Ο ελληνικός τουρισμός στο επίκεντρο των επενδυτικών σχεδίων της Thomas Cook

Ο ελληνικός τουρισμός στο επίκεντρο των επενδυτικών σχεδίων της Thomas CookCasa Cook Chania Beach Club

Τέσσερις νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα πρόκειται να εγκαινιάσει μέχρι το τέλος του 2019, υπό την επωνυμία της η Thomas Cook, δείχνοντας εμπράκτως ότι ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο των επενδυτικών της σχεδίων. Όπως ανακοίνωσε σήμερα, συνολικά θα λειτουργήσει 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. 

Οι νέες αφίξεις αφορούν στην πρώτη οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα Casa Cook, στα Χανιά, στο πρώτο Casa Cook της εταιρείας στη μεγαλύτερη αγορά της, την Ισπανία, όπως και επτά ξενοδοχεία Cook's Club.

Επιπλέον, νέες αφίξεις πρόκειται να επιβεβαιωθούν εντός των προσεχών μηνών, γεγονός που θα διαμορφώσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε 200 ξενοδοχεία, με περίπου 40.000 δωμάτια. Το γεγονός αυτό την καθιστά έναν από τους κορυφαίους 40 μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων στον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Casa Cook Χανιά - το πρώτο Casa Cook για οικογένειες θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι προσφέροντας μια πρωτοποριακή αντίληψη, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα εξερευνούν με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, ακολουθώντας τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα μέσα από μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και διανυκτέρευση σε σκηνές. Κάθε ένας από τους επτά τύπους δωματίων - που κυμαίνονται από Superior δίκλινα δωμάτια μέχρι οικογενειακές και προεδρικές βίλες - είναι σχεδιασμένα σαν ιδιωτικά «καταφύγια». Ζεστά και με χαρακτήρα, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με είδη πολυτελείας, τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα, και σχεδιασμένα με άνεση και ποιότητα.

Cook’s Club Τιγκάκι Κως- ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 63 δωματίων στο δημοφιλές θέρετρο Τιγκάκι της Κω. Το ξενοδοχείο περιβάλλει την πισίνα και το εστιατόριο, που προσφέρει ελληνικά κλασικά πιάτα μαζί με streetfood και vegan πιάτα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές beach volley στο ξενοδοχείο ή να νοικιάσουν ποδήλατα για να εξερευνήσουν την περιοχή.

Cook’s Club Lambi Kos - το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 250 δωματίων στην Κω, θα διαθέτει τρεις πισίνες στο κέντρο του, λίγα βήματα από την παραλία Λάμπη. Οι καμπάνες δίπλα στις πισίνες και την παραλία προσφέρουν στους επισκέπτες το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πιο δραστήριοι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από θαλάσσια σπορ, όπως ιστιοσανίδα ή καταδύσεις.

SunConnect Cyprotel Φαληράκι - ένα οικογενειακό θέρετρο 356 δωματίων στο Φαληράκι της Ρόδου με aquapark, καθώς και μεγάλους κήπους για να βρουν όλοι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν. Ένα rooftop μπαρ είναι ένα από τα δύο μπαρ που διαθέτει και υπάρχουν δύο εστιατόρια στο θέρετρο καθώς και δύο πισίνες και μια ειδική πισίνα για μωρά, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με πολλές τσουλήθρες. 

Επιπλέον, η εταιρεία έχει και άλλα σχέδια για την Ελλάδα, με δύο ιδιοκτησίες να ετοιμάζονται κάτω από την επωνυμία Cook’s Club ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση για τη συνεργασία με μια ακόμα. 

Η επέκταση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Thomas Cook για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφόρου ανάπτυξης μέσω ενός προσεκτικά επιμελημένου χαρτοφυλακίου ξενοδοχειακών μονάδων υπό την επωνυμία της, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη, με περισσότερους επισκέπτες που τις εμπιστεύονται και τις ξανα-επιλέγουν, ενώ αποφέρουν υψηλότερα κέρδη από την ευρύτερη συλλογή ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρείας.

Ο κος Enric Noguer, επικεφαλής των Hotels & Resorts, δήλωσε: «Η επέκταση του χαρτοφυλακίου των ιδιόκτητων ξενοδοχειακών μονάδων μας, είναι σημαντική για την επιτυχία ολόκληρης της επιχείρησης. Η λειτουργία και η επίβλεψη ενός συνόλου ορθά διαχειριζόμενων και υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων, τα οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες μας και τα επιλέγουν χάρη στην ανώτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία που αυτά τους προσφέρουν, αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής της εταιρείας.

