Hilton:  Δημιουργία νέων οικολογικών αναμνήσεων για τους επισκέπτες

Hilton:  Δημιουργία νέων οικολογικών αναμνήσεων για τους επισκέπτεςΤο Hilton Bali Resort

Καθώς το τουριστικό τοπίο εξελίσσεται συνεχώς στο μεταίχμιο της πανδημίας, η νοοτροπία των ταξιδιωτών αλλάζει καθώς επανεκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο θα ταξιδέψουν στο μέλλον.

Ο όμιλος Hilton, αναγνωρίζει ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα πιο σημαντικές εμπειρίες, προτιμώντας να βυθιστούν στον προορισμό ενώ συνδέονται με την τοπική κοινότητα και το περιβάλλον της.

Σχετικά με το νέο εγχείρημα του ομίλου, η κα Sylvia Low, διευθύντρια εταιρικής ευθύνης, Asia Pacific, Hilton, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, στόχος του ομίλου είναι να παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συμβάλλουν θετικά στο περιβάλλον, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Περαιτέρω, πολλά από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα του ομίλου σε ολόκληρη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, έχουν αποδεχθεί αυτήν την αναδυόμενη προτίμηση για βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες, εμπνέοντας νέες ιδέες, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να συμμετάσχουν μαζί με τον όμιλο στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μέσω της στρατηγικής Hilton's Travel with Purpose, η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει σημαντικά μέτρα για την ενσωμάτωση θετικών κοινωνικών επιπτώσεων και περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλες τις δραστηριότητες, τις κοινότητες και την αλυσίδα εφοδιασμού. Στην πρόσφατη έκθεση του Hilton για το περιβάλλον, την εταιρική ευθύνη και τη διαχείριση του 2020 (ESG) υπογραμμίζονται οι περιβαλλοντικές επιδόσεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ταραχώδους χρονιάς, αναδεικνύοντας τις προσπάθειες για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, εμμένοντας παράλληλα στη δέσμευσή της να μειώσει κατά το ήμισυ τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις έως το 2030.

Μπόρα Μπόρα και Μαλδίβες: Προστασία της θάλασσας και οικογενειακές διακοπές 

Μέσω μιας αποκλειστικής συνεργασίας με τον περίφημο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Manta Trust, επισκέπτες και όμιλος συνεργάζονται στην ουσία για την προστασία του οικοτόπου της περιοχής. Μέσω περιηγήσεων με αναπνευστήρα ή και καταδύσεις, συνοδεία, ειδικού βιολόγου της θάλασσας ο οποίος εργάζεται εντός του θερέτρου,  οι επισκέπτες λαμβάνουν μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθαίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα κοράλλια και τους θαλάσσιους βιοτόπους. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα ενημερώνονται με ενημερώσεις για την πορεία και ανάπτυξη των μικρών κοραλλιών, έως και δύο χρόνια μετά την επίσκεψή τους στο θέρετρο.

Εμπνέοντας την αλλαγή μέσω των βιώσιμων θαλασσινών στην Ιαπωνία, την Κορέα και τη Σιγκαπούρη

Μετά την πρόσφατη επανεκτίμηση της ευεξίας και του «καθαρού» φαγητού, οι ταξιδιώτες αναζητήσουν τρόφιμα που είναι φρέσκα, βιολογικά και τοπικά. Για τον λόγο αυτό, η Hilton ενθαρρύνει τα ξενοδοχεία και τα θέρετρά της σε ολόκληρη την περιοχή να υποστηρίζουν ντόπιους προμηθευτές και να ενσωματώνουν στα μενού τους βιώσιμα συστατικά.

Για παράδειγμα, το Hilton Singapore είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ασία που πέτυχε πιστοποιήσεις Chain of Custody Council Marine Stewardship Council (MSC) και Aquaculture Stewardship Council (ASC) με την ομάδα να συνεχίζει να ευαισθητοποιεί για τα βιώσιμα θαλασσινά στην περιοχή και να εμπνέει αλλαγές σε ευρύτερο επίπεδο. Εκτός από την προώθηση βιώσιμων θαλασσινών στα μενού του, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κήπο για τη συγκομιδή λαχανικών και βοτάνων και την προώθηση της τοπικής παραγωγής. Ο φιλικός προς το περιβάλλον κήπος ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί το νερό σε ένα κλειστό σύστημα άρδευσης νερού το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αποδώσει δέκα φορές περισσότερο από την αντίστοιχη παραδοσιακή καλλιέργεια. 

Μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες 

Η ομάδα Food & Beverage στο Hilton Bali Resort ξεκίνησε τη δράση "Know Thy Neighbor" για να συνεργαστεί με τοπικούς προμηθευτές και παραγωγούς ώστε να προσφέρει περισσότερες γαστρονομικές επιλογές στους πελάτες τους, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και τις βιώσιμες προμήθειες. Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μια συλλογή από βιολογικά άλατα, να πιουν τσάι με μέλι από ντόπιους αγρότες, να απολαύσουν βιολογικά φρούτα τοπικά θαλασσινά. Στο πλαίσιο του προγράμματος,αρκετά από τα σερβίτσια του εστιατορίου σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από τοπικούς σχεδιαστές και τεχνίτες.

Ως κτίριο με πιστοποίηση LEED Gold πολλαπλών χρήσεων, τα δωμάτια του Conrad Manila είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες που ελέγχουν μεταξύ άλλων τις λειτουργίες φωτισμού και ψύξης, καθώς και τη χρήση νερού.   Επιπλέον, το ξενοδοχείο υποστηρίζει την τοπική κοινότητα μέσω τακτικών δραστηριοτήτων συσκευασμένων γευμάτων με το Rise Against Hunger, την ανακύκλωση σαπουνιού μέσω του προγράμματος Soap for Hope και διάφορες πρωτοβουλίες της τράπεζας τροφίμων. Στενός υποστηρικτής των τοπικών τεχνών, το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή από 736 έργα τέχνης από σεβαστούς σύγχρονους ντόπιους καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και των Φιλιππίνων και προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και προστασία.

Ανταμοιβές Πράσινων Πρακτικών στην Κίνα

Ορισμένα ξενοδοχεία του Hilton στην Κίνα έχουν καταστήσει τις βιώσιμες πρακτικές πιο προσιτές για τους επισκέπτες, μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, όπως τα Conrad Tianjin το οποίο επιβραβεύει τους επισκέπτες που φέρνουν τα δικά τους επαναχρησιμοποιήσιμα φλιτζάνια καφέ και Hilton Wenchang το οποίο προωθεί επαναχρησιμοποιήσιμες οικολογικές σακούλες μεταξύ των επισκεπτών και προσφέρει αναβαθμίσεις δωματίου ή μεταγενέστερου check-out  για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ολοκληρωμένα προγράμματα κυκλικής οικονομίας σε Αυστραλασία

Οι επισκέπτες που διαμένουν στα ξενοδοχεία του Hilton σε Αυστραλία και  Νέα Ζηλανδία, βοηθούν έμμεσα να  στις προσπάθειες των ξενοδοχείων να μειώσουν τα απόβλητα μέσω πρωτοβουλιών κυκλικής οικονομίας. Τα ξενοδοχεία Hilton και στις δύο χώρες ανακυκλώνουν το σαπούνι με το Soap Aid, εκτρέποντας τα απόβλητα από τους χώρους υγειονομικής ταφής και δημιουργώντας νέο σαπούνι για να επηρεάσουν θετικά τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.

Από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα το 2015, αυτή η πρωτοβουλία δημιούργησε περίπου 200.000 νέα σαπούνια για τη βελτίωση της υγείας της κοινότητας και μείωσε σχεδόν κατά 24.000 κιλά το σαπούνι που εισάγεται στους χώρους υγειονομικής ταφής. Επιπλέον, όλες οι χρησιμοποιημένες συσκευασίες ανακυκλώνονται, δίνοντας στα δοχεία μια δεύτερη ζωή. Η συνεργασία αυτή, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει συλλέξει 850 κιλά απορριμμάτων πλαστικών που μετατράπηκαν σε 49 premium, ανθεκτικές επενδύσεις φρακτών για αγρότες στη Νέα Ζηλανδία.

Προχωρώντας σε επιπλέον προσπάθειες, οι ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες μείωσης αποβλήτων του Hilton Brisbane περιλαμβάνουν σημαντικές  κοινοτικές συνεργασίες. Κάθε διαμονή είναι μια ευκαιρία προσφοράς, από την ανακύκλωση ειδών στοματικής φροντίδας και άλλων πλαστικών μιας χρήσης μέσω του TerraCycle, έως τη μείωση των φλιτζανιών καφέ μιας χρήσης μέσω της Envirobank. Το ξενοδοχείο εκτρέπει έως 10.000 αντικείμενα το μήνα από χώρους υγειονομικής ταφής και χρηματοδοτεί έργα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ωφέλειας.

Το Hilton Brisbane φιλοξενεί επίσης πέντε κυψέλες (250.000 επικονιαστές) που παράγουν 500 κιλά μέλι το χρόνο. Αυτό το μέλι χρησιμοποιείται στις κουζίνες του ξενοδοχείου και ως δώρο για τους επισκέπτες του. Εκτός από τις κυψέλες, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κήπο με κουζίνα, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη αγροτική εμπειρία στον επισκέπτη. 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/05 17:58

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για την μίσθωση του εμβληματικού τουριστικού ακινήτου «Ωκεανίδα» στην Ακτή Βουλιαγμένης

 2. 25/05 17:31

  Γιάννης Χουβαρδάς | Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας | 1 - 7 Ιουνίου 2022

 3. 25/05 16:55

  Γιατί η Airbnb αποχωρεί από την Κίνα

 4. 25/05 15:58

  Fam trip ΕΟΤ | Απευθείας πτήσεις charter Σεούλ-Αθήνα το φθινόπωρο

 5. 25/05 15:35

  Άλλαξε ριζικά η εικόνα της Βαρβακείου - Νέοι σύγχρονοι χώροι πώλησης παραδίδονται σε επαγγελματίες και καταναλωτές 

 6. 25/05 15:32

  Η Uber επεκτείνεται στη Σαντορίνη - Προοπτικές και για άλλα ελληνικά νησιά

 7. 25/05 15:20

  Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου "έπνιξε" στον καπνό την Πάλμα – Έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων

 8. 25/05 14:10

  TUI: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κάρπαθο και Κέρκυρα από το Linz

 9. 25/05 13:42

  Air France-KLM | Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,26 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή της κρατικής βοήθειας

 10. 25/05 13:23

  Η Ρόδος μέσα από το φακό της τηλεόρασης της Τουρκίας

 11. 25/05 13:16

  Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Το 2023 εφαρμογή και στον Τουρισμό

 12. 25/05 13:14

  Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

 13. 25/05 13:09

  ΤUI: Διευρύνεται το τμήμα tour και δραστηριοτήτων – «Είναι για εμάς βασικός πυλώνας ανάπτυξης»

 14. 25/05 13:04

  Ναύπλιο | Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 η μεγάλη γιορτή της αγκινάρας Ιρίων

 15. 25/05 12:52

  Sabre: Οι 5 τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε μετά την πανδημία

 16. 25/05 12:50

  Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία της Κρήτης | Ένα διήμερο γεμάτο Κρητικό κρασί (28 & 29 Μαΐου 2022)

 17. 25/05 12:35

  Επίσημη πρώτη από ΕΡΤ και ERTFLIX για το τουριστικό video της Σαντορίνης

 18. 25/05 12:21

  ETC/ Τουρισμός: Πώς σκοράρει η Eυρώπη και η Ελλάδα στις μακρινές αγορές το καλοκαίρι του 2022

 19. 25/05 11:35

  Jet2 | Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 | Πτήσεις για Αθήνα από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

 20. 25/05 11:21

  H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό εργαστήριο στη Ντόχα του Κατάρ

 21. 25/05 10:52

  Κάλεσμα Κικίλια στην Emirates για απευθείας πτήση από Ντουμπάι και Νέα Υόρκη προς Θεσσαλονίκη

 22. 25/05 10:49

  Τουρισμός | 390.000 εργαζόμενους αναζητεί η βιομηχανία φιλοξενίας στην Ιταλία

 23. 25/05 10:28

  Schauinsland Travel Partner | Ελλάδα και ισπανικά νησιά στο επίκεντρο της ζήτησης

 24. 25/05 10:00

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για νέο ξενοδοχείο στην Κορώνη και επέκταση οινοποιείου στη Νεμέα

 25. 25/05 08:13

  Nobu Hospitality: Συνέχεια στη στρατηγική ευρωπαϊκή επέκταση με το Nobu Hotel Madrid

 26. 25/05 08:11

  20.000 ξενοδοχεία συνδυάζονται για να υπολογίσουν το αποτύπωμα άνθρακα των διαμονών

 27. 25/05 08:05

  Ξενοδοχεία | Συνεργασία του EverΕden Βeach Resort με την ισπανική αλυσίδα Vincci Hotels

 28. 25/05 08:00

  To 25o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών στα Τρίκαλα

 29. 24/05 20:33

  Διαφορετικές ταχύτητες μέχρι τώρα στις αφίξεις σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα

 30. 24/05 19:53

  Β.Κικίλιας | Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το brand “Ελλάδα”

 31. 24/05 17:16

  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Δεν υπάρχει ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την ευλογιά των πιθήκων

 32. 24/05 16:37

  Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο διάσημο γυναικείο περιοδικό Vrouw

 33. 24/05 16:26

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | «Έξω από το κάδρο»

 34. 24/05 15:52

  TUI fly: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2023 – Πάνω από 1,5 εκατ. θέσεις στα ελληνικά νησιά

 35. 24/05 15:11

  Βαλεαρίδες | Σε απόγνωση για εργαζομένους τα ξενοδοχεία: Φέρτε έναν φίλο σας να εργασθεί και κερδίστε 200 ευρώ!

 36. 24/05 14:50

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για ταξίδια κατά την εθνική εορτή Platinum Jubilee

 37. 24/05 13:45

  Fedhatta: Ώθηση στην εξοικείωση των φοιτητών τουριστικών επαγγελμάτων με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον

 38. 24/05 13:37

  Πόλεμος ταλέντων: Το 1/3 των νέων αναζητά την επόμενη επαγγελματική «στέγη»

 39. 24/05 13:09

  Lufthansa και MSC ενδιαφέρονται για την εξαγορά του διαδόχου της Alitalia

 40. 24/05 12:34

  ACI Europe: Πιο κοντά στο "καλό σενάριο" η επιβατική κίνηση στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές το 2022

 41. 24/05 12:08

  Το WTTC παρουσιάζει ένα ενιαίο Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Πόρταλ για τη διευκόλυνση των ταξιδιών

 42. 24/05 11:35

  Ταξιδιωτικό Ισοζύγιο α' τριμήνου | Θεαματική αύξηση σε αφίξεις και έσοδα

 43. 24/05 11:26

  ΕΤΑΔ | Ικανοποίηση για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 44. 24/05 10:42

  Ο τουρισμός πολυτελείας στην Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα 500 δισ.ευρώ ετησίως

 45. 24/05 09:59

  Ο Τουρισμός επέστρεψε στην Αθήνα και δίνει μεγάλη ανάσα στη μικρομεσαία επιχείρηση

 46. 24/05 09:34

  Κομισιόν| Συμφωνία για την αναγνώριση της COVID-19 ως επαγγελματικής ασθένειας

 47. 24/05 09:22

  Τουρισμός | Γερμανία: Εξαιρετικό καλοκαίρι, αλλά χωρίς προσφορές

 48. 24/05 09:12

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Νεμέα και Πολύγυρο

 49. 24/05 09:09

  Εγκρίσεις για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και νέο ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

 50. 24/05 09:06

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Τρίπολη και Γύθειο

 51. 24/05 09:00

  Το 72% των Αμερικανών αφαιρεί χρήματα από τις αποταμιεύσεις διακοπών για να τα βγάλει πέρα

 52. 24/05 08:57

  Γιατί τα άτομα άνω των 50 ετών δεν προσλαμβάνονται στα ξενοδοχεία

 53. 24/05 08:53

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 54. 23/05 16:56

  5ος κύκλος επιτάχυνσης του CapsuleT | Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

 55. 23/05 16:24

  Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

 56. 23/05 15:56

  Aυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian που θα προσεγγίσει Ελλάδα αυτή τη σεζόν (video)

 57. 23/05 14:48

  Η δέσμευση του κλάδου του travel retail στη βιωσιμότητα | workshop στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 58. 23/05 14:39

  Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στη Σλοβενία

 59. 23/05 14:00

  Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

 60. 23/05 13:50

  Η Ελλάδα εκτός ενισχυμένης εποπτείας τον Αύγουστο - ελάφρυνση του χρέους κατά 748 εκατ. ευρώ

 61. 23/05 12:57

  Τουρισμός: Κροατία και Κρήτη οι κορυφαίοι προορισμοί των Γερμανών γυμνιστών

 62. 23/05 12:05

  Στον πλήρη έλεγχο της Lamda Development η Lamda Malls

 63. 23/05 12:03

  Με homeport τον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica- δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων στην Αν.Μεσόγειο

 64. 23/05 12:01

  Παγκόσμια πρεμιέρα για τον «Αγαμέμνονα» του καινοτόμου Γερμανού σκηνοθέτη Ούλριχ Ράσε!

 65. 23/05 11:57

  Ελληνικός τουρισμός: Θετικό μομέντουμ στο γιώτινγκ το 2022

 66. 23/05 11:37

  Προσοχή στις απάτες! Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

 67. 23/05 11:23

  Ο μεγάλος γαλλικός όμιλος Bagatelle έρχεται στη Μύκονο

 68. 23/05 10:44

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Με το δεξί ξεκινά και ο Ιούνιος - 703.000 αεροπορικές θέσεις την εβδομάδα 30/5 έως 5/6

 69. 23/05 10:33

  Μια ακόμη σεζόν για γερά νεύρα

 70. 23/05 10:32

  Υψηλότερες αφίξεις από το 2019 και τον Μάιο σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

 71. 23/05 10:00

  Eπιχορηγήσεις για κάμπινγκ και ξενοδοχείο σε Γύθειο και Οίτυλο

 72. 23/05 09:54

  Πρωταθλήτρια στην επιμήκυνση της σεζόν η Σαντορίνη με βάση τα έσοδα στο α' τρίμηνο

 73. 23/05 08:43

  Το μυστικό για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε κορυφαία ταλέντα στην επιχείρησή σας

 74. 23/05 08:37

  Ελληνο-Αυστραλιανοί Διάλογοι: Ο Βασίλης Κικίλιας μιλάει για τη σχέση τουρισμού και εμπορίου

 75. 23/05 08:28

  Τζιν τόνικ στο πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο

 76. 23/05 08:10

  Αξιοποίηση του διατηρητέου ξενοδοχείου Σάρλιτζα Παλλάς στη Λέσβο με τη δημιουργία κέντρου Θερμαλισμού

 77. 23/05 08:05

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ημερίδα για την αύξηση των online κρατήσεων

