13 αγοραπωλησίες και συμφωνίες για ξενοδοχειακές αλυσίδες και μεμονωμένα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο

13 αγοραπωλησίες και συμφωνίες για ξενοδοχειακές αλυσίδες και μεμονωμένα ξενοδοχεία ανά τον κόσμοTο Hard Rock Hotel Madrid

Κινητικότητα καταγράφεται στις αγοραπωλησίες ξενοδοχείων ανά τον κόσμο όπως φαίνεται από στοιχεία της HVS International.

Αναλυτικά τα στοιχεία έχουν ως εξής:

Η HVS Hodges Ward Elliott ως σύμβουλος στην πώληση του Hotel Brooklyn στο Μάντσεστερ, στην CDL

Η HVS Hodges Ward Elliott ενήργησε για λογαριασμό της Roundapple Hotel Partners στην οργάνωση της πώλησης του μακροχρόνιου lease του ξενοδοχείου Brooklyn, 189 δωματίων στο Μάντσεστερ, στην εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη REIT CDL Hospitality Trusts. Το νεόκτιστο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020, λίγο πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ξενοδοχείο λειτουργεί από την Bespoke Hotels, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ομίλους ξενοδοχείων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Atlas Hotels αποκτά το χαρτοφυλάκιο έξι ακινήτων του Ομίλου Chardon στη Σκωτία

Η εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και ψυχαγωγία London & Regional (L+R), μέσω της Atlas Hotels, απέκτησε το χαρτοφυλάκιο 6 ξενοδοχείων του Ομίλου Chardon στη Σκωτία, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Το χαρτοφυλάκιο των 569 δωματίων περιλαμβάνει πέντε ξενοδοχεία Holiday Inn Express και ένα Holiday Inn, σε τοποθεσίες στη Γλασκώβη, το Εδιμβούργο, το Νταμφέρλιν και το Περθ. Με την εν λόγω συναλλαγή, το χαρτοφυλάκιο της Altas αυξάνεται σε συνολικά 60 ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο με πάνω από 7.400 δωμάτια. Σημειώνεται ότι η L+R έχει δεσμεύσει επιπλέον 200 εκατ. λίρες, για να συνεχίσει να επεκτείνει τα ξενοδοχεία Atlas.

Η Alchemy Partners πωλεί το Inn Collection Group στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Kings Park Capital

Η βρετανική εταιρεία Alchemy Partners αποχώρησε από την επένδυσή της στην Inn Collection Group στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω συμφωνίας που υπολογίζεται σε περισσότερα από 300 εκατ. λίρες, μετά την απόκτηση του χαρτοφυλακίου το 2018 από την εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων Kings Park Capital, η οποία έχει πλέον εξαγοράσει τη διευρυμένη συλλογή μαζί με το Harris Family Trusts, μέχρι πέρυσι σημαντικό μέτοχο του The Bourne Leisure Group. Από την εξαγορά της Alchemy το 2018, ο όμιλος Inn Collection Group έχει επεκταθεί από 10 σε 31 ξενοδοχεία στη βόρεια Αγγλία, από το York έως το Lake District και βόρεια ως το Northumberland.

Η Arlaes εξαγοράζει το Hard Rock Hotel Madrid από την ActivumSG

Η γερμανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων ιδιωτικών μετοχών ActivumSG Capital Management πώλησε το Hard Rock Hotel Madrid στην εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης Arlaes Management έναντι 65 εκατ. ευρώ (404.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Το ξενοδοχείο των 161 δωματίων, το οποίο προέκυψε από μετατροπή ενός πρώην δημοτικού κτιρίου γραφείων, αποκτήθηκε από το Iberia Fund I της ActivumSG και βρίσκεται στην περιοχή των μουσείων της ισπανικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, Atocha. Το ξενοδοχείο άνοιξε για τους επισκέπτες τον Ιούλιο του 2021 και, μετά τη συναλλαγή, θα συνεχίσει να λειτουργεί από τη Hard Rock International.

Η Santander και η Signal αποκτούν το Sheraton La Caleta Resort στην Τενερίφη από την Grupo Disa

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας, Banco Santander και η Signal Capital Partners με έδρα το Λονδίνο, ολοκλήρωσαν την εξαγορά του Sheraton La Caleta Resort & Spa των 284 δωματίων στην Τενερίφη, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, από την εταιρεία ενέργειας Grupo Disa με έδρα την Τενερίφη, έναντι 80 εκατ. ευρώ. (282.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Το πολυτελές συγκρότημα αποκτήθηκε μέσω του ταμείου JV Signal Santander European Hospitality, το οποίο ξεκίνησε το 2021. Πέρυσι,είχαν δεσμεύσει στο ταμείο 100 εκατομμύρια ευρώ έκαστη, με το La Caleta να αποτελεί την πρώτη επένδυση της νέας συνεργασίας. Το θέρετρο των 5 αστέρων διαχειρίζεται η Marriott και περιλαμβάνει τέσσερα εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα σπα και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας. 

Η Relaxia εξαγοράζει το ξενοδοχείο Beverly Park στο Γκραν Κανάρια της Ισπανίας

Η ισπανική Grupo Perez Moreno, μέσω της Relaxia Hotels, εξαγόρασε το Beverly Park Hotel στο Γκραν Κανάρια της Ισπανίας έναντι 51 εκατ. ευρώ (109.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Το ξενοδοχείο των 469 δωματίων ανήκε προηγουμένως στην οικογένεια Ruiz-Mateos (μέσω της Maspalomas Hoteles SAU), η οποία είχε κηρύξει πτώχευση του ακινήτου το 2011. Μετά από μια διαδικασία πώλησης που τελικά διήρκεσε 10 χρόνια, η Relaxia αναδείχθηκε επιτυχής πλειοδότης και, με αυτήν την εξαγορά, αυξάνει το χαρτοφυλάκιό της σε πέντε ξενοδοχεία υπό τη σημαία Relaxia. Το ξενοδοχείο 3 αστέρων, που βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού, περιλαμβάνει εστιατόριο με μπουφέ, γήπεδο τένις και 5 πισίνες.

Η Stoneweg και η Bain αποκτούν το Don Carlos Hotel Ibiza από την Palladium

Η κοινοπραξία ακινήτων φιλοξενίας της Stoneweg και της Bain απέκτησε άλλο ένα ισπανικό ξενοδοχείο, το Don Carlos στην Ίμπιζα της Ισπανίας, έναντι 50 εκατ. ευρώ (298.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Η πιο πρόσφατη απόκτηση ακολουθεί τις δύο συμφωνίες που έγιναν στις αρχές του έτους στη Μαρμπέγια και τη Μπαρτσελόνα. Η JV, η οποία απέκτησε το ξενοδοχείο από τον Όμιλο Palladium Hotel της Ibiza, σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το νέο απόκτημα σε concept τρόπου ζωής, ενώ η Palladium θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το ξενοδοχείο μέχρι το κλείσιμο της σεζόν του 2022. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πόλη Santa Eulalia del Rio στο νησί των Βαλεαρίδων, περιλαμβάνει δύο εστιατόρια, ένα μπαρ, ένα γυμναστήριο και πισίνα.

Η LaSalle σε συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης για το Crowne Plaza Blackfriars, Λονδίνο

Η LaSalle Investment Management αγόρασε το Crowne Plaza Blackfriars, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 204 δωματίων στο Blackfriars του Λονδίνου. Ο πωλητής του μακροχρόνιου μισθωτηρίου γης είναι η Blackfriars Hotel (UK) Holdings Limited, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου για περίπου 15 χρόνια και η οποία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για κινήσεις όπως είναι μεταξύ άλλων η ανακαίνιση και η μετονομασία του ακινήτου ως το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt Regency του Λονδίνου, βάσει συμφωνίας διαχείρισης με τη Hyatt. Βρίσκεται στην περιοχή Blackfriars του Σίτι του Λονδίνου, κοντά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, στη γέφυρα Blackfriars και στον ποταμό Τάμεση, ενώ το κτήριο κατασκευάστηκε αρχικά το 1916 ως κτίριο γραφείων για τους εμπόρους χάρτου Spicer Brothers. Το κτίριο ανακαινίστηκε το 1998, για να δημιουργηθεί το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Blackfriars.

