Accor: Επαναπροσδιορίζει την ιδιοκτησία σπιτιού με μια εντυπωσιακή συλλογή branded residences σε όλο τον κόσμο

Accor: Επαναπροσδιορίζει την ιδιοκτησία σπιτιού με μια εντυπωσιακή συλλογή branded residences σε όλο τον κόσμο

Η Accor, κορυφαίος όμιλος φιλοξενίας παγκοσμίως που διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ενσωματωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας στον κλάδο, έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στον δυναμικό τομέα των branded residences. Ο όμιλος λειτουργεί 35+ branded residences σε όλο τον κόσμο και αναπτύσσει ενεργά άλλα 80+ projects κάτω από 16 brands -από το ανώτερο επίπεδο της luxury αγοράς έως τα premium και midscale brands, με έναν αυξανόμενο αριθμό από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες lifestyle προτάσεις. Ένα νέο website, που λανσαρίστηκε πρόσφατα, παρουσιάζει την εντυπωσιακή συλλογή branded residences του Ομίλου στo accor-residences.com.

The OWO Residences by Raffles

“Η δραστηριότητα της Accor στον τομέα των hotel-branded κατοικιών είναι ένα τέλειο παράδειγμα της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της ισχυρής προσπάθειας του Ομίλου να ηγηθεί του κλάδου σε κάθε εγχείρημα στο οποίο εμπλέκεται”, δήλωσε ο Jeff Tisdall, SVP of Development, Residential and Extended Stay, Accor. “Τα brands της Accor όπως το Raffles και το Fairmont παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των branded residences εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Χάρη σε αυτούς τους πρωτοπόρους, καταφέραμε να εφαρμόσουμε την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε “εισάγοντας”  ιδιωτικές κατοικίες σε μια σειρά των brand μας τα τελευταία χρόνια. Η Accor προσφέρει τώρα το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο branded residences του κλάδου, εισάγοντας νέα, εμπνευσμένα οράματα για την ιδιοκτησία σπιτιού σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών”.

Το ποικίλο χαρτοφυλάκιο branded residences της Accor διαθέτει ιδιωτικά διαμερίσματα, βίλες και σαλέ που αναπτύσσονται, σχεδιάζονται και εξυπηρετούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ενός εκ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων εμπορικών brands. Τα περισσότερα από τα branded residences της Accor βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία με ένα από τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Accor, αν και τα αυτόνομα residential projects επίσης αυξάνονται. Τα branded residences συνδυάζουν την αποκλειστικότητα και την άνεση της πολυτέλειας, με μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών ξενοδοχείου on-demand. Στις τοποθεσίες των resorts, οι αγοραστές των branded residences έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα δειαχειριζόμενο πρόγραμμα ενοικίασης, επωφελούμενοι του εισοδήματος από την ενοικίαση για όσο καιρό δεν απολαμβάνουν οι ίδιοι το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2021 από τη Savills International Development Consultancy, ο τομέας των branded residences φαίνεται ότι θα διατηρήσει την ανθεκτικότητά του και θα συνεχίσει την αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξής του. Την τελευταία δεκαετία ο αριθμός των branded residences αυξήθηκε κατά 230%, προσθέτοντας περισσότερες από 50.000 μονάδες σε 356 σχήματα. Εν τω μεταξύ, η Global Buyer Survey 2021 της Knight Frank αποκάλυψε ότι το 39% των αγοραστών στο κομμάτι του residential real estate θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για μια hotel branded ιδιοκτησία, αναφέροντας τις υπηρεσίες και τις ανέσεις ως το κύριο κίνητρο.

“Είναι μια συναρπαστική περίοδος, καθώς βλέπουμε μια αυξανόμενη προτίμηση μεταξύ κατασκευαστών και ιδιοκτητών ξενοδοχείων για έργα που συνδυάζουν το ξενοδοχείο με ένα τμήμα ιδιωτικής κατοικίας. Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε ακίνητα τα οποία θα διαχειρίζονται αξιόπιστα ξενοδοχειακά brands, ξέροντας ότι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια μοναδική ατμόσφαιρα και εμπειρίες", δήλωσε η Agnès Roquefort, Chief Development Officer της Accor. “Ένας βασικός στόχος της αναπτυξιακής στρατηγικής της Accor είναι να επιταχύνουμε την επέκταση του portfolio των branded residences, με τα σωστά projects στις σωστές αγορές".

Ένα από τα πολυαναμενόμενα ακίνητα - ναυαρχίδες της Accor είναι το Raffles London στο The OWO και το The OWO Residences by Raffles, τα οποία θα ανοίξουν ως ένα νέο σύμβολο της παγκόσμιας φιλοξενίας και πολυτελούς διαβίωσης. Χωρίς κανένα να είναι ίδιο με το άλλο, αναπτύσσονται ογδόντα πέντε exclusive residences εντός του ιστορικού κτηρίου Grade II*, του άλλοτε Old War Office στο Λονδίνο - ένα υπέροχο τοπόσημο που βρίσκεται ανάμεσα στα παλάτια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τις αίθουσες της βρετανικής κυβέρνησης. Κλειστό στο κοινό για περισσότερο από έναν αιώνα, το OWO έχει βιώσει μια δραματική μεταμόρφωση τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να δημιουργηθεί το πρώτο ξενοδοχείο Raffles της πρωτεύουσας με 120 δωμάτια και σουίτες, μια συλλογή από 11 εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ και ένα συναρπαστικό spa. 

"Στα The OWO Residences by Raffles, οι ιδιοκτήτες των κατοικιών θα έχουν το προνόμιο να ζουν σε μια σπάνια τοποθεσία, έχοντας το πλεονέκτημα να έχουν ένα παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο στο κατώφλι τους, ενώ απολαμβάνουν τh γαλήνια ιδιωτικότητα του να είναι στο σπίτι τους", δήλωσε ο Stephen Alden, CEO της Raffles & Orient Express. "Στόχος μας είναι να απογειώσουμε την residential εμπειρία. Είτε πρόκειται για ένα ιδιωτικό δείπνο από έναν αγαπημένο σεφ είτε για μια bespoke συνάντηση με έναν σύμβουλο τέχνης, ή μία ξαφνική επιθυμία για μαρτίνι τα μεσάνυχτα - οι Raffles Butlers και η αφοσιωμένη ομάδα concierge θα προσφέρουν στους κατοίκους όλη τη θρυλική ζεστασιά και τη διαισθητική εξυπηρέτηση που έχουν γνωρίσει, αγαπήσει και στην οποία βασίζονται οι γενιές των καλεσμένων των Raffles”. 

Εκτός από την ηγετική της θέση παγκοσμίως σε branded residences και πολυτελή φιλοξενία, η Accor έχει καθιερώσει μια δεσπόζουσα θέση στον τομέα της lifestyle φιλοξενίας μέσω του κοινού εγχειρήματός της με την Ennismore. Με περισσότερα από δώδεκα lifestyle brands πλέον στη συλλογή της, η Ennismore έχει επτά residential projects σε λειτουργία με άλλα 17 υπό κατασκευή, συμπεριλαμβανομένων projects κάτω από κορυφαία brands όπως το Mondrian και το SLS.

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες ανάπτυξης στις οποίες διασταυρώνονται τα branded residences και τα lifestyle brands μας", δήλωσε ο Gaurav Bhushan, Co-CEO της Ennismore. “Εξ ορισμού, ένα lifestyle brand προσφέρει ολιστικό στιλ, κουλτούρα και αξίες που διαπερνούν ολόκληρη την εμπειρία των επισκεπτών από τον ύπνο έως την κοινωνικοποίηση, κάτι που κάνει τα residences σε brands όπως το SLS, το SO/ και το Mondrian τόσο συναρπαστικά ως μέρη που οι επισκέπτες θέλουν να ζήσουν, να δουλέψουν και να διασκεδάσουν”.

Τα ακίνητα που έχουν προβληθεί στον Τύπο από τα branded residences portfolios της Accor και της Ennismore περιλαμβάνουν:

Branded Residences - Accor

•      Το Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, που ανοίγει το 2022, θα γράψει διεθνή και τοπική ιστορία ως η πρώτη ιδιοκτησία μικτής χρήσης στη Βόρεια Αμερική για το περίφημο brand Raffles Hotels & Resorts, γράφοντας ταυτόχρονα μια νέα ιστορία για τη φιλοξενία και τη βιομηχανία ακινήτων της Βοστόνης. Προσφέροντας μια πρωτόγνωρη  ξενοδοχειακή και residential εμπειρία στην καρδιά του Back Bay, το Raffles Boston διαθέτει 146 branded residences, 147 δωμάτια και 16 ξεχωριστούς κοινόχρηστους χώρους.

•      Τα Fairmont Century Plaza Residences αποτελούν μέρος ενός πολιτιστικού τοπόσημου στην καρδιά του Λος Άντζελες, ένα σύγχρονο σύμβολο μιας λαμπερής ιστορίας που περιλαμβάνει τη φιλοξενία των πλούσιων και διάσημων. Οι μονοκατοικίες και τα αρχοντικά που σχεδιάστηκαν από τον Yabu Pushelberg βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε κερδίζοντας τις εντυπώσεις τον Σεπτέμβριο του 2021 και διαθέτει Fairmont Concierge διαμονή και 24ωρη υπηρεσία φύλαξης και ασφάλειας. Το Lumière προσφέρει στους κατοίκους του γευστικές προτάσεις σε καλιφορνέζικο στιλ, ενώ το The Bar at Century Plaza είναι σημείο συνάντησης για τους γευσιγνώστες και τους trendsetters της πόλης.

•      Το MGallery Residences MontAzure Lakeside είναι το πρώτο branded residences project της Accor στην Ταϊλάνδη. Οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν από 236 ευρύχωρα στούντιο ή residences ενός υπνοδωματίου, με επιλογές συνδυασμού για τη δημιουργία μεγαλύτερων μονάδων. Σχεδιασμένο να ανοίξει το 2023, το ακίνητο βρίσκεται εντός του MontAzure, το οποίο καλύπτει 720 στρέμματα από το βουνό ως τη θάλασσα στην ακτή του ηλιοβασιλέματος του Πουκέτ στον κόλπο Kamala.

•      Το Pullman Residences Newton της Σιγκαπούρης έχει ύψος 30 ορόφων και βρίσκεται σε μια από τις πιο διάσημες διευθύνσεις της πόλης προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ορίζοντα και στον λόφο Bukit Timah. Μετά το επερχόμενο άνοιγμα του το 2023, οι κάτοικοι θα ζήσουν σε αληθινό στιλ Pullman, με τους εκπροσώπους της υπηρεσίας club lounge να τους βοηθούν να τα έχουν όλα, από το να οργανώσουν τη βόλτα του σκύλου τους έως το καθαριστήριο, την καθαριότητα του σπιτιού και το φαγητό, τις προσωπικές αγορές, την προσωπική προπόνηση, την ιδιωτική μεταφορά και πολλά άλλα. Ένα πακέτο «While You Are Away» υπηρεσιών χαλαρώνει τους κατοίκους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Branded Residences - Ennismore

•       Το SLS Dubai Hotel & Residences είναι ένα από τα κορυφαία ακίνητα της Ennismore και το ψηλότερο ξενοδοχείο και residency στην περιοχή, με ύψος 75 ορόφων. Προβάλλοντας τη σύγχρονη τέχνη, με κομψές πινελιές και εξαιρετικές συσκευές, το SLS Dubai διαθέτει 254 εξαιρετικά σχεδιασμένα δωμάτια ξενοδοχείου, 321 ξενοδοχειακά διαμερίσματα για παρατεταμένη διαμονή και 371 αριστοκρατικές κατοικίες. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα νιώσουν ότι βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου χαλαρώνοντας στις δύο υπέροχες infinity πισίνες στον τελευταίο όροφο, που προσφέρουν μια ασύγκριτη θέα 360 μοιρών στο Ντουμπάι. Οι πισίνες είναι από τις υψηλότερες όχι μόνο στο Ντουμπάι, αλλά παγκοσμίως.

•       Το SO/ Kuala Lumpur Hotel & Residences θα είναι το πρώτο lifestyle branded residence της Ennismore στην Ασία κατά την έναρξή του το 2023. Οι 590 κατοικίες του project ενώνουν 207 δωμάτια ξενοδοχείων ως μέρος ενός μεγάλης κλίμακας μικτής χρήσης ακινήτου με χώρους γραφείων, εμπορικό κέντρο και δύο επιπλέον πολυτελή ξενοδοχεία με κατοικίες. Το SO/ έχει τις ρίζες του στον κόσμο της μόδας, επιδεικνύοντας ζωντανή προσωπικότητα και avant-garde στιλ. Το SO/ καλεί όλους να “πάρουν θέση” στην πρώτη σειρά, προσελκύοντας έναν κομψό ταξιδιώτη που αναζητά έναν designer προορισμό.

•       Το Mondrian Residences Gold Coast είναι μέρος του Ennismore και του πρώτου project Mondrian Residences στην Αυστραλία. Νωρίτερα το 2021, η προσφορά κατοικιών έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων καθώς και οι 84 κατοικίες πωλήθηκαν εντός 6 μηνών από την κυκλοφορία τους κατά τη διάρκεια μιας έντονης περιόδου κατά την οποία η ζήτηση ξεπέρασε σημαντικά τις διαθέσιμες κατοικίες. Τα ειδικά σχεδιασμένα διαμερίσματα αποτελούν μέρος μιας εκπληκτικής νέα ιδιοκτησίας παράλληλα με το πολυτελές ξενοδοχείο Mondrian Gold Coast. 

H Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.200 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες. Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα. H ασύγκριτη θέση της Accor στη lifestyle φιλοξενία - μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας του τουρισμού- καθοδηγείται από την Ennismore, μια δημιουργική εταιρεία φιλοξενίας με ένα παγκόσμιο portfolio επιχειρηματικών και founder-built brands με έναν σκοπό στον πυρήνα τους. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 260.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Περισσότερα από 68 εκατ. μέλη επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών. Μέσω του προγράμματος Planet 21 – Acting Here καθώς και των πρωτοβουλιών Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού του στην κοινωνία μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμμετοχής. Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 28/11 14:25

  Στα 10 δισ.ευρώ τα τουριστικά έσοδα το 2021- εφικτός στόχος τα 15 δισ. ευρώ το 2022

 2. 28/11 14:05

  Απεβίωσε ο Κρητικός επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος

 3. 28/11 13:39

  Xenia 21 | 2η μέρα εμπορικών επαφών

 4. 28/11 11:20

  Περιφέρεια Κρήτης: Eγκρίθηκε το πρόγραµµα δράσεων προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων για το 2022

 5. 28/11 11:20

  Πληρωμές μέρους των επιχορηγήσεων για 3 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 6. 28/11 11:18

  Ομάδα εργασίας για τον τουρισμό της Ανατολικής Σάμου

 7. 28/11 11:14

  Το “Ελληνικό Πρωινό” για δεύτερη φορά στην Xenia 2021

 8. 28/11 11:02

  Λαμπερά εγκαίνια για την Χenia 2021

 9. 28/11 10:47

  Η 1η μέρα της XENIA ολοκληρώθηκε

 10. 27/11 16:54

  Xenia Digi Hotel: Πώς η τεχνολογία και οι νέες τάσεις στα ταξίδια αλλάζουν την τιμολόγηση δωματίων στα ξενοδοχεία

 11. 27/11 15:37

  Ο CEO της Accor στο Φόρουμ του ΞΕΕ | Πλήρης ανάκαμψη μέχρι τις αρχές του 2023 - Εγκώμια για την Ελλάδα και την Αθήνα

 12. 27/11 15:34

  Xenia Digi Hotel: Αύξηση ικανοποίησης και εσόδων στα Ελληνικά ξενοδοχεία το 2021 - Προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάκαμψη

 13. 27/11 14:20

  Έκτακτη αεροπορική οδηγία πτήσεων εξωτερικού για ταξιδιώτες από χώρες της Ν. Αφρικής

 14. 27/11 13:52

  Έρευνα Phocuswright | Δεν αρέσει στους ταξιδιώτες η υποβολή προσωπικών δεδομένων

 15. 27/11 13:40

  Πώς συνδυάζονται διακοπές και εργασία; Η Praktiker δίνει την λύση και την…έμπνευση

 16. 27/11 13:13

  Phocuswright | Το δυναμικό πακέτο διακοπών κερδίζει έδαφος - Το 80% των ταξιδιωτών κάνει ξεχωριστές κρατήσεις

 17. 27/11 12:45

  Έρευνα | Phocuswright: 2 στους 3 τουρίστες δεν φοβούνται πλέον να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας

 18. 27/11 12:07

  Φόρουμ ΞΕΕ | Αλ.Βασιλικός: Ο κλάδος της φιλοξενίας θα επιστρέψει στην κορυφή

 19. 27/11 11:21

  Ο κ.Κικίλιας στο Φόρουμ του ΞΕΕ | Το 2022 μπορεί να εξελιχθεί σε χρονιά ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

 20. 27/11 10:35

  Σλοβενία: Αισιοδοξία για καλύτερες μέρες στον τουρισμό

 21. 27/11 10:02

  Πολωνία: Μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 22. 27/11 09:01

  HomeToGo: Προβλέψεις ταξιδιωτικών τάσεων για το 2022

 23. 26/11 20:27

  Η μεγάλη έρευνα του Τοrnos News για 100 επιχορηγήσεις νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων σε 27 προορισμούς της χώρας

 24. 26/11 15:00

  ΕΟΤ: Συνάντηση Γκερέκου με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων - Ανάδειξη της Ηπείρου ως προορισμού αυθεντικών εμπειριών

 25. 26/11 14:56

  B. Κικίλιας: Η μαρίνα Ναυπλίου αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της πόλης, δημιουργεί θέσεις εργασίας

 26. 26/11 14:52

  ΑΒΤΑ: 30% πιο «κοντά» στους επαγγελματίες του τουρισμού οι Βρετανοί για την οργάνωση των διακοπών τους

 27. 26/11 14:44

  Ε.Ε. | Επικαιροποιημένο πλαίσιο για τα ταξίδια από χώρες εκτός της ΕΕ

 28. 26/11 13:41

  Το ψηφιακό μάρκετινγκ πιο αποτελεσματικό στη διάρκεια της πανδημίας

 29. 26/11 13:11

  ΥΠΑ: Νέα παράταση αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού

 30. 26/11 13:08

  Aυτές οι εθνικότητες τουριστών διαμαρτύρονται περισσότερο στις διακοπές

 31. 26/11 13:05

  Άνοιγμα της Ρόδου στην τουριστική αγορά της Κίνας

 32. 26/11 12:56

  Ο Γ.Γ. ΕΟΤ εγκαινίασε την 8η Athens International Tourism & Culture Expo

 33. 26/11 12:55

  Τουρκία: Στόχος για 22 δισ. δολάρια τουριστικών εσόδων το 2021

 34. 26/11 12:38

  Δυναμικό παρόν της City Contact στην έκθεση xenia | Ελάτε να γνωριστούμε!

 35. 26/11 12:36

  Ξεκινά η Xenia 2021 - Οι προκλήσεις της νέας εποχής στον τουρισμό

 36. 26/11 12:30

  FedHATTA: Κοινά τουριστικά πακέτα, μεταφορές, yachting και κρουαζιέρα θα τονώσουν τον τουρισμό Ελλάδας – Τουρκίας

 37. 26/11 12:28

  Χenia21 | Πρεμιέρα αύριο Σάββατο με το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας του ΞΕΕ- Δείτε τους ομιλητές

 38. 26/11 12:23

  Έρευνα: Η Ελλάδα στους φθηνότερους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς για τους Βρετανούς

 39. 26/11 11:14

  Βρετανία: Στην κόκκινη λίστα έξι χώρες της νότιας Αφρικής λόγω νέας παραλλαγής κορωνοϊού

 40. 26/11 10:54

  Αφύπνιση, η κινητήρια δύναμη του Συνεδρίου 2021 Boutique Lifestyle Leadership Conference

 41. 26/11 10:53

  Σημαντικές επενδύσεις για 7 νέα ξενοδοχεία σε μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας

 42. 26/11 10:53

  Θετική γνωμοδότηση για ίδρυση τεχνολογικού πάρκου 4ης γενιάς στην Περαία με πρόβλεψη και για ξενοδοχείο

 43. 26/11 10:52

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Μήλο και Ελασσόνα

 44. 26/11 10:51

  Ανάγκη για περιβαλλοντικά έργα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

 45. 26/11 10:15

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών: Επειγόντως νομοθετική ρύθμιση για να ενταχθούν οι ξεναγοί στην επιδότηση ανεργίας

 46. 26/11 10:05

  Η τουριστική σεζόν του 2022 θα ξεκινήσει την άνοιξη

 47. 26/11 10:00

  Κ.Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση καταδικάζει στη φτώχεια πάνω από 200 χιλιάδες εργαζόμενους στον επισιτισμό τουρισμό

 48. 25/11 17:41

  Ε.Ε. | Πρόσκληση στις πόλεις που θέλουν να πρωτοστατήσουν στη μετάβαση προς την κλιματική ουδετερότητα

 49. 25/11 16:49

  ΤΑΙΠΕΔ: Με e-Auction η ανάδειξη του πλειοδότη για τις Γούρνες Ηρακλείου

 50. 25/11 16:36

  Η Condor επιστρέφει στην Αθήνα το 2022 – Όλες οι πτήσεις από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία προς Ελλάδα

 51. 25/11 16:29

  Συνάντηση Β. Κικίλια-Μ. Ελισάφ για τον τουρισμό των Ιωαννίνων - Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων

 52. 25/11 15:22

  Συνέλευση ΕΞΑΑΑ | Προβληματίζει η υπερπροσφορά κλινών - Ανάγκη για στρατηγική διαχείρισης του προορισμού Αθήνα

 53. 25/11 14:15

  ΑΒΤΑ: Οι Βρετανοί θα κάνουν τις διακοπές που έχασαν στην πανδημία, το 2022

 54. 25/11 14:05

  Δήμος Ελαφονήσου: Δράσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 55. 25/11 13:30

  Εστιατόρια ξενοδοχείων; Το i-host στην Xenia 2021!

 56. 25/11 13:09

  Συναντήσεις CLIA με την Ελληνική κυβέρνηση: Οι προτεραιότητες του κλάδου κρουαζιέρας για το 2022

 57. 25/11 13:00

  WTTC: Αύξηση 94% των διεθνών δαπανών στα ταξίδια το 2022 – Οκτώ στους 10 προτιμούν «πράσινες» πτήσεις

 58. 25/11 12:38

  Επιβάρυνση έως 100% των ξενοδοχείων από την αύξηση του ενεργειακού κόστους

 59. 25/11 12:33

  Σε διαβούλευση ο Εθνικός Κλιματικός Νόμος - Τι προβλέπεται για τα ενοικιαζόμενα οχήματα

 60. 25/11 12:25

  Ενίσχυση για τους ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς για τον Ιούνιο 2021

 61. 25/11 12:04

  ΠΟΥ: Η παραλλαγή Δέλτα μείωσε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ως προς τη μετάδοση στο 40%

 62. 25/11 11:59

  Συνάντηση Hellenic Seaplanes με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Υφυπουργό Μεταφορών

 63. 25/11 11:55

  Προώθηση του ελληνικού τουρισμού σε δέκα γερμανικές πόλεις

 64. 25/11 11:53

  Google: Μόλις το ένα τρίτο των Βρετανών σκοπεύει να ταξιδέψει στο εξωτερικό το 2022

 65. 25/11 11:43

  Τουρισμός: Μόνο με τρίτη δόση εμβολίου τα ταξίδια στην ΕΕ από το 2022;

 66. 25/11 11:26

  Σημαντικές απώλειες σε τουριστικές επιχειρήσεις της Βρετανίας από το lockdown της Αυστρίας

 67. 25/11 11:24

  Υπουργείο Τουρισμού: Πρόσκληση για την υποστήριξη υλοποίησης του προγράμματος Τουρισμός Για Όλους

 68. 25/11 11:16

  Γαλλία: Κίνδυνος για την ανάπτυξη η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού κυρίως στα ξενοδοχεία και στην εστίαση

 69. 25/11 11:11

  Παράταση της μίσθωσης του ξενοδοχείου Country Club Hotel & Suites

 70. 25/11 11:10

  Άδειες για 2 νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη και Σαντορίνη

 71. 25/11 10:41

  8η ΑΙΤ | Συνέδριο: Η Αρχαιολογική και Πολιτισµική κληρονοµιά µας, πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισµού

 72. 25/11 10:35

  Hello Black Days! Τα ξενοδοχεία Civitel Olympic, Civitel Attik & Civitel Esprit υποδέχονται την Black Friday με προσφορά -30%!

 73. 25/11 10:19

  Άνοιξε σήμερα στο Ζάππειο η 8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021

 74. 25/11 09:57

  Η Περιφέρεια Αττικής στην Έκθεση «8th Athens International Tourism & Culture Expo 2021»

 75. 25/11 09:49

  Ομοσπονδία "Κύκλος" | Απλήρωτα τα καταλύματα για το πρόγραμμα "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

 76. 25/11 09:37

  Ο τουρισμός τρίτης ηλικίας μπορεί να εισφέρει 13,6 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία σε 5 χρόνια

 77. 25/11 08:05

  Lamway Hotel Management Group | 23 ξενοδοχεία σε 12 περιοχές και έπεται συνέχεια - Επιδόσεις στα επιπεδα του 2019 φέτος

 78. 24/11 16:32

  Το 100% Hotel Show επέστρεψε δυναμικά, σηματοδοτώντας την επαναφορά των Ξενοδοχειακών Εκθέσεων

 79. 24/11 15:50

  ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για τη στήριξη των εργαζόμενων στον Επισιτισμό-Τουρισμό

 80. 24/11 15:40

  Δ.Φραγκάκης | Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας για τον ελληνικό τουρισμό

 81. 24/11 15:29

  Κ.Νοτοπούλου: Να μεταβούμε στη νέα ψηφιακή εποχή στον Τουρισμό χωρίς να μείνει κανείς πίσω

 82. 24/11 14:54

  Trivago: Οι τρεις τάσεις που θα επικρατήσουν στα ταξίδια το 2022

 83. 24/11 14:05

  DER Touristik | Δυνατή χρονιά το 2022 για τη Μεσόγειο και τον οδικό τουρισμό

 84. 24/11 12:50

  Β.Κικίλιας: Πιλοτικό πρόγραμμα για Digital Nomads στην Ερμούπολη, Ηράκλειο και Καλαμάτα

 85. 24/11 12:45

  DERTOUR / Jahn Reisen / ITS: 100 ξενοδοχεία στην Ελλάδα στα οικογενειακά προγράμματα του 2022

 86. 24/11 12:30

  ΙΑΤΑ: Απλοποίηση των κανονισμών κατά του κορωνοϊού στα ταξίδια παγκοσμίως

 87. 24/11 12:04

  Ρωσικά πακέτα χειμερινού τουρισμού στη Βόρεια Μακεδονία

 88. 24/11 12:00

  Λευκή τρούφα: Κάθε ρεκόρ πώλησης έσπασε στην Ιταλία ο «λευκός χρυσός» της γαστρονομίας

 89. 24/11 11:56

  Emblems Collection: Η νέα συλλογή πολυτελών ξενοδοχείων από την Accor «ταξιδεύει» και στη Μύκονο

 90. 24/11 11:55

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Κύθηρα και Μύκονο

 91. 24/11 11:54

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Μήλο και Κίμωλο

 92. 24/11 11:37

  Αμερικανικός τουρισμός | Ανεβαίνουν οι τιμές στα ταξίδια, πλην των αεροπορικών εισιτηρίων

 93. 24/11 10:58

  Aegean | To γ' τρίμηνο το πρώτο κερδοφόρο από την αρχή της πανδημίας

 94. 24/11 09:29

  Φαντασμαγορική η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος

 95. 24/11 09:05

  Οι 7 κυριότερες νέες τάσεις για το hotel digital marketing το 2022

 96. 23/11 17:46

  Υπουργική απόφαση για το ελάχιστο κόστος της τηλεργασίας

 97. 23/11 16:01

  Β. Κικίλιας: Έναρξη της κρουαζιέρας από τον Μάρτιο- συνάντηση με την επικεφαλής της CLIA για την Ευρώπη

 98. 23/11 15:14

  ECTAA: Άμεση ανάγκη για ενιαία στρατηγική στην ΕΕ στην εφαρμογή των ταξιδιωτικών περιορισμών

 99. 23/11 13:29

  Τρείς Πολωνές… Ροδίτισσες προβάλουν το νησί στην Πολωνία

 100. 23/11 13:12

  Κ.Νοτοπούλου: Είναι δυνατόν, ο Υπουργός Τουρισμού να μιλάει για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου το Σεπτέμβριο;