Οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία παγκοσμίως το 2022

Οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία παγκοσμίως το 2022Πηγή φωτό: Pixabay

Tις θέσεις εργασίας που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στον τουρισμό καθώς πώς διαμορφώνονται οι καριέρες των ανθρώπων στον τουρισμό από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές τάσεις για το 2022, παρουσιάζει σε άρθρο του στο ehotelier.com ο BMIHMS Success Coach, Hospitality του Πανεπιστημίου Torrens, Gareth Mayo.

Η έλλειψη εργατικού δυναμικού στον παγκόσμιο κλάδο της φιλοξενίας θα συνεχιστεί και το 2022.

Τα μεγάλα παγκόσμια brand όπως τα Hilton, Marriott και Best Western, καταγράφουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό ευνοείται σε επίπεδο μισθών, συνθηκών και ευκαιριών εύρεσης εργασίας αλλά και σε επίπεδο εκπαίδευσης σε συνθήκες εργασίας.

Τα ξενοδοχεία συνειδητοποιούν την πραγματική αξία των ειδικευμένων υπαλλήλων τους και πολλά από αυτά κάνουν τα πάντα για να παρέχουν κίνητρα στο προσωπικό να επιστρέψει στη δουλειά. Ενώ ορισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων αναφέρουν ότι προσφέρουν προνόμια όπως δωρεάν διακοπές, άλλες επιχειρήσεις αυξάνουν τους μισθούς και προσφέρουν δικαιότερες και πιο ευέλικτες συνθήκες εργασίας.

Άλλα εκφράζουν την ανάγκη για πιο μετασχηματιστικές στρατηγικές πρόσληψης και κατάρτισης εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένης της πιο εντατικής κατάρτισης στην εργασία και των επενδύσεων στις δεξιότητες των εργαζομένων.

Ανταποκρινόμενη σε εκκλήσεις από επιχειρήσεις φιλοξενίας, η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας προσφέρει τώρα ακόμη και δωρεάν εκπαίδευση για τους εργαζόμενους στη φιλοξενία.

Ο κ. Mayo υπογραμμίζει ότι το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά οι εργαζόμενοι να αποκτήσουν μερικές νέες δεξιότητες και να θεωρηθούν περιζήτητοι στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία το 2022

Αυτήν τη στιγμή, τα ξενοδοχεία αναφέρουν ελλείψεις σε κάθε τύπο προσωπικού, από την καθαριότητα μέχρι την υποδοχή. Ακολουθούν μερικές ειδικότητες που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες ελλείψεις στα ξενοδοχεία:

- διευθυντές ξενοδοχείων σε κάθε επίπεδο, από ανώτερους γενικούς διευθυντές έως διευθυντές μεσαίου επιπέδου συγκεκριμένων τμημάτων, όπως το εστιατόριο του ξενοδοχείου ή το operation. Η εξειδικευμένη θέση του διευθυντή ξενοδοχείου που απαιτεί πτυχίο και εκπαίδευση, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καλυφθεί αυτή τη στιγμή. Εάν κανείς καλύψει αυτή τη θέση, θα έχει γρήγορη ανοδική τροχιά.

-Οι σεφ και οι μάγειρες βρίσκονται σε απελπιστικά μεγάλη έλλειψη σε ξενοδοχεία και εστιατόρια αυτή τη στιγμή, σε βαθμό που αυτές οι θέσεις έχουν πλέον μπει στη λίστα δεξιοτήτων προτεραιότητας της ANZSCO για τη μετανάστευση (πρόγραμμα Αυστραλιανής visa).

-Το Front of House και το Waitstaff παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις σε ολόκληρο τον τομέα της φιλοξενίας αυτή τη στιγμή, με εκτιμώμενη αύξηση των νέων θέσεων κατά 30.000 ετησίως πέρα ​​από την υπάρχουσα έλλειψη.

-Οι θέσεις καθαριότητας έχουν μεγάλη ζήτηση, με επιπλέον 33.000 νέα δωμάτια ξενοδοχείου να αναμένεται να προστεθούν στην προσφορά καταλυμάτων στην Αυστραλία έως το 2023.

-Αναμένεται να είναι όλο και πιο δύσκολος ο εντοπισμός Revenue Managers τα επόμενα χρόνια, με τα ξενοδοχεία να αναφέρουν αυξανόμενη έλλειψη νέων διευθυντών εσόδων υψηλού επιπέδου. Το Master στο International Hotel Management προσφέρει τις θεμελιώδεις γνώσεις των οικονομικών και εσόδων του ξενοδοχείου.

