L+ R Hotels: Ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Πρόγραμμα Fast Track Management

Α Decrease font Enlarge font
L+ R Hotels: Ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Πρόγραμμα Fast Track Management

Το πρόγραμμα Fast Track Management ξεκινάει από τον Οκτώβριο η London + Regional (L+ R Hotels), η οποία έχει πλέον σημαντική παρουσία και στην Ελλάδα με την εξαγορά πρόσφατα του ιστορικού  ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα, έχοντας εξαγοράσει το 2017 και το ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο. 

Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel & Elite Suites στη Ρόδο έχει προγραμματισθεί για τον εφετινό χειμώνα. Η πρώτη υλοποιήθηκε τον προηγούμενο χειμώνα. Στόχος είναι η επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην τουριστική αγορά με την προσφορά υποδομών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Προς τούτο, το ξενοδοχείο θα μετονομασθεί σε “Rhodes Bay Hotel “. Το όνομα αυτό, εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο σ’ ένα πανέμορφο Κόλπο της Ρόδου με ειδυλλιακό περιβάλλον και καταπληκτική θέα από τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, θα είναι ενεργό από τον Ιανουάριο του 2020.

Παράλληλα, η εταιρεία ετοιμάζεται για την κατασκευή μεγάλης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας και κατοικιών στη Μύκονο, επιβεβαιώνοντας, όπως τονίζει, το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα και την εξέλιξή της σε υπολογίσιμη δύναμη στον ελληνικό τουρισμό.

H L+ R Hotels είναι μια οικογενειακή, διεθνούς κλίμακας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περίπου 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα 5αστερα ξενοδοχεία και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Los Angeles, το Monte Carlo, τα νησιά Turks & Caicos και τη Βενετία. Η L+R Hotels αποτελείται από εμβληματικά-Iconic ξενοδοχεία πολυτελείας, Atlas Hotels, Ξενοδοχεία Πόλεως, Resorts στην εξοχή και Παραλιακά.

Στο πλαίσιο της ενιαίας στρατηγικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας, η L + R Hotels ξεκινάει το πρόγραμμα Fast Track Management. Το νέο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , το οποίο αποτελεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία, επενδύοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και εκπόνηση ατομικών προγραμμάτων, των ιδιόκτητων ξενοδοχείων καθώς και των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται.

Έχοντας στην κατοχή της ξενοδοχειακές μονάδες και ακίνητα διεθνούς κύρους η L+R δίνει την ευκαιρία σε άτομα με φιλοδοξίες να προοδεύσουν και να πετύχουν σε υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία του Τουρισμού.

Το Fast Track πρόγραμμα θα «τρέξει» παράλληλα και με άλλα προγράμματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη καριέρας όπως το “Next General Managers” το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες και το Operational Management Internships (Πρακτική Άσκηση Management Διαχείρισης Έργων)

Προσελκύοντας τους καλύτερους

Μέρος της πρώτης Ομάδας των 11 συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, ερχόμενοι από την Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία, ανήκουν στην Ομάδα εργαζομένων της L+R Hotels, και άλλοι φοιτούν σε διεθνούς κύρους Πανεπιστήμια και σχολές Διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Desmond Taljaard

Desmond Taljaard, Διευθύνων Σύμβουλος  L+R Hotels

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας L+R Hotels κ. Desmond Taljaard λέει: "Με τη νέα αυτή τολμηρή, αλλά ιδιαίτερης σημασίας, επιχειρηματική δραστηριότητα στοχεύουμε στην προσέλκυση αξιόλογων ταλέντων από τις Σχολές Τουρισμού, τα Πανεπιστήμια, τις δικές μας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλες βιομηχανίες. Επιθυμία μας είναι να βοηθήσουμε άτομα με πάθος για μάθηση και άνθιση, άτομα με αυξημένη την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και θέλουμε να δοθούν κίνητρα για την προσωπική ανάπτυξη όλων των μελών των Ομάδων μας. Με την παροχή των υψηλότερων προτύπων εκπαίδευσης και ανάπτυξης οι υποψήφιοι θα βιώσουν την εμπειρία της υποστήριξη μας στην εξέλιξη της καριέρας τους σύμφωνα με το Portfolio της L+R".

Σαφή Πλεονεκτήματα

Ο κος Desmond Taljaard συνεχίζοντας αναφέρει ότι με την τοποθέτηση των υποψηφίων σε έξι διαφορετικά τμήματα, τριών διαφορετικών ξενοδοχείων της εταιρείας μας ανά την Ευρώπη, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αυτό θα αποκτήσουν μια σφαιρική, πολύπλευρη εμπειρία με εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρώτη φάση του προγράμματος συμπεριλαμβάνει τους συμμετέχοντες να εναλλάσσονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία, Ίμπιζα, Ρόδο και Βενετία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους ανταγωνιστές της οι περισσότεροι προσφέρουν προγράμματα σε δύο τμήματα το ανώτερο, και σε ένα ξενοδοχείο σε μία μόνο χώρα και ουσιαστικά με χαμηλότερες απολαβές.

Κατά τη διάρκεια τους προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ως μέντορες τους εξαίρετους και έμπειρους Γενικούς Διευθυντές των αντίστοιχων ξενοδοχείων και με τη στήριξη τους θα εργαστούν με στόχο την ολοκλήρωση του Project που θα παρουσιάσουν στην ομάδα των στελεχών L+R Hotels στο τέλος του προγράμματος.

Η θεωρητική εκπαίδευση τους θα πραγματοποιηθεί σε ενότητες μέσω της καθορισμένης Ομάδας Εκπαίδευσης- Διαχείρισης που παρέχει η πλατφόρμα Flow Hospitality, καθώς και σε ατομικά σεμινάρια από τους ειδικούς της L+R Hotels . Η ζωτικής σημασίας εμπειρία, καθώς και, ανάλογα με την απόδοση τους και τις συστάσεις που θα λάβουν από τα Διοικητικά στελέχη, η δυνατότητα να τους ανατεθεί πρώτης βαθμίδας Διευθυντικές Θέσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα αποκτήσουν με την ολοκλήρωση του εξάμηνου αυτού προγράμματος

Επίσης, ο κάθε Fast Tracker θα έχει πρόσβαση και επικοινωνία με τη Ηγεσία και τα Ανώτερα Στελέχη της εταιρείας, οι οποίοι είναι ταχύτατοι στην ανίχνευση Ταλέντων.

Στόχος είναι, αυτό το πρόγραμμα να επιφέρει καθοριστικές και ουσιαστικές αλλαγές καθώς οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της, όπως αναφέρει, προσφέρουν από λίγα έως καθόλου προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικής ένταξης, κανένα πρόγραμμα θεωρητικής επαγγελματικής κατάρτισης για ηγετικές θέσεις, αφήνοντας τους ασκούμενους απροετοίμαστους για το τι μέλλει γενέσθαι στη ομαλότερη μετάβαση τους και την εξοικείωση τους με το χώρο παραγωγής .

Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην εκπόνηση των 2 προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο απόκτησης εμπειρίας, σχετικής για την επαγγελματική ένταξη και την στρατηγική ανάπτυξης σταδιοδρομίας, τοποθετώντας ασκούμενους είτε στην L+R Hotels είτε στα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης.

• Επιλέγοντας από τα διάφορα τμήματα της L+R Hotels, το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης/Internship είναι κατάλληλο για φοιτητές στην Ανώτατη Εκπαίδευση και είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών τους, και την ουσιαστικότερη αφομοίωση της επιστημονικής γνώσης μέσα από τη διαδικασία της επαγγελματικής επιστημονικής εξάσκησης.

• Το Project Management αναφέρεται επίσης σε φοιτητές πανεπιστημίου οι οποίοι χρειάζεται να εκπονήσουν Πρακτική Άσκηση είτε στο πλαίσιο Project- Internship για τη διδακτορική τους διατριβή είτε για την ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο εξοικείωσης τους με το εργασιακό περιβάλλον και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου. Οι δε ασκούμενοι θα συνεργάζονται παράλληλα και δημιουργικά με έναν Manager για το συγκεκριμένο θέμα - Project της διατριβής τους που θα τους δοθεί. 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 21/02 13:56

  IATA: Ο κορωνοϊός προκαλεί μείωση των αεροπορικών ταξιδιών

 2. 21/02 13:55

  Κρητικά προϊόντα σε περισσότερα All Inclusive ξενοδοχεία

 3. 21/02 12:41

  AIDA: Στη Μεσόγειο και Μ. Ανατολή τα κρουαζιερόπλοια που ταξίδευαν Ασία – Νέα δρομολόγια με Ελλάδα

 4. 21/02 12:19

  Στην Ομόνοια το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ

 5. 21/02 12:18

  T&L: Ελληνικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2020- Δείτε ποιο είναι (φωτό)

 6. 21/02 12:04

  Σύσκεψη για το νέο φορέα πνευματικών δικαιωμάτων

 7. 21/02 11:58

  ICCA: Ποια είναι η επίδραση του κορωνοϊού στα διεθνή συνέδρια

 8. 21/02 11:22

  Ο κορωνοϊός "επιτίθεται" και στις ήδη εξασθενημένες τουριστικές εκθέσεις- Γράφει ο Νότης Μαρτάκης (*)

 9. 21/02 10:56

  Euronews.com: Oι Λειψοί στα πιο αντιπροσωπευτικά νησιά με ιστορία και παραδόσεις

 10. 21/02 10:50

  Εντός 4 μηνών νέος ανελκυστήρας στην Ακρόπολη

 11. 21/02 10:44

  Marriott: Αναστέλλει τις χρεώσεις ακύρωσης λόγω κορωνοϊού

 12. 21/02 10:36

  Ποια χώρα πλασάρει το μήνυμα «Μην μας συγχέετε με την Κίνα» λόγω κορωνοϊού

 13. 21/02 10:34

  Κορωνοϊός: Ακυρώσεις 6 εκθέσεων σκαφών στη ΝΑ Ασία

 14. 21/02 10:32

  Aντίθετος σε αιολική βιομηχανική εγκατάσταση ο Δήμος Ξυλοκάστρου

 15. 21/02 10:28

  Ενημερωτική εκδήλωση στο Βόλο για την αυτόνομη κατάδυση από ΑΜΕΑ

 16. 21/02 10:23

  Τουρισμός: Κοινά πακέτα Ελλάδας-Αιγύπτου σε μακρινές αγορές

 17. 20/02 18:06

  Νέα βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για την ΟΛΠ Α.Ε.

 18. 20/02 18:04

  Μ. Κόνσολας: Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση

 19. 20/02 16:20

  Cyprus Airways: Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Πάφος

 20. 20/02 15:15

  Ryanair: Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων

 21. 20/02 14:35

  Εκδήλωση για τον αθλητικό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

 22. 20/02 14:27

  Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

 23. 20/02 14:16

  Τι αλλάζει στις αδειοδοτήσεις στον ιαματικό τουρισμό

 24. 20/02 14:14

  Εγκρίθηκε η εξαγορά της Condor από την LOT

 25. 20/02 14:12

  14 δράσεις στο Σχέδιο Διαχείρισης του προορισμού Σαντορίνη

 26. 20/02 14:04

  Οινική βιωματική περιήγηση Ολλανδών και Βέλγων δημοσιογράφων και πρακτόρων στην Πιερία και Θεσσαλονίκη

 27. 20/02 13:44

  Δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο προβάλλει την Ελλάδα

 28. 20/02 13:37

  Η επόμενη ημέρα στον τουρισμό στο Delphi Economic Forum

 29. 20/02 13:18

  Έρευνα: Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί τουρίστες το 2020

 30. 20/02 13:09

  Τουρκία: Χωρίς βίζα τα ταξίδια πολιτών από 6 ευρωπαϊκές χώρες

 31. 20/02 12:52

  Ξενοδοχεία: Ο όμιλος Ιβάν Σαββίδη ενδιαφέρεται για το Capsis Elite Resort

 32. 20/02 12:32

  Bloomberg: Τα Ιόνια Νησιά στους 24 καυτούς προορισμούς διακοπών για το 2020

 33. 20/02 12:26

  Ελληνικός τουρισμός 2019: Ρεκόρ εισπράξεων με 18,1 δισ.ευρώ

 34. 20/02 12:15

  Ερώτηση Βόζεμπεργκ για την ασφάλεια των αερομεταφορών στην Ε.Ε.

 35. 20/02 11:38

  ΠΑΣΥΔΑ: Webinar για κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω Google χωρίς προμήθεια

 36. 20/02 11:36

  ΥΠΠΟ: Tην Άνοιξη του 2021 το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

 37. 20/02 11:24

  Ο ΠΟΤ θέτει τον τουρισμό ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ

 38. 20/02 11:03

  ΥΠΕΣ: Προώθηση της Β. Ελλάδας στην έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου

 39. 20/02 10:47

  Τουρισμός | Η Κέρκυρα νέος μεγάλος προορισμός για τους Ρώσους - Πρόγραμμα της TUI Russia με 5άστερα ξενοδοχεία

 40. 20/02 10:30

  Άνοιγμα της Αλοννήσου στην αγορά του Ισραήλ

 41. 20/02 10:26

  Χρηματοδοτήσεις ξενοδοχειακών επενδύσεων σε Ραφήνα και Ύδρα

 42. 20/02 10:22

  Πλήγμα και στο Hollywood λόγω κορωνοϊού: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του James Bond, No Time to Die

 43. 20/02 10:18

  Aegean: Ταξίδι μαζί με τα μικρά ζώα συντροφιάς

 44. 20/02 10:16

  Kορωνοϊός: Επιπτώσεις σε ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες - 50 εκατ. οι απώλειες της El Al

 45. 20/02 10:07

  Κορωνοϊός: Αντικαθιστούν με ημερίδες την ακύρωση του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

 46. 19/02 16:39

  Νέα παγκόσμια συνεργασία για την Accor και τη Visa

 47. 19/02 16:38

  Άμεση αντίδραση του ΕΟΤ σε φυλλάδιο γερμανού πράκτορα που εμφανίζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην …Τουρκία!

 48. 19/02 15:46

  Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου

 49. 19/02 14:55

  ΟΝΟΜΑ: Το πρώτο πεντάστερο smart hotel ανοίγει στη Θεσσαλονίκη

 50. 19/02 14:21

  Απαράδεκτες οι τιμολογιακές διακρίσεις στους νέους για την είσοδο στην Ακρόπολη και τους άλλους αρχαιολογικούς χώρους

 51. 19/02 14:05

  Έρευνα: Γιατί οι Ολλανδοί τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα

 52. 19/02 12:56

  WWF: Βρείτε το δικό σας ανθρακικό αποτύπωμα στα ψάρια που τρώτε

 53. 19/02 12:47

  Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Ικανοποίηση για την πρωτιά σε επισκεψιμότητα- συμμετοχή σε εκθέσεις

 54. 19/02 12:39

  Πρόταση ΣΕΤΚΕ στον ΠΟΤ: Ενιαίο όνομα και σύστημα κατηγοριοποίησης στα καταλύματα διεθνώς

 55. 19/02 11:12

  Χάλκινο μετάλλιο στη Λέσχη Αρχιμαγείρων B. Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

 56. 19/02 10:55

  Κορωνοϊός: Μετά από ένα χρόνο η ανάκαμψη του εξερχόμενου τουρισμού από την Κίνα

 57. 19/02 10:18

  Ακυρώθηκε η ΙΤΒ China- Καμιά ανησυχία για την ITB Berlin

 58. 19/02 10:04

  Η Ίος γοήτευσε τους Ιταλούς

 59. 19/02 10:01

  Καταβολές δόσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις

 60. 19/02 09:59

  Aegean: Έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού

 61. 19/02 09:57

  Δήμος Κομοτηνής: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση 74 bungalows

 62. 19/02 09:55

  Kορωνοϊός: Η Ρωσία στηρίζει με 25 εκατ. δολ. τις αεροπορικές εταιρείες ως αποζημίωση

 63. 19/02 09:50

  Τι είναι ο «άδειος» τουρισμός και πως σχετίζεται με τον κορωνοϊό

 64. 19/02 09:47

  ΕΟΤ: Θετικά μηνύματα για τις προκρατήσεις από τη Γαλλία το 2020

 65. 19/02 09:42

  Θρησκευτικός τουρισμός: Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής Εκκλησίας και Υπουργείου Τουρισμού

 66. 18/02 16:51

  100.000 επαγγελματίες από 40.000 επιχειρήσεις στην εφετινή HORECA

 67. 18/02 14:23

  Ιταλικό ενδιαφέρον για τη Σέριφο

 68. 18/02 13:30

  Ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 69. 18/02 13:13

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Ρόδο

 70. 18/02 12:45

  Τουρισμός | Expedia και Tripadvisor κατηγορούν την Google για αθέμιτο ανταγωνισμό

 71. 18/02 12:29

  Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

 72. 18/02 12:28

  Γερμανικός τουρισμός: Αύξηση των αναχωρήσεων για Ελλάδα το 2019

 73. 18/02 11:42

  Airbnb: Οι αφροαμερικανοί αναδυόμενη ταξιδιωτική αγορά – Ποιες οι προτιμήσεις τους

 74. 18/02 10:24

  Κορωνοϊός: Κλείνουν καταστήματα πολυεθνικών στην Κίνα

 75. 18/02 10:19

  Επιχορηγήσεις ξενοδοχείων στα Χανιά

 76. 18/02 10:15

  Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού: Διαγωνισμός για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών

 77. 18/02 10:11

  Πειραιάς: Παρατηρητήριο για την κλιματική αλλαγή

 78. 18/02 10:08

  Προβολή του Ν.Αιγαίου στα δορυφορικά κανάλια του Antenna- Συνδρομή της Κ.Μακεδονίας στον Ο.Τ.Θεσσαλονίκης

 79. 18/02 10:03

  Συνεργασία υπουργείου Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

 80. 18/02 09:58

  Η Ένωση Ξενοδοχείων Δελφών νέο μέλος της ΠΟΞ

 81. 17/02 19:48

  Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στον ξενοδοχειακό όμιλο Sani-Ikos - Στα 168 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2018

 82. 17/02 19:45

  Growth Awards 2020 | Η Eurobank & η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

 83. 17/02 15:33

  Ryanair: Νέα σύνδεση Κέρκυρα - Βρότσλαβ

 84. 17/02 15:29

  Ο γ.γ. του ΠΟΤ στο υπουργείο Τουρισμού

 85. 17/02 15:11

  ΙΤΕΠ: Τα ξενοδοχεία στηρίζουν την απασχόληση – 2,9 δισ. ευρώ επενδύσεις την τριετία

 86. 17/02 14:25

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κύκλος": 'Εντονη διαφωνία για την αύξηση στα τέλη παρεπιδημούντων

 87. 17/02 12:33

  Κρήτη: Θετικά μηνύματα από το Ισραήλ

 88. 17/02 12:26

  Η Κάρπαθος σε διεθνείς εκθέσεις

 89. 17/02 12:17

  Ημέρα Καριέρας και Σεμινάριο στον Τουρισμό από τα “Xenos Hotels & Resorts”

 90. 17/02 12:00

  Ακρόπολη: Απαξίωση των τουριστών και αδυναμία λειτουργίας των τουριστικών γραφείων φέρνει το νέο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων

 91. 17/02 11:52

  To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα την ΕΗL Advisory Services της Ecole hôtelière de Lausanne

 92. 17/02 11:37

  Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού με το 10ο Κυνήγι Θησαυρού στην Αθήνα

 93. 17/02 11:34

  Συλλυπητήρια επιστολή AOCTA για τον Σπύρο Σαλβάνο

 94. 17/02 10:06

  Χιονοδρομικά Κέντρα και τουρισμός τεσσάρων εποχών- Γράφει ο Νίκος Χατζηαλέξης (*)

 95. 17/02 09:56

  Κορωνοϊός: Τσουνάμι ακυρώσεων εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο-Ακύρωσε και το Facebook

 96. 17/02 09:54

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 97. 17/02 09:52

  Έμφαση στη γαστρονομία στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής Θεσσαλονίκης

 98. 17/02 09:50

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Σύρου

 99. 17/02 09:39

  ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

 100. 16/02 15:29

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Κέρκυρα