Εσωτερικός τουρισμός: 5 τρόποι αύξησης εσόδων για τα ξενοδοχεία

Εσωτερικός τουρισμός: 5 τρόποι αύξησης εσόδων για τα ξενοδοχεία

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ειδικοί αναλυτές εντόπισαν μία προσδοκία μεταξύ της πλειονότητας των ξενοδόχων: Μπορεί ο εσωτερικός τουρισμός να μην συνεισφέρει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία μικρή ανάσα για τον κλάδο της φιλοξενίας. 

Παρά τους συνεχώς μεταβαλλόμενους περιορισμούς ταξιδιού και τις προσεκτικές καταναλωτικές συμπεριφορές που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια  στις ταξιδιωτικές κρατήσεις, αυτή η τάση δεν έχει αλλάξει. Ο εσωτερικός τουρισμός πιθανώς να είναι ο πρώτος που θα ανακάμψει μετά το πέρας της πανδημίας ή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Συνεπώς, τα ξενοδοχεία θα πρέπει να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους εγχώριους τουρίστες, οι οποίοι πραγματικά έχουν καταρρακωθεί από τις γενικότερες συνέπειες της πανδημίας και θα επιδιώξουν να ταξιδέψουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Όμως οι προσέγγιση των εγχώριων τουριστών, δεν μπορεί να είναι ίδια με εκείνη των ξένων. Ακολουθούν πέντε βασικά σημεία που θα μπορούσε να φροντίσει ένας ξενοδόχος, ώστε να επιτύχει κρατήσεις από την εγχώρια αγορά:

1. Φροντίδα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αποτελεί την εικόνα του. Η επιτυχία της επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα, οπότε η εικόνα πρέπει να παραμείνει επίκαιρη, να ξεχωρίζει και να είναι ελκυστική στα μάτια των εν δυνάμει πελατών του, καθώς εξελίσσεται η υγειονομική κατάσταση. Συνεπώς η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου πρέπει να αντικατοπτρίζει την επιχείρηση και να είναι ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. 

Επίσης, είναι σημαντικό οι επισκέπτες να αισθάνονται σίγουροι για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που λαμβάνει το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά και για τις υπηρεσίες και δραστηριότητες που μπορούν ή δεν μπορούν να απολαύσουν, τόσο εντός, όσο και εκτός του καταλύματος. Πολύ σημαντικές επίσης είναι οι πληροφορίες για τις ειδικές προσφορές, τις πολιτικές ακύρωσης και ασφαλείς τοπικές εμπειρίες. Τέλος, ένα βασικό στοιχείο είναι η γλώσσα, αφού πολλά ξενοδοχεία δίνουν μεγαλύτερη βάση στην αγγλική γλώσσα ή σε άλλες γλώσσες στην ιστοσελίδα τους, παραμελώντας την ελληνική ή παραθέτοντας λιγότερες πληροφορίες στα ελληνικά, κι αυτό δεν βοηθάει καθόλου όταν απευθύνεται κανείς σε ντόπιους.

 2. Συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις

Το τι μπορεί να προσφέρει το ξενοδοχείο σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις, αξιοθέατα και υπηρεσίες, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί πριν το καθολικό άνοιγμα του τουρισμού. Οι συνεργασίες δεν θα δημιουργήσουν μόνο προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες, αλλά και θα προωθήσουν τον εκάστοτε προορισμό, βοηθώντας την τοπική κοινότητα.

Για παράδειγμα, εάν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, θα μπορούσε να συνεργαστεί με ένα τοπικό κέντρο, δημιουργώντας πακέτα που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη διαμονή αλλά και θεραπείες ομορφιάς.

Πρόκειται μια win-win κατάσταση, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για την τοπική κοινότητα αλλά και για το ξενοδοχείο.

Οι ταξιδιώτες συνεχίζουν να αναζητούν τοπικές εμπειρίες και θέλουν να έχουν μια αίσθηση «διακοπών». Η εγγύηση της επίτευξης των τοπικών εμπειριών, είναι σημαντική: Μέσα από τις τοπικές συνεργασίες, εμπλουτίζεται το προϊόν και ισχυροποιείται το brand του ξενοδοχείου.  Έτσι, αντί να μειώσουν τις τιμές τους, τα ξενοδοχεία  μπορούν να δημιουργήσουν πακέτα προστιθέμενης αξίας που συνδέονται με τοπικά αξιοθέατα και υπηρεσίες. Γεύματα, υπηρεσίες SPA, εκδρομές, εργαστήρια, οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στην περιοχή και ότι οι πελάτες θα εκτιμήσουν, έχει νόημα για το ξενοδοχείο. 

3. Πακέτα για τηλε-εργαζόμενους  

Με ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού να αναγκάζεται να εργάζεται εξ αποστάσεως, τα ξενοδοχεία μπορούν να διαμορφώσουν τις προσφορές τους γύρω από αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι λίγοι οι τηλε-εργαζόμενοι που θα επιδιώξουν αλλαγή περιβάλλοντος, γιατί επί του παρόντος βρίσκονται κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους, πολλές φορές σε συνθήκες που δεν ευνοούν την ψυχική ηρεμία.  Ένας τρόπος αξιοποίησης αυτού του νέου φαινομένου, είναι η μετατροπή κάποιων δωματίων σε γραφείο, για παράδειγμα από τις 9 έως τις 5. ‘Η ακόμη και η προσφορά πακέτου μακράς διαμονής που επιτρέπει στους εργαζόμενους να κοιμούνται και να εργάζονται σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι επαγγελματίες θα εκτιμήσουν σίγουρα την αλλαγή του τοπίου και την πρόσβαση στις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.

Οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο γραφείο τους ή δεν αισθάνονται ασφαλείς, χρειάζονται ένα ήσυχο, καθαρό μέρος χωρίς περισπασμούς και τα ξενοδοχεία είναι το ιδανικό μέρος για κάτι τέτοιο. Επίσης, τα ποσοστά πληρότητας των ξενοδοχείων ενδέχεται να μην εκτοξευθούν την πρώτη περίοδο μετά το άνοιγμα της αγοράς, οπότε αυτός είναι ένας καλός τρόπος δημιουργίας εσόδων.  

4. «Έξυπνες» διαφημίσεις

Έχει διαπιστωθεί  ότι κατά τη διάρκεια των lockdown, οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερο χρόνο από ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλληλεπιδρούν ενεργά με τους δημιουργούς περιεχομένου. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Edelman Trust Barometer: In Brands We Trust, διαπιστώθηκε ότι  το 63% των ατόμων ηλικίας 18 έως 34 ετών εμπιστεύονται περισσότερο τους influencers όσον αφορά στην παρουσίαση ενός brand,παρά τη διαφήμιση οποιουδήποτε είδους του ίδιου του brand.  Συνεπώς, όπου η διαφήμιση μεγάλης κλίμακας είναι δύσκολη ή δαπανηρή, οι εγχώριοι και ξένοι influencers μπορούν να προσφέρουν ένα λιγότερο ακριβό περιεχόμενο αλλά και να είναι αποτελεσματικότεροι με το κοινό-στόχο του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε μεγαλύτερα ποσοστά αφοσίωσης. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να ταιριάζει το κοινό του influencer με το ύφος το εκάστοτε brand.

5. Δημιουργία ηλεκτρονικής δωροκάρτας

Οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες είναι μια ακόμη win-win κατάσταση που μπορεί να αυξήσει άμεσα τα έσοδα του ξενοδοχείου και να δώσει στους επισκέπτες κάτι να περιμένουν για να απολαύσουν στο μέλλον.

Οι δωροκάρτες μπορούν να αγοραστούν ανά πάσα στιγμή και χρησιμοποιηθούν ως δώρο για κάθε περίσταση από οποιονδήποτε το επιθυμεί, είτε για την πώληση διανυκτερεύσεων και  πακέτων διαμονής, είτε ως δώρο για οποιαδήποτε από τις ανεξάρτητες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου,   όπως δείπνα ή θεραπείες σπα ή ακόμη και χρηματική αξία για οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Ωστόσο,οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες δεν απευθύνονται μόνο στον εγχώριο τουρίστα αλλά και στον ξένο, κι αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη  κατά τον καθορισμό της ημερομηνίας λήξης κάθε δωροκάρτας.

Ενώ πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχασαν τη διάθεσή τους για ταξίδια και νέες εμπειρίες.  Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν περισσότερο από ποτέ. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 29/07 16:28

  Στον Πειραιά η πρώτη ονοματοδοσία κρουαζιερόπλοιου μετά την εμφάνιση της πανδημίας

 2. 29/07 16:22

  ΠΟΞ: Να υπάρξει ειδικός τηλεφωνικός αριθμός για τη διαχείριση κρουσμάτων κορωνοϊού στα καταλύματα

 3. 29/07 14:55

  Η Autohellas Hertz εμπλουτίζει με eScooters τον ηλεκτροκίνητο στόλο της

 4. 29/07 14:10

  Παράταση notam πτήσεων εξωτερικού | Το PLF μπορεί να υποβληθεί και πριν από την πτήση

 5. 29/07 13:37

  Έρευνα Focus Bari | YouGov σε 18 χώρες: Η Ελλάδα πρώτη σε επιφυλακτικότητα προς τα δίκτυα 5G

 6. 29/07 13:00

  Εσωτερικός τουρισμός: 17,7% λιγότεροι Έλληνες ταξίδεψαν το 2020 έναντι του 2019

 7. 29/07 12:53

  Προσβάσιμο για άτομα με αναπηρία το Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας

 8. 29/07 12:40

  Εξαιρετικές οι επιδόσεις και στις αεροπορικές αφίξεις στην Πάρο

 9. 29/07 12:20

  «WWF Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» | Ακόμα 11 ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω κατά της σπατάλης τροφίμων

 10. 29/07 12:03

  Η TUI AG επέκτεινε την πιστωτική γραμμή των 4,7 δισ. ευρώ μέχρι το 2024

 11. 29/07 12:02

  Διεξαγωγή του air-show Athens Flying Week στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021

 12. 29/07 11:53

  Διεθνείς δρομικές διοργανώσεις του Αυγούστου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 13. 29/07 11:45

  Αυτή είναι η νέα ΣΣΕ για τους Διπλωματούχους ξεναγούς Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων

 14. 29/07 11:21

  ΞΕΕ: Πάνω από το 50% των ελληνικών καταλυμάτων που προβάλλονται στο διαδίκτυο ως ξενοδοχεία δεν είναι ξενοδοχεία!

 15. 29/07 11:11

  Η πρώτη μεγάλη μελέτη διαχείρισης προορισμού για την Αθήνα

 16. 29/07 10:48

  Βρετανία: Πότε θα ανοίξουν τα ταξίδια προς τις ΗΠΑ

 17. 29/07 10:35

  Η μετάλλαξη Δ μεταδίδεται και σε ανοιχτό χώρο

 18. 29/07 10:25

  ΣΕΤΚΕ: Διαμονή με έκπτωση έως και 50% στα μέλη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος

 19. 29/07 08:58

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ή επέκταση σε δύο 5άστερα ξενοδοχεία στην Κρήτη

 20. 29/07 08:57

  Συνεχίζονται οι αρχαιολογικές έρευνες στα Αστέρια Γλυφάδας

 21. 29/07 08:55

  Δήμος Σαμοθράκης: Έναρξη λειτουργίας Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας

 22. 29/07 08:52

  Περιπατητικές περιηγήσεις στη Ρόδο

 23. 29/07 08:45

  Ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης Evia Island Regatta 2021

 24. 28/07 17:47

  Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής: Εγκρίθηκε η ανέγερση δύο πεντάστερων ξενοδοχείων στην Κεφαλονιά και στην Εύβοια

 25. 28/07 17:46

  Ρώσοι t.o’s: Χωρίς τσάρτερ η Ελλάδα αλλά με εκπτώσεις έως 40% στα ξενοδοχεία

 26. 28/07 17:39

  Η πρόταση της FedHATTA για την εξυπηρέτηση τουριστών από τουριστικά και διώροφα λεωφορεία στο Σύνταγμα

 27. 28/07 13:56

  Τον Ιούλιο άνοιξαν όλα τα ξενοδοχεία με μέση πληρότητα 60-85% πανελλαδικά

 28. 28/07 13:44

  Η Κομισιόν ενέκρινε την γερμανική κρατική ενίσχυση στην Condor

 29. 28/07 13:10

  Βρετανία: Σχέδιο για απελευθέρωση των ταξιδιών για τους πλήρως εμβολιασμένους από ΕΕ και ΗΠΑ

 30. 28/07 13:10

  Ρωσία: Αυξάνεται η ζήτηση για Ελλάδα, λείπουν οι τσάρτερ πτήσεις

 31. 28/07 12:44

  Τουρισμός: Η τιμή δεν αποτελεί πλέον κριτήριο επιλογής κράτησης για τους ταξιδιώτες - Τι προσέχουν

 32. 28/07 11:48

  Γερμανία: Το 10% των κρουσμάτων είναι εισαγόμενα – Πόσοι επιστρέφουν με τον ιό από την Ελλάδα

 33. 28/07 11:37

  British Airways: Μεγάλες προσφορές για Κέρκυρα, Κρήτη, Κω και Σκιάθο το Σεπτέμβριο

 34. 28/07 10:59

  PANADVERT: Νέα Συνεργασία με Cyprus Airways και Hermes Airports

 35. 28/07 10:54

  Υποχρεωτικό τεστ για όσους επιστρέφουν στη Γερμανία από την 1η Αυγούστου

 36. 28/07 10:21

  Επιστολή: Η ανεκμετάλλευτη τουριστική αγορά των Ελλήνων του εξωτερικού και των φιλελλήνων

 37. 28/07 10:14

   3 νέες άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Ρόδο και Ρέθυμνο

 38. 28/07 10:12

  Πράσινο φως για επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Σαντορίνη και Κέρκυρα

 39. 28/07 10:10

  Πληρωμές υπολοίπου επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 40. 28/07 10:09

  Ομοσπονδία Πάλης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες διαμονής και διατροφής στην Ξάνθη

 41. 28/07 10:07

  Το δεύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στη Ρόδο

 42. 27/07 21:04

  Διόρθωση Τεχνικού Σφάλματος στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων στο «Τουρισμός για Όλους»

 43. 27/07 16:13

  Zeus International: Εξαγορά της μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

 44. 27/07 16:09

  Έρευνα: Το 75% των Γερμανών θα δαπανούσε τις οικονομίες του σε διακοπές

 45. 27/07 15:16

  Καταγγελία για δεκάδες ενοικιαζόμενα οχήματα που κυκλοφορούν ληγμένα

 46. 27/07 13:16

  Κατακραυγή για την απόφαση των ΗΠΑ να μην ανοίξουν τα υπερατλαντικά ταξίδια

 47. 27/07 12:54

  Κυπριακός τουρισμός: Νέο λογότυπο και brand

 48. 27/07 12:50

  Στο χαρτοφυλάκιο της Meliá Hotels International το Cosmopolitan Hotel στη Ρόδο

 49. 27/07 12:33

  ΗΠΑ: Αναθεώρηση συστάσεων για ταξίδια σε Κύπρο, Ισπανία, Ισραήλ και άλλες χώρες

 50. 27/07 12:26

  Υποχρέωση υποβολής των εργαζόμενων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ

 51. 27/07 12:05

  Γερμανία | Εμβολιασμός: Με το ζόρι ή όχι;

 52. 27/07 11:58

  Press trip ΕΟΤ: Δυναμική προβολή της Χίου στο Ισραήλ

 53. 27/07 11:57

  Λιθουανία: Στο κόκκινο τα ελληνικά νησιά, πλην ενός - Υποχρεωτική καραντίνα για τους ανεμβολίαστους

 54. 27/07 11:43

  Δεν ακυρώνουν τις διακοπές τους στην ΕΕ οι Βέλγοι – Γεμάτες οι πτήσεις για Κρήτη

 55. 27/07 11:19

  Telegraph: Στην πορτοκαλί plus λίστα η Ελλάδα;

 56. 27/07 10:54

  ΥΠΑ: Και με self test θα ταξιδεύουν οι επιβάτες από 12 έως 17 ετών προς τα νησιά

 57. 27/07 10:34

  Tο πιστοποιημένο Κρητικό δεκατιανό «κολατσιό» μπαίνει σε αρτοποιία, καφέ, επιχειρήσεις takeaway

 58. 27/07 09:59

  Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές χορηγήθηκε στη Mouzenidis Travel

 59. 27/07 09:37

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Νάξο και Σίφνο

 60. 27/07 09:29

  Διεθνής εκδήλωση ποδηλατικού τουρισμού σε εύρος 200 χλμ. στο Πάρκο των Φιλίππων

 61. 27/07 09:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Χαλκιδική

 62. 27/07 09:26

  Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Καστελόριζο

 63. 27/07 09:24

  Υποχρεωτική αργία τις Κυριακές στη Βόρεια Μακεδονία

 64. 27/07 09:18

  Όμιλος HotelBrain: 14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021

 65. 26/07 17:14

  Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Μυτιλήνη

 66. 26/07 16:24

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ρομαντικά εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021

 67. 26/07 15:53

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα πολυτελή εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021

 68. 26/07 15:27

  Φόρεσε τα ρούχα της συζύγου του και ταξίδεψε με το αρνητικό της τεστ

 69. 26/07 13:48

  Norwegian Cruise Line: Επιστροφή στις κρουαζιέρες με εκκίνηση από Αθήνα και νέο λιμάνι επιβίβασης το Κατάκολο

 70. 26/07 13:44

  Νιώσε το αυθεντικό στην Κρήτη | «Crete, Sense the Authentic»

 71. 26/07 13:41

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στην Τrivago

 72. 26/07 13:09

  Έρευνα: Πόσο ακριβές είναι φέτος οι διακοπές των Βρετανών στην Ελλάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

 73. 26/07 12:55

  Γερμανία: Περιοχή υψηλής συχνότητας η Ισπανία από τις 27 Ιουλίου- σε καραντίνα οι ανεμβολίαστοι και οι οικογένειες

 74. 26/07 12:37

  Η TUI Bρετανίας επαναφέρει ακυρωμένες διακοπές στην Ελλάδα

 75. 26/07 11:58

  Πορτοκαλί plus: Η νέα κατηγοριοποίηση χωρών για τους Βρετανούς που απειλεί τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 76. 26/07 11:40

  Αυξάνονται οι αφίξεις τουριστών – Είμαστε στο 60% του 2019 έως τώρα

 77. 26/07 11:31

  Ανοίγει σήμερα η διαδικασία ενστάσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 78. 26/07 11:23

  Chapter ASTA Ελλάδας και Κύπρου: Αποχαιρετισμός στον Bob Duglin...

 79. 26/07 08:53

  Το Minos Beach art hotel διατηρητέο μνημείο της νεότερης ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής

 80. 26/07 08:51

  Διαγωνισμός 118.000 ευρώ για υπηρεσίες διαμονής και σίτισης μελών ΚΑΠΗ

 81. 26/07 08:48

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Ζάκυνθο, Κρήτη και Καβάλα

 82. 26/07 08:39

  Kέντρο πληροφόρησης τουριστών και σημείο έναρξης περιηγήσεων το πρώην αναψυκτήριο στο Σύνταγμα

 83. 26/07 08:14

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέα και Κουφονήσια

 84. 25/07 20:35

  Διαβατήριο εμβολιασμού και στην Αγγλία;

 85. 25/07 08:04

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο

 86. 25/07 08:03

  Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

 87. 25/07 08:00

  Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε: Διαγωνισμός για παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας  

 88. 24/07 20:37

  ΥΠΑ: Νέα παράταση notam για πτήσεις προς νησιά

 89. 24/07 12:23

  Τουρισμός | Μεγάλο «χτύπημα» για τα Χανιά από τη Νορβηγία, έρχονται ακυρώσεις

 90. 24/07 12:06

  Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Δυσαρέσκεια για τη μη πρόσκληση στη συνάντηση φορέων με τον κ.Θεοχάρη

 91. 24/07 11:56

  Έρευνα CWT: Τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να εστιάσει η βιομηχανία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια

 92. 24/07 11:55

  Επιστημονικό Συνέδριο για την ανθρώπινη φωνή στα Τρίκαλα

 93. 24/07 11:53

  Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιθυμίες ανά κατηγορία ταξιδιωτών

 94. 24/07 11:51

  Άνοιξαν και πάλι για τους επισκέπτες τα Σπήλαια Διρού

 95. 24/07 10:15

  Ο κ. Μητσοτάκης στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με αφορμή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 96. 23/07 17:27

  Ελληνικός τουρισμός 2021: +286% οι εισπράξεις και +414% οι αφίξεις τον Μάιο (έναντι του 2020)

 97. 23/07 17:11

  LUKUMAΔΕΣ: Από το κέντρο της Αθήνας, στη Βουλιαγμένη και το River West Mall

 98. 23/07 17:01

  Τι αποφάσισε η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης του Δήμου Πάρου

 99. 23/07 13:52

  ΟΑΕΔ: Ανοικτό το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για τα τουριστικά καταλύματα και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες

 100. 23/07 12:45

  Τουρισμός: Ποια μέτρα έλαβαν Ελλάδα και Κύπρος για να διευκολύνουν τις αφίξεις Ρώσων