9 νέα μέλη εντάσσονται στη συλλογή Relais & Châteaux

9 νέα μέλη εντάσσονται στη συλλογή Relais & Châteaux

Από απομονωμένα ξενοδοχεία στην καρδιά των τοπικών τους κοινοτήτων, μέχρι γκουρμέ εστιατόρια που υπερασπίζονται αυστηρά τα τοπικά, εποχιακά προϊόντα, αυτά είναι τα εννέα νέα μέλη από την Ευρώπη και τον Καναδά που εντάσσονται στο δίκτυο Relais & Châteaux.

Dyvig Badehotel — Nordborg, Δανία

Το Dyvig Badehotel βρίσκεται στο νησί Als στη νότια Δανία. Με μόλις 17 δωμάτια και 4 σουίτες, λόγω της θέσης του δίπλα στο νερό, το μικρό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του την πολυπόθητη ηρεμία. Ο σεφ, Christian Lebech, επινοεί εποχικά μενού, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα τα θαλασσινά. Η μπρασερί του ξενοδοχείου προσφέρει τυπικές δανέζικες σπεσιαλιτέ, όπως το stjerneskud, ή το ανοιχτό σάντουιτς .

Thornbury Castle - Gloucestershire, Αγγλία

Φιλοδοξία του  Έντουαρντ Στάφορντ, δούκα του Μπάκιγχαμ, ήταν να αψηφήσει τον Ερρίκο VIII. Γι’ αυτό και έχτισε το Thornbury Castle πολύ κοντά  στο Γκλόστερ. Αυτό το επιβλητικό αρχοντικό είναι ένα ένδοξο παράδειγμα αρχιτεκτονικής Tudor και η περήφανη φιγούρα του επιβεβαιώνει μια σχεδόν πρωτότυπη εμφάνιση. Τεράστια αλλά ιδιωτική, φιλόξενη αλλά γεμάτη ιστορία, η όλη εγκατάσταση προσφέρει ηρεμία με γεύση βρετανικής κληρονομιάς, σε δωμάτια αντάξια της ίδιας της βασιλικής οικογένειας. Ο σεφ Carl Cleghorn ετοιμάζει λαχανικά από τους κήπους του κάστρου και προμηθεύεται προϊόντα από τοπικές φάρμες, προσφέροντας ένα μενού με παραδοσιακά πιάτα και επιλογές για χορτοφάγους.

Ballynahinch Castle — Connemara, Ιρλανδία

Με φόντο μια χαμηλή οροσειρά, καταπράσινα δάση και τα ήρεμα νερά του ποταμού Owenmore το Ballynahinch Castle είναι μία όμορφη καρτ ποστάλ. Βρίσκεται στη δυτική Ιρλανδία και είναι ταυτόχρονα μεγαλοπρεπές και φιλόξενο, εκλεπτυσμένο αλλά και απλό. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στην αψεγάδιαστη ιρλανδική ύπαιθρο. Ο σεφ, David Bodas Gutierrez, συνδυάζει την κατανόησή του για την παραδοσιακή μαγειρική με τις γνώσεις του ως διατροφολόγος, αποδεικνύοντας σε κάθε βήμα ότι η γκουρμέ κουζίνα μπορεί επίσης να είναι υπέροχα ισορροπημένη.

Aïda Hotel & Spa — Crans-Montana, Ελβετία

Οι επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου, που προορίζεται μόνο για ενήλικες, θα ανακαλύψουν ένα αριστοκρατικό σαλέ με 18 πρόσφατα ανακαινισμένες και ευρύχωρες σουίτες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στις Ελβετικές Άλπεις και στο χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana. Το σπα είναι επίσης εντυπωσιακό για τους ανοιχτούς χώρους του: προσφέρει 300 τ.μ. ευεξίας, ιδανική μετά από μια μέρα πεζοπορίας ή σκι. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Franck Reynaud λατρεύει την περιοχή και αναδεικνύει τις καλύτερες παραδοσιακές γεύσεις μέσα από τις πουτίγκες και τις σπεσιαλιτέ του με τρούφα. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2021.

