Trivago: οδηγός για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο και "σίγουρες" κρατήσεις

Trivago: οδηγός για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο και "σίγουρες" κρατήσεις
Το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός για τους τουρίστες. Εδώ θα βρουν εύκολα και γρήγορα ένα πλούτο τουριστικών και ξενοδοχειακών πληροφοριών. Τα πάντα, από σχόλια των τουριστών έως ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς οδηγούς. Αλλά στην εκτεταμένη αναζήτηση πληροφοριών είναι επίσης εύκολο να χαθεί κανείς. H Μηχανή Αναζήτησης της Τrivago δημιούργησε έναν ασφαλή οδηγό περιήγησης.

Ιδού ο οδηγός:

1. Διαβάστε σχόλια για το ξενοδοχείο από τους άλλους ταξιδιώτες 

Ποιος δεν θέλει να μείνει σε ένα καλό ξενοδοχείο, όταν έρθει η ώρα για τις διακοπές του. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να πάρετε την αξία των χρημάτων που σκοπεύετε να δαπανήσετε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις εμπειρίες άλλων ατόμων που ταξίδεψαν εκεί που θέλετε να πάτε και εσείς. Τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Τα σχόλια τους θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα του ξενοδοχείου. Μπορεί να είναι ο,τιδήποτε, από πληροφορίες για το πρωινό, το γενικό σέρβις ή την κατάσταση του μπάνιου. Εάν το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υψηλό αριθμό αξιολογήσεων, η συνολική εκτίμηση δίνει μια αρκετά ακριβή εικόνα. Καταγγελίες ενός ατόμου δεν έχουν σημαντική επίπτωση στις 100 ενθουσιώδεις κριτικές άλλων επισκεπτών. 

2.Σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς 

Βεβαίως, είναι χρήσιμο να διαβάστε  τις εμπειρίες άλλων ατόμων που ταξίδεψαν, αλλά είναι σημαντικό να ταξινομήσετε τις πληροφορίες, με βάση τι είναι σημαντικό για εσάς. Αν κατακρίνουν για παράδειγμα το μπαρ του ξενοδοχείου  και εσείς δεν πρόκειται να πάτε εκεί δεν αποτελεί αυτό ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή σας. Επομένως μια καλή ιδέα είναι να ελέγξετε τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις πριν κάνετε την κράτηση. Εάν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει τις ανέσεις που θέλετε μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας. Αν για παράδειγμα ο χώρος του σπα του ξενοδοχείου  αποδεικνύεται ότι είναι απλά μια σάουνα. Επίσης, για πολλούς, το Διαδίκτυο είναι απαραίτητο, και έτσι θα πρέπει να ελέγξετε για πρόσθετα έξοδα σύνδεσης  ή αν  το Διαδίκτυο είναι επίσης διαθέσιμο στο  δωμάτιο. 

3.Ελέγξτε τη θέση και τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου 

Ψάχνετε για διακοπές με πληθώρα αξιοθέατων ή απόλυτη χαλάρωση στην παραλία, είναι ένα πλεονέκτημα, αν το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις ή σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη θάλασσα. Λάτρης του σκι; Πόσο κοντά είναι ο ανελκυστήρας. Πρέπει λοιπόν να εξετάστε προσεκτικά την θέση του ξενοδοχείου μέσα από τη σελίδα της κράτησης που διαθέτει σχετικό χάρτη. Επόμενος διπλός έλεγχος  μπορεί να γίνει με τη περιγραφή του ίδιου του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα το  κέντρο μιας πόλης όπως η Κωνσταντινούπολη με περισσότερα από 13 εκατομμύρια κατοίκους συχνά ορίζεται με διαφορετικό τρόπο από ό, τι σε άλλες πόλεις. Μία απόσταση που μπορεί να μοιάζει 3 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο, μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι 3 ώρες. 

4.Φίλτρα 

Όταν ψάχνετε για το ιδανικό ξενοδοχείο σε μια μηχανή αναζήτησης, μπορείτε να φιλτράρετε συχνά τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε σχέση με τη φήμη του ξενοδοχείου, τις παροχές, τις κατηγορίες των αστέρων, τη τιμή ή τον αριθμό  των διαθέσιμων κλινών. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο, θα κατακλυστείτε από  υποδείξεις για την επιλογή  ξενοδοχείου. Προσαρμόστε την αναζήτησή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των κατάλληλων  ξενοδοχείων. 

5.Σημειώστε τον τύπο του δωματίου 

Δώστε προσοχή στο είδος του δωμάτιο που κρατήσατε. Αν ταξιδεύετε μόνος ή ζευγάρι, θα έχετε διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια, ή ίσως δύο singles. Θέλετε να κλείσετε σουίτα ή έχετε σφιχτό προϋπολογισμό. Αν ταξιδεύετε σε χαμηλή περίοδο, όταν το ξενοδοχείο δεν είναι γεμάτο, μπορείτε να ζητήσετε από το ξενοδοχείο μια δωρεάν αναβάθμιση. Μην ξεχνάτε ότι τα ξενοδοχεία επιθυμούν να έχουν επαναλαμβανόμενους πελάτες. 

6. Να είστε ενήμεροι για το τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή 

Όλα τα ξενοδοχεία έχουν τη δική τους πρακτική για τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου. Είναι συνετό να ελέγξετε τι προσφέρει το ξενοδοχείο μαζί με τη διαμονή. Για παράδειγμα το Διαδίκτυο και τα διάφορα γεύματα περιλαμβάνονται; Υπάρχει πιστολάκι για τα μαλλιά; Σε ειδικές περιπτώσεις, σαμπουάν, έλαια μπάνιου και σαπούνια επιβαρύνονται με πρόσθετες χρεώσεις. Και μην ξεχνάτε  ότι το mini-bar, σε πολλά ξενοδοχεία έχουν εξαιρετικά υψηλές τιμές. 

7. Μην εστιάζετε πάρα πολύ στα αστέρια 

Ο αριθμός τους είναι σπάνια ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσει ένα ξενοδοχείο. Τα αστέρια μπορούν να αναφέρουν κάποια  τάξη, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για τη κράτησή σας. Σε ορισμένες χώρες χρεώνουν επιπλέον φόρους για τα ξενοδοχεία  με πολλά αστέρια, τα οποία ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στην κατηγοριοποίηση. Οι τουρίστες παίρνουν συχνά μια καλύτερη εμπειρία σε αναγνωρισμένο ξενοδοχείο τριών αστέρων, από ένα ανυπόληπτο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Ο συνδυασμός της καλής φήμης και ο αριθμός των αστέρων σας δίνει την καλύτερη βάση για την εξεύρεση του ιδανικού ξενοδοχείου. 

8. Σύγκριση τιμών  

Οι ξενοδοχειακές τιμές μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη σελίδα της κράτησης που χρησιμοποιείτε. Ως εκ τούτου, είναι πλεονέκτημα για εσάς να χρησιμοποιείτε ένα site που συγκρίνει πολλά sites για κρατήσεις ξενοδοχείων. Η  Τrivago συγκρίνει πολυάριθμα sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτόρων και αλυσίδων ξενοδοχείων. Μπορείτε αν συγκρίνετε τις προσφορές,να ταξινομήσετε τα ξενοδοχεία και να βρείτε την καλύτερη τιμή. 

9. Οι ευέλικτες ημερομηνίες μειώνουν την τιμή 

Αν έχετε τη δυνατότητα να είστε λίγο ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Μια αλλαγή λίγων ημερών μπορεί να μειώσει δραστικά την τιμή. Μερικές φορές μπορείτε να μείνετε ακόμη περισσότερες νύχτες με την ίδια τιμή, αν είστε πρόθυμοι να μετακινήσετε για λίγο τη διαμονή σας. 

10. Επιλέξτε το σωστό προορισμό την κατάλληλη στιγμή 

Τα ξενοδοχεία δεν έχουν σταθερές τιμές, αλλά οι τιμές κυμαίνονται σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την εποχή. Η θερμοκρασία μπορεί να είναι μην είναι η καλύτερη από ό, τι ένα μήνα νωρίτερα, αλλά αν πάτε για διακοπές στην πόλη τον Αύγουστο, αντί του Σεπτεμβρίου ενδέχεται να γλυτώσετε αρκετά χρήματα. Η περίοδος αιχμής ποικίλλει από πόλη σε πόλη, αλλά ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι οι πόλεις είναι συνήθως πιο ακριβές τον Μάιο και τον Ιούνιο καθώς και τον Σεπτέμβριο και  τον Οκτώβριο. Αντίστοιχα, οι διακοπές στην παραλία είναι πιο ακριβές από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. 

11. Χρήση εφαρμογών 

Εάν χρειάζεστε ένα ξενοδοχείο, όταν είστε ήδη στην πόλη, μια ποικιλία εφαρμογών της αγοράς είναι χρήσιμη. Πολλές μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων έχουν αναπτύξει εφαρμογές που καθιστούν τις ξενοδοχειακές κρατήσεις μέσω του κινητού πολύ εύκολες. 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  2. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  3. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  4. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  5. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  6. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  7. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  8. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  9. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  10. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  11. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  12. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  13. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  14. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  15. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  16. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  17. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  18. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  19. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  20. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  21. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  22. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  23. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  24. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  25. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  26. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  27. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  28. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  29. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  30. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  31. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  32. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  33. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  34. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  35. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  36. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  37. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  38. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  39. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  40. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  41. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  42. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  43. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  44. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  45. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  46. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  47. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  48. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  49. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  50. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  51. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  52. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  53. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  54. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  55. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  56. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  57. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  58. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  59. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  60. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  61. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  62. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  63. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  64. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  65. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  66. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  67. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  68. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  69. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  70. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  71. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  72. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  73. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  74. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  75. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  76. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  77. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  78. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  79. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  80. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  81. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  82. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  83. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  84. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  85. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  86. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  87. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  88. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  89. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  90. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  91. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  92. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  93. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  94. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  95. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  96. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  97. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  98. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  99. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  100. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης