ΣΙΤΕΣΑΠ: Κοπή βασιλόπιττας παρουσία του υπουργού Τουρισμού

Α Decrease font Enlarge font
ΣΙΤΕΣΑΠ: Κοπή βασιλόπιττας παρουσία του υπουργού Τουρισμού

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με αισιοδοξία για το Νέο Έτος 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) υποδέχθηκε τους πολλούς επίσημους και επαγγελματίες καλεσμένους στην Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, των Βουλευτών κ. Βασίλη Σπανάκη – Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ, κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη – Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ, του Τομεάρχη Ναυτιλίας ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρη Διαμαντίδη, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Ναυτιλίας ΚΙΝΑΛ υποναυάρχου ΛΣ ε.α. κ. Σπανάκου Νικολάου, πολυμελούς αντιπροσωπείας αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με επικεφαλής τον Α’ Υπαρχηγό αντιναύαρχο ΛΣ κ. Πουλή Κωνσταντίνο, της Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αττικής  κας Δήμητρας Νάνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλίμου κ. Στέφανου Διαμαντή, του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ναυάρχου Λ.Σ. ε.α. κ. Πολίτη Βασίλη, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση, και πολλών άλλων εκπροσώπων υπουργείων, οργανισμών, στελεχών διαφόρων κομμάτων και εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού και του θαλάσσιου τουρισμού, και περισσότερων από 150 επαγγελματίες – μέλη και φίλους του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στο Μικρολίμανο, Πειραιά, η Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΙΤΕΣΑΠ.

Η αντιπροσωπεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή περιελάμβανε και τον Κλαδάρχη Ναυτιλίας, Υποναύαρχο Λ.Σ. κ. Μάμμη Βασίλειο, ο οποίος ήταν και ο τυχερός στο πρώτο φλουρί της Βασιλόπιτας, που θεωρήθηκε και σημαδιακό ότι το έλαβε αξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα, τον Λιμενάρχη Σαρωνικού, Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Μηνά Αντώνιο, τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Φλοίσβου Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Φαλτσέτα Ιωάννη.

Επίσης παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Ιάσων Αγγελόπουλος Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων, η Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κα Ρένα Βασιλάκη, εκπρόσωπος του Υπουργού κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Χρήστος Λαμπρίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, και τα στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: κα Λιανού Ευτυχία Γενική Διευθύντρια Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κα Γιαλούτση Σοφία Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Επενδύσεων & Θαλάσσιου Τουρισμού (ΔΙΝΕΘΑΤ) και κα Κουφοσωτήρη Ελένη Προϊσταμένη  Τμήματος Ανάπτυξης και Θαλάσσιου Τουρισμού.  

Από τους φορείς μεταξύ άλλων τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρακτόρων και – FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών Τουριστικών Ημερόπλοιων Σκαφών – ΠΕΝΕΤΗΣ κ. Νίκος Βουλουμάνος, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, υποναύαρχος ΛΣ ε.α. κ. Αργυρακόπουλος Άγγελος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Φοίνιξ» Νηογνώμων κ. Α. Ν. Αρβανιτάκης, ο κ. Παναγιώτης Τσιρόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Λαυρίου «Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», και άλλοι.

Την Πίττα ευλόγησε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιλαρίων, συνοδευόμενος από τον Ιερολογιώτατο Διάκονο πατέρα Κοσμά.  

Στην εισαγωγική της ομιλία η Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ Κα Ελένη Βρυώνη, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε απολογιστικά στην σημαντική συμμετοχή του κλάδου των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών στην Ελληνική οικονομία, επεσήμανε τα πολλαπλά προβλήματα, λειτουργικά, φορολογικά, λειτουργικά, διαδικαστικά, που χρήζουν αντιμετώπισης, ή και νομοθετικές αλλαγές, προκειμένου η δραστηριότητα του επαγγελματικού σκάφους ως μορφή θαλάσσιου τουρισμού, να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί όπως δικαιούται και της αξίζει και εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον.

Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε γενικότερα στην πολιτική υπέρ του θαλάσσιου τουρισμού του Υπουργείου, στην συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας, στην στρατηγική ανάδειξης του θαλάσσιου τουρισμού και των δραστηριοτήτων του επαγγελματικού τουριστικού σκάφους, που περιλαμβάνεται στις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής, και τόνισε ιδιαίτερα την στόχευση του Υπουργείου Τουρισμού στην διεύρυνση του δικτύου μαρινών και αγκυροβολίων, ενώ διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος και το Υπουργείο είναι δεκτικοί σε προτάσεις του κλάδου.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος που εκπροσώπησε τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, διατύπωσε την άριστη συνεργασία με τους φορείς του κλάδου και την προσπάθεια να διευθετηθούν οι δυσλειτουργίες και να απλουστευθούν διαδικαστικά θέματα.

Την στήριξή τους στους επαγγελματίες δήλωσαν και οι παρόντες βουλευτές, καθώς και ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΚΙΝΑΛ.

Επίσης αναγνώστηκαν χαιρετισμοί που είχαν στείλει ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, και ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ, πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Μετά τους χαιρετισμούς ο ΣΙΤΕΣΑΠ απένειμε στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ειδική τιμητική διάκριση «ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΥ». Την διάκριση παρέλαβε ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. αντιναύαρχος κ. Πουλής Κωνσταντίνος, ο οποίος, ευχαριστώντας αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα και στην συνεργασία με τους επαγγελματίες και υποστήριξη του κλάδου.

Το δεύτερο φλουρί της Βασιλόπιττας βρήκε η κα Ευαγγελία Γκλίγκου, στην οποία επιδόθηκε το σχετικό δώρο που ήταν ένας ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ SSI, ειδική, ευγενική προσφορά της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ‘INTERMARE DIVERS’, που διευθύνει ο κ. Γεώργιος Βαρδάκας, Πιστοποιημένος  Αδειούχος Επαγγελματίας Δύτης ΥΕΝ #604 και Εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης και πρώτων βοηθειών SSI, εκ των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τα μέλη του ΣΙΤΕΣΑΠ. 

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 01/04 16:44

  Ένταξη στα μέτρα στήριξης ζητούν οι Εταιρείες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων με τη δημιουργία ΚΑΔ

 2. 01/04 16:37

  "Lockdown" στο τζίρο βλέπει το 66,7% των επιχειρήσεων φέτος λόγω κορωνοϊού

 3. 01/04 16:17

  ΕΑΤΑ: Διαδικτυακή καμπάνια για την Αθήνα

 4. 01/04 16:00

  Στ.Βλαστός: Η ΕΤΑΔ θα αποτρέψει την αυθαίρετη είσοδο σκαφών στη μαρίνα Αλίμου

 5. 01/04 15:40

  Κανάρια Νησιά: Καταβολή πληρωμών από τους t.o’s μέχρι τις αρχές Μαΐου ζητούν οι ξενοδόχοι

 6. 01/04 15:05

  Ην. Βασίλειο: Πλατφόρμα εύρεσης προσωρινής εργασίας για άτομα που έχασαν τη δουλειά τους στον τουρισμό

 7. 01/04 14:35

  Γερμανία: Ακριβότερα τα αεροπορικά εισιτήρια από σήμερα – «Ένα εντελώς λάθος μέτρο»

 8. 01/04 13:50

  DER Touristik: Αναστέλλεται προσωρινά η είσπραξη προμήθειας από ακυρωμένα ταξίδια

 9. 01/04 13:30

  Η TUI στηρίζει τα βάουτσερ – Τι ζητούν τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία- Κρατήσεις για το 2021

 10. 01/04 13:13

  Grant Thornton: Οι τελευταίες ρυθμίσεις με τα μέτρα στήριξης μέσα από 10 απαντήσεις

 11. 01/04 13:11

  The smarter E Europe 2020: Ακυρώθηκε η πλατφόρμα της ενεργειακής βιομηχανίας στο Μόναχο

 12. 01/04 12:57

  Ισπανία: Ανοίγουν ξενοδοχεία για τη φιλοξενία ασθενών με κορωνοϊό

 13. 01/04 12:54

  Singapore Airlines: Αύξηση κεφαλαίου εν μέσω πανδημίας

 14. 01/04 12:38

  Από πού ήρθε ο κορωνοϊός; Από την Κίνα ή τις ΗΠΑ;

 15. 01/04 12:23

  Γερμανικός τουρισμός: Η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει εντελώς τα ταξίδια - Τι προβλέπουν οι ειδικοί

 16. 01/04 11:46

  Πύργος Αθηνών: Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό κτήριο

 17. 01/04 11:40

  Ποιος ήταν ο «μικρός Λυκαβηττός» στην Αθήνα και τι απέγινε

 18. 01/04 11:33

  A. Γκερέκου: Επιστολή προς ΕΟΦ για να επιτραπούν τα ιατρικά συνέδρια το καλοκαίρι

 19. 01/04 10:57

  Bέλγιο: Κυβέρνηση και Τράπεζες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

 20. 01/04 10:54

  Βρετανία: 75 εκατ. λίρες για τον επαναπατρισμό όσων εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό

 21. 01/04 10:51

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη Λευκάδα, Κύθνο, Θάσο και Βόλβη

 22. 01/04 10:49

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 23. 01/04 10:45

  Δήμος Λειψών: Υποχρεωτική καραντίνα σε όσους ταξιδεύουν στα μικρά νησιά

 24. 01/04 10:38

  Aegean: Δεν θα λάβουν αμοιβή για το 2020 οι κ.κ.Ευτύχιος Βασιλάκης και Δημήτρης Γερογιάννης

 25. 01/04 10:27

  Στήριξη όλων των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό και μικρές επιχειρήσεις ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

 26. 01/04 10:15

  Hilton: Παραιτείται από το μισθό του για το υπόλοιπο του 2020 ο διευθύνων σύμβουλος

 27. 01/04 10:10

  Ο κ. Κ. Λούλης προσφέρει τις αποδοχές Απριλίου και Μαΐου στον λογαριασμό για την αντιμετώπιση του COVID-19

 28. 31/03 19:53

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Αγωνία για τους ναυτικούς που ταξιδεύουν με 30 ελληνικά τουριστικά σκάφη

 29. 31/03 19:47

  Κορωνοϊός: Έρευνα στη Ρόδο για τις επιπτώσεις από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

 30. 31/03 19:20

  Μαρίνα Αλίμου: Αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού ζητεί η ΕΤΑΔ

 31. 31/03 15:27

  Η DRV πιέζει για καθιέρωση των πιστώσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία

 32. 31/03 14:20

  Μελέτη: Η διασπορά του κορωνοϊού είναι μικρότερη σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες

 33. 31/03 14:16

  Συρράκο και Βλάστη προς εγγραφή στον κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 34. 31/03 14:08

  Πώς η TUI θα προστατεύσει τη ρευστότητα των ταξιδιωτικών γραφείων

 35. 31/03 13:56

  ΥΠΕΞ Κύπρου: Διαθέσιμη από σήμερα η πλατφόρμα για τους Κύπριους στο εξωτερικό

 36. 31/03 13:47

  American Airlines: Αίτηση για κρατικό δάνειο 12 δισ. δολαρίων

 37. 31/03 13:15

  Κορωνοϊός: Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της παραπληροφόρησης

 38. 31/03 13:08

  Η νέα ΠΝΠ με τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων

 39. 31/03 13:03

  Κορωνοϊός: Η Europol προειδοποιεί για κρούσματα απάτης

 40. 31/03 12:45

  Η αισιόδοξη καμπάνια της Πορτογαλίας - "Είναι ώρα να σταματήσουμε"

 41. 31/03 12:35

  EasyJet: Αντιδρά στην επιστροφή μερίσματος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

 42. 31/03 12:23

  Πώς η Airbnb θα μειώσει τα κόστη εξαιτίας της πανδημίας

 43. 31/03 12:09

  Αναβάλλεται για ένα χρόνο η έκθεση Dubai Expo 2020

 44. 31/03 11:50

  MSC, Cunard και P&O Cruises παρατείνουν την έναρξη των προγραμμάτων κρουαζιέρας

 45. 31/03 11:11

  Η Airbnb στηρίζει τους οικοδεσπότες- Δίνει το 25% του ποσού της ακύρωσης και επιχορήγηση έως 5.000 δολάρια

 46. 31/03 10:54

  Το άγνωστο μικρό νησί της Αττικής με την φυσική πισίνα

 47. 31/03 10:50

  Στύλοι Ολυμπίου Διός: Το μυστήριο που πήρε χρόνια να λυθεί

 48. 31/03 10:17

  Netflix spoilers στους δρόμους της Γερμανίας για αποτροπή της κυκλοφορίας

 49. 31/03 10:14

  To σχέδιο της Σερβίας για τη στήριξη της οικονομίας και της Air Serbia

 50. 31/03 10:12

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 5 ξενοδοχεία στην Κρήτη

 51. 31/03 10:08

  Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Οι δυνατότητες αεροπορικής μετάβασης από Αθήνα για τους Αμερικανούς

 52. 31/03 10:03

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Iκαρία, Μέτσοβο, Κεφαλονιά, Κρήτη, Δ. Μάνη και Πάρο

 53. 30/03 18:59

  Κορωνοϊός: "Λουκέτο" για τον γερμανό σπεσιαλίστα Comtour

 54. 30/03 17:21

  ΙΑΤΑ: Κατά περίπτωση παράταση των πληρωμών των τουριστικών γραφείων

 55. 30/03 17:00

  Corissa Hotels: Δωρεάν διαμονή στην Κρήτη στους πράκτορες των γερμανόφωνων χωρών το 2021

 56. 30/03 16:44

  Κορωνοϊός: Οι πιστώσεις από τους αερομεταφορείς θα βάλουν λουκέτο στους μικρομεσαίους t.o’s

 57. 30/03 15:53

  Κ.Νοτοπούλου: Περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι στον Τουρισμό μένουν εκτός επιδοτήσεων

 58. 30/03 15:47

  Ryanair: Περιορισμένος αριθμός πτήσεων

 59. 30/03 15:21

  Ρωσικός τουρισμός | Ο τουρισμός στους πρώτους κλάδους του κρατικού πακέτου στήριξης στις επιχειρήσεις

 60. 30/03 14:59

  Τα επόμενα στάδια μετά τα μέτρα προστασίας επιχειρήσεων και εργαζομένων

 61. 30/03 14:55

  MMGY | Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις θα επανέλθουν πιο γρήγορα από τις προβλέψεις

 62. 30/03 14:26

  Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώνοντας τα μέτρα στήριξης

 63. 30/03 13:43

  Η ΕΕ αίρει τις απαιτήσεις για τα slot προκειμένου να βοηθήσει τους αερομεταφορείς

 64. 30/03 13:26

  ΑΒΤΑ: Οι πιστώσεις στα ταξίδια που ακυρώνονται έχουν προστασία ATOL

 65. 30/03 13:05

  "Η Φιλοξενία": webinar για τη διαχείριση της κρίσης στα τουριστικά καταλύματα της Κρήτης

 66. 30/03 13:01

  H easyjet προσγειώνει τον στόλο της

 67. 30/03 12:44

  Φορέας Τουρισμού Χίου: Μέτρα για την τόνωση της τοπικής τουριστικής οικονομίας

 68. 30/03 12:25

  Expedia: Επιστροφή χρημάτων ανεξάρτητα από την πολιτική κράτησης του καταλύματος

 69. 30/03 11:00

  Νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών

 70. 30/03 10:49

  Το άγνωστο ηφαίστειο που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα

 71. 30/03 10:47

  Αττική: Ποιο είναι το βουνό που αποκαλούσαν παλιά οι Αθηναίοι «Τρελό»