Maison Décotterd — Μοντρέ, Ελβετία

Στην καρδιά της Ελβετικής Ριβιέρα, αυτό το γκουρμέ εστιατόριο βρίσκεται στο πρώην ξενοδοχείο Bellevue, στην καρδιά της διάσημης σχολής catering Glion. Προσφέρει ένα υπέροχο πανόραμα πάνω από τη λίμνη της Γενεύης και τις Άλπεις σε μια ατμόσφαιρα Belle Époque που συνάδει με το υπέροχο στυλ του κτηρίου. Με δύο αστέρια Michelin, ο σεφ Stéphane Décotterd έχει δεσμευτεί από το 2018 ότι θα προμηθεύεται αποκλειστικά τοπικά υλικά. Κάθε πρωί ξεκινά να μαζεύει φρέσκα βότανα για να αρωματίσει λούτσους, τσουρέκια και κάρβουνο ως μέρος μιας προσέγγισης στη μαγειρική που περιγράφει ως «αποφασιστικά υπεύθυνη και υπεύθυνη αποφασιστικά, αλλά ποτέ σταθερά, όπως τα νερά της λίμνης που με εμπνέουν τόσο πολύ».

Brindos Lac & Château — Anglet, Γαλλία

Μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο Biarritz, το Château de Brindos ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει ξανά την άνοιξη του 2022. Από τους χώρους υποδοχής σε καθένα από τα 29 δωμάτια και τις σουίτες του, επαναβεβαιώνει με περηφάνια την ισπανική και μαυριτανική του ταυτότητα και υποστηρίζει την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει καλλιεργήσει από τα πρώτα του βήματα. Η ιδιωτική λίμνη των 30 στρεμμάτων δεν είναι μόνο ιδανική για περισυλλογή: Φιλοξενεί επίσης δέκα πλωτές σουίτες, η καθεμία από τις οποίες είναι ένα ονειρικό καταφύγιο. Το εστιατόριο προσφέρει βασκική κουζίνα, τυρί και κρασί, καθώς και φρέσκα προϊόντα από τις ακτές του Ατλαντικού.

Stonehaven Le Manoir — Sainte-Agathe-des-Monts, Καναδάς

Ο Καναδάς των ονείρων, όπου τα δάση συνυπάρχουν με τις λίμνες: το Stonehaven είναι ένα προπύργιο κομψότητας που ιδρύθηκε το 1908 και ανακαινίστηκε πρόσφατα για να αναδείξει το αρ ντεκό πνεύμα των πρώτων χρόνων του. Ο ιταλικός κήπος του είναι ένα από τα κορυφαία κοσμήματα του Κεμπέκ και καθένα από τα 34 ευρύχωρα αλλά άνετα δωμάτιά του είναι εξίσου ειδυλλιακά. Στο εστιατόριο, ο Γάλλος σεφ Éric Gonzalez συνδυάζει φρέσκα, τοπικά προϊόντα με τις κλασικές σπεσιαλιτέ της πατρίδας του.

Alex Lake Zürich — Ζυρίχη, Ελβετία

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει ασύγκριτη θέα στη λίμνη της Ζυρίχης και πράγματι φαίνεται σαν να επιπλέει στο νερό. Τα 41 δωμάτια και στούντιο και τα δύο ρετιρέ του είναι γεμάτα φως, με μεγάλα παράθυρα και κομψό, βελτιωμένο εσωτερικό σχεδιασμό σε ανοιχτά χρώματα. Στο εστιατόριο, ο σεφ Michael Schuler προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά «από το αγρόκτημα στο τραπέζι», συνδυάζοντας φαγητά που καλλιεργούνται στον κήπο της κουζίνας του ξενοδοχείου με γεύσεις από όλο τον κόσμο. Μέλος του ελβετικού ομίλου The Living Circle, όπως το ίδρυμα Relais & Châteaux Castello del Sole Beach Resort & Spa στην Ascona, το Hotel Alex Lake σέβεται τη φύση με την οικολογική του προσέγγιση και στοχεύει να εξαλείψει κάθε χρήση πλαστικού έως το 2023.