Οι σημαντικότερες τάσεις καριέρας στα ξενοδοχεία το 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε δει μια ολόκληρη σειρά από νέες θέσεις εργασίας, τάσεις της αγοράς και τεχνολογίες να αναδύονται στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαμορφωμένες από την πανδημία του κορωνοϊού, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, αυτές οι μακροπρόθεσμες τάσεις θα καθορίσουν τις μελλοντικές ξενοδοχειακές καριέρες.

-Ψηφιακή επιτάχυνση

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών από τους καταναλωτές, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εφαρμογές παράδοσης, επιταχύνθηκε σημαντικά. Τα ξενοδοχεία υιοθέτησαν νέες ψηφιακές τεχνολογίες, από συστήματα ανέπαφου check-in έως επώνυμες εφαρμογές. Ωστόσο, ενώ η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης, του μάρκετινγκ με γνώμονα το περιεχόμενο και του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) μπορεί να αυξάνεται στα ξενοδοχεία, πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι ένας στους τρεις εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας δεν έχει ψηφιακές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στον τουρισμό θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης των δεξιοτήτων τους για ψηφιακούς ρόλους που χρειάζονται πολύ τα brand ξενοδοχείων, όπως:

    Ψηφιακό μάρκετινγκ και δημιουργία περιεχομένου

    Κυβερνασφάλεια

    Πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

    Αναλυτής δεδομένων

    Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

    Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

    Διαχείριση ψηφιακής εμπειρίας επισκεπτών

Συνδυάστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διοίκηση ξενοδοχείων με την εκπαίδευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ για θα μπορέσετε να έχετε θέση στην ψηφιακή ξενοδοχειακή οικονομία, τονίζει ο κ. Mayo.

Αειφορία και «πράσινες» θέσεις εργασίας

Εννέα στους 10 υπαλλήλους πιστεύουν ότι οι εταιρείες πρέπει να επικεντρωθούν στον θετικό αντίκτυπό τους στον πλανήτη στο ίδιο βαθμό που το κάνουν για το κέρδος. Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για το περιβάλλον. Σε μια πρόσφατη έρευνα σε 72.000 επισκέπτες του Hilton, περίπου το 33% δήλωσε ότι προτιμά ξενοδοχεία με περιβαλλοντικά και κοινωνικά προγράμματα.

Αυξανόμενος αριθμός ξενοδοχείων στρέφονται προς πιο βιώσιμες πρακτικές. Η τρέχουσα παγκόσμια μετάβαση προς μια βιομηχανία φιλοξενίας χαμηλού αντίκτυπου και η αύξηση του αριθμού των «πράσινων» ξενοδοχείων σημαίνει περισσότερες βιώσιμες θέσεις εργασίας για τους ξενοδόχους. Η αυξανόμενη ζήτηση για «πράσινες» δεξιότητες σε ξενοδοχεία, σημαίνει επίσης περισσότερες ευκαιρίες για εξειδίκευση σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα.

Ευεξία και υγεία στον ξενοδοχειακό τομέα

Μετά την πανδημία, οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από ποτέ για την υγεία και την ευεξία, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη αυτής της ήδη τεράστιας αγοράς των 1,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Με αναμενόμενο ρυθμό ανάπτυξης 44% το 2022, η ευεξία είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι του τουριστικού τομέα.

Λόγω αυτής της τάσης, τα brand ξενοδοχείων επεκτείνονται πλέον στον χώρο ευεξίας και αποκτούν αξιόπιστα brand σπα, ευεξίας και γυμναστικής. Η Hyatt, για παράδειγμα, απέκτησε πρόσφατα τα Two Roads, Miraval and Exhale και η IHG το Six Senses.

Για τους επαγγελματίες του ξενοδοχείου, αυτή η τάση ανοίγει ένα εντελώς νέο εύρος πιθανών επιλογών σταδιοδρομίας που συνδυάζουν την τεχνογνωσία στον τομέα της ευεξίας με τις δεξιότητες στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με σπουδές στη διοίκηση ξενοδοχείων σε συνδυασμό με εκπαίδευση γιόγκα, μασάζ ή γυμναστικής, θα μπορούσε κανείς να λειτουργεί το δικό του κέντρο ευεξίας σε ένα ξενοδοχειακό brand.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 19:54

  Street Party στη θρυλική Τρούμπα στον Πειραιά με χιλιάδες επισκέπτες

 2. 28/05 14:30

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στη Ρόδο

 3. 28/05 08:18

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 4. 28/05 08:15

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 5. 27/05 12:30

  Πώς θα αντιμετωπιστεί ο ακτιβισμός για το περιβάλλον;

 6. 27/05 12:15

  Τουρισμός | Ανάδειξη της Κέρκυρας στην αγορά του Ισραήλ

 7. 27/05 11:45

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Σκιάθο

 8. 27/05 08:22

  Σε διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ της Ρουμανίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεοδωριάνων Άρτας

 9. 26/05 19:16

  Ανέλαβε η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 10. 26/05 16:15

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Στάθης Λιβαθινός - Καζανόβα / Δον Ζουάν - Ερωτική περιπλάνηση

 11. 26/05 16:04

  Τουρισμός | Ο FTI διευρύνει τη σεζόν σε Κρήτη και Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου – Η ζήτηση για Ελλάδα ξεπερνάει το 2019

 12. 26/05 14:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Air Data Tracker: Σε ένα ψηφιακό κόμβο ο προγραμματισμός και η εξέλιξη κρατήσεων στις διεθνείς αεροπορικές θέσεις

 13. 26/05 14:19

  Deloitte | Περισσότεροι Αμερικανοί τουρίστες επιλέγουν φέτος Ευρώπη για τις διακοπές – Πού κυμαίνεται η μέση δαπάνη

 14. 26/05 14:18

  Γ.Δριτσάκος, Διοικητής ΥΠΑ | Αναμένουμε σημαντική αύξηση επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια έναντι του 2019

 15. 26/05 14:05

  FedHATTA: Συνάντηση με Μ. Τσακαλάκη για το συμβούλιο ECTAA στην Κρήτη - "H Kρήτη μπορεί να γίνει κορυφαίος χειμερινός προορισμός"

 16. 26/05 13:28

  Ηθικός τουρισμός: Ο ρόλος του στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας και έκφρασης

 17. 26/05 12:07

  Τουρισμός | City Destinations Alliance: Νέα στρατηγική για ποιότητα ζωής ντόπιων και τουριστών στις ευρωπαϊκές πόλεις

 18. 26/05 12:05

  Η Hyatt φέρνει την επανάσταση στο all inclusive με το νέο πολυτελές brand Impression by Secrets

 19. 26/05 11:45

  Σε ύφεση η γερμανική οικονομία

 20. 26/05 11:31

  Ελβετοί, Γερμανοί και Αυστριακοί θα δαπανήσουν περισσότερα από κάθε άλλο Ευρωπαίο για διακοπές το 2023

 21. 26/05 10:27

  Στον όμιλο Lufthansa η ιταλική αεροπορική εταιρεία ITA Airways - τι προβλέπει η συμφωνία

 22. 26/05 10:17

  Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής η Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show στον Πόρο

 23. 26/05 08:15

  17η Γιορτή Πίτας στην Τσαριτσάνη

 24. 26/05 08:05

  56 εκατ. διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022

 25. 26/05 08:05

  Νέες τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Κρήτη και Σαντορίνη

 26. 26/05 08:05

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων στην Κρήτη

 27. 26/05 08:00

  Ισπανία: Πρόστιμα σε ποδηλάτες με ακουστικά, γυμνιστές και καπνιστές σε παραλίες

 28. 25/05 20:57

  AEGEAN | Ταξίδι στην έδρα της AIRBUS στην Τουλούζη για 120 ταξιδιωτικούς πράκτορες- οι εκτιμήσεις για τη χρονιά

 29. 25/05 18:30

  Υπηρεσιακή Κυβέρνηση | Η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 30. 25/05 17:56

  Τρεις σκύλοι έχουν τον ίδιο αντίκτυπο στο περιβάλλον... με ένα ιδιωτικό τζετ (;)

 31. 25/05 16:36

  ΕΞΑ-ΑΑ | Τι τουρισμό θέλουμε στην Αθήνα; Ποσοτικό ή ποιοτικό; - Οι επιδόσεις το α' 4μηνο

 32. 25/05 16:24

  Eurostat | Πρόοδος της ΕΕ στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

 33. 25/05 16:05

  Alltours | Με σταθερές τιμές και 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο το χειμερινό πρόγραμμα

 34. 25/05 13:28

  Τουρισμός | 2.330 άτομα τη μέρα αντέχει ο Μπάλος στα Χανιά - 50% λιγότερα από όσα την αιχμή του καλοκαιριού

 35. 25/05 13:04

  Γαλλία: Tέλος στις κοντινές πτήσεις για μείωση των εκπομπών - "Μια απαγόρευση άνευ ουσίας"

 36. 25/05 12:47

  Ύμνοι Σουηδού δημοσιογράφου για τα Ιωάννινα και άλλους 9 ελληνικούς προορισμούς

 37. 25/05 12:33

  CroisiEurope: Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2024

 38. 25/05 12:31

  Της μόδας η χρονοκράτηση στα εστιατόρια

 39. 25/05 12:26

  ΕΤΑΔ | Μίσθωση τμημάτων αιγιαλών, χαρακτηρισμένων ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα, σε όλη την Ελλάδα

 40. 25/05 12:16

  Η Choice Hotels ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Wyndham

 41. 25/05 12:03

  Συμφωνία ΕΔΕΜ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. για τα πνευματικά δικαιώματα

 42. 25/05 11:27

  ΥΠΠΟΑ: Εκατοντάδες αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes επαναπατρίζονται

 43. 25/05 10:37

  Παγκόσμιος Τουρισμός | 35% περισσότερες κρατήσεις στα αεροπορικά ταξίδια αυτό το καλοκαίρι

 44. 25/05 10:29

  Σύλληψη 30χρονου στη Ρόδο -Ασέλγησε σε τουρίστρια και την τράβηξε φωτογραφίες

 45. 25/05 09:59

  Μουσείο Ακρόπολης | Έργα τέχνης από γνωστούς σύγχρονους Αμερικανούς καλλιτέχνες

 46. 25/05 09:20

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων | Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα στον τουρισμό

 47. 25/05 08:17

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο

 48. 25/05 08:15

  Έρευνα: Πόσο αποτελεσματική είναι η διαφήμιση στα αεροδρόμια

 49. 25/05 08:11

  Dance Days, ημέρες χορού στα Χανιά

 50. 25/05 08:09

  55η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καρδίτσας Καραϊσκάκεια

 51. 25/05 08:07

  23ο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

 52. 24/05 16:20

  Προγράμματα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό - Σε ποιους απευθύνονται

 53. 24/05 15:59

  Cycladic: Συμφωνία για μετατροπή των αεροσκαφών σε ηλεκτρικά - Νέες συνδέσεις Ελληνικών προορισμών

 54. 24/05 15:51

  Πώς οι Ρώσοι tour operator επιδιώκουν να τονώσουν τις τουριστικές ροές για Ελλάδα

 55. 24/05 15:24

  Δεν χρειαζόμαστε πια ρεσεψιονίστ στον τουρισμό, χρειαζόμαστε σχεδιαστές εμπειριών

 56. 24/05 14:03

  Η γερμανική Welt για την Ελλάδα | «Η ξαφνική δύναμη του πρώην χρεωκοπημένου κράτους»

 57. 24/05 13:08

  Συνάντηση Μ. Τσακαλάκη με FedHATTA για ζητήματα του τουριστικού κλάδου - Ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 58. 24/05 12:48

  Telegraph: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες διακοπές για οικογένειες με παιδιά κάθε ηλικίας – Οι δύο σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική

 59. 24/05 12:40

  Τα Ikos Resorts ανακηρύχθηκαν καλύτερα Family Hotel παγκοσμίως

 60. 24/05 12:28

  Εγκρίθηκαν έργα εκσυγχρονισμού του πεντάστερου ξενοδοχείου Atlantica Beach στην Κω

 61. 24/05 12:02

  Η Ελληνικής καταγωγής νέα αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

 62. 24/05 11:59

  Έρευνα της Panadvert καταδεικνύει τα πιο δημοφιλή Brands της Μυκόνου

 63. 24/05 11:11

  Κρουαζιέρα | 800.000 επιβάτες το 2023 στην Κέρκυρα - Η συνέλευση της MedCruise

 64. 24/05 10:45

  Yπό την αιγίδα του ΕΟΤ η Atticα Green Expo 2023

 65. 24/05 09:52

  Τουρισμός | Απογείωση των Airbnb στην Ελλάδα το καλοκαίρι - αύξηση 42% στις κρατήσεις

 66. 24/05 09:25

  Corfu Food & Wine Festival | Γαστρονομία και όπερα - Γεύσου τη Μουσική

 67. 24/05 08:32

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέα και Λευκάδα

 68. 24/05 08:00

  Έκθεση Μικροναυπηγικής "Σαν Καλοτάξιδο Σκαρί" στη Σκόπελο

 69. 24/05 08:00

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 70. 24/05 08:00

  Αποφάσεις για 2 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Κουφονήσι και Σιδηρόκαστρο

 71. 24/05 07:23

  Αγώνας ανωμάλου δρόμου στην Ελασσόνα

 72. 23/05 18:48

  Mandarin Oriental Athens | To πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

 73. 23/05 15:37

  Τουρισμός: Πρωτοφανής στροφή των Κινέζων τουριστών στις διακοπές παραλίας

 74. 23/05 15:27

  Ελληνικός τουρισμός α' τρίμηνο | +63,8% οι εισπράξεις, +74,7% οι αφίξεις- μειώθηκε η μέση δαπάνη ανά ταξίδι

 75. 23/05 15:23

  TUI & DER Touristik: Οι Γερμανοί επιλέγουν ακριβότερες διακοπές το 2023

 76. 23/05 14:05

  Pnoé Breathing Life | Aνοίγει την 1η Ιουνίου με ένα νέο concept φιλοξενίας

 77. 23/05 13:54

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 13 Ελληνικά ξενοδοχεία που σάρωσαν στα βραβεία Travelers’ Choice Awards για το 2023

 78. 23/05 12:36

  Η Everty αγόρασε το πολυτελές Elounda Gulf Villas

 79. 23/05 12:06

  ΠΟΤ: Ο αγροτουρισμός στο επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης του μέλλοντος

 80. 23/05 11:44

  HolidayCheck | Ακριβή η Ελλάδα την υψηλή σεζόν για τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής - Τέλος οι προσφορές last minute

 81. 23/05 10:59

  Χιονοδρομικά Κέντρα: Έως τον Απρίλιο του 2024 η προσκόμιση της Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων στο υπουργείο Τουρισμού

 82. 23/05 10:56

  H γερμανική τουριστική βιομηχανία δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα - "Ήρθε η ώρα να δράσουμε!"

 83. 23/05 10:27

  Χερσόνησος: «Για τουρίστες ακούμε, αλλά τουρίστες δεν βλέπουμε» λένε οι καταστηματάρχες

 84. 23/05 09:41

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Ανακάμπτουν τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων - Η εικόνα στις μεγάλες αγορές

 85. 23/05 07:28

  Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Ιωάννινα – Αλλαγή χρήσης κατοικιών και ένταξη τους σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Βόνιτσα

 86. 23/05 07:26

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ερμιόνη και Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

 87. 23/05 07:21

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 88. 23/05 07:18

  4ο Μαστίχαθλον στη Χίο

 89. 22/05 21:24

  Εκδήλωση Καραγκούνηδων στα Τρίκαλα

 90. 22/05 18:42

  Ξενοδοχεία | Άνοιξε το Cook's Club Kolymbia Rhodes

 91. 22/05 18:35

  The Digital Gate IV | Νέες εμπειρίες και καινοτόμες λύσεις για όσους ταξιδεύουν

 92. 22/05 13:29

  Ασφάλιση καιρού από τον Πολωνό tour operator Itaka | Αποζημίωση για κάθε βροχερή ημέρα των διακοπών

 93. 22/05 13:04

  Η Ryanair κερδίζει μερίδια αγοράς στις περισσότερες αγορές της ΕΕ

 94. 22/05 12:27

  DW | Μετά τις εκλογές είναι πριν τις εκλογές

 95. 22/05 12:10

  Άνοιξε η ψηφοφορία για τα World Spa Awards 2023

 96. 22/05 10:01

  TUI | Αποκλειστική συνεργασία με 9 ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

 97. 22/05 07:45

  Αποφάσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κρήτη και Κω

 98. 22/05 07:40

  Jurassic Quest: Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων

 99. 22/05 07:38

  Στα υψηλότερα επίπεδα του 2019 ο τουρισμός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2023

 100. 22/05 07:30

  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης | Δράσεις ψηφιοποίησης του υλικού της ιστορικής βιβλιοθήκης