Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Α Decrease font Enlarge font
Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Ο ξενοδοχειακός κλάδος αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο. Τη σημερινή εποχή υπάρχουν εκατομμύρια ταξιδιώτες που έχουν το διαθέσιμο εισόδημα και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Για την ακρίβεια, η ζήτηση εξακολουθεί να αυξάνεται και δεν έχει ακόμα κορυφωθεί.

Την αυξανόμενη ζήτηση ακολουθεί η αυξανόμενη προσφορά, γεγονός που οδηγεί σε πολύ υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού στον ξενοδοχειακό κλάδο. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Σημαίνει ότι η προσέλκυση πελατών αποτελεί μια μεγάλη και κρίσιμη πρόκληση για τους ξενοδόχους, ειδικά τους ξενοδόχους ανεξάρτητων, ατομικών μονάδων.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχετε μια ατομική ξενοδοχειακή επιχείρηση δεν πρέπει να σας εμποδίζει να ανταγωνίζεστε online μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Ως ανεξάρτητος ξενοδόχος, έχετε πρόσβαση σε πολλά κανάλια και στρατηγικές μάρκετινγκ, για να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η επιχείρησή σας στο ίντερνετ.

To Businessblog της trivago παρουσιάζει πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για την ανάπτυξη της προσωπικής ξενοδοχειακής επωνυμίας σας online.

Διηγηθείτε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας

Όλα ξεκινούν με μια ιστορία. Χωρίς αυτήν, δεν μπορείτε να εδραιώσετε μια επωνυμία.

Η ιστορία σας θα πρέπει να δείχνει ποιοι είστε και τον σκοπό σας. Διηγηθείτε στους δυνητικούς πελάτες γιατί ασχολείστε με τον ξενοδοχειακό κλάδο και τι είναι αυτό που σας παρακινεί να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών. Μιλήστε για τις αξίες, την ιστορία, τα ενδιαφέροντα και τα πράγματα που σας παθιάζουν.

Μην περιορίσετε την αφήγηση της ιστορίας σας online. Αποφύγετε να εστιάσετε αποκλειστικά στο κείμενο της ιστοσελίδας σας ή στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επικεντρωθείτε επίσης σε άλλα στοιχεία που προσδιορίζουν την επωνυμία σας, όπως εικόνες του καταλύματος και των πελατών, το λογότυπο και το σλόγκαν σας.

Διηγηθείτε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας στην ιστοσελίδα σας. Μάθετε το μυστικό για τη σχεδίαση όμορφων και λειτουργικών ιστοσελίδων ξενοδοχείου που συμβάλλουν στην προσέλκυση απευθείας κρατήσεων εδώ.

Συνεχίστε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ξενοδοχεία.

Σχεδιάστε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου

Καμία ιστοσελίδα δεν είναι πλήρης χωρίς περιεχόμενο. Το περιεχόμενο μπορεί να απογειώσει ή να ισοπεδώσει την επιτυχία του ξενοδοχείου σας online.

Επομένως, χρειάζεστε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου για το blog σας. Η στρατηγική που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τον στόχο σας. Καθώς ορίζατε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας, μπορεί να καταλήξατε και στον σκοπό σας. Οργανώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ του περιεχομένου σας γύρω από αυτόν τον σκοπό.

Για παράδειγμα, αν ο σκοπός σας είναι να προσφέρετε μια γεύση της μικρής σας πόλης στους πελάτες, επικεντρωθείτε σε αυτό. Δημιουργήστε περιεχόμενο που εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει την περιοχή σας να ξεχωρίζει και πώς οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν την πόλη σας, αν επιλέξουν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο σας.

Ο σκοπός της ατομικής ξενοδοχειακής επιχείρησής σας μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως το να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών. Γράψτε άρθρα για τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρετε, ώστε οι ταξιδιώτες να ξέρουν τι να περιμένουν από σας.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, δημιουργήστε ελκυστικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που τον αντικατοπτρίζει. Χρησιμοποιήστε το blog της ιστοσελίδας σας και τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, για να διανείμετε το περιεχόμενό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε νέους πελάτες, αλλά και να βελτιώσετε το SEO σας. Θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με το SEO στην επόμενη ενότητα.

Εστιάστε στο SEO

Ως ανεξάρτητος ξενοδόχος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να σας βρουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας online. Η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πρακτικής για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Το SEO αποτελεί μια στρατηγική μάρκετινγκ μέσω ίντερνετ και είναι κάτι που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του κάθε ξενοδόχος που διαθέτει ιστοσελίδα για την επιχείρησή του. Πρόκειται για μια διαδικασία που επηρεάζει την παρουσία της ιστοσελίδας σας μεταξύ όλων των οργανικών αποτελεσμάτων που προκύπτουν από μια μηχανή αναζήτησης.

Παρακολουθείτε τις κριτικές πελατών

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στον σημερινό διαδικτυακό κόσμο από τις κριτικές. Οι κριτικές είναι το παν για μια επωνυμία, ειδικά μια ατομική ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κλάδο της φιλοξενίας. Οι κριτικές αποτελούν το πιο καθοριστικό κίνητρο για τους σημερινούς ταξιδιώτες όταν πρόκειται να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ως ξενοδόχος, είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε αδιάκοπα τις κριτικές πελατών και τη βαθμολογία σας online. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τι λένε οι πελάτες για το κατάλυμά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βελτιωθείτε ή να διατηρήσετε το επίπεδο των υπηρεσιών και των παροχών σας. Επιπλέον, οι κριτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαγάγετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τους πελάτες και τους συντάκτες των κριτικών, όπως την ηλικία, τη θέση εργασίας, το φύλο, τον τρόπο ζωής και τα χόμπι. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους τρέχοντες και τους δυνητικούς πελάτες σας.

Συνεργαστείτε με OTA

Η χρήση ενός συνδυαστικού και διαφοροποιημένου συστήματος κατανομής είναι ύψιστης σημασίας για τους ξενοδόχους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορούν να σας βοηθήσουν οι OTA (Online Ταξιδιωτικές Εταιρείες). Ως ξενοδόχος, πρέπει να φροντίσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας να διατίθενται μέσω διάφορων αξιόπιστων OTA. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πολλά είδη ταξιδιωτών και να αυξήσετε τις κρατήσεις.

Ωστόσο, οι ξενοδόχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για το αυξανόμενο κόστος των κρατήσεων μέσω τρίτων και την αδυναμία προσέλκυσης απευθείας κρατήσεων μέσω των OTA.

Για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα, όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι στρέφονται στο metasearch. Η παρουσία σε μια ιστοσελίδα metasearch δεν συμβάλλει μόνο στην αύξηση της προβολής αλλά και στην προσέλκυση απευθείας κρατήσεων για τους ξενοδόχους. Το metasearch, επομένως, αποτελεί ένα από τα καλύτερα κανάλια μάρκετινγκ και κατανομής για τις ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Προωθήστε την επιχείρησή σας στο metasearch

Το metasearch είναι ένα στοιχείο καίριας σημασίας στο online τοπίο μάρκετινγκ και κατανομής ξενοδοχείων, καθώς περισσότεροι από το 94% των online ταξιδιωτών επιλέγουν metasearch κατά την online κράτηση της διαμονής τους.

Επομένως, ως ξενοδόχος, είναι αδύνατον να παραβλέψετε την απήχηση του metasearch. Η εγγραφή στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες metasearch είναι δωρεάν. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε εκατομμύρια ταξιδιώτες, να βελτιώσετε την προβολή σας και να προσελκύσετε απευθείας κρατήσεις.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 07/08 15:42

  Διαβατήρια προς πώληση: Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιλογές των υπερ-πλουσίων εν μέσω πανδημίας

 2. 07/08 15:02

  Ιταλία: Προειδοποίηση στη Ryanair για αναστολή των πτήσεων εάν δεν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας

 3. 07/08 14:34

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτικές οδηγίες για 210 χώρες λόγω άρσης της γενικής σύστασης για αποφυγή διεθνών ταξιδιών

 4. 07/08 13:32

  Στ. Πέτσας: Aνοιχτό το ενδεχόμενο μη πραγματοποίησης της ΔΕΘ

 5. 07/08 13:31

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα λόγω αύξησης των κρουσμάτων

 6. 07/08 13:26

  Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Η μάσκα προστατεύει, η προσωπίδα καθόλου

 7. 07/08 13:19

  Κορωνοϊός: Η Γαλλία είναι η επόμενη χώρα στη λίστα καραντίνας της Βρετανίας

 8. 07/08 13:12

  Τήνος: Πάνω από 50.000 οι αφίξεις τον Ιούλιο

 9. 07/08 12:56

  Νότια Αφρική: Νέα εφαρμογή κατά του κορωνοϊού για τις τουριστικές επιχειρήσεις

 10. 07/08 12:54

  MSC: Πότε ξεκινούν οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο; Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα

 11. 07/08 12:54

  Απαντήσεις στα επιχειρήματα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

 12. 07/08 12:44

  ΣΕΤΚΕ: Η ένταξη των καταλυμάτων τύπου Airbnb στο «Τουρισμός για όλους» «χαριστική βολή» για τα τουριστικά καταλύματα

 13. 07/08 12:41

  Μία από τις πιο εξωτικές παραλίες στις Σποράδες

 14. 07/08 12:38

  Το χωριό που μοιάζει με λαβύρινθο

 15. 07/08 12:16

  Σέριφος: Σε λειτουργία το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία Αυλόμωνα

 16. 07/08 12:13

  TUI: Συμφωνία με την QTA στα συμβόλαια με τα τουριστικά γραφεία

 17. 07/08 11:51

  Ο κ.Μητσοτάκης στη Ρόδο: Δεν θα αφήσουμε τους εργαζόμενους στον τουρισμό απροστάτευτους

 18. 07/08 11:42

  Οι ΗΠΑ αίρουν την προειδοποίηση για διεθνή ταξίδια – Η ΕΕ παραμένει κλειστή για τους Αμερικανούς

 19. 07/08 11:21

  Νο.1 προορισμός των Βρετανών η Ελλάδα το 2020 – Ποιές εξελίξεις οδήγησαν σε αυτό

 20. 07/08 11:08

  Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο λόγω COVID-19

 21. 07/08 10:59

  Νέες δράσεις για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης

 22. 07/08 10:58

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες στη Χαλκιδική

 23. 07/08 10:57

  Booking: Επιστροφή 10% σε κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων

 24. 07/08 10:54

  5 δισ. δολ. οι οικονομικές επιπτώσεις της καταστροφής του λιμανιού της Βηρυτού

 25. 07/08 10:53

  Νέα ξενοδοχεία στην Παπαστράτου στον Πειραιά και στην Πραξιτέλους στην Αθήνα

 26. 06/08 17:47

  Χ.Θεοχάρης: Μόλις 400 κρούσματα σε 1,3 εκατ. τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο

 27. 06/08 16:58

  Η Lufthansa ανακοινώνει απολύσεις

 28. 06/08 16:55

  Aeroflot: Ακύρωση προσφάτως προγραμματισμένων διεθνών πτήσεων μέχρι τις 31 Αυγούστου

 29. 06/08 16:36

  Γρ. Τάσιος: «Άξιον απορίας το πώς... τρύπωσαν στο "Τουρισμός για Όλους" μη αδειοδοτημένα καταλύματα»

 30. 06/08 16:21

  Τουρισμός: H Πάρος κράτησε «γερά» μέσα στην πανδημία

 31. 06/08 15:00

  Εάν χρειασθεί θα επιβληθούν τοπικά lockdown

 32. 06/08 14:34

  SAS: Οι νέες συνδέσεις με Ελλάδα τον Αύγουστο

 33. 06/08 14:28

  Finnair: 6 νέες συνδέσεις με Ελλάδα τον Αύγουστο

 34. 06/08 14:16

  Κοινή δράση ενημέρωσης για τα μέτρα προστασίας στις παραλίες της Αττικής

 35. 06/08 13:59

  Υπερυπολογιστές, διαστημικά δεδομένα και ΑΙ στη μάχη κατά του COVID-19

 36. 06/08 13:29

  Η ανάκαμψη του τουρισμού θα είναι ένας μακροχρόνιος προβληματισμός

 37. 06/08 13:28

  Σοκ για οικογένεια Βρετανών – Δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα λόγω λάθους στη φόρμα

 38. 06/08 13:13

  Σημαντική μείωση των αφίξεων και διανυκτερεύσεων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

 39. 06/08 12:46

  ΞΕΕ: Πρόλαβε να κάνεις την αίτησή σου για τον 3ο κύκλο του CapsuleT

 40. 06/08 12:45

  37.147 μοριακοί έλεγχοι στα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου τον Ιούλιο

 41. 06/08 12:43

  GfK: Το 17% των Γερμανών επιθυμεί ταξίδια στην Ευρώπη το 2020 - Ποιες τάσεις κυριαρχούν

 42. 06/08 12:12

  Τουρκία: Οι τουρίστες εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας των ηλικιωμένων

 43. 06/08 12:05

  Ο κ.Θεοχάρης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού: Ο αριθμός των εισαγόμενων κρουσμάτων είναι χαμηλός

 44. 06/08 12:04

  Τα Κανάρια ασφαλίζουν όλους τους τουρίστες για τα έξοδα πιθανής μόλυνσης από κορωνοϊό

 45. 06/08 11:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η απαγόρευση στην Ισπανία οδήγησε σε πτώση τιμών κατά 28% στα ταξίδια στην Ελλάδα

 46. 06/08 11:34

  Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο

 47. 06/08 11:31

  Κρουαζιέρες: Πιο ασφαλείς από τα σουπερμάρκετ;

 48. 06/08 11:25

  Fraport: Μείωση 75,1% των επιβατών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τον Ιούλιο - Πίνακας

 49. 06/08 11:13

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Σκιάθο

 50. 06/08 11:10

  Ισραήλ: Διεθνής διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Χάϊφα

 51. 06/08 11:09

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κεφαλονιά

 52. 06/08 11:08

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αστυπάλαιας

 53. 06/08 11:07

  Air France: Αύξηση των πτήσεων με την εξυπηρέτηση 170 προορισμών - Οι 5 ελληνικοί

 54. 06/08 09:49

  Ένα από τα πιο εναλλακτικά μέρη του ανατολικού Αιγαίου που θα λατρέψεις

 55. 06/08 09:47

  Παραλίες της Αττικής με δέντρα για να απολαύσεις φυσική σκιά

 56. 05/08 16:44

  Eurowings: Νέες πτήσεις προς Ελλάδα τον Αύγουστο

 57. 05/08 16:38

  Κλείνουν εστιατόρια και παμπ σε πόλη της Σκωτίας

 58. 05/08 16:02

  Η LMEY Investments απέκτησε το Casa Cook στην Κω και άλλα 7 ξενοδοχεία της Westford Capital

 59. 05/08 15:41

  Ηρώδειο: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Μπετόβεν 250 χρόνια

 60. 05/08 15:37

  Τα γράμματα της Google φορούν μάσκα και κρατούν κοινωνική απόσταση

 61. 05/08 15:34

  Άνοιξε το νέο 5άστερο Pepper Sea Club Hotel του ομίλου Βανταράκη

 62. 05/08 14:51

  Emirates: Το εμβληματικό αεροσκάφος A380 επιστρέφει στους αιθέρες - Ποιοι είναι οι πρώτοι του προορισμοί

 63. 05/08 14:49

  Ελλάδα: Κύμα ακυρώσεων από Κύπριους μετά την έξοδο από τη λίστα ασφαλών χωρών

 64. 05/08 14:10

  Τουλάχιστον 50 κράτη χρησιμοποιούν apps ιχνηλάτησης του COVID-19

 65. 05/08 13:58

  Αθήνα: Άνοιξε το ιστορικό ξενοδοχείο The Stanley

 66. 05/08 13:57

  Οι καλοί, οι κακοί και οι χειρότεροι Γερμανοί t.o’s στην πανδημία – Κορυφαίος όμιλος στην τελευταία θέση

 67. 05/08 13:19

  Υπ. Ανάπτυξης: Tι ισχύει για τις αλλαγές σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις λόγω μέτρων κατά του κορωνοϊού

 68. 05/08 12:47

  Austrian Airlines: Τέσσερις νέοι ελληνικοί προορισμοί στις πτήσεις του Αυγούστου

 69. 05/08 12:34

  Κλείνει το πρώτο ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα λόγω κορωνοϊού

 70. 05/08 12:27

  Επίσκεψη Χ. Θεοχάρη στα Παλαιά Σφαγεία του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

 71. 05/08 12:16

  TUI UK: Μετά την Ισπανία, ακυρώνονται οι πτήσεις στην Πορτογαλία

 72. 05/08 11:56

  Εκδήλωση στη ΔΕΘ 2020 για την Ελληνογερμανική συνεργασία στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

 73. 05/08 11:50

  Accor: Πού κυμάνθηκε η μείωση εσόδων το α' 6μηνο

 74. 05/08 11:49

  Με κουπόνια εσωτερικού τουρισμού κάνουν διακοπές οι κάτοικοι της Βόρειας Μακεδονίας

 75. 05/08 11:48

  Φεστιβάλ Γεύσεων στη Λαγκάδα της Χίου με σύνθημα μένουμε ασφαλείς και δημιουργούμε με γεύση και παράδοση

 76. 05/08 11:44

  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες φιλοξενίας σε ξενοδοχεία

 77. 05/08 11:43

  Κάθε εβδομάδα lockdown στοίχιζε στη Γερμανία 30 δισ. - Μέτρα 1,3 τρισ. για την επανεκκίνηση της οικονομίας

 78. 05/08 11:42

  Πράσινο φως για τη μαρίνα Elounda Hills με χρήσεις για ξενοδοχείο, καταστήματα & πεδίο προσέγγισης ελικοπτέρων

 79. 05/08 11:42

  8 ξενοδοχεία επαναλειτουργεί ο Όμιλος Μήτση

 80. 05/08 11:13

  Γερμανικός τουρισμός: Στην Ελλάδα το 30,5% των κρατήσεων την προηγούμενη εβδομάδα- 5 ξενοδοχεία στο top 10 των πιο δημοφιλών

 81. 05/08 10:58

  Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία του Ρεθύμνου

 82. 05/08 10:46

  Γερμανικός τουρισμός: Άνοιξαν τα ταξίδια για Αττάλεια, Σμύρνη, Αϊδίνι και Μούγλα

 83. 04/08 21:00

  WTTC: Χάνονται 197 εκατ. θέσεις εργασίας στον παγκόσμιο τουρισμό- Ναι στα τεστ και τη μάσκα, όχι στην καραντίνα

 84. 04/08 14:37

  Στον εισαγγελέα αναρτήσεις για σενάρια συνωμοσίας και μη εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού

 85. 04/08 14:27

  70% κάτω η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Ιούλιο

 86. 04/08 14:11

  MSC Cruises: Τα πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν την επιστροφή της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο (video)

 87. 04/08 14:09

  5 ευρώ ανά επιβάτη τα τέλη για τα υδατατοδρόμια

 88. 04/08 13:56

  Στήριξη των μικρών καταλυμάτων ζητεί η Ομοσπονδία "Κνωσσός"

 89. 04/08 12:13

  Ιδανική παραλία για μονοήμερη εκδρομή και βουτιές σε καθαρά νερά

 90. 04/08 12:11

  Αυτό είναι το Γιβραλτάρ του Αιγαίου που βλέπεις τον ήλιο να βγαίνει από τη θάλασσα

 91. 04/08 12:07

  Η Βίκυ Λοΐζου Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

 92. 04/08 11:51

  Eurowings: Δυνατότητα κράτησης της άδειας μεσαίας θέσης στις πτήσεις

 93. 04/08 11:41

  ΕΟΤ: Συνεχίζεται η καμπάνια «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι» - Στόχος ο εσωτερικός και εισερχόμενος τουρισμός

 94. 04/08 11:39

  Κροατία: Πάνω από μισό εκατ. Γερμανοί τουρίστες τον Ιούλιο- στο 50% οι αφίξεις σε σχέση με πέρυσι

 95. 04/08 11:32

  243.530 επιβάτες μέσω διεθνών πτήσεων στα αεροδρόμια του Ν.Aιγαίου τον Ιούλιο

 96. 04/08 11:15

  British Airways: Ενεργοποιούνται οι πτήσεις προς Κεφαλονιά τον Αύγουστο

 97. 04/08 11:11

  To δύσκολο καλοκαίρι της Κρήτης

 98. 04/08 11:06

  DER Touristik/ FTI: Νέοι, πιο χαλαροί κανονισμοί για αλλαγές κρατήσεων – Τι ισχύει για ταξίδια έως το 2021

 99. 04/08 10:37

  Οι ιστορικές απώλειες των μεγάλων Γαλλικών επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού

 100. 04/08 10:36

  Προς πώληση το συνεδριακό κέντρο Sava Center στο Βελιγράδι