Restaurant Saisons — Λυών, Γαλλία

Στην καρδιά ενός αιωνόβιου πάρκου στη δυτική Λυών, το Château du Vivier φιλοξενεί το Restaurant Saisons και αποτελεί την εικόνα του Institut Paul Bocuse, της φημισμένης διεθνούς σχολής για τη διαχείριση ξενοδοχείων και τις μαγειρικές τέχνες. Της ταλαντούχας νεαρής ομάδας της Saisons ηγείται ο σεφ τριών αστέρων Florian Pansin, μαζί με τον Meilleur Sommelier de France Gaëtan Bouvier και τον Meilleur Ouvrier de France Davy Tissot, νικητή του Bocuse d’or 2021. Μαζί μεταδίδουν την τεχνογνωσία και τον ενθουσιασμό τους καλλιεργώντας τα ταλέντα του αύριο, σε 70 διαφορετικές εθνικότητες. Μαζί προσφέρουν μια συγκινητική γαστρονομική εμπειρία: τα συστατικά της στιγμής –όπως υποδηλώνει το όνομα του εστιατορίου– επιλέγονται από τους καλύτερους ντόπιους αγρότες ή τον κήπο της κουζίνας του εστιατορίου και συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά, για να ενθουσιάσουν τους λάτρεις των γεύσεων που αναζητούν έναν συνδυασμό παράδοσης και νεοτερισμού.

Σχετικά με το Relais & Châteaux

Το Relais & Châteaux ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί συνδετικό κρίκο περισσότερων από 580 ορόσημων ξενοδοχείων και εστιατορίων που βρίσκονται σε 60 χώρες και λειτουργούν από ανεξάρτητους ξενοδόχους, σεφ και ιδιοκτήτες που μοιράζονται το πάθος για τις επιχειρήσεις τους και την επιθυμία για αυθεντικότητα στις σχέσεις τους με την πελατεία τους.  Το Relais & Châteaux βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, από τους αμπελώνες της κοιλάδας Napa και τη γαλλική Προβηγκία μέχρι τις παραλίες του Ινδικού Ωκεανού. Προσφέρει μια εισαγωγή σε έναν τρόπο ζωής εμπνευσμένο από την τοπική κουλτούρα και μια μοναδική βουτιά στην ανθρώπινη ιστορία. Τα μέλη του Relais & Châteaux έχουν την έντονη επιθυμία να προστατεύσουν και να προωθήσουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της παγκόσμιας κουζίνας και τις παραδόσεις της φιλοξενίας. Δεσμεύονται στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος, όπως περιλαμβάνεται στον Χάρτη που της UNESCO τον Νοέμβριο του 2014.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  2. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  3. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  4. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  5. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  6. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  7. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  8. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  9. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  10. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  11. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  12. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  13. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  14. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  15. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  16. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  17. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  18. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  19. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  20. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  21. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  22. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  23. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  24. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  25. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  26. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  27. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  28. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  29. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  30. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  31. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  32. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  33. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  34. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  35. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  36. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  37. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  38. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  39. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  40. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  41. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  42. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  43. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  44. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  45. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  46. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  47. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  48. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  49. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  50. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  51. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  52. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  53. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  54. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  55. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  56. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  57. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  58. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  59. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  60. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  61. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  62. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  63. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  64. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  65. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  66. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  67. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  68. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  69. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  70. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  71. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  72. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  73. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  74. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  75. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  76. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  77. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  78. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  79. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  80. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  81. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  82. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  83. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  84. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  85. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  86. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  87. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  88. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  89. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  90. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  91. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  92. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  93. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  94. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  95. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  96. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  97. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  98. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  99. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  100. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης