Hilton:  Δημιουργία νέων οικολογικών αναμνήσεων για τους επισκέπτες

Hilton:  Δημιουργία νέων οικολογικών αναμνήσεων για τους επισκέπτεςΤο Hilton Bali Resort

Καθώς το τουριστικό τοπίο εξελίσσεται συνεχώς στο μεταίχμιο της πανδημίας, η νοοτροπία των ταξιδιωτών αλλάζει καθώς επανεκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο θα ταξιδέψουν στο μέλλον.

Ο όμιλος Hilton, αναγνωρίζει ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα πιο σημαντικές εμπειρίες, προτιμώντας να βυθιστούν στον προορισμό ενώ συνδέονται με την τοπική κοινότητα και το περιβάλλον της.

Σχετικά με το νέο εγχείρημα του ομίλου, η κα Sylvia Low, διευθύντρια εταιρικής ευθύνης, Asia Pacific, Hilton, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, στόχος του ομίλου είναι να παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συμβάλλουν θετικά στο περιβάλλον, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Περαιτέρω, πολλά από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα του ομίλου σε ολόκληρη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, έχουν αποδεχθεί αυτήν την αναδυόμενη προτίμηση για βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες, εμπνέοντας νέες ιδέες, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να συμμετάσχουν μαζί με τον όμιλο στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μέσω της στρατηγικής Hilton's Travel with Purpose, η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει σημαντικά μέτρα για την ενσωμάτωση θετικών κοινωνικών επιπτώσεων και περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλες τις δραστηριότητες, τις κοινότητες και την αλυσίδα εφοδιασμού. Στην πρόσφατη έκθεση του Hilton για το περιβάλλον, την εταιρική ευθύνη και τη διαχείριση του 2020 (ESG) υπογραμμίζονται οι περιβαλλοντικές επιδόσεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ταραχώδους χρονιάς, αναδεικνύοντας τις προσπάθειες για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, εμμένοντας παράλληλα στη δέσμευσή της να μειώσει κατά το ήμισυ τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις έως το 2030.

Μπόρα Μπόρα και Μαλδίβες: Προστασία της θάλασσας και οικογενειακές διακοπές 

Μέσω μιας αποκλειστικής συνεργασίας με τον περίφημο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Manta Trust, επισκέπτες και όμιλος συνεργάζονται στην ουσία για την προστασία του οικοτόπου της περιοχής. Μέσω περιηγήσεων με αναπνευστήρα ή και καταδύσεις, συνοδεία, ειδικού βιολόγου της θάλασσας ο οποίος εργάζεται εντός του θερέτρου,  οι επισκέπτες λαμβάνουν μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθαίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα κοράλλια και τους θαλάσσιους βιοτόπους. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα ενημερώνονται με ενημερώσεις για την πορεία και ανάπτυξη των μικρών κοραλλιών, έως και δύο χρόνια μετά την επίσκεψή τους στο θέρετρο.

Εμπνέοντας την αλλαγή μέσω των βιώσιμων θαλασσινών στην Ιαπωνία, την Κορέα και τη Σιγκαπούρη

Μετά την πρόσφατη επανεκτίμηση της ευεξίας και του «καθαρού» φαγητού, οι ταξιδιώτες αναζητήσουν τρόφιμα που είναι φρέσκα, βιολογικά και τοπικά. Για τον λόγο αυτό, η Hilton ενθαρρύνει τα ξενοδοχεία και τα θέρετρά της σε ολόκληρη την περιοχή να υποστηρίζουν ντόπιους προμηθευτές και να ενσωματώνουν στα μενού τους βιώσιμα συστατικά.

Για παράδειγμα, το Hilton Singapore είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ασία που πέτυχε πιστοποιήσεις Chain of Custody Council Marine Stewardship Council (MSC) και Aquaculture Stewardship Council (ASC) με την ομάδα να συνεχίζει να ευαισθητοποιεί για τα βιώσιμα θαλασσινά στην περιοχή και να εμπνέει αλλαγές σε ευρύτερο επίπεδο. Εκτός από την προώθηση βιώσιμων θαλασσινών στα μενού του, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κήπο για τη συγκομιδή λαχανικών και βοτάνων και την προώθηση της τοπικής παραγωγής. Ο φιλικός προς το περιβάλλον κήπος ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί το νερό σε ένα κλειστό σύστημα άρδευσης νερού το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αποδώσει δέκα φορές περισσότερο από την αντίστοιχη παραδοσιακή καλλιέργεια. 

Μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες 

Η ομάδα Food & Beverage στο Hilton Bali Resort ξεκίνησε τη δράση "Know Thy Neighbor" για να συνεργαστεί με τοπικούς προμηθευτές και παραγωγούς ώστε να προσφέρει περισσότερες γαστρονομικές επιλογές στους πελάτες τους, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και τις βιώσιμες προμήθειες. Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μια συλλογή από βιολογικά άλατα, να πιουν τσάι με μέλι από ντόπιους αγρότες, να απολαύσουν βιολογικά φρούτα τοπικά θαλασσινά. Στο πλαίσιο του προγράμματος,αρκετά από τα σερβίτσια του εστιατορίου σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από τοπικούς σχεδιαστές και τεχνίτες.

Ως κτίριο με πιστοποίηση LEED Gold πολλαπλών χρήσεων, τα δωμάτια του Conrad Manila είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες που ελέγχουν μεταξύ άλλων τις λειτουργίες φωτισμού και ψύξης, καθώς και τη χρήση νερού.   Επιπλέον, το ξενοδοχείο υποστηρίζει την τοπική κοινότητα μέσω τακτικών δραστηριοτήτων συσκευασμένων γευμάτων με το Rise Against Hunger, την ανακύκλωση σαπουνιού μέσω του προγράμματος Soap for Hope και διάφορες πρωτοβουλίες της τράπεζας τροφίμων. Στενός υποστηρικτής των τοπικών τεχνών, το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή από 736 έργα τέχνης από σεβαστούς σύγχρονους ντόπιους καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και των Φιλιππίνων και προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και προστασία.

Ανταμοιβές Πράσινων Πρακτικών στην Κίνα

Ορισμένα ξενοδοχεία του Hilton στην Κίνα έχουν καταστήσει τις βιώσιμες πρακτικές πιο προσιτές για τους επισκέπτες, μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, όπως τα Conrad Tianjin το οποίο επιβραβεύει τους επισκέπτες που φέρνουν τα δικά τους επαναχρησιμοποιήσιμα φλιτζάνια καφέ και Hilton Wenchang το οποίο προωθεί επαναχρησιμοποιήσιμες οικολογικές σακούλες μεταξύ των επισκεπτών και προσφέρει αναβαθμίσεις δωματίου ή μεταγενέστερου check-out  για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ολοκληρωμένα προγράμματα κυκλικής οικονομίας σε Αυστραλασία

Οι επισκέπτες που διαμένουν στα ξενοδοχεία του Hilton σε Αυστραλία και  Νέα Ζηλανδία, βοηθούν έμμεσα να  στις προσπάθειες των ξενοδοχείων να μειώσουν τα απόβλητα μέσω πρωτοβουλιών κυκλικής οικονομίας. Τα ξενοδοχεία Hilton και στις δύο χώρες ανακυκλώνουν το σαπούνι με το Soap Aid, εκτρέποντας τα απόβλητα από τους χώρους υγειονομικής ταφής και δημιουργώντας νέο σαπούνι για να επηρεάσουν θετικά τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.

Από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα το 2015, αυτή η πρωτοβουλία δημιούργησε περίπου 200.000 νέα σαπούνια για τη βελτίωση της υγείας της κοινότητας και μείωσε σχεδόν κατά 24.000 κιλά το σαπούνι που εισάγεται στους χώρους υγειονομικής ταφής. Επιπλέον, όλες οι χρησιμοποιημένες συσκευασίες ανακυκλώνονται, δίνοντας στα δοχεία μια δεύτερη ζωή. Η συνεργασία αυτή, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει συλλέξει 850 κιλά απορριμμάτων πλαστικών που μετατράπηκαν σε 49 premium, ανθεκτικές επενδύσεις φρακτών για αγρότες στη Νέα Ζηλανδία.

Προχωρώντας σε επιπλέον προσπάθειες, οι ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες μείωσης αποβλήτων του Hilton Brisbane περιλαμβάνουν σημαντικές  κοινοτικές συνεργασίες. Κάθε διαμονή είναι μια ευκαιρία προσφοράς, από την ανακύκλωση ειδών στοματικής φροντίδας και άλλων πλαστικών μιας χρήσης μέσω του TerraCycle, έως τη μείωση των φλιτζανιών καφέ μιας χρήσης μέσω της Envirobank. Το ξενοδοχείο εκτρέπει έως 10.000 αντικείμενα το μήνα από χώρους υγειονομικής ταφής και χρηματοδοτεί έργα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ωφέλειας.

Το Hilton Brisbane φιλοξενεί επίσης πέντε κυψέλες (250.000 επικονιαστές) που παράγουν 500 κιλά μέλι το χρόνο. Αυτό το μέλι χρησιμοποιείται στις κουζίνες του ξενοδοχείου και ως δώρο για τους επισκέπτες του. Εκτός από τις κυψέλες, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κήπο με κουζίνα, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη αγροτική εμπειρία στον επισκέπτη. 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 22/06 16:53

  Mεσσηνία: Ενθαρρυντικό crash test το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία

 2. 22/06 16:45

  SKY express: Νέος στρατηγικός κόμβος το Ηράκλειο – Συνδέσεις με 4 ελληνικούς και 7 ευρωπαϊκούς προορισμούς

 3. 22/06 16:36

  Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Joost Brantjes παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη 

 4. 22/06 14:21

  Λήγει η υποβολή αιτήσεων για τον 4ο κύκλο του CapsuleT

 5. 22/06 14:08

  Μεγάλη δυσαρέσκεια και νομικές διαδικασίες κατά της Βρετανίας για την πολιτική στα ταξίδια - Τι ζητούν ΑΒΤΑ, ΤUI και αερομεταφορείς

 6. 22/06 13:49

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συλλυπητήρια και δωρεάν στη μνήμη του Ορέστη Μανούσου

 7. 22/06 12:52

  Ισπανία: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ για τους περισσότερους Γερμανούς τουρίστες

 8. 22/06 12:25

  Εξαιρετικό value προσφέρει η Ελλάδα στους Γερμανούς τουρίστες το 2021

 9. 22/06 12:20

  Άνοιξαν σήμερα οι πτήσεις από Ρωσία στην Τουρκία- 1 εκατ. Ρώσους περιμένουν φέτος οι Τούρκοι

 10. 22/06 12:02

  Κύπρος: Στις 28 Ιουνίου ανοίγουν οι πτήσεις τσάρτερ από τη Ρωσία

 11. 22/06 11:45

  Τρία σημαντικά έργα Πολιτισμού, σε πορεία υλοποίησης, στη Σκιάθο

 12. 22/06 11:38

  Βρετανία: Τον Αύγουστο η άρση καραντίνας για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες στις πορτοκαλί χώρες

 13. 22/06 10:54

  ETC| Έρευνα: 7 στους 10 Ευρωπαίους θέλουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι

 14. 22/06 10:44

  Ουκρανία: 3.850 επιχειρήσεις εστίασης έκλεισαν λόγω της πανδημίας

 15. 22/06 10:29

  Το ελληνικό chapter της ASTA ανάμεσα στα 5 καλύτερα αναπτυσσόμενα chapters παγκοσμίως

 16. 22/06 09:53

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 17. 22/06 09:40

  Κρήτη: Συγκρότηση δικτύων μοναστηριών στην Κρήτη με έμφαση στις βενετσιάνικες μονές

 18. 22/06 09:25

  Αποφάσεις για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε τουριστικά καταλύματα σε Ναύπλιο και Ηράκλειο

 19. 22/06 08:51

  Δήμος Χίου: Προσπάθεια αναβάθμισης του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων

 20. 21/06 10:25

  Εννέα δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού στα Σπάτα και την Λούτσα

 21. 21/06 10:10

  ΗΠΑ: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας στον κλάδο τροφίμων και ποτών

 22. 21/06 09:07

  Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 23. 20/06 12:24

  Ήλιος, ζέστη, ανεμελιά – προς τέταρτο κύμα πανδημίας;

 24. 20/06 12:12

  Ειδικά μέτρα στήριξης και προβολής ζητούν οι ξενοδόχοι της ηπειρωτικής Ελλάδας

 25. 20/06 10:20

  Ουγγαρία: To πλήγμα στον τουρισμό και η κρατική ενίσχυση των επιχειρήσεων με 2,2 δισ. ευρώ

 26. 20/06 10:01

  Γαλλία: H πιο ελκυστική ευρωπαϊκή χώρα για τους διεθνείς επενδυτές και το 2020

 27. 20/06 09:40

  Άνεμος Λευτεριάς στον Βόλο

 28. 19/06 21:06

  Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα -Δεκτό και το rapid test 48 ωρών

 29. 19/06 10:45

  Μερικός επαναπατρισμός ναυτιλιακών εταιρειών από τη Βρετανία

 30. 19/06 10:20

  Μουσική εκδήλωση «Βουνό και Θάλασσα» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

 31. 19/06 09:55

  Οι εμβληματικές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας

 32. 18/06 17:10

  Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

 33. 18/06 15:17

  Μείωση 59,2% στο τζίρο των καταλυμάτων το α’ τρίμηνο του 2021

 34. 18/06 14:37

  Ανοίγουν οι ιαματικές πηγές της ΕΤΑΔ Α.Ε. για το φετινό καλοκαίρι

 35. 18/06 14:03

  Αλλαγές στις προϋποθέσεις εισόδου ξένων τουριστών στην Ελλάδα

 36. 18/06 13:25

  Πώς μπορούν οι Έλληνες να αποκτήσουν το διαβατήριο εμβολιασμού για ταξίδια

 37. 18/06 13:17

  Συλλυπητήρια επιστολή AOCTA για τον Κωνσταντίνο Βλασερό

 38. 18/06 12:52

  ΤUI: Προς νέα αύξηση κεφαλαίου

 39. 18/06 12:30

  Γερμανία: Τα ρεστοράν άνοιξαν, αλλά δε βρίσκουν προσωπικό

 40. 18/06 11:55

  Βρετανία: Εξετάζεται το άνοιγμα των ταξιδιών στους πορτοκαλί προορισμούς για τους εμβολιασμένους Βρετανούς

 41. 18/06 11:50

  28K απευθείας κρατήσεις το αποτέλεσμα της ψηφιακής καμπάνιας 2020 για την Aegean Airlines σε συνεργασία με τον ΕΟΤ

 42. 18/06 11:09

  Πώς θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα- επαναλειτουργούν οι Ιαματικές Πηγές

 43. 18/06 10:57

  Τουρίστες μιλούν για το τσιμέντο στην Ακρόπολη

 44. 18/06 10:27

  Πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι για την επιστροφή στο γραφείο

 45. 18/06 10:26

  Αποφάσεις για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Πάργα

 46. 18/06 10:23

  Η κρουαζιέρα επιστρέφει στην Ισπανία

 47. 18/06 10:22

  Εντυπωσιακή αύξηση των γερμανικών εξαγωγών τον Απρίλιο

 48. 18/06 09:37

  Iσπανία: Mείωση της ανεργίας λόγω ανάκαμψης του τουρισμού

 49. 17/06 21:59

  H Costa Navarino παρουσιάζει το Division 16

 50. 17/06 21:57

  Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino: Γκολφ & Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

 51. 17/06 15:41

  Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Βρετανών για το... 2022

 52. 17/06 14:25

  Η Ευρώπη ανοίγει σταδιακά στους Αμερικανούς τουρίστες – Ποιες χώρες έχουν ανοίξει τα σύνορά τους

 53. 17/06 13:31

  Lesvos Food Fest Challenge | Τα Λεσβιακά Προϊόντα Ταξιδεύουν στον Κόσμο

 54. 17/06 12:48

  Η Ελαφόνησος παρουσίασε τα τουριστικά της λογότυπα

 55. 17/06 12:45

  ΤUI Γερμανίας: Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός η Κρήτη αυτό το καλοκαίρι- Ρόδος και Κως στο top5

 56. 17/06 12:41

  Nothing more Familiar than traveling to Rhodes | Τίποτα πιο οικείο από το να ταξιδέψεις στη Ρόδο

 57. 17/06 12:34

  Κ.Νοτοπούλου: Δραματική η κατάσταση στο επαγγελματικό yachting

 58. 17/06 12:28

  Η Ιαπωνία θα εκδίδει διαβατήρια εμβολιασμού για ταξίδια στο εξωτερικό

 59. 17/06 11:47

  Μήνυση Ryanair κατά της βρετανικής κυβέρνησης για την άρνησή της να ανοίξουν τα σύνορα

 60. 17/06 11:20

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κνωσσός": Ευχαριστίες στους βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του αιτήματος για κρατική ενίσχυση

 61. 17/06 10:56

  Υποχρεωτική η ΣΣΕ των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλης της χώρας

 62. 17/06 10:52

  Λέμε «αντίο» στα πλαστικά μιας χρήσης με δύο Οδηγούς του WWF Ελλάς

 63. 17/06 10:23

  Daily Telegraph: Πώς θα ανοίξουν τα ταξίδια των Βρετανών και στις "πορτοκαλί" χώρες

 64. 17/06 10:18

  Αναθέρμανση επενδύσεων στον ισπανικό τουρισμό

 65. 17/06 08:56

  WTTC και UNEP: Νέα έκθεση για τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης στον τουρισμό

 66. 17/06 08:54

  Αναβολή για την εναρκτήρια κρουαζιέρα της Royal Caribbean

 67. 17/06 08:52

  Accor: Συνεργασία με τον International LGBTQ+ Travel Association

 68. 17/06 08:50

  Η κατάσταση της γερμανικής οικονομίας

 69. 16/06 21:58

  Βράβευση της πρώτης Ελληνίδας Masterchef από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

 70. 16/06 21:46

  Δ. Φραγκάκης: Διεύρυνση της συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον ελληνικό τουρισμό

 71. 16/06 21:36

  Επανεκκίνηση της ελληνικής κρουαζιέρας από τη Celestyal Cruises

 72. 16/06 16:11

  Κλειστοί για ορισμένες ώρες οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης και Αρχαίας Αγοράς στις 18, 19 και 20 Ιουνίου

 73. 16/06 14:08

  Η Ευρώπη αίρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους Αμερικανούς

 74. 16/06 14:05

  Στην Kerzner η διαχείριση του υπό κατασκευή πολυτελούς θερέτρου One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα

 75. 16/06 13:20

  Πρώτα σημάδια ανάκαμψης: Αύξηση 673,4% της επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια το Μάιο

 76. 16/06 13:19

  Μόλις ένας στους 10 Βρετανούς νιώθει σιγουριά να κάνει διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 77. 16/06 12:55

  Οι Κύπριοι επιλέγουν τα ελληνικά νησιά φέτος για τις διακοπές τους

 78. 16/06 12:49

  Περισσότερους ΚΑΔ Τουρισμού για οικονομική ενίσχυση ζητεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

 79. 16/06 12:25

  Το 75% των Ελλήνων CEO προβλέπουν παγκόσμια ανάπτυξη- Αισιοδοξία για τις επιχειρήσεις τους

 80. 16/06 12:23

  Βρετανοί: Μεγάλη επιφυλακτικότητα για διακοπές στο εξωτερικό - Μόνο το 5% θα ταξιδέψει το νωρίτερο δυνατό

 81. 16/06 11:34

  Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης από τις τουριστικές επιχειρήσεις

 82. 16/06 11:33

  EasyJet: Μεταφέρει τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία

 83. 16/06 11:11

  ΕΟΤ: Αιγίδα στο «Oceanman Greece» και το «Street Food Festival Crete»

 84. 16/06 09:51

  Γιατί τα σκάφη αναψυχής από Λιμένες εκτός Σένγκεν της Αν. Μεσογείου είναι "ανεπιθύμητα" στη Ρόδο και Κω

 85. 16/06 09:43

  Ποια πολυτελή ξενοδοχεία ανοίγουν στη Μαδρίτη – Πότε θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο του Cristiano Ronaldo

 86. 16/06 09:42

  Και οι Καναδικές αεροπορικές εταιρείες συζητούν την πρόσληψη μόνο εμβολιασμένων υπαλλήλων

 87. 16/06 09:40

  Accor: Δεσμεύσεις και δράσεις για την αειφόρο ανάπτυξη

 88. 16/06 09:38

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προμήθεια rapid test για τους επισκέπτες των νησιών

 89. 16/06 09:36

  Atromitos Race Sifnos 2021 στη Σίφνο

 90. 16/06 09:22

  Παγκόσμια Ημέρα Θαλάσσιας Χελώνας - Τι συμβαίνει στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα

 91. 15/06 18:00

  Πτήσεις της SKY express από Αυστρία προς Σκιάθο, Πάρο και Νάξο

 92. 15/06 15:27

  Στην Καλαμάτα η «Made In Greece» συλλογή του Οίκου Dior

 93. 15/06 15:25

  On The Beach: Ζήτηση ρεκόρ για το... 2022 - Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 94. 15/06 13:37

  Τουρισμός: Απίθανη η εισροή Βρετανών σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς πριν από τον Αύγουστο

 95. 15/06 13:17

  Google: Ποιοι θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα – Πού σκέφτονται να ταξιδέψουν οι Έλληνες

 96. 15/06 12:55

  Στροφή των ταξιδιωτών από τα online τουριστικά γραφεία στις απευθείας κρατήσεις διακοπών

 97. 15/06 12:25

  Γερμανία: Προσιτές και περιζήτητες οι πτήσεις για Ελλάδα - Διπλάσια ζήτηση από το καλοκαίρι του 2019!

 98. 15/06 11:58

  Αναζητούνται ιδιώτες επενδυτές για 23 ελληνικά αεροδρόμια- Στην κορυφή η Καλαμάτα

 99. 15/06 11:31

  To Google Street View επιστρέφει στους δρόμους της Ελλάδας

 100. 15/06 11:05

  Στο «Visit Greece App» οι 545 ελληνικές παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»