 72. 30/03 10:32

  Κορωνοϊός: Νέα τάση στα πολυτελή ταξίδια με κρατήσεις σε απομονωμένες βίλες

 73. 30/03 10:30

  Κορωνοϊός: Αυξάνονται πωλήσεις και ενοικιάσεις τροχόσπιτων για καραντίνα

 74. 30/03 10:20

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε 6 προορισμούς

 75. 30/03 10:16

  Ο κορωνοϊός διαμορφώνει τάσεις για ιδιωτικότητα σε ξενοδοχειακή διαμονή και τουριστικές υπηρεσίες

 76. 29/03 13:38

  Ινδία: Τα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της κρίσης

 77. 29/03 13:36

  Τουρκία: Στον αέρα το σχέδιο για αφίξεις 250 εκατ. επιβατών στα αεροδρόμια το 2023

 78. 29/03 13:30

  Κορωνοϊός: Ποιο είναι το εργασιακό καθεστώς της τηλεργασίας στην Ισπανία

 79. 29/03 13:23

  Πρώτη Τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Κρίσεων του ΠΟΤ με συμμετοχή και του κ.Θεοχάρη

 80. 29/03 13:20

  ΥΠΑ: Αναστολή πτήσεων έως τις 15 Απριλίου από και προς Ολλανδία και Γερμανία

 81. 28/03 15:22

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Νέα εκτίμηση για μείωση των διεθνών αφίξεων κατά 20-30% το 2020

 82. 28/03 15:06

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός": Πρόταση στα μέλη για ελαστική πολιτική ακύρωσης κρατήσεων

 83. 28/03 14:26

  TUI: Δάνειο ύψους 1,8 δισ.ευρώ από την κρατική τράπεζα KfW

 84. 28/03 14:03

  Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων

 85. 28/03 13:57

  FedHATTA: Μαζί για τον Τουρισμό: Μηχανισμός στήριξης των τουριστικών γραφείων

 86. 28/03 13:44

  Έκτακτη επιδότηση ζητούν και οι ξεναγοί

 87. 28/03 13:32

  Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Τι δείχνει έρευνα για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία και τις επιχειρήσεις

 88. 28/03 13:23

  ΗΠΑ: Κλινικές δοκιμές σε φάρμακο και εμβόλιο κατά του ιού

 89. 28/03 13:21

  Κορωνοϊός | Ισπανία: Πάνω από 36 δισ. το πλήγμα στον τουρισμό - τα οικονομικά μέτρα

 90. 28/03 13:18

  Πώς επιστρέφονται τα ποσά συμμετοχής στην Mobile World Congress της Βαρκελώνης

 91. 28/03 13:13

  Μεγάλη προσφορά των αδερφών Δερβένη στο Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου

 92. 28/03 11:17

  Το εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας που ίσως δεν έχεις παρατηρήσει

 93. 28/03 11:15

  Θησείο: Η παρανόηση με το όνομα και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες

 94. 27/03 20:20

  Μ. Κόνσολας: Ισχυρό μήνυμα από το υπουργείο και τον ΕΟΤ στους επισκέπτες από την ερχόμενη εβδομάδα

 95. 27/03 15:46

  Γερμανία | Η λύση για την επιβίωση των τουριστικών γραφείων: Δημιουργία ταμείου διαχείρισης οφειλών

 96. 27/03 15:31

  Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρουν δωρεάν 10 πτήσεις μεταφοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού

 97. 27/03 15:24

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ζητεί από τις επιχειρήσεις να προτείνουν λύσεις

 98. 27/03 15:06

  Κρουαζιέρα: Νέες ημερομηνίες επανεκκίνησης από εταιρείες

 99. 27/03 14:53

  Η Ε.Ξ. Κω στηρίζει τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 100. 27/03 14:46

  ΙΑΤΑ: Ανάγκη για ρευστότητα 200 δισ. δολ. στις αερομεταφορές