 78. 22/05 22:33

  Θετικός στην ανεμοβλογιά τελικά ο τουρίστας από την Κεφαλονιά

 79. 22/05 11:17

  Β.Κικίλιας | Νέο ξενοδοχείο για τον αθλητικό τουρισμό στη Λήμνο για τις προπονήσεις ολυμπιακών ομάδων

 80. 22/05 11:06

  Το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς στην Ελλάδα εντοπίστηκε σε τουρίστα στη Ζάκυνθο

 81. 22/05 10:56

  Καλή χρονιά για τον τουρισμό το 2022 παρά τις δυσκολίες που υφίστανται οι επιχειρήσεις

 82. 22/05 08:39

  Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει για τη Λέσβο στην Αθήνα

 83. 22/05 08:38

  Ισπανία: Οι ενεργειακές εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 10,8 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο

 84. 21/05 11:26

  Διαρκής στόχος μας να καταστεί η Αττική από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

 85. 21/05 11:15

  Airbnb | Οι περισσότεροι οικοδεσπότες νοικιάζουν τα σπίτια τους για να επιβιώσουν - νέες εμπειρίες αναζητούν οι επισκέπτες

 86. 21/05 11:12

  Ποια χώρα κέρδισε ξανά τον τίτλο του παγκόσμιου ηγέτη στην παρακολούθηση πτηνών

 87. 21/05 11:03

  Συνεργασία μεταξύ των Γενικών Γραμματειών Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ και Τουριστικής Πολιτικής

 88. 20/05 15:40

  Costa Cruises: Εβδομαδιαία δρομολόγια κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο με επιβίβαση ταξιδιωτών στον Πειραιά

 89. 20/05 15:15

  Η Globalia πουλά 5άστερο ξενοδοχείο για να γλιτώσει την Air Europa από την κατάρρευση

 90. 20/05 14:23

  Εκτοξεύθηκε σε σχέση με το 2021 ο τζίρος των καταλυμάτων στην Ελλάδα το α’ τρίμηνο - Στη Ρόδο η μεγαλύτερη αύξηση

 91. 20/05 13:30

  Το «θραύσμα Fagan», τμήμα της ζωφόρου του Παρθενώνα, μπορεί να μείνει για πάντα στην Αθήνα

 92. 20/05 12:49

  Τουρισμός 2022: Η Ισπανία ανακάμπτει σε επίπεδα 2019 στις αεροπορικές αφίξεις

 93. 20/05 12:43

  Ελληνικός τουρισμός α' τρίμηνο 2022 | Στο 62,9% των επιπέδων του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις

 94. 20/05 11:39

  Ανοίγει το 2023 το InterContinental Resort Crete - Συμφωνία για ακόμη 20 χρόνια με το InterContinental Athens

 95. 20/05 10:44

  Ουκρανοί ξεναγοί και τουριστικοί πράκτορες διηγούνται

 96. 20/05 10:10

  Το διεθνές βραβείο Bronze A’ Design Award απονεμήθηκε στην Potiropoulos+Partners για το συγκρότημα του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου της ΠΑΕ Λάρισας

 97. 20/05 10:08

  ΕΟΤ | Ελλάδα ψηφίζουν Αυστριακοί και Άγγλοι για διακοπές φέτος το καλοκαίρι

 98. 20/05 09:55

  Αρνητικές γνωμοδοτήσεις από Δήμο Δελφών για 2 φωτοβολταϊκούς σταθμούς και από Περιφέρεια Δ. Ελλάδος για Αιολικό σταθμό

 99. 20/05 09:51

  Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά ταξίδια για πρώτη φορά σε προπανδημικά επίπεδα

 100. 20/05 09:29

  Σεμινάριο HVS: Πώς τα ξενοδοχεία θα προσελκύσουν εργαζόμενους | Αναγκαία η βελτίωση της φήμης τους ως εργοδότες