ύψη οι ανταγωνιστές