9 νέα μέλη εντάσσονται στη συλλογή Relais & Châteaux

9 νέα μέλη εντάσσονται στη συλλογή Relais & Châteaux

Από απομονωμένα ξενοδοχεία στην καρδιά των τοπικών τους κοινοτήτων, μέχρι γκουρμέ εστιατόρια που υπερασπίζονται αυστηρά τα τοπικά, εποχιακά προϊόντα, αυτά είναι τα εννέα νέα μέλη από την Ευρώπη και τον Καναδά που εντάσσονται στο δίκτυο Relais & Châteaux.

Dyvig Badehotel — Nordborg, Δανία

Το Dyvig Badehotel βρίσκεται στο νησί Als στη νότια Δανία. Με μόλις 17 δωμάτια και 4 σουίτες, λόγω της θέσης του δίπλα στο νερό, το μικρό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του την πολυπόθητη ηρεμία. Ο σεφ, Christian Lebech, επινοεί εποχικά μενού, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα τα θαλασσινά. Η μπρασερί του ξενοδοχείου προσφέρει τυπικές δανέζικες σπεσιαλιτέ, όπως το stjerneskud, ή το ανοιχτό σάντουιτς .

Thornbury Castle - Gloucestershire, Αγγλία

Φιλοδοξία του  Έντουαρντ Στάφορντ, δούκα του Μπάκιγχαμ, ήταν να αψηφήσει τον Ερρίκο VIII. Γι’ αυτό και έχτισε το Thornbury Castle πολύ κοντά  στο Γκλόστερ. Αυτό το επιβλητικό αρχοντικό είναι ένα ένδοξο παράδειγμα αρχιτεκτονικής Tudor και η περήφανη φιγούρα του επιβεβαιώνει μια σχεδόν πρωτότυπη εμφάνιση. Τεράστια αλλά ιδιωτική, φιλόξενη αλλά γεμάτη ιστορία, η όλη εγκατάσταση προσφέρει ηρεμία με γεύση βρετανικής κληρονομιάς, σε δωμάτια αντάξια της ίδιας της βασιλικής οικογένειας. Ο σεφ Carl Cleghorn ετοιμάζει λαχανικά από τους κήπους του κάστρου και προμηθεύεται προϊόντα από τοπικές φάρμες, προσφέροντας ένα μενού με παραδοσιακά πιάτα και επιλογές για χορτοφάγους.

Ballynahinch Castle — Connemara, Ιρλανδία

Με φόντο μια χαμηλή οροσειρά, καταπράσινα δάση και τα ήρεμα νερά του ποταμού Owenmore το Ballynahinch Castle είναι μία όμορφη καρτ ποστάλ. Βρίσκεται στη δυτική Ιρλανδία και είναι ταυτόχρονα μεγαλοπρεπές και φιλόξενο, εκλεπτυσμένο αλλά και απλό. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στην αψεγάδιαστη ιρλανδική ύπαιθρο. Ο σεφ, David Bodas Gutierrez, συνδυάζει την κατανόησή του για την παραδοσιακή μαγειρική με τις γνώσεις του ως διατροφολόγος, αποδεικνύοντας σε κάθε βήμα ότι η γκουρμέ κουζίνα μπορεί επίσης να είναι υπέροχα ισορροπημένη.

Aïda Hotel & Spa — Crans-Montana, Ελβετία

Οι επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου, που προορίζεται μόνο για ενήλικες, θα ανακαλύψουν ένα αριστοκρατικό σαλέ με 18 πρόσφατα ανακαινισμένες και ευρύχωρες σουίτες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στις Ελβετικές Άλπεις και στο χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana. Το σπα είναι επίσης εντυπωσιακό για τους ανοιχτούς χώρους του: προσφέρει 300 τ.μ. ευεξίας, ιδανική μετά από μια μέρα πεζοπορίας ή σκι. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Franck Reynaud λατρεύει την περιοχή και αναδεικνύει τις καλύτερες παραδοσιακές γεύσεις μέσα από τις πουτίγκες και τις σπεσιαλιτέ του με τρούφα. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2021.

Maison Décotterd — Μοντρέ, Ελβετία

Στην καρδιά της Ελβετικής Ριβιέρα, αυτό το γκουρμέ εστιατόριο βρίσκεται στο πρώην ξενοδοχείο Bellevue, στην καρδιά της διάσημης σχολής catering Glion. Προσφέρει ένα υπέροχο πανόραμα πάνω από τη λίμνη της Γενεύης και τις Άλπεις σε μια ατμόσφαιρα Belle Époque που συνάδει με το υπέροχο στυλ του κτηρίου. Με δύο αστέρια Michelin, ο σεφ Stéphane Décotterd έχει δεσμευτεί από το 2018 ότι θα προμηθεύεται αποκλειστικά τοπικά υλικά. Κάθε πρωί ξεκινά να μαζεύει φρέσκα βότανα για να αρωματίσει λούτσους, τσουρέκια και κάρβουνο ως μέρος μιας προσέγγισης στη μαγειρική που περιγράφει ως «αποφασιστικά υπεύθυνη και υπεύθυνη αποφασιστικά, αλλά ποτέ σταθερά, όπως τα νερά της λίμνης που με εμπνέουν τόσο πολύ».

Brindos Lac & Château — Anglet, Γαλλία

Μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο Biarritz, το Château de Brindos ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει ξανά την άνοιξη του 2022. Από τους χώρους υποδοχής σε καθένα από τα 29 δωμάτια και τις σουίτες του, επαναβεβαιώνει με περηφάνια την ισπανική και μαυριτανική του ταυτότητα και υποστηρίζει την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει καλλιεργήσει από τα πρώτα του βήματα. Η ιδιωτική λίμνη των 30 στρεμμάτων δεν είναι μόνο ιδανική για περισυλλογή: Φιλοξενεί επίσης δέκα πλωτές σουίτες, η καθεμία από τις οποίες είναι ένα ονειρικό καταφύγιο. Το εστιατόριο προσφέρει βασκική κουζίνα, τυρί και κρασί, καθώς και φρέσκα προϊόντα από τις ακτές του Ατλαντικού.

Stonehaven Le Manoir — Sainte-Agathe-des-Monts, Καναδάς

Ο Καναδάς των ονείρων, όπου τα δάση συνυπάρχουν με τις λίμνες: το Stonehaven είναι ένα προπύργιο κομψότητας που ιδρύθηκε το 1908 και ανακαινίστηκε πρόσφατα για να αναδείξει το αρ ντεκό πνεύμα των πρώτων χρόνων του. Ο ιταλικός κήπος του είναι ένα από τα κορυφαία κοσμήματα του Κεμπέκ και καθένα από τα 34 ευρύχωρα αλλά άνετα δωμάτιά του είναι εξίσου ειδυλλιακά. Στο εστιατόριο, ο Γάλλος σεφ Éric Gonzalez συνδυάζει φρέσκα, τοπικά προϊόντα με τις κλασικές σπεσιαλιτέ της πατρίδας του.

Alex Lake Zürich — Ζυρίχη, Ελβετία

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει ασύγκριτη θέα στη λίμνη της Ζυρίχης και πράγματι φαίνεται σαν να επιπλέει στο νερό. Τα 41 δωμάτια και στούντιο και τα δύο ρετιρέ του είναι γεμάτα φως, με μεγάλα παράθυρα και κομψό, βελτιωμένο εσωτερικό σχεδιασμό σε ανοιχτά χρώματα. Στο εστιατόριο, ο σεφ Michael Schuler προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά «από το αγρόκτημα στο τραπέζι», συνδυάζοντας φαγητά που καλλιεργούνται στον κήπο της κουζίνας του ξενοδοχείου με γεύσεις από όλο τον κόσμο. Μέλος του ελβετικού ομίλου The Living Circle, όπως το ίδρυμα Relais & Châteaux Castello del Sole Beach Resort & Spa στην Ascona, το Hotel Alex Lake σέβεται τη φύση με την οικολογική του προσέγγιση και στοχεύει να εξαλείψει κάθε χρήση πλαστικού έως το 2023.

Restaurant Saisons — Λυών, Γαλλία

Στην καρδιά ενός αιωνόβιου πάρκου στη δυτική Λυών, το Château du Vivier φιλοξενεί το Restaurant Saisons και αποτελεί την εικόνα του Institut Paul Bocuse, της φημισμένης διεθνούς σχολής για τη διαχείριση ξενοδοχείων και τις μαγειρικές τέχνες. Της ταλαντούχας νεαρής ομάδας της Saisons ηγείται ο σεφ τριών αστέρων Florian Pansin, μαζί με τον Meilleur Sommelier de France Gaëtan Bouvier και τον Meilleur Ouvrier de France Davy Tissot, νικητή του Bocuse d’or 2021. Μαζί μεταδίδουν την τεχνογνωσία και τον ενθουσιασμό τους καλλιεργώντας τα ταλέντα του αύριο, σε 70 διαφορετικές εθνικότητες. Μαζί προσφέρουν μια συγκινητική γαστρονομική εμπειρία: τα συστατικά της στιγμής –όπως υποδηλώνει το όνομα του εστιατορίου– επιλέγονται από τους καλύτερους ντόπιους αγρότες ή τον κήπο της κουζίνας του εστιατορίου και συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά, για να ενθουσιάσουν τους λάτρεις των γεύσεων που αναζητούν έναν συνδυασμό παράδοσης και νεοτερισμού.

Σχετικά με το Relais & Châteaux

Το Relais & Châteaux ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί συνδετικό κρίκο περισσότερων από 580 ορόσημων ξενοδοχείων και εστιατορίων που βρίσκονται σε 60 χώρες και λειτουργούν από ανεξάρτητους ξενοδόχους, σεφ και ιδιοκτήτες που μοιράζονται το πάθος για τις επιχειρήσεις τους και την επιθυμία για αυθεντικότητα στις σχέσεις τους με την πελατεία τους.  Το Relais & Châteaux βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, από τους αμπελώνες της κοιλάδας Napa και τη γαλλική Προβηγκία μέχρι τις παραλίες του Ινδικού Ωκεανού. Προσφέρει μια εισαγωγή σε έναν τρόπο ζωής εμπνευσμένο από την τοπική κουλτούρα και μια μοναδική βουτιά στην ανθρώπινη ιστορία. Τα μέλη του Relais & Châteaux έχουν την έντονη επιθυμία να προστατεύσουν και να προωθήσουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της παγκόσμιας κουζίνας και τις παραδόσεις της φιλοξενίας. Δεσμεύονται στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος, όπως περιλαμβάνεται στον Χάρτη που της UNESCO τον Νοέμβριο του 2014.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
  1. 26/01 17:24

    Holidaycheck: Διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Atrium στη Ρόδο

  2. 26/01 17:06

    Ο Δήμος Ναυπλιέων σχολιάζει την παγκόσμια διάκρισή του από την Booking.com

  3. 26/01 15:59

    Ευρωβαρόμετρο: Η κλιματική αλλαγή η μεγαλύτερη πρόκληση- Ανεργία και μεταναστευτικό "καίνε" τους Έλληνες

  4. 26/01 15:52

    Κ.Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης

  5. 26/01 15:44

    Τα δικαιώματα των καταναλωτών στις οδικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις με τα μέσα σταθερής τροχιάς

  6. 26/01 13:20

    Τουρισμός | Ηνωμένο Βασίλειο: Οι κρατήσεις προσεγγίζουν τα προ πανδημίας επίπεδα

  7. 26/01 13:02

    Κύπρος | Διαδικτυακή παρουσίαση 12 σχεδίων επιχορηγήσεων

  8. 26/01 12:23

    ΕΕ | Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ αρκεί για τα ταξίδια- όχι άλλοι περιορισμοί

  9. 26/01 11:58

    Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δυναμικό άνοιγμα στην ισπανική τουριστική αγορά

  10. 26/01 11:39

    Κύπρος | Τουρισμός: Η έλλειψη προσωπικού σε ξενοδοχεία και εστιατόρια απειλεί την ανταγωνιστικότητα

  11. 26/01 11:20

    Ενώσεις μεταφορών και τουρισμού: Έκκληση προς τα κράτη της ΕΕ να ευθυγραμμίσουν τους ταξιδιωτικούς κανόνες

  12. 26/01 11:10

    Συμβούλιο της ΕΕ: Περιορισμοί με βάση την ατομική υγεία και όχι την περιοχή προέλευσης του ταξιδιώτη

  13. 26/01 10:52

    Όμιλος Sani/Ikos: Συνεντεύξεις σε πόλεις της Β. Ελλάδος για πρόσληψη προσωπικού

  14. 26/01 10:50

    Φύση και ιστορία σε ένα ταξίδι: Απόδραση στο Κιλκίς

  15. 26/01 10:43

    ΔΝΤ: Επιβραδύνεται η οικονομική ανάπτυξη

  16. 26/01 10:34

    Θεσσαλονίκη: Εκεί που χτυπά η καρδιά της Κεντρικής Μακεδονίας

  17. 26/01 10:07

    Ο CEO της Airbnb θα ζει όλο το 2022 ως ψηφιακός νομάς για να βελτιώσει τις εμπειρίες

  18. 26/01 09:10

    Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας

  19. 26/01 09:05

    Εγκρίσεις για νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο

  20. 26/01 09:00

    Hilton: Η ανάπτυξη ως αντίδοτο στην πανδημία και εφόδιο για το μέλλον του κλάδου

  21. 26/01 08:54

    Ολλανδία: Συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων για δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών

  22. 26/01 08:51

    Ταξίδια στο εξωτερικό και συνάλλαγμα: Τι πρέπει να προσέξει ο ταξιδιώτης του σήμερα

  23. 25/01 20:34

    Aegean - Olympic | Περιορισμένες τροποποιήσεις πτήσεων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου - ποιες ακυρώνονται

  24. 25/01 20:14

    Οι "Γαστρονομικές Κοινότητες" του Γιώργου Πίττα παρουσιάζονται στην HORECA 2022

  25. 25/01 15:41

    MSC και Lufthansa διεκδικούν την ITA Airways

  26. 25/01 15:31

    ΤUI: Νέες συνδέσεις από το Αμβούργο προς Ηράκλειο, Κω και διεύρυνση θέσεων προς Ρόδο

  27. 25/01 14:06

    ΠΟΤ: Γιατί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν λειτουργούν

  28. 25/01 13:52

    Booking.com: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022

  29. 25/01 12:26

    ETC: Οι αξίες των ταξιδιωτών καθορίζουν την κράτηση «πράσινων» διακοπών – Οι 4 ομάδες ταξιδιωτών

  30. 25/01 11:47

    Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

  31. 25/01 11:19

    Ε.Ε. | Προσαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων για τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή

  32. 25/01 10:34

    Aegean - Olympic | Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη

  33. 25/01 09:52

    Βρετανικός τουρισμός | Τέλος τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες- Ανοίγουν οι κρατήσεις τον Φεβρουάριο

  34. 25/01 09:26

    Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

  35. 25/01 09:24

    Πράσινο φως για υπομίσθωση ακινήτου του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας

  36. 25/01 09:23

    Ανάπτυξη 7% για την ισραηλινή οικονομία το 2021 - Συρρίκνωση του τουρισμού και της εστίασης

  37. 25/01 09:21

    Ψηφιακό Ταξίδι στη Σπιναλόγκα

  38. 25/01 09:19

    Βέλγιο: Aυξήσεις μισθών και εκτιμήσεις για καλύτερη πορεία της οικονομίας μετά το α' τρίμηνο

  39. 24/01 15:50

    Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

  40. 24/01 15:45

    LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

  41. 24/01 13:43

    Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

  42. 24/01 12:53

    Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

  43. 24/01 12:42

    ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

  44. 24/01 11:45

    Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

  45. 24/01 11:34

    Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

  46. 24/01 11:28

    «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

  47. 24/01 11:03

    Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

  48. 24/01 10:44

    TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

  49. 24/01 10:42

    Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

  50. 24/01 10:32

    Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

  51. 24/01 09:58

    Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

  52. 24/01 08:31

    Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

  53. 24/01 08:27

    Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

  54. 24/01 08:25

    Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

  55. 24/01 08:22

    Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

  56. 24/01 08:20

    To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

  57. 23/01 09:05

    Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

  58. 23/01 09:05

    Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

  59. 23/01 08:16

    Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

  60. 22/01 12:02

    Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

  61. 22/01 11:55

    Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

  62. 22/01 11:53

    Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

  63. 22/01 11:50

    Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών

  64. 22/01 11:48

    Σε άνοδο ο τουρισμός στη Στρούγκα της Β.Μακεδονίας

  65. 22/01 11:44

    Μήλος, Κερκίνη και Πίνδος ανάμεσα στα "κρυμμένα θαύματα της Ευρώπης" του National Geographic

  66. 21/01 15:55

    Αύξηση 167% του τζίρου στα καταλύματα της χώρας το Νοέμβριο - Έσπασε τα ρεκόρ η Μύκονος

  67. 21/01 15:48

    Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας στα υδατοδρόμια Κέρκυρας και Παξών

  68. 21/01 15:28

    Αύξηση 144,6% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το 11μηνο του 2021

  69. 21/01 15:19

    ΕΠΟΤ | Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

  70. 21/01 14:26

    Condor: Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω της Sky Express

  71. 21/01 13:46

    WTTC: Απογείωση των κρατήσεων στα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι - Οι top προορισμοί

  72. 21/01 13:10

    Έρευνα: Μηδενική η χρησιμότητα των τεστ στη μείωση διασποράς των παραλλαγών COVID

  73. 21/01 12:54

    Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων από την 1η Μαρτίου

  74. 21/01 12:51

    Η Τουρκία πρωτοπόρος στην οργάνωση εθνικού σχεδίου αειφόρου τουρισμού

  75. 21/01 12:40

    Ο πλανήτης ετοιμάζεται για άρση των περιοριστικών μέτρων την Άνοιξη

  76. 21/01 12:15

    Ην. Βασίλειο: Αύξηση των διεθνών πτήσεων αυτό το Φεβρουάριο έναντι του 2021, μείωση από το 2020

  77. 21/01 12:11

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων – Πρόβλεψη και για Ηλεκτρικά Ποδήλατα ΑμεΑ

  78. 21/01 12:05

    ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

  79. 21/01 11:56

    Aποκατάσταση του Αρχαίου Διόλκου και διαμόρφωσή του σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο

  80. 21/01 10:50

    Έρευνα της ΕΕ | Αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αξιολογήσεων και σε ιστοτόπους ταξιδιωτικών κρατήσεων

  81. 21/01 10:36

    Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συνάντηση με την Σοφία Ζαχαράκη για την έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία και την εκπαίδευση

  82. 21/01 10:27

    Τουριστικά λεωφορεία και γραφεία | Παρέμβαση Μητσοτάκη για ένταξή τους στον αναπτυξιακό ζητεί η ΓΕΠΟΕΤ

  83. 21/01 08:45

    Marriott Bonvoy: Ο γύρος του κόσμου σε 300 ημέρες για 3 τυχερούς ταξιδιώτες

  84. 21/01 08:30

    Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

  85. 21/01 08:17

    Επιχορηγήσεις για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

  86. 21/01 08:12

    Κυνηγοί διαμαντιών: Μία ενδιαφέρουσα τουριστική προοπτική για περιοχές με φυσικά πετρώματα

  87. 21/01 08:05

    Βόρεια Μακεδονία: Tαξιδιωτικό ενδιαφέρον από Ουκρανία και Μολδαβία

  88. 20/01 19:32

    «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» για τα ξενοδοχεία της Metaxa Hospitality Group

  89. 20/01 18:47

    Στην εταιρεία «Ορεινός Τουρισμός» μισθώθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια»

  90. 20/01 18:35

    Β. Κικίλιας | Υπόδειγμα βιώσιμου τουριστικού προορισμού η Ρόδος, που θα αντιγράψει όλος ο κόσμος

  91. 20/01 15:37

    Έγκριση μελέτης για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

  92. 20/01 14:18

    Το αποτύπωμα στα social media επηρεάζει την επαγγελματική ζωή

  93. 20/01 14:09

    Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο και την ανάγκη ένταξης των τουριστικών γραφείων

  94. 20/01 14:06

    Marco Polo: Δεκαήμερο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα το 2022

  95. 20/01 14:01

    H Emirates συνεχίζει κανονικά τις πτήσεις της στις ΗΠΑ

  96. 20/01 13:29

    Ο CEO της DER Touristik νέος πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Τουρισμού Γερμανίας

  97. 20/01 13:19

    Κ.Νοτοπούλου | Επιτακτική η ανάγκη στήριξης των τουριστικών γραφείων

  98. 20/01 13:12

    Μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Skippers και ναυλομεσιτών και διαχειριστών σκαφών

  99. 20/01 13:04

    «The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

  100. 20/01 12:47

    Oλοκληρωμένη διαχείριση των βιοαποβλήτων από μεγάλες μονάδες εστίασης στο Ηράκλειο