Ο όμιλος NAOS αγοράζει το Sheraton Nice Airport με χρηματοδότηση από την ICG

Ο 'Όμιλος NAOS Hotel αγόρασε το Sheraton Hotel των 235 δωματίων στο αεροδρόμιο της Νίκαιας στη Γαλλία, από τον κατασκευαστή, σε άγνωστη τιμή. Ο ΝAOS φέρεται να έλαβε δάνειο 62 εκατ. ευρώ από την ICG για τη χρηματοδότηση της προθεσμιακής αγοράς. Το ξενοδοχείο 4 αστέρων πρόκειται να ανοίξει την άνοιξη του 2022.

Η FBD Hotels εξαγοράζει το Killashee House στην Ιρλανδία από την Tetrarch Capital

Ο ιρλανδικός όμιλος ακινήτων FBD Hotels & Resorts απέκτησε το Killashee Hotel στο Co Kildare της Ιρλανδίας, από την Tetraarch Capital με έδρα το Δουβλίνο, έναντι 25 εκατ. ευρώ (177.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 141 δωματίων, που βρίσκεται 30χλμ. από το κέντρο της πόλης του Δουβλίνου σε έκταση 55 στρεμμάτων, διαθέτει εγκαταστάσεις συνεδρίων, γάμου, σπα και αναψυχής. Η FBD Hotels & Resorts, που ανήκει στην Farmer Business Developments, επενδυτική εταιρεία συμμετοχών που αποτελείται κυρίως από αγρότες ως μετόχους, περιλαμβάνει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της 6 ξενοδοχεία.

Η Bourne Leisure εξαγοράζει το The Runnymede on Thames Hotel, UK, από την Ralph Trustees Limited

Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου, Bourne Leisure, απέκτησε το ξενοδοχείο των 180 δωματίων Runnymede on Thames από την οικογενειακή επιχείρηση Ralph Trustees Limited, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Το ξενοδοχείο 4 αστέρων, που βρίσκεται στον ποταμό Τάμεση, 10 λεπτά οδικώς από το Windsor και περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά του κεντρικού Λονδίνου, θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο των Warner Leisure Hotels ,της εταιρείας που υποστηρίζεται από την Blackstone. Το Runnymede on Thames, το οποίο λειτουργεί για 35 χρόνια από τον Όμιλο Ralph Trustees, ο οποίος λειτουργεί επίσης δύο πολυτελή ξενοδοχεία, το The Athenaeum στο Λονδίνο και το The Grove στο Hertfordshire, διαθέτει πολλά εστιατόρια, 7 αίθουσες συσκέψεων και σπα.

Η Castleforge εξαγοράζει το Abbey Hotel στο Bath του Ηνωμένου Βασιλείου από την KE Hotels

Η εταιρεία επενδύσεων ακινήτων Castleforge με έδρα το Λονδίνο, απέκτησε το Abbey Hotel των 65 δωματίων στο Bath της Αγγλίας, από την KE Hotels, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Η συναλλαγή περιλαμβάνει το ξενοδοχείο και δύο παρακείμενα κτίρια. Η Castleforge σχεδιάζει να προσθέσει στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου άλλα 15 δωμάτια, ενώ διαχειριστής του ξενοδοχείου θα είναι η Axiom Hospitality με έδρα το Λονδίνο. Αυτή είναι η τέταρτη απόκτηση ξενοδοχείου από την Castleforge, μετά από τρεις συναλλαγές το 2021 για την απόκτηση του ξενοδοχείου Bruntsfield στο Εδιμβούργο, του Hilton Cardiff και του Crowne Plaza Edinburgh.

Η ADR Fastigheter εξαγοράζει το Hoom Home & Hotel έξω από τη Στοκχόλμη, από τη Genova Property Group

Η ADR Fastigheter με έδρα τη Στοκχόλμη απέκτησε το Hoom Home & Hotel των 153 δωματίων από τους Σουηδούς επενδυτές Genova Property Group, έναντι 20,2 εκατ. ευρώ (132.000 ευρώ ανά δωμάτιο). Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Svealand έξω από τη Στοκχόλμη και αρχικά, το 2018, η Genova Property Group το αγόρασε από τον κατασκευαστή.

Σχετικά με την HVS

Η HVS, κορυφαίος οργανισμός παροχής συμβουλών και υπηρεσιών αποτίμησης στον κόσμο, από την ίδρυσή της το 1980 επικεντρώνεται στους κλάδους ξενοδοχείων, εστιατορίων, κοινής ιδιοκτησίας, τυχερών παιχνιδιών και αναψυχής, εκτελώντας περισσότερες από 4.500 εργασίες ετησίως για σχεδόν κάθε σημαντικό συμμετέχοντα στον κλάδο. Μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου με περισσότερα από 50 γραφεία που στελεχώνονται από 300 έμπειρους επαγγελματίες, η HVS παρέχει μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών υπηρεσιών για τον κλάδο της φιλοξενίας. 

 

 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  2. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  3. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  4. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  5. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  6. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  7. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  8. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  9. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  10. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  11. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  12. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  13. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  14. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  15. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  16. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  17. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  18. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  19. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  20. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  21. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  22. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  23. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  24. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  25. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  26. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  27. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  28. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  29. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  30. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  31. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  32. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  33. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  34. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  35. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  36. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  37. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  38. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  39. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  40. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  41. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  42. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  43. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  44. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  45. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  46. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  47. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  48. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  49. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  50. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  51. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  52. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  53. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  54. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  55. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  56. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  57. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  58. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  59. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  60. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  61. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  62. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  63. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  64. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  65. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  66. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  67. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

  68. 12/04 11:03

    ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

  69. 12/04 10:59

    Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

  70. 12/04 10:56

    Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

  71. 12/04 10:51

    Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

  72. 12/04 10:40

    Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

  73. 12/04 10:31

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

  74. 12/04 10:27

    Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

  75. 12/04 10:25

    Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  76. 12/04 10:16

    Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

  77. 11/04 19:04

    Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

  78. 11/04 18:07

    Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει

  79. 11/04 17:54

    Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχουν χρήματα και για πολυτελή ενεργειακή μετάβαση και για στοιχειώδη προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

  80. 11/04 17:48

    Η ανθεκτικότητα και η διαχείριση ρίσκου απέναντι στην κλιματική αλλαγή κλειδί για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις

  81. 11/04 17:43

    Θα αναδείξουμε το σύνολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

  82. 11/04 17:38

    Το 66% των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα δοκιμάζουν το Co-Pilot

  83. 11/04 17:11

    Χάρης Δούκας: Ο κερδίζων από τον τουρισμό θα πληρώνει αυξημένα τέλη στο Δήμο - φόρο στον τζίρο των ξενοδοχείων

  84. 11/04 17:05

    Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Η πραγματικότητα των δεδομένων μας αποκαλύπτει την φοροδιαφυγή

  85. 11/04 16:49

    Π.Αντωνίου | Επίκαιρο το αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

  86. 11/04 16:27

    Νίκος Χαρδαλιάς | Ζητάμε η Περιφέρεια Αττικής να έχει τον έλεγχο όλων των μεγάλων έργων

  87. 11/04 16:22

    ΙΝΣΕΤΕ: Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2023

  88. 11/04 13:02

    Süddeutsche Zeitung | Ανησυχία στην Κύπρο για τον πόλεμο στη Γάζα

  89. 11/04 12:58

    Τουρισμός | Ισραηλινοί τουρ οπερέιτορ στην Πιερία

  90. 11/04 12:50

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το «Rodos Week»

  91. 11/04 12:22

    Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

  92. 11/04 11:48

    Booking.com | Πώς τα καταλύματα θα μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους, αξιοποιώντας τις τάσεις του 2024

  93. 11/04 10:27

    Κρουαζιέρα | CLIA: 31,7 εκατ. επιβάτες το 2023, 7% περισσότεροι από το 2019

  94. 11/04 10:14

    Seabourn | Θεματικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το 2025 με εμπειρίες τένις και γευσιγνωσία σε αμπελώνα

  95. 11/04 09:53

    Attica Group | Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο- αγόρασε το Galaxy Hotel με 14 εκατ. ευρώ

  96. 11/04 07:18

    Οδηγός εξερεύνησης της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου

  97. 11/04 07:16

    Σε άνθηση οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας

  98. 11/04 07:15

    Συνέδριο Travel West Forum στην Πάτρα

  99. 11/04 07:13

    Πώς θα ενισχυθεί ο ποδηλατικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

  100. 11/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης για Βρετανούς bloggers στα Χανιά από τον Jet2com