Εξατομίκευση διαμονών ξενοδοχείου για διάφορους τύπους ταξιδιώτη

Α Decrease font Enlarge font
Εξατομίκευση διαμονών ξενοδοχείου για διάφορους τύπους ταξιδιώτη

Η εξατομίκευση αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στον κλάδο της φιλοξενίας σήμερα και οι επαγγελματίες ανά τον κόσμο συμφωνούν ότι δεν πρόκειται πλέον για προνόμιο, αλλά για επιτακτική ανάγκη. Ως εκ τούτου, οι ξενοδόχοι πρέπει να προσαρμόζουν λεπτομερώς τις στρατηγικές τους όσον αφορά την εμπειρία πελατών, προκειμένου να εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες τους θα έχουν μια αξέχαστη και εξατομικευμένη εμπειρία στο ξενοδοχείο τους. Διαβάστε το θέμα, που φιλοξενεί το businessblog της trivago.

Τονίζοντας το όφελος της εξατομίκευσης στον ξενοδοχειακό κλάδο, η IBM, στην έκθεσή της, Hotel 2020: The personalization paradox (Ξενοδοχεία 2020: Το παράδοξο της εξατομίκευσης), συμπεραίνει ότι «Η απόκτηση βαθύτερης κατανόησης των αναγκών και προτιμήσεων των πελατών –ή οικειότητας με τους πελάτες– μπορεί να επιτρέψει την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που θα συμβάλλουν σε αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, μείωση του κόστους υπηρεσιών και βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών. Εν τέλει, η εξατομίκευση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών, που παρέχονται σύμφωνα με τις τρέχουσες προτιμήσεις, και για τις οποίες οι πελάτες θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν παραπάνω».

Ωστόσο, η παροχή εξατομικευμένων εμπειριών δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει να γνωρίζετε τους πελάτες σας: τι θέλουν και πότε το θέλουν.

Σε αυτό το άρθρο, χωρίζουμε τους πελάτες ξενοδοχείων σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, βάσει της συμπεριφοράς τους κατά την αναζήτηση ξενοδοχείων στην trivago*. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαχωρισμό, για να κατανοήσετε τι θέλουν οι διαφορετικοί τύποι ταξιδιωτών, ώστε να μπορείτε να τους προσελκύετε στο κατάλυμά σας.

Ταξιδιώτες πόλης

Ποιοι είναι:

Οι ταξιδιώτες πόλης αναζητούν καταλύματα στην trivago* για λιγότερες από 5 ημέρες, με την πλειονότητα των ταξιδιών τα σαββατοκύριακα. Αυτοί οι ταξιδιώτες συνήθως ταξιδεύουν με σύντροφο, οικογένεια ή φίλους, δηλαδή, σπάνια ταξιδεύουν μόνοι τους. Τα κύρια ταξιδιωτικά τους ενδιαφέροντα είναι τα αξιοθέατα, οι αγορές και η γνωριμία με την τοπική κουλτούρα, σημαντικό μέρος της οποίας είναι και η δοκιμή νέων φαγητών και ποτών.

Πού τους αρέσει να μένουν:

Οι ταξιδιώτες πόλης προτιμούν να μένουν στο κέντρο της πόλης ή γύρω από αυτό, είτε σε ένα ανεξάρτητο boutique ξενοδοχείο είτε σε μια αλυσίδα ξενοδοχείου, ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους. Ορισμένες φορές, ωστόσο, μπορεί να προτιμήσουν τα προάστια, ειδικά αν η πόλη που επισκέπτονται είναι γεμάτη τουρίστες κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σεζόν.

Ποιες υπηρεσίες θέλουν:

Τα στοιχεία συμπεριφοράς αναζήτησης στην trivago* αποκάλυψαν ότι το δωρεάν πρωινό και το Wi-Fi αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τους ταξιδιώτες πόλης, ενώ ακολουθεί η πισίνα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να παρέχετε αξέχαστες εμπειρίες πελατών για τους ταξιδιώτες πόλης:

 • Οι ταξιδιώτες πόλης εκτιμούν τις προτάσεις από τους ιδιοκτήτες, καθώς τους αρέσει να επισκέπτονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα του προορισμού που επιλέγουν. Φροντίστε να τους παρέχετε έναν χάρτη, προτείνοντας όλα τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τα καλύτερα σημεία για φαγητό ή μπαρ γύρω από το ξενοδοχείο και στην πόλη.
 • Συνεργαστείτε με τοπικούς ξεναγούς και διοργανωτές ομαδικών δραστηριοτήτων. Μπορείτε επίσης να προωθείτε ειδικές προσφορές και πακέτα για τα παραπάνω στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας.
 • Τέλος, πρέπει να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ένας υπάλληλος ρεσεψιόν με επαρκείς γνώσεις σχετικά με την πόλη, σε περίπτωση που οι πελάτες έχουν κάποια ερώτηση σχετικά με τον προορισμό ή τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα.

Business ταξιδιώτες

Ποιοι είναι:

Οι business ταξιδιώτες αναζητούν καταλύματα στην trivago* για λιγότερες από 5 ημέρες, με την πλειονότητα των ταξιδιών τις καθημερινές. Αυτοί οι ταξιδιώτες συνήθως ταξιδεύουν μόνοι. Τα κύρια ταξιδιωτικά τους ενδιαφέροντα σχετίζονται μόνο με την εργασία τους. Συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τα αξιοθέατα. Ωστόσο, μπορεί να τους ενδιαφέρει να επισκεφτούν ορισμένα εστιατόρια υψηλής ποιότητας για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς σκοπούς.

Πού τους αρέσει να μένουν:

Για τους business ταξιδιώτες, η τοποθεσία διαμονής είναι υψίστης σημασίας σε σχέση με την τοποθεσία των συσκέψεων και των συνεδρίων όπου πρέπει να παραβρεθούν, ή του γραφείου και άλλων εργασιακών χώρων. Καθώς συνήθως δεν είναι αυτοί που πληρώνουν τον λογαριασμό, οι business ταξιδιώτες δεν επηρεάζονται τόσο από την τιμή. Ως εκ τούτου, οι τύποι καταλυμάτων που προτιμούν είναι οι γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων, στις οποίες κερδίζουν πόντους από προγράμματα επιβράβευσης και δωρεάν αναβαθμίσεις. Έτσι, απολαμβάνουν μια άνετη και ενίοτε πολυτελή διαμονή, χωρίς να πληρώνουν τίποτα οι ίδιοι.

Ποιες υπηρεσίες θέλουν:

Τα στοιχεία συμπεριφοράς αναζήτησης στην trivago* αποκάλυψαν ότι, αναζητώντας το ιδανικό ξενοδοχείο, οι business ταξιδιώτες επιλέγουν καταλύματα 5 ή 4 αστέρων, με εξαιρετικές αξιολογήσεις. Το δωρεάν πρωινό, η πισίνα, το Wi-Fi και ο χώρος στάθμευσης είναι ορισμένες ακόμα απαραίτητες παροχές για τους περισσότερους από αυτούς τους ταξιδιώτες.

Εκτός από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, δείτε παρακάτω μερικούς ακόμη τρόπους να βοηθήσετε τους business ταξιδιώτες να επωφεληθούν στον μέγιστο βαθμό από τη διαμονή τους:

 • Να θυμάστε ότι οι business ταξιδιώτες είναι συχνοί ταξιδιώτες. Ικανοποιήστε τους, για να κερδίσετε την αφοσίωσή τους. Προσφέρετε στους πελάτες δωρεάν ποτά στο μπαρ ή δωρεάν σύνδεση Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, ώστε να μπορούν να εργαστούν με την άνεσή τους.
 • Ένας άλλος τρόπος για να ικανοποιήσετε τους business ταξιδιώτες είναι να τους προσφέρετε μια αναβάθμιση, εφόσον έχετε αυτήν τη δυνατότητα. Οι πελάτες αυτού του τύπου ξοδεύουν περισσότερα από τους υπόλοιπους εντός τους καταλύματος, καθώς τις περισσότερες φορές είναι πολύ κουρασμένοι για να βγουν από το δωμάτιό τους μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Φροντίστε να μένουν ικανοποιημένοι και θα δείτε ότι, ακόμη και μετά από μια διαμονή με αναβάθμιση, η δουλειά που θα έχετε από αυτούς τους πελάτες θα είναι πολύ πιο επικερδής.
 • Οι business ταξιδιώτες μερικές φορές αναζητούν προτάσεις για εκλεκτά και πολυτελή εστιατόρια για επαγγελματικούς λόγους. Θα ήταν εκπληκτικό αν διαθέτετε κάποιο τέτοιο εστιατόριο στο κατάλυμά σας. Διαφορετικά, φροντίστε να έχετε άμεσα διαθέσιμη μια λίστα με όλα τα κοντινά ακριβά εστιατόρια.
 • Μια άλλη πολύ σημαντική παροχή για τους business ταξιδιώτες είναι η υπηρεσία καθαριστηρίου και σιδερώματος. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ήδη σίδερο στα δωμάτια των business ταξιδιωτών, πριν κάνουν check-in.

Ταξιδιώτες αναψυχής

Ποιοι είναι:

Οι ταξιδιώτες αναψυχής αναζητούν καταλύματα στην trivago* για περισσότερες από 5 ημέρες. Ο τύπος διακοπών που προτιμούν είναι σε προορισμούς με ήλιο και παραλία ή βουνό. Ενδιαφέρονται κυρίως για τα αξιοθέατα, τη φύση, υδάτινα και άλλα περιπετειώδη σπορ, και χαλάρωση. Λόγω αυτού, είναι συνήθως πιο ευέλικτοι από τους ταξιδιώτες πόλης και τους business ταξιδιώτες, καθώς δε βιάζονται και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με τους δικούς τους ρυθμούς. Οι ταξιδιώτες αυτού του τύπου συνήθως ταξιδεύουν με τον σύντροφό τους, οικογένεια ή φίλους.

Πού τους αρέσει να μένουν:

Οι ταξιδιώτες αναψυχής προτιμούν να μένουν σε μέρη κοντά σε μια παραλία ή στην κορυφή ενός βουνού. Συνήθως προτιμούν ξενοδοχεία που προσφέρουν περιπετειώδη σπορ, δραστηριότητες, πρωινό και μπουφέ, σπα, σάουνα και άλλες χαλαρωτικές παροχές εντός του καταλύματος. Ένα μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών αναψυχής προτιμούν επίσης τα Bed & Breakfast (B&B), ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν την ησυχία και την άνεση που τους προσφέρει το μέρος.

Ποιες υπηρεσίες θέλουν:

Τα στοιχεία συμπεριφοράς αναζήτησης στην trivago* αποκάλυψαν ότι, όπως και για τους business ταξιδιώτες, η ποιότητα των δωματίων, τα αστέρια και οι αξιολογήσεις ενός καταλύματος είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία και για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Όταν σχεδιάζουν τις διακοπές τους, οι περισσότεροι επιλέγουν καταλύματα 5 ή 4 αστέρων. Επίσης, τους αρέσει να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν πρωινό, πισίνα, παραλία, κλιματισμό, χώρο στάθμευσης και σπα.

Ας δούμε ποιες άλλες παροχές μπορεί να προσελκύουν ταξιδιώτες αναψυχής, πέραν των παραπάνω:

 • Όπως οι ταξιδιώτες πόλης, οι ταξιδιώτες αναψυχής θέλουν και αυτοί να επισκέπτονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Οπότε, φροντίστε να έχετε έναν χάρτη ή οδηγό με προτάσεις για όλα τα κοντινά μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν και τις δραστηριότητες που πρέπει να κάνουν.
 • Οι ταξιδιώτες αναψυχής προτιμούν ξενοδοχεία που παρέχουν δωρεάν πρωινό ή/και δείπνο σε μπουφέ. Είναι επίσης πρόθυμοι να πληρώσουν για φαγητά και ποτά εκ των προτέρων, κατά τη στιγμή της κράτησης, από το να ξοδεύουν χρήματα για κάθε γεύμα.
 • Για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας, φροντίστε να έχετε δραστηριότητες ψυχαγωγίας και περιπέτειας εντός τους καταλύματος για όλη την οικογένεια. Αν δεν είναι εφικτό να έχετε κάτι εντός του καταλύματος, συνεργαστείτε με τοπικές λέσχες και δημιουργήστε ειδικά πακέτα για τους πελάτες σας.
 • Εκτός από την πισίνα, οι ταξιδιώτες αναψυχής θέλουν να χαλαρώνουν σε σάουνα και σπα. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε υπηρεσίες μασάζ επί πληρωμή στο κατάλυμά σας.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 04/08 14:37

  Στον εισαγγελέα αναρτήσεις για σενάρια συνωμοσίας και μη εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού

 2. 04/08 14:27

  70% κάτω η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Ιούλιο

 3. 04/08 14:11

  MSC Cruises: Τα πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν την επιστροφή της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο (video)

 4. 04/08 14:09

  5 ευρώ ανά επιβάτη τα τέλη για τα υδατατοδρόμια

 5. 04/08 13:56

  Στήριξη των μικρών καταλυμάτων ζητεί η Ομοσπονδία "Κνωσσός"

 6. 04/08 12:13

  Ιδανική παραλία για μονοήμερη εκδρομή και βουτιές σε καθαρά νερά

 7. 04/08 12:11

  Αυτό είναι το Γιβραλτάρ του Αιγαίου που βλέπεις τον ήλιο να βγαίνει από τη θάλασσα

 8. 04/08 12:07

  Η Βίκυ Λοΐζου Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

 9. 04/08 11:51

  Eurowings: Δυνατότητα κράτησης της άδειας μεσαίας θέσης στις πτήσεις

 10. 04/08 11:41

  ΕΟΤ: Συνεχίζεται η καμπάνια «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι» - Στόχος ο εσωτερικός και εισερχόμενος τουρισμός

 11. 04/08 11:39

  Κροατία: Πάνω από μισό εκατ. Γερμανοί τουρίστες τον Ιούλιο- στο 50% οι αφίξεις σε σχέση με πέρυσι

 12. 04/08 11:32

  243.530 επιβάτες μέσω διεθνών πτήσεων στα αεροδρόμια του Ν.Aιγαίου τον Ιούλιο

 13. 04/08 11:15

  British Airways: Ενεργοποιούνται οι πτήσεις προς Κεφαλονιά τον Αύγουστο

 14. 04/08 11:11

  To δύσκολο καλοκαίρι της Κρήτης

 15. 04/08 11:06

  DER Touristik/ FTI: Νέοι, πιο χαλαροί κανονισμοί για αλλαγές κρατήσεων – Τι ισχύει για ταξίδια έως το 2021

 16. 04/08 10:37

  Οι ιστορικές απώλειες των μεγάλων Γαλλικών επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού

 17. 04/08 10:36

  Προς πώληση το συνεδριακό κέντρο Sava Center στο Βελιγράδι

 18. 04/08 10:35

  50% έκπτωση στα εστιατόρια και τις παμπ της Βρετανίας

 19. 04/08 10:34

  Ισραήλ: 16 Αυγούστου η πιθανή ημερομηνία επανέναρξης πτήσεων

 20. 04/08 10:30

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων ή επιπλωμένων διαμερισμάτων

 21. 03/08 19:05

  Μικρή Επίδαυρος: "Έχω μάτια στ' αυτιά" | 7 & 8 Αυγούστου

 22. 03/08 18:46

  Σε φάση επιβίωσης τα ξενοδοχεία- 1.000 δεν άνοιξαν αν και έλαβαν πρωτόκολλα

 23. 03/08 18:42

  Ψηφιοποίηση υπηρεσιών από την Autohellas

 24. 03/08 18:35

  Κάθε εβδομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενη- Σε λειτουργία το 80% των ξενοδοχείων

 25. 03/08 15:45

  Άγριος καυγάς σε αεροπλάνο: Επιβάτες αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα (video)

 26. 03/08 14:58

  EasyJet Holidays: Πρεμιέρα με 4 πτήσεις στην Ελλάδα

 27. 03/08 14:39

  ΙΝΣΕΤΕ: Oι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και στις χώρες προέλευσης των τουριστών στην Ελλάδα

 28. 03/08 14:26

  Πάνω από 100.000 οι διεθνείς αφίξεις στη Ρόδο

 29. 03/08 14:24

  Τεστ κορωνοϊού σε 90 λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο

 30. 03/08 14:23

  Κορωνοϊός: Πτώση 97,7% στον τουρισμό της Ισπανίας τον Ιούνιο

 31. 03/08 13:55

  Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων

 32. 03/08 13:39

  Νέο ξενοδοχείο Selina στην Αθήνα

 33. 03/08 13:34

  Kάθετη μείωση των τιμών στα ξενοδοχεία της Αθήνας

 34. 03/08 13:30

  Κορωνοϊός: Έρχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές που θα καταγράφουν τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών

 35. 03/08 13:17

  Crystal Cruises: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες μέχρι το τέλος του 2020

 36. 03/08 12:44

  Κανάρια: Οι επαγγελματίες ζητούν τεστ για τους Βρετανούς τουρίστες, για να διασωθεί η σεζόν

 37. 03/08 12:33

  Νέα καμπάνια ανάδειξης του Ελληνικού Τουρισμού από τον ΕΟΤ και τη Mastercard

 38. 03/08 12:29

  Δωρεάν τεστ κορωνοϊού για τους Κύπριους που επιστρέφουν από την Ελλάδα

 39. 03/08 12:15

  10 + 1 Απαντήσεις για το Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός Για Όλους»

 40. 03/08 12:07

  Εγκαινιάστηκε το πρώτο ελληνικό υποθαλάσσιο μουσείο, στην Αλόννησο

 41. 03/08 12:00

  DER Touristik: Πιο ευνοϊκό μοντέλο προμηθειών για τα τουριστικά γραφεία λόγω πανδημίας

 42. 03/08 11:52

  Η άγνωστη παραλία με τα εξωτικά νερά

 43. 03/08 11:51

  Τέσσερις παραλίες για να βάλεις στο πρόγραμμα

 44. 03/08 11:39

  Γερμανία: Ταξιδιωτική προειδοποίηση για τη βόρεια Ισπανία

 45. 03/08 11:14

  ΑEGEAN και ΣΕΤΕ προσφέρουν μαζί ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας

 46. 03/08 10:48

  Seajets: Δωρεάν εισιτήρια στους επιβάτες του χθεσινού δρομολογίου προς Σύρο-Μύκονο λόγω δυσλειτουργίας κλιματισμού

 47. 03/08 10:46

  ΕΕ: Οι ταξιδιωτικοί κανονισμοί προκαλούν σύγχυση

 48. 03/08 10:42

  Βαυαρία: Tαμείο ενίσχυσης ρευστότητας για επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας

 49. 03/08 10:41

  Επέκταση ξενοδοχείου σε Χαλκιδική - Συγχώνευση ξενοδοχειακών εταιρειών σε Κρήτη

 50. 03/08 10:40

  Μετατροπές 2 κτιρίων σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

 51. 03/08 10:37

  Η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας στην 1η ψηφιακή εκδήλωση GREEK-NORDIC DIGITAL TRADE WEEK

 52. 03/08 10:36

  Οι διαδικτυακές και ταξιδιωτικές δαπάνες των Βρετανών για το 2019

 53. 03/08 10:35

  Ιστορική μείωση του ΑΕΠ της Γερμανίας

 54. 03/08 10:28

  Επιμελητήριο Χανίων: Διαφημιστική εκστρατεία για την προβολή της Υγειονομικής Ασφάλειας και της Ελκυστικότητας του προορισμού

 55. 01/08 22:22

  Εντατικοποίηση των ελέγχων για τις παράνομες ξεναγήσεις

 56. 01/08 22:13

  Δεν αντέχουμε δεύτερο lockdown- η εφαρμογή των μέτρων θα μειώσει τη διασπορά

 57. 01/08 21:29

  ΥΠΑ: Μόνο στο ΔΑΑ οι πτήσεις από και προς Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία

 58. 01/08 12:17

  Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους όλο τον Αύγουστο-τα νέα μέτρα για νυχτερινά κέντρα

 59. 01/08 12:06

  Αναστολή συμβάσεων εργασίας στον τουρισμό και τις μεταφορές τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 60. 01/08 11:56

  Πόλη φάντασμα η Βαρκελώνη- οι τουρίστες εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη

 61. 01/08 11:34

  Σε διαβούλευση το σ/ν για τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας -Περιορίζεται η εκτός σχεδίου δόμηση

 62. 01/08 11:32

  Η οριστική λίστα των δικαιούχων και των ωφελουμένων του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους»

 63. 01/08 11:28

  ΥΠΑ: Παράταση απαγόρευσης εισόδου για μη Ευρωπαίους Πολίτες- Μόνο με αρνητικό τεστ από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 64. 31/07 15:34

  Glyfada Maritime Golf Event: Το νέο ναυτιλιακό τουρνουά στις 19 Σεπτεμβρίου στο Γκολφ Γλυφάδας

 65. 31/07 15:18

  Έρευνα: Οι Γερμανοί αναβάλλουν τις διακοπές για το καλοκαίρι του 2021

 66. 31/07 15:07

  Γερμανία: Η Κομισιόν ενέκρινε την κρατική εγγύηση για τα βάουτσερ

 67. 31/07 14:55

  Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία εγκαταλείπουν την τουριστική Ισπανία

 68. 31/07 14:53

  Η χρεοκοπία που συγκλονίζει τη Γερμανία

 69. 31/07 14:02

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 κορυφαία πάρκα ψυχαγωγίας στην Ελλάδα

 70. 31/07 13:58

  Tripadvisor: Έξι Ελληνικά θαλάσσια πάρκα στα 25 κορυφαία στην Ευρώπη

 71. 31/07 13:38

  Tο 1/3 των πολιτών πρόθυμο να πληρώσει για υπηρεσίες smart city

 72. 31/07 13:22

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Άνοιξαν οι συμμετοχές καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών

 73. 31/07 13:17

  ΓΕΠΟΕΤ: Σε καθεστώς επιδότησης - αποζημίωσης τα τουριστικά λεωφορεία λόγω μειωμένης πληρότητας

 74. 31/07 13:16

  Skyscanner: Δωρεάν διαφήμιση για τις τουριστικές επιτροπές από όλο τον κόσμο

 75. 31/07 13:07

  Jet2: 30.000 επιπλέον θέσεις για Ελλάδα και Τουρκία μετά την αναστολή των πτήσεων στην Ισπανία

 76. 31/07 12:48

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Το 40% των προορισμών έχει χαλαρώσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

 77. 31/07 12:46

  TUI: Μεγάλες αλλαγές στο σύστημα προμηθειών – Τι προβλέπεται για τα τουριστικά γραφεία

 78. 31/07 12:22

  Έρευνα McKinsey: Μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές και στη φύση προτιμούν οι Γερμανοί

 79. 31/07 12:17

  Η παραλία Φονέας και ο μύθος γύρω από το όνομά της

 80. 31/07 12:15

  Κοντινές και όμορφες παραλίες για μονοήμερη

 81. 31/07 11:57

  Κρ. Καραγιαννίδης: «Με ανησυχεί η χαλάρωση με τον κορωνοϊό»

 82. 31/07 11:55

  Γερμανία: Λουκέτο σε ιστορική αλυσίδα τουριστικών γραφείων

 83. 31/07 11:32

  Με υγειονομικά πρωτόκολλα το 64% των ξενοδοχείων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

 84. 31/07 11:29

  Alitalia: Περισσότερες πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

 85. 31/07 11:24

  Τουριστική Χάρτα για την ανάδειξη της Λαμίας ως διεθνούς προορισμού

 86. 31/07 11:22

  Η επόμενη μέρα: Οι Επιτροπές Τουρισμού των Δήμων Παρανεστίου και Βελβεντού

 87. 31/07 11:14

  Ο Δήμος Σκιάθου "επενδύει" στον πεζοπορικό τουρισμό

 88. 31/07 11:07

  Aντιφάσεις στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού: Με μάσκες στις παραλίες της Μαδέρας, χωρίς στη Σουηδία

 89. 31/07 11:05

  Νέες άδειες για ξενοδοχεία σε Φλώρινα και Θάσο

 90. 30/07 16:22

  Απέτυχε η «ασφαλής φιλοξενία» τουριστών στην Αυστρία;

 91. 30/07 16:05

  Αυξάνεται η περίοδος καραντίνας στο Ην. Βασίλειο - Συζητήσεις και για άλλες χώρες στη λίστα καραντίνας

 92. 30/07 16:03

  Μείωση ωραρίου λειτουργίας σε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα στο Τόκιο

 93. 30/07 16:02

  Αφιέρωμα του Discovergreece.com στον εσωτερικό τουρισμό

 94. 30/07 16:00

  Άνοιξε το Galaxy Bar & Restaurant στο Hilton της Αθήνας

 95. 30/07 15:18

  Ryanair: Νέα χειμερινή σύνδεση Αθήνα - Οδησσός

 96. 30/07 15:04

  Η TUI κλείνει 166 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία

 97. 30/07 15:00

  Aegean Airlines: Διεξαγωγή έκτακτων, ειδικών πτήσεων Μόσχα – Αθήνα

 98. 30/07 14:54

  H Variety Cruises ξεκίνησε κρουαζιέρες στις Κυκλάδες

 99. 30/07 14:39

  Medina Reisen: Πτώχευσε ο γερμανός σπεσιαλίστας διακοπών στην Ελλάδα

 100. 30/07 14:23

  Μείωση των μεγεθών του εσωτερικού τουρισμού στην Ελλάδα το 2019