L+ R Hotels: Ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Πρόγραμμα Fast Track Management

Α Decrease font Enlarge font
L+ R Hotels: Ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Πρόγραμμα Fast Track Management

Το πρόγραμμα Fast Track Management ξεκινάει από τον Οκτώβριο η London + Regional (L+ R Hotels), η οποία έχει πλέον σημαντική παρουσία και στην Ελλάδα με την εξαγορά πρόσφατα του ιστορικού  ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα, έχοντας εξαγοράσει το 2017 και το ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο. 

Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο έχει προγραμματισθεί για τον εφετινό χειμώνα. Η πρώτη υλοποιήθηκε τον προηγούμενο χειμώνα. Στόχος είναι η επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην τουριστική αγορά με την προσφορά υποδομών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Προς τούτο, το ξενοδοχείο θα μετονομασθεί σε “Rhodes Bay Hotel “. Το όνομα αυτό, εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο σ’ ένα πανέμορφο Κόλπο της Ρόδου με ειδυλλιακό περιβάλλον και καταπληκτική θέα από τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, θα είναι ενεργό από τον Ιανουάριο του 2020.

Παράλληλα, η εταιρεία ετοιμάζεται για την κατασκευή μεγάλης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας και κατοικιών στη Μύκονο, επιβεβαιώνοντας, όπως τονίζει, το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα και την εξέλιξή της σε υπολογίσιμη δύναμη στον ελληνικό τουρισμό.

H L+ R Hotels είναι μια οικογενειακή, διεθνούς κλίμακας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περίπου 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα 5αστερα ξενοδοχεία και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Los Angeles, το Monte Carlo, τα νησιά Turks & Caicos και τη Βενετία. Η L+R Hotels αποτελείται από εμβληματικά-Iconic ξενοδοχεία πολυτελείας, Atlas Hotels, Ξενοδοχεία Πόλεως, Resorts στην εξοχή και Παραλιακά.

Στο πλαίσιο της ενιαίας στρατηγικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας, η L + R Hotels ξεκινάει το πρόγραμμα Fast Track Management. Το νέο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , το οποίο αποτελεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία, επενδύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και εκπόνηση ατομικών προγραμμάτων, των ιδιόκτητων ξενοδοχείων καθώς και των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται.

Έχοντας στην κατοχή της ξενοδοχειακές μονάδες και ακίνητα διεθνούς κύρους η L+R δίνει την ευκαιρία σε άτομα με φιλοδοξίες να προοδεύσουν και να πετύχουν σε υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία του Τουρισμού.

Το Fast Track πρόγραμμα θα «τρέξει» παράλληλα και με άλλα προγράμματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη καριέρας όπως το “Next General Managers” το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες και το Operational Management Internships (Πρακτική Άσκηση Management Διαχείρισης Έργων)

Προσελκύοντας τους καλύτερους

Μέρος της πρώτης Ομάδας των 11 συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, ερχόμενοι από την Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία, ανήκουν στην Ομάδα εργαζομένων της L+R Hotels, και άλλοι φοιτούν σε διεθνούς κύρους Πανεπιστήμια και σχολές Διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Desmond Taljaard

Desmond Taljaard, Διευθύνων Σύμβουλος  L+R Hotels

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας L+R Hotels κ. Desmond Taljaard λέει: "Με τη νέα αυτή τολμηρή, αλλά ιδιαίτερης σημασίας, επιχειρηματική δραστηριότητα στοχεύουμε στην προσέλκυση αξιόλογων ταλέντων από τις Σχολές Τουρισμού, τα Πανεπιστήμια, τις δικές μας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλες βιομηχανίες. Επιθυμία μας είναι να βοηθήσουμε άτομα με πάθος για μάθηση και άνθιση, άτομα με αυξημένη την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και θέλουμε να δοθούν κίνητρα για την προσωπική ανάπτυξη όλων των μελών των Ομάδων μας. Με την παροχή των υψηλότερων προτύπων εκπαίδευσης και ανάπτυξης οι υποψήφιοι θα βιώσουν την εμπειρία της υποστήριξη μας στην εξέλιξη της καριέρας τους σύμφωνα με το Portfolio της L+R".

Σαφή Πλεονεκτήματα

Ο κος Desmond Taljaard συνεχίζοντας αναφέρει ότι με την τοποθέτηση των υποψηφίων σε έξι διαφορετικά τμήματα, τριών διαφορετικών ξενοδοχείων της εταιρείας μας ανά την Ευρώπη, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αυτό θα αποκτήσουν μια σφαιρική, πολύπλευρη εμπειρία με εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρώτη φάση του προγράμματος συμπεριλαμβάνει τους συμμετέχοντες να εναλλάσσονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία, Ίμπιζα, Ρόδο και Βενετία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους ανταγωνιστές της οι περισσότεροι προσφέρουν προγράμματα σε δύο τμήματα το ανώτερο, και σε ένα ξενοδοχείο σε μία μόνο χώρα και ουσιαστικά με χαμηλότερες απολαβές.

Κατά τη διάρκεια τους προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ως μέντορες τους εξαίρετους και έμπειρους Γενικούς Διευθυντές των αντίστοιχων ξενοδοχείων και με τη στήριξη τους θα εργαστούν με στόχο την ολοκλήρωση του Project που θα παρουσιάσουν στην ομάδα των στελεχών L+R Hotels στο τέλος του προγράμματος.

Η θεωρητική εκπαίδευση τους θα πραγματοποιηθεί σε ενότητες μέσω της καθορισμένης Ομάδας Εκπαίδευσης- Διαχείρισης που παρέχει η πλατφόρμα Flow Hospitality, καθώς και σε ατομικά σεμινάρια από τους ειδικούς της L+R Hotels . Η ζωτικής σημασίας εμπειρία, καθώς και, ανάλογα με την απόδοση τους και τις συστάσεις που θα λάβουν από τα Διοικητικά στελέχη, η δυνατότητα να τους ανατεθεί πρώτης βαθμίδας Διευθυντικές Θέσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα αποκτήσουν με την ολοκλήρωση του εξάμηνου αυτού προγράμματος

Επίσης, ο κάθε Fast Tracker θα έχει πρόσβαση και επικοινωνία με τη Ηγεσία και τα Ανώτερα Στελέχη της εταιρείας, οι οποίοι είναι ταχύτατοι στην ανίχνευση Ταλέντων.

Στόχος είναι, αυτό το πρόγραμμα να επιφέρει καθοριστικές και ουσιαστικές αλλαγές καθώς οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της, όπως αναφέρει, προσφέρουν από λίγα έως καθόλου προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικής ένταξης, κανένα πρόγραμμα θεωρητικής επαγγελματικής κατάρτισης για ηγετικές θέσεις, αφήνοντας τους ασκούμενους απροετοίμαστους για το τι μέλλει γενέσθαι στη ομαλότερη μετάβαση τους και την εξοικείωση τους με το χώρο παραγωγής .

Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην εκπόνηση των 2 προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο απόκτησης εμπειρίας, σχετικής για την επαγγελματική ένταξη και την στρατηγική ανάπτυξης σταδιοδρομίας, τοποθετώντας ασκούμενους είτε στην L+R Hotels είτε στα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης.

• Επιλέγοντας από τα διάφορα τμήματα της L+R Hotels, το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης/Internship είναι κατάλληλο για φοιτητές στην Ανώτατη Εκπαίδευση και είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών τους, και την ουσιαστικότερη αφομοίωση της επιστημονικής γνώσης μέσα από τη διαδικασία της επαγγελματικής επιστημονικής εξάσκησης.

• Το Project Management αναφέρεται επίσης σε φοιτητές πανεπιστημίου οι οποίοι χρειάζεται να εκπονήσουν Πρακτική Άσκηση είτε στο πλαίσιο Project- Internship για τη διδακτορική τους διατριβή είτε για την ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο εξοικείωσης τους με το εργασιακό περιβάλλον και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου. Οι δε ασκούμενοι θα συνεργάζονται παράλληλα και δημιουργικά με έναν Manager για το συγκεκριμένο θέμα - Project της διατριβής τους που θα τους δοθεί. 

 

 1. 13/10 12:56

  Τουρισμός: Ο ισπανικός όμιλος Wamos αγόρασε 62 καταστήματα Neckermann στο Βέλγιο

 2. 13/10 12:49

  Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη – το παράδειγμα της Costa Navarino: Εκδήλωση, παρουσία του Πρωθυπουργού, στην Καλαμάτα

 3. 13/10 12:41

  Η Περιφέρεια Κρήτης στη διεθνή έκθεση Anuga 2019 στη Γερμανία

 4. 13/10 12:34

  Έκθεση ζωγραφικής: Λιβυκό πέλαγος και Αστερούσια “πλημμυρίζουν” την Βασιλική του Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο

 5. 13/10 12:19

  7όροφο κτίριο μετατρέπεται σε τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο της Αθήνας

 6. 13/10 12:18

  Νέες ποδηλατικές και ορειβατικές διαδρομές στη Σάμο

 7. 13/10 12:12

  Αγώνας Τρίαθλου Ocean Lava στη Ρόδο

 8. 12/10 12:37

  Ψηφιακό πάρκο πολιτισμού στην Οιχαλία Μεσσηνίας

 9. 12/10 12:33

  Αυξήθηκαν οι εξαγωγές μας στη Γαλλία

 10. 12/10 12:32

  Εκδήλωση για τα μανιτάρια και τα βότανα του Πηλίου

 11. 11/10 19:50

  Kόνσολας: Στις 29 Οκτωβρίου ξεκινούν τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού

 12. 11/10 16:53

  Συνάντηση Κόνσολα- Πλακιωτάκη: Αυξάνεται το κονδύλι για τις άγονες γραμμές- Αναβάθμιση υποδομών για τις κρουαζιέρες

 13. 11/10 15:45

  Ισπανικός τουρισμός: 700 εκατ. ευρώ το πακέτο στήριξης για την κατάρρευση του Thomas Cook

 14. 11/10 15:03

  TUI Αυστρίας: 27 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ελλάδα μέσω της Austrian

 15. 11/10 14:51

  N. Χαλκιαδάκης | Thomas Cook: Αμυδρές ελπίδες για αποζημιώσεις- τι συζητήθηκε με τη γερμανική δικηγορική εταιρεία

 16. 11/10 14:12

  Περιοδεία για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Αττικής σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

 17. 11/10 13:33

  Στη Σαμοθράκη και Κομοτηνή ο κ.Θεοχάρης

 18. 11/10 13:00

  Brexit: Διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης στους Βρετανούς που ζουν στην Ισπανία

 19. 11/10 12:39

  Αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων στον τουρισμό

 20. 11/10 11:52

  Έρευνα | Τουρισμός: Η κατάρρευση του Thomas Cook δεν θα φέρει το τέλος των οργανωμένων πακέτων

 21. 11/10 11:43

  Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας | Τουρισμός: Καινοτόμες δράσεις προβολής της Έδεσσας και των Σερρών

 22. 11/10 11:26

  Ε.Ξ. Ηρακλείου | Πτώχευση Thomas Cook: Συνάντηση σήμερα Παρασκευή με δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας

 23. 11/10 10:59

  H Alltours αναλαμβάνει μεγάλη μερίδα ξενοδοχείων της Thomas Cook - Και στην Ελλάδα

 24. 11/10 10:34

  Explorer of the Seas: Κρουαζιέρες σε Ιταλία και ελληνικά νησιά το 2020

 25. 11/10 10:28

  Royal Caribbean: Έρχεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Wonder of the Seas

 26. 11/10 10:09

  Greek Panorama: O εναλλακτικός τουρισμός στην Ελλάδα στο Ζάππειο, 15-16 Νοεμβρίου 2019

 27. 11/10 09:47

  3η Γιορτή Κάστανου στα Αμπελάκια

 28. 11/10 09:41

  Δύο παλαιά Κρητικά έθιμα αναβιώνουν στο Creta Maris Beach Resort

 29. 11/10 09:37

  ΕΟΤ: Προβολή της Χίου στην Ιταλία

 30. 11/10 09:35

  Νέο Μουσείο Ελιάς στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου

 31. 11/10 09:32

  WTM: Oδηγίες για όσους ταξιδέψουν στην έκθεση του Λονδίνου με Brexit χωρίς συμφωνία

 32. 11/10 09:30

  Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

 33. 11/10 09:24

  Διεθνής Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στην Κω

 34. 11/10 09:21

  Το 5G και ο προβληματισμός για τα οφέλη του

 35. 10/10 17:53

  O DER Touristik αγόρασε τον t.o. της Τσεχίας Fischer

 36. 10/10 17:15

  Η Βασίλισσα Σοφία στους Λειψούς το 2020

 37. 10/10 17:10

  NEW JOB: Εξωτερικοί πωλητές διαφήμισης

 38. 10/10 17:07

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Βέλτιστες διεθνείς πρακτικές για βιώσιμη ανάπτυξη, διαχείριση προορισμών, καινοτομία

 39. 10/10 16:44

  Μαγιόρκα: αναθεώρηση τουριστικού μοντέλου λόγω Thomas Cook;

 40. 10/10 15:58

  Χρέωση εισόδου για τους τουρίστες από την 1η Ιουλίου του 2020 στη Βενετία

 41. 10/10 15:27

  Σύλληψη 6 οδηγών για υποκλοπή μεταφορικού έργου στην περιοχή Ακρόπολης

 42. 10/10 15:15

  ΟΛΠ: Εγκρίθηκαν επενδύσεις 611,8 εκατ. ευρώ

 43. 10/10 15:07

  Θεοχάρης: Δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ στον Thomas Cook – Nέα μέτρα για τις επιχειρήσεις – 11 εκατ. η διαφήμιση για το 2020

 44. 10/10 14:56

  Thomas Cook: Το ντόμινο των πτωχεύσεων συνεχίζεται με τη βουλγαρική Astral Holidays

 45. 10/10 14:34

  Διαδικτυακές απάτες στις κρατήσεις ξενοδοχείων- 5,7 δισ. δολ. οι συναλλαγές μόνο στις ΗΠΑ

 46. 10/10 13:31

  Η KLM γιόρτασε τα 100 χρόνια λειτουργίας με ποδηλατικό αγώνα στο αεροδρόμιο Αθήνας

 47. 10/10 13:22

  TUI: 2 εκατ. επιπλέον αεροπορικές θέσεις το 2020

 48. 10/10 13:04

  Κέρκυρα: Στα 108 εκατ. οι απώλειες των ξενοδοχείων το 2020 λόγω Thomas Cook - Τι ζητεί η Ε.Ξ.

 49. 10/10 12:54

  TUI Γερμανίας: 500.000 περισσότεροι τουρίστες το 2020 σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία

 50. 10/10 12:35

  Booking.com: Έτσι θα είναι τα ταξίδια το 2020 - Όλες οι κορυφαίες τάσεις

 51. 10/10 11:45

  ΕΟΤ: Ιαματικός & αθλητικός τουρισμός στο επίκεντρο της πολιτικής για τον θεματικό τουρισμό

 52. 10/10 07:15

  Δείτε πώς θα είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάμψα στην πλατεία Συντάγματος

 53. 10/10 07:10

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Κεφαλονιά, Πρέβεζα και Ζάκυνθο

 54. 10/10 07:10

  Παραδίδεται στον όμιλο Fattal Ηotels το π. Εσπέρια για 5άστερο ξενοδοχείο

 55. 10/10 07:05

  Βέλγιο: Oι αποζημιώσεις από την Thomas Cook Belgium - επεκτείνεται η Ryanair

 56. 10/10 07:00

  Ολλανδία: Πακέτο μέτρων για την οικονομία ενόψει Brexit και μεταναστευτικού

 57. 10/10 06:55

  Το πράσινο τσάι καταπολεμά τα βακτήρια

 58. 09/10 18:10

  Ρόδος: Νέες βραβεύσεις σε συχνούς επισκέπτες του νησιού

 59. 09/10 18:05

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση “50 plus Beurs” - Έντονο ενδιαφέρον από τους Ολλανδούς

 60. 09/10 17:49

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων: Βραβεία στους καλύτερους ξενοδοχοϋπαλλήλους - Δείτε τα 73 ονόματα

 61. 09/10 17:43

  Η Χαλκιδική στην IFTM TOP RESA 2019 στο Παρίσι- Αισιοδοξία από τη γαλλική αγορά

 62. 09/10 17:36

  Volotea: 4 νέα δρομολόγια από Αθήνα- Αυξάνει τις θέσεις σε 580.000- 1 εκ. επιβάτες στην Αθήνα

 63. 09/10 17:25

  Στοχευμένες δράσεις τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου- Σύσκεψη Θεοχάρη στην Τρίπολη

 64. 09/10 17:22

  Συνάντηση Κόνσολα με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

 65. 09/10 15:46

  Καθαρισμός του βυθού στην παραλία Ναυάγιο

 66. 09/10 15:08

  H αυστραλιανή παραγωγή “My Greek Odyssey” και πάλι στη Ρόδο

 67. 09/10 14:34

  H ΕΤΑΔ στη Διεθνή Έκθεση EXPO REAL στο Μόναχο

 68. 09/10 14:19

  H FedHATTA παρουσιάζει την Ιορδανία στην ελληνική αγορά

 69. 09/10 14:02

  Βιώσιμη ανάπτυξη στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

 70. 09/10 13:59

  ΑΒΤΑ: Πολυτελείς υπηρεσίες σε καλή τιμή προτιμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

 71. 09/10 13:14

  Ποια εταιρία αγοράζει 555 καταστήματα του Thomas Cook

 72. 09/10 13:02

  ΣETKE | Νόμιμες οι τελευταίες αρχαιρεσίες και το Δ.Σ.- Τελεσίδικη δικαστική απόφαση

 73. 09/10 12:40

  ΑΑΔΕ | Thomas Cook: Τι ισχύει για την απαλλαγή απόδοσης του φόρου διαμονής από ξενοδοχεία και καταλύματα

 74. 09/10 12:37

  Έρευνα: Αυτή είναι η φυσιογνωμία της έξυπνης πόλης

 75. 09/10 12:37

  ΙΝΣΕΤΕ | Ελληνικός τουρισμός 2016-2018: Μειώθηκε η μέση διάρκεια διαμονής, αυξήθηκε η μέση δαπάνη

 76. 09/10 12:11

  Βρετανικός τουρισμός | Στους 5 πρώτους προορισμούς για το 2020 η Ελλάδα

 77. 09/10 12:03

  Άντζελα Γκερέκου: «Τα μικρά νησιά, να γίνουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής»

 78. 09/10 11:42

  Τουρισμός | Η EasyJet Holidays προσθέτει ξενοδοχεία σε 100 προορισμούς, μετά την πτώχευση του Thomas Cook

 79. 09/10 11:10

  Ζαχαρίας Χνάρης: Ανησυχητικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό από την έκθεση στο Παρίσι

 80. 09/10 10:53

  Δήμος Άρτας: Προκήρυξη για διαγωνισμό τουριστικής προβολής

 81. 09/10 10:46

  Γιορτή Ακτινιδίου στον Πυργετό Τεμπών

 82. 09/10 10:28

  Μελέτη για την οικολογική κατάσταση στην Ελούντα

 83. 09/10 10:25

  Τα Ιωάννινα έξυπνη πόλη μέσω νέων ψηφιακών εφαρμογών

 84. 09/10 10:20

  Αποφάσεις για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων

 85. 09/10 10:15

  O EOT στηρίζει το διεθνές συνέδριο Athens Democracy Forum 2019

 86. 09/10 10:03

  Αναπτυσσόμενος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού η Νότια Κυνουρία

 87. 09/10 09:48

  ICAP: Αύξηση των εσόδων των τουριστικών – ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας το 2018 (πίνακες)

 88. 08/10 16:03

  Αγροτουρισμός: Ιδρύθηκε η "Αγροξενία" για την προώθηση των επιχειρήσεων

 89. 08/10 15:45

  Οι ...Καρυάτιδες στο συγκρότημα καζίνο και resort στο Ελληνικό- η πρόταση της MGE (video)

 90. 08/10 15:08

  Τον πανευρωπαϊκό ψηφιακό φόρο θα επανεξετάσει η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 91. 08/10 15:04

  Στον Δήμο Βιάννου Κρήτης η πρώτη υλοποίηση για το WiFi4EU

 92. 08/10 14:57

  Δυναμικό παρόν του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου στην επίσκεψη Μάικ Πομπέο στην Αθήνα

 93. 08/10 14:54

  Boeing και Airbus πίσω από τον πόλεμο δασμών ΕΕ-ΗΠΑ

 94. 08/10 14:39

  Η τουριστική προβολή της Σερίφου

 95. 08/10 13:57

  Χρηματοοικονομική τεχνολογία και μικροπιστώσεις σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

 96. 08/10 13:50

  Κεντρική Μακεδονία: Προορισμός οινοτουρισμού για τους Γάλλους - Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκης-Μπορντώ

 97. 08/10 13:33

  Κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση για την Oceanos Hotels Group Greece

 98. 08/10 13:11

  Νέες μαζικές προσφυγικές ροές λόγω της τουρκικής εισβολής;

 99. 08/10 11:51

  Sky Express: Πτήσεις από 16,90 ευρώ σε 23 προορισμούς στην Ελλάδα

 100. 08/10 11:34

  TUI: Χωρίς το Club Magic Life Waterworld στο Μπέλεκ το 2020