Εσωτερικός τουρισμός: 5 τρόποι αύξησης εσόδων για τα ξενοδοχεία

Α Decrease font Enlarge font
Εσωτερικός τουρισμός: 5 τρόποι αύξησης εσόδων για τα ξενοδοχεία

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ειδικοί αναλυτές εντόπισαν μία προσδοκία μεταξύ της πλειονότητας των ξενοδόχων: Μπορεί ο εσωτερικός τουρισμός να μην συνεισφέρει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία μικρή ανάσα για τον κλάδο της φιλοξενίας. 

Παρά τους συνεχώς μεταβαλλόμενους περιορισμούς ταξιδιού και τις προσεκτικές καταναλωτικές συμπεριφορές που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια  στις ταξιδιωτικές κρατήσεις, αυτή η τάση δεν έχει αλλάξει. Ο εσωτερικός τουρισμός πιθανώς να είναι ο πρώτος που θα ανακάμψει μετά το πέρας της πανδημίας ή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Συνεπώς, τα ξενοδοχεία θα πρέπει να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους εγχώριους τουρίστες, οι οποίοι πραγματικά έχουν καταρρακωθεί από τις γενικότερες συνέπειες της πανδημίας και θα επιδιώξουν να ταξιδέψουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Όμως οι προσέγγιση των εγχώριων τουριστών, δεν μπορεί να είναι ίδια με εκείνη των ξένων. Ακολουθούν πέντε βασικά σημεία που θα μπορούσε να φροντίσει ένας ξενοδόχος, ώστε να επιτύχει κρατήσεις από την εγχώρια αγορά:

1. Φροντίδα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αποτελεί την εικόνα του. Η επιτυχία της επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα, οπότε η εικόνα πρέπει να παραμείνει επίκαιρη, να ξεχωρίζει και να είναι ελκυστική στα μάτια των εν δυνάμει πελατών του, καθώς εξελίσσεται η υγειονομική κατάσταση. Συνεπώς η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου πρέπει να αντικατοπτρίζει την επιχείρηση και να είναι ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. 

Επίσης, είναι σημαντικό οι επισκέπτες να αισθάνονται σίγουροι για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που λαμβάνει το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά και για τις υπηρεσίες και δραστηριότητες που μπορούν ή δεν μπορούν να απολαύσουν, τόσο εντός, όσο και εκτός του καταλύματος. Πολύ σημαντικές επίσης είναι οι πληροφορίες για τις ειδικές προσφορές, τις πολιτικές ακύρωσης και ασφαλείς τοπικές εμπειρίες. Τέλος, ένα βασικό στοιχείο είναι η γλώσσα, αφού πολλά ξενοδοχεία δίνουν μεγαλύτερη βάση στην αγγλική γλώσσα ή σε άλλες γλώσσες στην ιστοσελίδα τους, παραμελώντας την ελληνική ή παραθέτοντας λιγότερες πληροφορίες στα ελληνικά, κι αυτό δεν βοηθάει καθόλου όταν απευθύνεται κανείς σε ντόπιους.

 2. Συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις

Το τι μπορεί να προσφέρει το ξενοδοχείο σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις, αξιοθέατα και υπηρεσίες, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί πριν το καθολικό άνοιγμα του τουρισμού. Οι συνεργασίες δεν θα δημιουργήσουν μόνο προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες, αλλά και θα προωθήσουν τον εκάστοτε προορισμό, βοηθώντας την τοπική κοινότητα.

Για παράδειγμα, εάν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, θα μπορούσε να συνεργαστεί με ένα τοπικό κέντρο, δημιουργώντας πακέτα που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη διαμονή αλλά και θεραπείες ομορφιάς.

Πρόκειται μια win-win κατάσταση, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για την τοπική κοινότητα αλλά και για το ξενοδοχείο.

Οι ταξιδιώτες συνεχίζουν να αναζητούν τοπικές εμπειρίες και θέλουν να έχουν μια αίσθηση «διακοπών». Η εγγύηση της επίτευξης των τοπικών εμπειριών, είναι σημαντική: Μέσα από τις τοπικές συνεργασίες, εμπλουτίζεται το προϊόν και ισχυροποιείται το brand του ξενοδοχείου.  Έτσι, αντί να μειώσουν τις τιμές τους, τα ξενοδοχεία  μπορούν να δημιουργήσουν πακέτα προστιθέμενης αξίας που συνδέονται με τοπικά αξιοθέατα και υπηρεσίες. Γεύματα, υπηρεσίες SPA, εκδρομές, εργαστήρια, οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στην περιοχή και ότι οι πελάτες θα εκτιμήσουν, έχει νόημα για το ξενοδοχείο. 

3. Πακέτα για τηλε-εργαζόμενους  

Με ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού να αναγκάζεται να εργάζεται εξ αποστάσεως, τα ξενοδοχεία μπορούν να διαμορφώσουν τις προσφορές τους γύρω από αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι λίγοι οι τηλε-εργαζόμενοι που θα επιδιώξουν αλλαγή περιβάλλοντος, γιατί επί του παρόντος βρίσκονται κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους, πολλές φορές σε συνθήκες που δεν ευνοούν την ψυχική ηρεμία.  Ένας τρόπος αξιοποίησης αυτού του νέου φαινομένου, είναι η μετατροπή κάποιων δωματίων σε γραφείο, για παράδειγμα από τις 9 έως τις 5. ‘Η ακόμη και η προσφορά πακέτου μακράς διαμονής που επιτρέπει στους εργαζόμενους να κοιμούνται και να εργάζονται σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι επαγγελματίες θα εκτιμήσουν σίγουρα την αλλαγή του τοπίου και την πρόσβαση στις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.

Οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο γραφείο τους ή δεν αισθάνονται ασφαλείς, χρειάζονται ένα ήσυχο, καθαρό μέρος χωρίς περισπασμούς και τα ξενοδοχεία είναι το ιδανικό μέρος για κάτι τέτοιο. Επίσης, τα ποσοστά πληρότητας των ξενοδοχείων ενδέχεται να μην εκτοξευθούν την πρώτη περίοδο μετά το άνοιγμα της αγοράς, οπότε αυτός είναι ένας καλός τρόπος δημιουργίας εσόδων.  

4. «Έξυπνες» διαφημίσεις

Έχει διαπιστωθεί  ότι κατά τη διάρκεια των lockdown, οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερο χρόνο από ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλληλεπιδρούν ενεργά με τους δημιουργούς περιεχομένου. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Edelman Trust Barometer: In Brands We Trust, διαπιστώθηκε ότι  το 63% των ατόμων ηλικίας 18 έως 34 ετών εμπιστεύονται περισσότερο τους influencers όσον αφορά στην παρουσίαση ενός brand,παρά τη διαφήμιση οποιουδήποτε είδους του ίδιου του brand.  Συνεπώς, όπου η διαφήμιση μεγάλης κλίμακας είναι δύσκολη ή δαπανηρή, οι εγχώριοι και ξένοι influencers μπορούν να προσφέρουν ένα λιγότερο ακριβό περιεχόμενο αλλά και να είναι αποτελεσματικότεροι με το κοινό-στόχο του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε μεγαλύτερα ποσοστά αφοσίωσης. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να ταιριάζει το κοινό του influencer με το ύφος το εκάστοτε brand.

5. Δημιουργία ηλεκτρονικής δωροκάρτας

Οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες είναι μια ακόμη win-win κατάσταση που μπορεί να αυξήσει άμεσα τα έσοδα του ξενοδοχείου και να δώσει στους επισκέπτες κάτι να περιμένουν για να απολαύσουν στο μέλλον.

Οι δωροκάρτες μπορούν να αγοραστούν ανά πάσα στιγμή και χρησιμοποιηθούν ως δώρο για κάθε περίσταση από οποιονδήποτε το επιθυμεί, είτε για την πώληση διανυκτερεύσεων και  πακέτων διαμονής, είτε ως δώρο για οποιαδήποτε από τις ανεξάρτητες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου,   όπως δείπνα ή θεραπείες σπα ή ακόμη και χρηματική αξία για οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Ωστόσο,οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες δεν απευθύνονται μόνο στον εγχώριο τουρίστα αλλά και στον ξένο, κι αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη  κατά τον καθορισμό της ημερομηνίας λήξης κάθε δωροκάρτας.

Ενώ πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχασαν τη διάθεσή τους για ταξίδια και νέες εμπειρίες.  Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν περισσότερο από ποτέ. 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 17/04 09:28

  Ενισχύσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις στα Χανιά

 2. 17/04 09:24

  8 συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων τροφίμων στο σπίτι

 3. 17/04 09:21

  Κρίσιμο τεστ για τον ισπανικό συνεδριακό - εκθεσιακό τουρισμό η διοργάνωση του Mobile World Congress

 4. 16/04 20:45

  Υπ. Τουρισμού: Τα πρώτα 7 ξενοδοχεία ή καταλύματα καραντίνας σε Κέρκυρα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Κω και Ρόδο

 5. 16/04 19:34

  Αγγλία: Υπό αμφισβήτηση τα γρήγορα τεστ αντιγόνων

 6. 16/04 19:18

  Δωρεάν το PCR test στους πελάτες της προσφέρει η Louis Hotels

 7. 16/04 16:50

  World Bank – ΙΟΒΕ |  Τάσεις και προοπτικές στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική οικονομία - Ο ρόλος του τουρισμού

 8. 16/04 15:54

  Κρήτη: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον Covid19 στους εργαζομένους και επιχειρηματίες

 9. 16/04 14:53

  Δήλωση Αρναουτάκη για το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και το έγγραφο της ΕΤΑΔ για παράδοση του ακινήτου

 10. 16/04 13:54

  TUI Ρωσίας | 300.000 Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα εάν ανοίξουν οι πτήσεις τον Μάιο

 11. 16/04 13:24

  Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts φιλοξενεί το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Odyssey of the Seas

 12. 16/04 13:18

  Συνέντευξη | Λ. Τσιλίδης: Τα τουριστικά γραφεία έτοιμα για την “επόμενη ημέρα” του ελληνικού τουρισμού

 13. 16/04 13:09

  Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία 

 14. 16/04 13:06

  TUI Γερμανίας: 100.000 θέσεις από τη Βασιλεία προς Ελλάδα, Ισπανία και Κύπρο

 15. 16/04 12:13

  MSC Cruises: Ανανεωμένο πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο με προσεγγίσεις σε ελληνικά νησιά

 16. 16/04 12:08

  Για τα περισσότερα ξενοδοχεία η σεζόν θα αρχίσει μετά τις 15 Ιουνίου- Να οργανωθούν καλύτερα τα χερσαία σύνορα

 17. 16/04 12:03

  AIDA Cruises: Νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου

 18. 16/04 11:54

  ΠΟΞ | Ξενοδοχεία: Παράλογη η αναπλήρωση εργαζομένων, που αποχώρησαν, χωρίς να υπάρχει αντικείμενο εργασίας

 19. 16/04 11:40

  Η περιοχή της Αθήνας που κάποτε ήταν σε μια απέραντη έκταση με χωράφια

 20. 16/04 11:38

  Η παραλία που «χωρίζεται» στα δύο και η μία έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

 21. 16/04 11:37

  Τα τεστ κάνουν τις διακοπές άπιαστο όνειρο για πολλούς ταξιδιώτες

 22. 16/04 11:10

  Κύπρος: Αλλαγές στο πρωτόκολλο για τα ταξίδια

 23. 16/04 11:07

  Κρήτη: University Business Conference με θέμα «Τουρισμός. Θεωρία & Πράξη»

 24. 16/04 11:04

  Eurowings: Πτήσεις από το Ντόρτμουντ προς Ηράκλειο και Καβάλα

 25. 16/04 10:57

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ τρεις σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις μόδας

 26. 16/04 10:11

  Προωθητική ενέργεια για βίλες και πολυτελείς κατοικίες στην Κρήτη

 27. 16/04 09:54

  Στα χέρια της οικογένειας Δερβένη το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon στην πόλη της Σκιάθου

 28. 16/04 09:21

  Επιχορηγήσεις για νέο ξενοδοχείο και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου σε Ρέθυμνο και Χανιά

 29. 16/04 09:14

  Ταξιδιωτικοί πράκτορες ΗΠΑ: Ανεπανάληπτη η εμπειρία των πρώτων, μετά την πανδημία διακοπών

 30. 16/04 09:12

  Η σημασία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών για παιδιά και ενήλικες με αυτισμό

 31. 16/04 08:11

  Οι προβλέψεις για την πορεία της ολλανδικής οικονομίας

 32. 15/04 20:18

  Κλειδώνει συμφωνία Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας -ΕΤΑΔ για παραχώρηση του π. ξενοδοχείου Ξένιος Ζευς

 33. 15/04 19:35

  Η Ryanair ανακοίνωσε το μεγαλύτερο θερινό πρόγραμμα που είχε ποτέ για την Ελλάδα

 34. 15/04 19:13

  Μέχρι την 14η Μαΐου οι περιορισμοί για τους Ρώσους τουρίστες θα έχουν αρθεί

 35. 15/04 17:38

  Ετήσια ενημέρωση της ΟΛΠ Α.Ε. στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

 36. 15/04 16:11

  Greek Maritime Golf Event: Το Γκολφ συναντά τη Ναυτιλία 

 37. 15/04 15:21

  Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Webinar με τίτλο «Οδηγός Επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού»

 38. 15/04 15:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Ο «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη σε όπερα του Δ. Μαραμή, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 39. 15/04 15:09

  TUI: Τα ελληνικά νησιά στην κορυφή της ζήτησης

 40. 15/04 14:11

  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διαβατήριο εμβολιασμού δεν καταργεί τους περιορισμούς στα ταξίδια

 41. 15/04 13:53

  Η TUI ενισχύει τη διοίκηση του σκέλους Δραστηριοτήτων και Ξεναγήσεων – «Είναι το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης»

 42. 15/04 13:32

  Μείωση 79,4% των επιβατών στα αεροδρόμια το α' τρίμηνο του 2021, -61% το Μάρτιο

 43. 15/04 13:26

  Γερμανός υπουργός Υγείας: Τεστ και εμβολιασμοί δεν αρκούν

 44. 15/04 13:21

  This is Arcadia |  Δυναμική έναρξη της καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον τουρισμό

 45. 15/04 13:07

  Ανοίγει τον Ιούνιο το πολυτελές ξενοδοχείο Cove Paros

 46. 15/04 12:46

  "Ποια είναι η παρούσα κατάσταση της Ελληνικής Τουριστικής Αγοράς;" - Webcast σήμερα από το Παρατηρητήριο Τουρισμού

 47. 15/04 12:34

  Βίντεο: Το άγνωστο Εγγλεζονήσι που μοιάζει σαν να μην είναι στην Ελλάδα

 48. 15/04 12:33

  Η άγνωστη βυθισμένη γέφυρα της Ελλάδας και ο κρατήρας με τα νούφαρα

 49. 15/04 12:32

  Η πανδημία επιτάχυνε τη χρήση πλαστικού χρήματος στις διακοπές

 50. 15/04 12:23

  Περιμένετε μέχρι τις αρχές Μαΐου για τις κρατήσεις, συστήνει στους Βρετανούς υπουργός

 51. 15/04 11:20

  Τροπολογία: Αποζημίωση πτήσεων εκμετάλλευσης τακτικών αεροπορικών γραμμών

 52. 15/04 10:19

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ-Safe Water Sports για την ασφάλεια σε 3.000 ελληνικές παραλίες

 53. 15/04 09:45

  NextGenerationEU: Έως και 800 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της ανάκαμψης

 54. 15/04 03:34

  Έρευνα: Ο τουρισμός μετά το lockdown

 55. 15/04 03:31

  Έρευνα: Πώς ο κορωνοϊός προκάλεσε κύμα καινοτομίας σε όλες τις καταναλωτικές βιομηχανίες

 56. 15/04 03:24

  Ερμιόνη: Πράσινο φως για τη μεγάλη 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση Ιnfinity στη θέση του παλιού ξενοδοχείου Costa Perla

 57. 15/04 03:23

  Σε χαμηλά επίπεδα αλλά με σημάδια βελτίωσης η απόδοση στα ξενοδοχεία του Βερολίνου

 58. 15/04 03:20

  Αεροδρόμιο Heathrow: Θα χρειαστούν μερικά χρόνια για την επιστροφή σε κάποιου είδους κανονικότητα

 59. 15/04 03:15

  Από Δευτέρα 19 Απριλίου υποχρεωτικά self tests στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

 60. 15/04 03:05

  «Τώρα είναι η Ώρα», 2η εικονική έκθεση για την επανεκκίνηση της σεζόν στη γερμανόφωνη αγορά | FVW, Virtual Counter Days

 61. 14/04 18:24

  Ποια ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα αξιοποιεί η ΕΤΑΔ

 62. 14/04 17:28

  Συμφωνία των χωρών της ΕΕ για τα ταξιδιωτικά πιστοποιητικά Covid ώστε να ανοίξει ο τουρισμός

 63. 14/04 16:25

  Reuters: Ανοίγει η Ελλάδα από την ερχόμενη εβδομάδα στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς τουρίστες

 64. 14/04 15:35

  Τelegraph: Αυτά τα Ευρωπαϊκά νησιά θα υποδεχθούν Βρετανούς τουρίστες αυτό το καλοκαίρι

 65. 14/04 13:37

  Γερμανικό γραφείο προωθεί τα ελεύθερα ταξίδια στους εμβολιασμένους

 66. 14/04 13:36

  Ryanair: Προσφυγή κατά της απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις κρατικές ενισχύσεις στις Finnair και SAS

 67. 14/04 12:54

  Χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid έχουν πωληθεί στο διαδίκτυο

 68. 14/04 12:29

  Το μοναστήρι που ξεχωρίζει στο «θρόνο» των Αγράφων

 69. 14/04 12:28

  Το δαιδαλώδες λημέρι ενός φημισμένου πειρατή στη Μάνη

 70. 14/04 12:27

  EasyJet: Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι πράσινες μόλις ανοίξουν τα ταξίδια για τους Βρετανούς

 71. 14/04 12:27

  Θετική γνωμοδότηση για 5άστερο ξενοδοχείο 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων στο Ρέθυμνο

 72. 14/04 11:50

  Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: 35 εκατ. ευρώ σε 3.705 επιχειρήσεις, από το πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

 73. 14/04 11:43

  Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο διαδικτυακό Forum για τον Τουρισμό New Deal Europe 2021

 74. 14/04 11:38

  Καλύτερο το αντισηπτικό από το σαπούνι;

 75. 14/04 11:37

  Αναδεικνύεται η Ακαδημία Πλάτωνος - Δημιουργείται το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας

 76. 14/04 11:24

  ΠΟΞ: Παρατηρήσεις σε ν/σ σχετικά με την απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων

 77. 14/04 09:52

  Family Traveller: Η Αλόννησος το κορυφαίο Ελληνικό νησί για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό

 78. 14/04 09:45

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων Αν. Κρήτης ΚΝΩΣΣΟΣ: Στη Βουλή η οικονομική ενίσχυση των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων

 79. 14/04 09:33

  Βrown Hotels: Άλλη μία άδεια για το ξενοδοχείο Lighthouse Athens στην Ομόνοια

 80. 14/04 09:32

  Γερμανία: Προς ψήφιση νέος νόμος που θα επιτρέπει πανεθνικά lockdown

 81. 14/04 09:29

  Εκπτώσεις σε εισιτήρια εισόδου και σε ξενοδοχεία για την προσέλκυση επισκεπτών στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης

 82. 14/04 09:27

  One stop shop για ίδρυση Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής με διαδικασίες εξπρές

 83. 14/04 09:25

  Η διάσωση του γαλλο-ολλανδικού ομίλου Air France-KLM

 84. 13/04 20:17

  Πρόσκληση για μίσθωση καταλυμάτων καραντίνας

 85. 13/04 18:22

  Ξεκινούν τα προγράμματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού

 86. 13/04 17:16

  Ά. Γκερέκου: Οι Δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή

 87. 13/04 17:13

  Έρευνα: Το 54% των Γερμανών πιστεύουν ότι τα ταξίδια δεν θα αλλάξουν μετά τη πανδημία

 88. 13/04 16:47

  Η Μάλτα πληρώνει έως 200 ευρώ στους τουρίστες για διακοπές στη χώρα

 89. 13/04 16:20

  Cook's Club: Μία επιστροφή και μια νέα προσθήκη ελληνικών ξενοδοχείων

 90. 13/04 15:46

  Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου: Μεταξύ Δραπάνου και Πεσσάδας η επιλογή για την νέα χωροθέτησή του

 91. 13/04 15:09

  Στη Μόσχα ο κ.Θεοχάρης

 92. 13/04 14:46

  Μπόρις Τζόνσον: Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουν οι ημερομηνίες της εξόδου από το lockdown

 93. 13/04 14:40

  Η Ρωσία ανέστειλε τις πτήσεις για Τουρκία – «Σοκ για τη Ρωσική τουριστική βιομηχανία»

 94. 13/04 14:20

  Έρευνα: 4 στους 10 επαγγελματίες ταξιδιώτες θα αποφεύγουν τις πτήσεις μετά την πανδημία

 95. 13/04 14:11

  Mόνο πιστοποιημένοι ξεναγοί και τουριστικοί συνοδοί στη Ρωσία από του χρόνου

 96. 13/04 13:40

  Κροατία: Ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό

 97. 13/04 12:57

  Εκτιμήσεις Telegraph: Ποιες χώρες θα είναι στην πράσινη λίστα των Βρετανών το καλοκαίρι – «Πορτοκαλί» η Ελλάδα

 98. 13/04 12:00

  Πρώτη εκδήλωση του έργου για τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης στον τουρισμό Κύπρου, Ελλάδας και Μάλτας

 99. 13/04 11:56

  Πώς είναι σήμερα το σημείο που τσακώνονταν Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες στο «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

 100. 13/04 11:51

  Το καταπράσινο χωριό με το περίφημο λικέρ