Αυτές οι τελευταίες ανακοινώσεις επιδεικνύουν περαιτέρω πρόοδο στην ανάπτυξη του τμήματος Hotels and Resorts σε εταιρεία ξενοδοχείων της Thomas Cook, που εργάζεται με ισχυρούς συνεργάτες και επικεντρώνεται στη διαχείριση ξενοδοχείων, το franchising τις πωλήσεις και τη διανομή.

Την επόμενη χρονιά θα προσθέσουμε τρία ακόμη ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή μας, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό σε 24, καθώς επισπεύδουμε τις φιλοδοξίες μας να αναλάβουμε περισσότερες συμβάσεις διαχείρισης για ξενοδοχεία σε όλη τη Μεσόγειο».

Η Thomas Cook έχει, επίσης, καταργήσει εννέα ξενοδοχεία που δεν πληρούσαν τις ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρείας.

 

Τα υπόλοιπα καινούρια ξενοδοχεία της Thomas Cook

Casa Cook – καλοκαίρι 2019

Casa Cook Ίμπιζα - βρίσκεται κοντά στον απομονωμένο κόλπο του Cala Gracio, το Casa Cook Ibiza έχει σχεδιαστεί με βάση τον μεταμοντέρνο ταξιδιώτη. Το ξενοδοχείο με τα 189 δωμάτια θα διαθέτει δύο πολυτελή εστιατόρια – το ένα από τα οποία θα προσφέρει vegan κουζίνα και το άλλο τοπική κουζίνα, και τα δύο μπροστά σε εξωτερικές πισίνες. Θα διαθέτει επίσης σπα με χαμάμ και δωμάτια για θεραπείες, καθώς και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα δωμάτια - τα οποία κυμαίνονται από απλά δίκλινα έως ρετιρέ δωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια στην ταράτσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον κόλπο - σχεδιάστηκαν αρμονικά για να αφομοιώνονται ομαλά τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με προτεραιότητα την ιδιωτικότητα. Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της Thomas Cook Hotel Investments (κοινοπραξία για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού επενδυτικού κεφαλαίου, την οποία η εταιρεία παρουσίασε μέσα στο έτος, σε συνεργασία με την εταιρεία ξενοδοχειακής ανάπτυξης LMEY). Το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η Thomas Cook και αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία που έφεραν τα δύο πρώτα ξενοδοχεία με αυτό το εμπορικό σήμα, όπου πάνω από το 75% των επισκεπτών τους επέλεξαν την εταιρεία για πρώτη φορά.

Cook’s Club – εγκαίνια καλοκαίρι 2019 

Βασιζόμενοι στην επιτυχία του πρώτου Cook’s Club στην Κρήτη, αυτό το καλοκαίρι, η Thomas Cook ονόμασε έτσι, επίσης, επτά νέα ξενοδοχεία και αναμένεται να επιβεβαιώσει τρία ακόμη τους επόμενους μήνες. Τα νέα Cook’s Club περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο στην παραλία Palma της Μαγιόρκα, όπου η Thomas Cook θα διαμορφώσει από το υπάρχον smartline ξενοδοχείο, καθώς και δύο ξενοδοχεία franchise στην Τουρκία, δύο ακόμα στην Ελλάδα και ένα άλλο στην Ιταλία. Η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί, ακόμη, στη Γκάμπια το χειμώνα του 2019. Τρεις ακόμη ιδιοκτησίες Cook's Club στη Βουλγαρία, την Αίγυπτο και την Ελλάδα αναμένεται να επιβεβαιωθούν σύντομα.

Cook’s Club Palma Beach - ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 318 δωματίων στην καρδιά της Playa de Palma, μια δημοφιλής και γεμάτη ζωή περιοχή της Μαγιόρκα. Μια μεγάλη κεντρική πισίνα περιβάλλεται από καμπάνες και ένα μπαρ με εστιατόριο προσφέρει μουσική όλη την ημέρα έως και το βράδυ.

Cook’s Club Adakoy Marmaris - ένα ξενοδοχείο 130 δωματίων με ιδιωτική μαρίνα, μόλις μία βόλτα με καραβάκι μακριά από το κέντρο του Μαρμαρά. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του ξενοδοχείου διαθέτει επίσης εκτεταμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, beach volley, τένις καθώς και κέντρο καταδύσεων PADI. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες βόλτες με βάρκα για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του Μαρμαρά ή θα τους δώσει την επιλογή να ξεκουραστούν όλη την ημέρα στη δική τους ιδιωτική παραλία.

Cook’s Club Alanya - ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 115 δωματίων στην καρδιά της πόλης Αλάνια με εύκολη πρόσβαση στην αμμώδη παραλία της Κλεοπάτρας. Αυτό το κομψό ξενοδοχείο προσφέρει εύκολα την εμπειρία από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της Αλάνια, καθώς και της δική του παραλίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Cook's Club Sardinia - ξενοδοχείο 110 δωματίων στο San Teodoro στην ανατολική ακτή της Σαρδηνίας προσφέρει καταλύματα σε στιλ βίλας ανάμεσα σε μεγάλους κήπους κοντά στη λευκή αμμώδη παραλία La Cinta, με ιδιωτικό χώρο αποκλειστικά για τους επισκέπτες. Προσφέροντας μια απόδραση διακοπών για χαλάρωση σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το χωριό San Teodoro, το ξενοδοχείο είναι επίσης βολικό για ταξίδια στην κοντινή Olbia. 

Χειμώνας 19/20

Cook’s Club Gambia - αυτό το πλήρως ανακαινισμένο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στο θέρετρο Palma Rima της Γκάμπια. Τα καταλύματα οργανώνονται σε βίλες γύρω από μια μεγάλη κεντρική πισίνα που περιβάλλεται από ένα μπαρ και εστιατόριο γεμάτα ζωή.

Αλντιάνα- Εγκαίνια καλοκαίρι 2019 

Το Aldiana, το θέρετρο όπου η Thomas Cook σήμερα κατέχει το 42% μετά από μια επένδυση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, θα ανοίξει ένα ξενοδοχείο στο Ampflwang της Αυστρίας καθώς και ένα νεόκτιστο θέρετρο στην Καλαβρία.

Aldiana Club Calabria - μια ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα 324 δωματίων στη βόρειο-ανατολική ακτή της Καλαβρίας, στην Ιταλία, προσφέρει τις τέλειες διακοπές για δραστήριες οικογένειες και ομάδες, με επτά γήπεδα τένις, beach volley και τοξοβολία μεταξύ πολλών άλλων. Μια παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου εκτείνεται κατά μήκος της μονάδας και ένα μεγάλο σπα με εσωτερική πισίνα παρέχει χώρο για να χαλαρώσετε.

Aldiana Club Ampflwang - ένα ορεινό καταφύγιο στην Αυστρία, το ξενοδοχείο διαθέτει εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας με 50 άλογα και πόνι και πρόσβαση σε 420 χιλιόμετρα μονοπατιών για ιππασία. Υπάρχουν πολλά εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τένις, ένα στούντιο με ποδήλατα και εκτεταμένες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου για ενεργές οικογένειες και ομάδες. Τα είδη ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν θέατρο, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και άφθονους χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά.

SENTIDO – εγκαίνια καλοκαίρι 2019 

Το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα της Thomas Cook είναι τα ξενοδοχεία SENTIDO, που το επόμενο έτος θα φτάσουν συνολικά τα 70. 

SENTIDO Mar Blau – το 184 δωματίων, all-inclusive ξενοδοχείο στο Cala Millor, στη Μαγιόρκα αποτελείται από διαμερίσματα ή στούντιο με μικρές κουζίνες που προσφέρουν ευέλικτες διακοπές για οικογένειες και ζευγάρια που θέλουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σε αυτή τη δημοφιλή πόλη στο ανατολικό τμήμα του νησιού. Δύο πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας για παιδιά, βρίσκονται σε κήπους με ηλιόλουστες βεράντες που προσφέρουν τα ήσυχα και πιο ζωντανά σημεία του ξενοδοχείου.

SENTIDO Hotel Diamant – το 153-δωματίων, all-inclusive οικογενειακό ξενοδοχείο στην Cala Ratjada, στα βορειοανατολικά του νησιού με πολλές παραλίες με γαλάζια σημαία σε κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο, το οποίο θα ανακατασκευαστεί πλήρως αυτό το χειμώνα, βρίσκεται σε εκτεταμένους κήπους που προσφέρουν άφθονο χώρο για όλους, καθώς και παιδική χαρά.

SENTIDO Aparthotel Diamant – το αδελφάκι του προηγούμενου ξενοδοχείου με 72 ευρύχωρα διαμερίσματα για οικογένειες ή παρέες φίλων και 18 επιπλέον δωμάτια σε ξεχωριστό παράρτημα. Τα δύο ξενοδοχεία μοιράζονται εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της πιο υψηλής τουριστικής περιόδου. 

SENTIDO Palm Azur - ένα all inclusive ξενοδοχείο 326 δωματίων στη Τζέρμπα της Τυνησίας με τρία εστιατόρια, που περιλαμβάνουν αυθεντική τυνησιακή κουζίνα και κλασική ιταλική κουζίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις εξωτερικές πισίνες που περιλαμβάνουν μία για παιδιά και ένα μικρό waterpark στο χώρο του ξενοδοχείου. Εκπληκτικά θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα κοντά στο θέρετρο, όπως καταδύσεις, καταμαράν, κανό και windsurfing.

SENTIDO Toscana Charme Resort – το νεόκτιστο ξενοδοχείο 116 δωματίων στην ακτή της Terrenian στην Ιταλία κοντά στην Πίζα προσφέρει μια χαλαρωτική και ήσυχη απόδραση μπροστά από μια λευκή αμμώδη παραλία με τα αξιοθέατα της Τοσκάνης στην πόρτα σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει rooftop με πισίνα που προσφέρει το τέλειο σκηνικό για βραδινά κοκτέιλ πριν να δειπνήσετε στο a la carte εστιατόριο.

SunConnect – εγκαίνια καλοκαίρι 2019 

Το SunConnect, το άλλο εμπορικό σήμα οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας διακοπών, θα ανοίξει τέσσερα ξενοδοχεία το προσεχές καλοκαίρι (μαζί με αυτό το Φαληράκι), ανεβάζοντας το σύνολό τους σε 20 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Το SunConnect  έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ποιοτική εκπαίδευση και υποστήριξη για τους ξενοδόχους του τα τελευταία δύο χρόνια που οδήγησαν στην αύξηση του NPS περισσότερο από τρεις πόντους, μέσα σε αυτό το διάστημα.

SunConnect Delfino Beach - οικογενειακό θέρετρο 321 δωματίων μαυριτανικού στιλ στη Ναμπούλ κοντά στο Hammamet της Τυνησίας με ιδιωτική παραλία και δύο εξωτερικές πισίνες. Το ξενοδοχείο, σε απόσταση λίγων λεπτών από ένα δημοφιλές water park, διαθέτει πολλά δωμάτια με δυνατότητα διασυνδέσεως καθώς και bungalows για οικογένειες. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου ενός καφέ που σερβίρει αυθεντικά τοπικά πιάτα και τέσσερα μπαρ για να βρουν οι επισκέπτες το δικό τους ιδανικό μέρος. Για οικογένειες που αναζητούν ένα «δραστήριο» διάλειμμα, το ξενοδοχείο προσφέρει θαλάσσια σπορ, τένις και υδατοσφαίριση, καθώς και ένα εκτεταμένο ημερήσιο πρόγραμμα.

SunConnect Fuerteventura Princess - ένα οικογενειακό θέρετρο 407 δωματίων, που είναι all-inclusive, στα περίχωρα της ήσυχης πόλης Esquinzo της Φουέρτεβεντούρα. Το ξενοδοχείο προσφέρει αίσθηση χωριού με δύο εστιατόρια και πέντε μπαρ - συμπεριλαμβανομένου ενός μόνο για ενήλικες - και πολλών πισίνων. Μια λέσχη παιδιών Lollo & Bernie, οι δύο μασκότ του Thomas Cook, σημαίνει ότι οι οικογένειες μπορούν να παίξουν μαζί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια να χαλαρώσουν σε ένα από τα πολλά δωμάτια που επικοινωνούν ή σε μεγαλύτερες οικογενειακές σουίτες.

SunConnect Rising Star - ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 140 δωματίων στον Πρωταρά, στην Κύπρο προσφέρει μεγάλα στούντιο και διαμερίσματα με μικρούς χώρους κουζίνας για να προσφέρει ευελιξία σε οικογένειες που θέλουν να δειπνήσουν στο δωμάτιό τους.

Sunprime – εγκαίνια χειμώνας 2018

Sunprime Tamala Beach – το νεόκτιστο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 120 δωματίων που προσφέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας στη Γκάμπια με πολλά δωμάτια για κολύμβηση, ένα μεγάλο σπα και εκτενές πρόγραμμα γυμναστικής και δραστηριοτήτων σε αυτό το ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας για ενήλικες. Ένα χαλαρωτικό, ήσυχο καταφύγιο κοντά σε εστιατόρια, μπαρ και αθλητικές δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν σε αυτόν τον συναρπαστικό και διαφορετικό προορισμό.

 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  2. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  3. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  4. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  5. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  6. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  7. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  8. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  9. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  10. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  11. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  12. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  13. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  14. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  15. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  16. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  17. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  18. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  19. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  20. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  21. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  22. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  23. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  24. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  25. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  26. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  27. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  28. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  29. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  30. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  31. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  32. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  33. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  34. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  35. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  36. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  37. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  38. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  39. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  40. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  41. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  42. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  43. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  44. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  45. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  46. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  47. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  48. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  49. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  50. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  51. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  52. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  53. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  54. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  55. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  56. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  57. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  58. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  59. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  60. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  61. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  62. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  63. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  64. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  65. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  66. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  67. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  68. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  69. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  70. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  71. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  72. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  73. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  74. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  75. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  76. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  77. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  78. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  79. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  80. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  81. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  82. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  83. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  84. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  85. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  86. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  87. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  88. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  89. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  90. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  91. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  92. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  93. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  94. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  95. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  96. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  97. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  98. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  99. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  100. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα