Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου

Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία  Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμουΗ φωτογραφία είναι από το Pritikin Health Resort

«Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από εκείνον που μόλις έχει γυρίσει από διακοπές», λέει πολύ σωστά μια ρήση, κι εμείς θα συμπληρώναμε, «…ιδίως εάν έχει επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα». Το καλό φαγητό, τα όμορφα κοκτέιλ, η διασκέδαση, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν πολλές φορές σε μια απολαυστική αύξηση βάρους.

Γι αυτό και το Tornos News παρουσιάζει τα 15 καλύτερα Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου. Στην Ελλάδα δεν εντοπίσαμε κανένα αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το τι "στυλ" ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, κάθε πολυτελές  resort απώλειας βάρους περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, συμβουλευτική και ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την άσκηση ενώ η παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες είναι συνεχής.

Pritikin - Μαϊάμι, Φλόριντα

Το Pritikin Health Resort διαθέτει ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων υγείας της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Τα all-inclusive προγράμματα 1-3 εβδομάδων επικεντρώνονται στην ποιότητα των τροφίμων χωρίς στέρηση, για να αποφευχθεί η επιστροφή σε μια διατροφική νοοτροπία «γιο-γιο». Οι επισκέπτες είναι απασχολημένοι με μαθήματα, άσκηση και συμβουλές απώλειας βάρους ενώ η φροντίδα των γιατρών τους εμπνέει στο να αναφωνούν, "Μπορώ να κάνω αυτό!".

Shane Diet & Fitness Resorts -Ellenville, Νέα Υόρκη

Τα προγράμματα απώλειας βάρους Shane για οικογένειες και ενήλικες ξεκίνησαν το 1968 και εξακολουθούν να συγκαταλέγονται  ανάμεσα στα καλύτερα για την απώλεια βάρους παιδιών και εφήβων. Το Shane Diet & Fitness Resorts λειτουργεί στο οικογενειακό ξενοδοχείο Honor's Haven Resort & Spa. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους βασίζεται σε πέντε αρχές: την εμπειρία Shane, τη διατροφή, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, τη φυσική κατάσταση και την ολοκληρωμένη ευεξία.

Rancho La Puerta -Tecate, Μεξικό

Το Rancho La Puerta ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 70 χρόνια ως ένα από τα πρώτα θέρετρα φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το ράντσο προσφέρει ένα Executive Wellness πρόγραμμα, φυσικές θεραπείες ευεξίας, συνεδρίες ευαισθητοποίησης και διατροφής από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η γενικότερη παρακολούθηση γίνεται μέσω του διαδικτυακού προγράμματος WellnessFX, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου ευεξία από το σπίτι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά  τις διακοπές τους στο ράντσο.  

 

Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

 

Το Hilton Head Health (H3) είναι ένα κέντρο διακοπών υγείας  που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία εστιάζουν στην ψυχολογία,  τη διατροφή και τη διαχείριση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μακροζωία. Οι επισκέπτες συνεχίζουν την αλλαγή του τρόπου ζωής τους με το πρόγραμμα H3 @ Home, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συνεχή υποστήριξη στο σπίτι. Το blog του H3 @ Home είναι επίσης διαθέσιμο για αναγνώστες που μπορούν να επωφεληθούν από συνταγές, συμβουλές και προγράμματα προπόνησης.

Cal-a-Vie -Vista, Καλιφόρνια

Το Cal-a-Vie γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο θέρετρο υγείας και το πολυτελές σπα. Οι περιεκτικές διατροφικές του υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνεδρίες με ιατρό  διαιτολόγο και δοκιμές με βιοχημική εστίαση για τον εντοπισμό προβλημάτων που προκύπτουν από επινεφριδιακές, θυρεοειδικές ή ορμονικές ανισορροπίες, διατροφικές ανεπάρκειες, ευαισθησίες τροφίμων και  άλλες παθήσεις. Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει περισσότερες από 130 διαφορετικές τάξεις για αρχάριους και για προχωρημένους.

San Benito -Mount Malarayat, Φιλιππίνες

Το αγρόκτημα στο San Benito είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ολιστικό ιατρικό  «ιερό», το οποίο εκτείνεται  σε 119 στρέμματα πλούσιας ζούγκλας, στους πρόποδες του όρους Malarayat. Το πακέτο Wellness Retreat εντάσσει τους επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, των γευμάτων, της συμβουλευτικής από επιστήμονες διαιτολόγους, της γυμναστικής και ευεξίας, του ιατρικού ελέγχου, τις εκτιμήσεις της φυσικής κατάστασης και τις θεραπείες spa.

Clinique La Prairie- Montreaux, Ελβετία

Το Clinique La Prairie είναι η συγχώνευση ενός σπα, νοσοκομείου και ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους Clinique La Prairie προσφέρει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με τη βοήθεια διατροφολόγου, διαιτολόγου, προσωπικού γυμναστή, ψυχολόγου, θεραπευτή μασάζ και αισθητικής. Το πρόγραμμα των 13 ημερών  περιλαμβάνει εκτεταμένες ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας, διαμονή και γεύματα, υπηρεσίες σπα και  άλλα, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς.

Capri Palace- Νάπολη, Ιταλία

Το Capri Palace είναι ένα όμορφο,  πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάπολη της Ιταλίας με ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές σπα το οποίο προσφέρει  εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες. Το πρόγραμμα Μεσογειακής Διατροφής στο Capri Palace αναπτύχθηκε από ειδικό στην επιστήμη των τροφίμων, την ανοσολογία και την αισθητική. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική σωματική άσκηση και διατροφή, καθώς και οι ολοκληρωμένες θεραπείες που θα προάγουν την απώλεια βάρους.

SHA Wellness Clinic L'Alfas del Pi, Ισπανία

Το SHA Wellness Clinic στοχεύει σε ένα σχεδιασμό  απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα των 7-14 ημερών ξεκινά με ιατρικές  και εργαστηριακές εξετάσεις για τον καθορισμό της καλύτερης οδού απώλειας βάρους και με συνεδρίες  με ειδικούς για τη διατροφή , συνεχίζει με το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου διαιτολογίου, συνοδεία  θεραπειών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός ή moxibustion)

Sianji Wellbeing Resort -Αλικαρνασσός, Τουρκία

Εμπνευσμένο από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και χτισμένο σε στιλ ενός χαλαρωτικού παραθαλάσσιου μεσογειακού χωριού, το Sianji Wellbeing Resort είναι το τέλειο σκηνικό για να αγκαλιάσει κανείς ένα νέο, υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, που συνδυάζει φυσικές, πνευματικές και ψυχικές πτυχές, όπως διατροφή, ιατρικές εξετάσεις, γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες, χαλαρωτικές θεραπείες σπα και σεμινάρια και μαθήματα για τον υγιεινό  τρόπο ζωής.

Grayshott Health Spa- Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Pax intrantibus- Salus exeuntibus. Αυτή η λατινική φράση είναι χαραγμένη πάνω από την είσοδο του Grayshott Health Spa και σημαίνει, ειρήνη κατά την άφιξη και υγεία κατά την αναχώρηση». Υιοθετώντας μια φυσιολογική προσέγγιση, το Grayshott χρησιμοποιεί ειδικά επιστημονικά διαιτητικά πρωτόκολλα και πρακτικές διατροφής για την αντιμετώπιση της υγείας από μέσα προς τα έξω. Τα προγράμματα των  7 - 21 ημερών είναι αυστηρά, ακριβή και ελεγχόμενα και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου  για την υγεία.

Parkhotel Ingls -Ίνσμπρουκ, Αυστρία

Το Parkhotel Ingls προσφέρει ένα  πρόγραμμα εκγύμνασης και απώλειας βάρους , με έμφαση στη διατροφή και στην πέψη. Οι αρχές του προγράμματος της Modern Mayr Medicine υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες χρόνιες διαταραχές μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με πλήρη αναγέννηση ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες, προπόνηση, γυμναστήριο, θρεπτικά γεύματα, υπηρεσίες σπα και άλλα.

Absolute Sanctuary Thailand -Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

Το Absolute Sanctuary Thailand περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής  και διατροφής   7-10-14 ημερών τα οποία περιλαμβάνουν  συνάντηση με την ιατρική ομάδα για συμβουλές και αναλύσεις, διαπιστώσεις της φυσικής κατάστασης, διατροφικά ισορροπημένη κουζίνα, θρεπτικά συμπληρώματα, μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, αίθουσες ατμού με βότανα και συνεδρίες σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ananda Spa -Ιμαλάια, Ινδία

Το Ananda Spa στα Ιμαλάια βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε η  Αγιουρβέδα, η επιστήμη του εντοπισμού και της διόρθωσης της ανισορροπίας στις βιοενέργειες του σώματος. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους αντιμετωπίζει τις φυσικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη συντήρηση  και βασίζεται στις καλύτερες θεραπείες τόσο της Δύσης όσο και της Αγιουρβέδα.

Grand Spa -Piestany, Σλοβακία

Το ξενοδοχείο Grand Spa στο Piestany είναι γνωστό για τα θεραπευτικά του προγράμματα, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στους Ευρωπαίους επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών του είναι και το εικονιστικό σύμβολο του Spa Piestany. Τα προγράμματα και τα πακέτα απώλειας βάρους του Danubius περιλαμβάνουν τη διαμονή, τα  γεύματα, συμβουλές και ιατρικές εξετάσεις, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και άλλα.

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  2. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  3. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  4. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  5. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  6. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  7. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  8. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  9. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  10. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  11. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  12. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  13. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  14. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  15. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  16. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  17. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  18. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  19. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  20. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  21. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  22. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  23. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  24. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  25. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  26. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  27. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  28. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  29. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  30. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  31. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  32. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  33. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  34. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  35. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  36. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  37. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  38. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  39. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  40. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  41. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  42. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  43. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  44. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  45. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  46. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  47. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  48. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  49. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  50. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  51. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  52. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  53. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  54. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  55. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  56. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  57. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  58. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  59. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  60. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  61. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  62. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  63. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  64. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  65. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  66. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  67. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  68. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  69. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  70. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  71. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  72. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  73. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  74. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  75. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  76. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  77. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  78. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  79. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  80. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  81. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  82. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  83. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  84. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  85. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  86. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  87. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  88. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  89. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  90. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  91. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  92. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  93. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  94. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  95. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  96. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  97. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  98. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  99. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  100. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group