Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου

Α Decrease font Enlarge font
Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμουΗ φωτογραφία είναι από το Pritikin Health Resort

«Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από εκείνον που μόλις έχει γυρίσει από διακοπές», λέει πολύ σωστά μια ρήση, κι εμείς θα συμπληρώναμε, «…ιδίως εάν έχει επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα». Το καλό φαγητό, τα όμορφα κοκτέιλ, η διασκέδαση, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν πολλές φορές σε μια απολαυστική αύξηση βάρους.

Γι αυτό και το Tornos News παρουσιάζει τα 15 καλύτερα Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου. Στην Ελλάδα δεν εντοπίσαμε κανένα αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το τι "στυλ" ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, κάθε πολυτελές  resort απώλειας βάρους περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, συμβουλευτική και ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την άσκηση ενώ η παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες είναι συνεχής.

Pritikin - Μαϊάμι, Φλόριντα

Το Pritikin Health Resort διαθέτει ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων υγείας της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Τα all-inclusive προγράμματα 1-3 εβδομάδων επικεντρώνονται στην ποιότητα των τροφίμων χωρίς στέρηση, για να αποφευχθεί η επιστροφή σε μια διατροφική νοοτροπία «γιο-γιο». Οι επισκέπτες είναι απασχολημένοι με μαθήματα, άσκηση και συμβουλές απώλειας βάρους ενώ η φροντίδα των γιατρών τους εμπνέει στο να αναφωνούν, "Μπορώ να κάνω αυτό!".

Shane Diet & Fitness Resorts -Ellenville, Νέα Υόρκη

Τα προγράμματα απώλειας βάρους Shane για οικογένειες και ενήλικες ξεκίνησαν το 1968 και εξακολουθούν να συγκαταλέγονται  ανάμεσα στα καλύτερα για την απώλεια βάρους παιδιών και εφήβων. Το Shane Diet & Fitness Resorts λειτουργεί στο οικογενειακό ξενοδοχείο Honor's Haven Resort & Spa. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους βασίζεται σε πέντε αρχές: την εμπειρία Shane, τη διατροφή, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, τη φυσική κατάσταση και την ολοκληρωμένη ευεξία.

Rancho La Puerta -Tecate, Μεξικό

Το Rancho La Puerta ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 70 χρόνια ως ένα από τα πρώτα θέρετρα φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το ράντσο προσφέρει ένα Executive Wellness πρόγραμμα, φυσικές θεραπείες ευεξίας, συνεδρίες ευαισθητοποίησης και διατροφής από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η γενικότερη παρακολούθηση γίνεται μέσω του διαδικτυακού προγράμματος WellnessFX, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου ευεξία από το σπίτι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά  τις διακοπές τους στο ράντσο.  

 

Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

 

Το Hilton Head Health (H3) είναι ένα κέντρο διακοπών υγείας  που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία εστιάζουν στην ψυχολογία,  τη διατροφή και τη διαχείριση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μακροζωία. Οι επισκέπτες συνεχίζουν την αλλαγή του τρόπου ζωής τους με το πρόγραμμα H3 @ Home, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συνεχή υποστήριξη στο σπίτι. Το blog του H3 @ Home είναι επίσης διαθέσιμο για αναγνώστες που μπορούν να επωφεληθούν από συνταγές, συμβουλές και προγράμματα προπόνησης.

Cal-a-Vie -Vista, Καλιφόρνια

Το Cal-a-Vie γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο θέρετρο υγείας και το πολυτελές σπα. Οι περιεκτικές διατροφικές του υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνεδρίες με ιατρό  διαιτολόγο και δοκιμές με βιοχημική εστίαση για τον εντοπισμό προβλημάτων που προκύπτουν από επινεφριδιακές, θυρεοειδικές ή ορμονικές ανισορροπίες, διατροφικές ανεπάρκειες, ευαισθησίες τροφίμων και  άλλες παθήσεις. Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει περισσότερες από 130 διαφορετικές τάξεις για αρχάριους και για προχωρημένους.

San Benito -Mount Malarayat, Φιλιππίνες

Το αγρόκτημα στο San Benito είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ολιστικό ιατρικό  «ιερό», το οποίο εκτείνεται  σε 119 στρέμματα πλούσιας ζούγκλας, στους πρόποδες του όρους Malarayat. Το πακέτο Wellness Retreat εντάσσει τους επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, των γευμάτων, της συμβουλευτικής από επιστήμονες διαιτολόγους, της γυμναστικής και ευεξίας, του ιατρικού ελέγχου, τις εκτιμήσεις της φυσικής κατάστασης και τις θεραπείες spa.

Clinique La Prairie- Montreaux, Ελβετία

Το Clinique La Prairie είναι η συγχώνευση ενός σπα, νοσοκομείου και ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους Clinique La Prairie προσφέρει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με τη βοήθεια διατροφολόγου, διαιτολόγου, προσωπικού γυμναστή, ψυχολόγου, θεραπευτή μασάζ και αισθητικής. Το πρόγραμμα των 13 ημερών  περιλαμβάνει εκτεταμένες ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας, διαμονή και γεύματα, υπηρεσίες σπα και  άλλα, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς.

Capri Palace- Νάπολη, Ιταλία

Το Capri Palace είναι ένα όμορφο,  πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάπολη της Ιταλίας με ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές σπα το οποίο προσφέρει  εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες. Το πρόγραμμα Μεσογειακής Διατροφής στο Capri Palace αναπτύχθηκε από ειδικό στην επιστήμη των τροφίμων, την ανοσολογία και την αισθητική. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική σωματική άσκηση και διατροφή, καθώς και οι ολοκληρωμένες θεραπείες που θα προάγουν την απώλεια βάρους.

SHA Wellness Clinic L'Alfas del Pi, Ισπανία

Το SHA Wellness Clinic στοχεύει σε ένα σχεδιασμό  απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα των 7-14 ημερών ξεκινά με ιατρικές  και εργαστηριακές εξετάσεις για τον καθορισμό της καλύτερης οδού απώλειας βάρους και με συνεδρίες  με ειδικούς για τη διατροφή , συνεχίζει με το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου διαιτολογίου, συνοδεία  θεραπειών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός ή moxibustion)

Sianji Wellbeing Resort -Αλικαρνασσός, Τουρκία

Εμπνευσμένο από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και χτισμένο σε στιλ ενός χαλαρωτικού παραθαλάσσιου μεσογειακού χωριού, το Sianji Wellbeing Resort είναι το τέλειο σκηνικό για να αγκαλιάσει κανείς ένα νέο, υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, που συνδυάζει φυσικές, πνευματικές και ψυχικές πτυχές, όπως διατροφή, ιατρικές εξετάσεις, γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες, χαλαρωτικές θεραπείες σπα και σεμινάρια και μαθήματα για τον υγιεινό  τρόπο ζωής.

Grayshott Health Spa- Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Pax intrantibus- Salus exeuntibus. Αυτή η λατινική φράση είναι χαραγμένη πάνω από την είσοδο του Grayshott Health Spa και σημαίνει, ειρήνη κατά την άφιξη και υγεία κατά την αναχώρηση». Υιοθετώντας μια φυσιολογική προσέγγιση, το Grayshott χρησιμοποιεί ειδικά επιστημονικά διαιτητικά πρωτόκολλα και πρακτικές διατροφής για την αντιμετώπιση της υγείας από μέσα προς τα έξω. Τα προγράμματα των  7 - 21 ημερών είναι αυστηρά, ακριβή και ελεγχόμενα και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου  για την υγεία.

Parkhotel Ingls -Ίνσμπρουκ, Αυστρία

Το Parkhotel Ingls προσφέρει ένα  πρόγραμμα εκγύμνασης και απώλειας βάρους , με έμφαση στη διατροφή και στην πέψη. Οι αρχές του προγράμματος της Modern Mayr Medicine υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες χρόνιες διαταραχές μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με πλήρη αναγέννηση ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες, προπόνηση, γυμναστήριο, θρεπτικά γεύματα, υπηρεσίες σπα και άλλα.

Absolute Sanctuary Thailand -Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

Το Absolute Sanctuary Thailand περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής  και διατροφής   7-10-14 ημερών τα οποία περιλαμβάνουν  συνάντηση με την ιατρική ομάδα για συμβουλές και αναλύσεις, διαπιστώσεις της φυσικής κατάστασης, διατροφικά ισορροπημένη κουζίνα, θρεπτικά συμπληρώματα, μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, αίθουσες ατμού με βότανα και συνεδρίες σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ananda Spa -Ιμαλάια, Ινδία

Το Ananda Spa στα Ιμαλάια βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε η  Αγιουρβέδα, η επιστήμη του εντοπισμού και της διόρθωσης της ανισορροπίας στις βιοενέργειες του σώματος. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους αντιμετωπίζει τις φυσικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη συντήρηση  και βασίζεται στις καλύτερες θεραπείες τόσο της Δύσης όσο και της Αγιουρβέδα.

Grand Spa -Piestany, Σλοβακία

Το ξενοδοχείο Grand Spa στο Piestany είναι γνωστό για τα θεραπευτικά του προγράμματα, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στους Ευρωπαίους επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών του είναι και το εικονιστικό σύμβολο του Spa Piestany. Τα προγράμματα και τα πακέτα απώλειας βάρους του Danubius περιλαμβάνουν τη διαμονή, τα  γεύματα, συμβουλές και ιατρικές εξετάσεις, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και άλλα.

 

 

 

 

 

 1. 24/01 12:52

  Παγκόσμια πρωτιά για τα ξενοδοχεία Ikos Oceania & Olivia

 2. 24/01 12:47

  Τουρισμός: Αποφεύγουν τα παραδοσιακά πακέτα διακοπών οι Millennials

 3. 24/01 12:12

  Τουρισμός: Χρονιά ρεκόρ το 2018 για την Κύπρο

 4. 24/01 11:53

  Συνέδριο Bnb Guest: Η αύξηση των μισθώσεων σπιτιών σε τουρίστες ρίχνει τις τιμές και τα έσοδα

 5. 24/01 11:16

  Αυξημένα έσοδα στα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία το 2018

 6. 24/01 11:00

  TripAdvisor: Αυτά είναι τα καλύτερα bargain και B&B ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2019

 7. 24/01 10:53

  Για 15η συνεχή χρονιά «Τα ΒορΟινά» στην Αθήνα

 8. 24/01 10:48

  Αθλητικός τουρισμός: Άνοιξαν οι εγγραφές για το 5ο Santorini Experience

 9. 24/01 08:12

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Σκιάθο

 10. 24/01 08:06

  Προσκυνηματικός τουρισμός σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο

 11. 24/01 08:04

  1 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δ.Ελλάδος

 12. 24/01 08:01

  Εκπαιδευτικές δράσεις στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Σπάρτης

 13. 24/01 07:56

  Στα "χρυσά χνάρια" του Στέφανου Τσιτσιπά, ελληνικά ξενοδοχεία παίζουν τένις…

 14. 23/01 18:43

  Η SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Nikki Beach Resort & Spa

 15. 23/01 17:06

  Ελληνικός τουρισμός 2018: Χρονιά-ρεκόρ με... βαθύ «ρήγμα» στις επιδόσεις διανυκτερεύσεων

 16. 23/01 15:26

  Τα κορυφαία all inclusive και οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους διεθνείς ταξιδιώτες

 17. 23/01 15:18

  Τα καλύτερα ρομαντικά και πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2019

 18. 23/01 15:06

  TripAdvisor: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2019

 19. 23/01 14:52

  Τα ελληνικά ξενοδοχεία σάρωσαν στα βραβεία της TripAdvisor- Δείτε ποια είναι στα κορυφαία στον κόσμο το 2019

 20. 23/01 14:44

  Πλειοδότης ο ισραηλινός όμιλος Fattal για το π.ξενοδοχείο Εσπέρια

 21. 23/01 14:27

  Θαλάσσιος τουρισμός: Αναβαθμισμένη η ελληνική παρουσία στην boot

 22. 23/01 12:44

  Δημοψήφισμα στο Παλέρμο για το πού θα διατεθούν οι φόροι μέσω της Airbnb

 23. 23/01 12:39

  Πλήθος διακρίσεων για τα ξενοδοχεία της Grecotel

 24. 23/01 12:28

  Το τέλος της πλαστικής σακούλας αποδίδεται με τσάντες και καρότσια σε Δήμους

 25. 23/01 12:22

  Αναβαθμίζεται η premium οικονομική θέση της British Airways

 26. 23/01 12:21

  Ρωσικός τουρισμός: Στροφή στα οργανωμένα πακέτα και τα φθηνότερα ξενοδοχεία το 2019

 27. 23/01 12:14

  Πώς τα ξενοδοχεία της Κρήτης θα έχουν καλύτερες οικονομικές επιδόσεις

 28. 23/01 11:31

  Grecia Panorama: Ο ελληνικός τουρισμός και η γαστρονομία στο Βουκουρέστι

 29. 23/01 11:09

  Εκσκαφέας εισέβαλλε σε ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ

 30. 23/01 10:23

  Επτανησιακή εβδομάδα στη Βιέννη τον Φεβρουάριο

 31. 23/01 10:18

  Ο αγροτουρισμός στη Θεσσαλία- Πρόγραμμα εκπαίδευσης

 32. 23/01 10:13

  Πιστοποίηση του 'Ορους Οίτη ως βιώσιμου τουριστικού προορισμού

 33. 23/01 10:06

  Ενεργειακό σύστημα στο ξενοδοχείο Euphoria Resort μέσω γεωλογικών σχηματισμών

 34. 23/01 10:01

  Επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Αλεξανδρούπολη και Πύλο

 35. 23/01 09:57

  Σιάτιστα: Τουριστική δράση στον ευρωπαϊκό δρόμο των εμπόρων της

 36. 22/01 16:41

  Την Πέμπτη το συνέδριο BnB Guest Conference για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

 37. 22/01 16:15

  "Πονοκέφαλος" οι δασικοί χάρτες για τις τουριστικές επενδύσεις στα νησιά

 38. 22/01 15:00

  Lonely Planet: Σε ελληνικό νησί μία από τις 20 καλύτερες ιαματικές πηγές στην Ευρώπη

 39. 22/01 14:45

  Πρωτόκολλο συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με τον ΕΦΕΤ για την ποιότητα τροφίμων

 40. 22/01 14:28

  ΤΑΙΠΕΔ: Χρονιά βραβεύσεων το 2018 για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων

 41. 22/01 14:11

  Ελληνικός τουρισμός 2018: Το 1/4 των εισπράξεων εισέφεραν οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί τουρίστες

 42. 22/01 14:05

  Ρωσικός τουρισμός: "Βροχή" προκρατήσεων για Τουρκία παρά την αύξηση των τιμών το 2019

 43. 22/01 13:59

  Το ψηφιακό έγκλημα θα κοστίσει $5,2 τρις στις εταιρείες την επόμενη 5ετία

 44. 22/01 13:48

  Θρίαμβος του Τσιτσιπά: Ιστορική πρόκριση για την Ελλάδα στους 4 του Australian Open

 45. 22/01 13:37

  Η κρουαζιέρα των ονείρων τους έκρυβε μια έκπληξη στην καμπίνα

 46. 22/01 12:50

  Πιστοποίηση Αειφορίας από την Earthcheck στο NJV Athens Plaza

 47. 22/01 12:46

  Μεταφορικό Ισοδύναμο: Η νέα απόφαση για την πλήρη εφαρμογή του

 48. 22/01 12:36

  Η Κρήτη στη διεθνή έκθεση τουρισμού Vakantiebeurs στην Ολλανδία

 49. 22/01 12:32

  Σ. Φάμελλος: Βελτιώσεις της δασικής νομοθεσίας για τα νησιά, μέσω των δασικών χαρτών

 50. 22/01 12:31

  Αλλάζει η Πολιτική Απορρήτου της Airbnb

 51. 22/01 12:22

  Με σκουπίδια η Κέρκυρα και το 2019;

 52. 22/01 12:11

  FedHATTA: Πιο στενή συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

 53. 22/01 12:09

  ΙΤΒ: Η ψηφιοποίηση και ο ανθρώπινος παράγοντας στα συνέδρια στο ITB MICE Forum

 54. 22/01 11:55

  Ξενοδοχεία: Στην Axia Hospitality η διαχείριση των πωλήσεων του Diana Group Hotels στη Ζάκυνθο

 55. 22/01 11:39

  Διεθνής διάκριση της Mideast Group στα Bizz Awards

 56. 22/01 11:31

  Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει «το ύφασμα του άρχοντα από το Λευκαντί»

 57. 22/01 11:11

  TUI: 13 νέα επώνυμα και κόνσεπτ ξενοδοχεία για οικογένειες το 2019- Τα 2 στην Ελλάδα

 58. 22/01 11:10

  Σε αναζήτηση επενδυτών το ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς

 59. 22/01 10:04

  Έκθεση φωτογραφίας «Εύζωνες: Οι φύλακες των αφανών» στο Ρέθυμνο

 60. 22/01 09:58

  Διαγωνισμός ύψους 5, 9 εκατ.ευρώ για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών

 61. 22/01 09:56

  Δήμος Σαρωνικού: Σε ποια ξενοδοχεία μειώθηκαν τα τέλη ύδρευσης

 62. 22/01 09:54

  Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Ποια αθλήματα στηρίζει για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης

 63. 22/01 09:51

  Tα 10 ξενοδοχεία που χαρακτηρίστηκαν ως εποχικά στο Δήμο Ερμιονίδας

 64. 22/01 09:48

  Πλειοδότης η Korinthian Palace Catering για ακίνητο με τουριστική χρήση στην Κόρινθο

 65. 21/01 18:42

  Social Media in Tourism 2019: Αυξάνοντας τη φήμη του brand

 66. 21/01 17:30

  Scoot: Περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα το 2019

 67. 21/01 17:28

  ΠΟΤ: +6% οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις το 2018- Ποιες είναι οι τάσεις στα ταξίδια για το 2019

 68. 21/01 16:48

  Άρωμα από Κυκλάδες στο κέντρο της Αθήνας

 69. 21/01 16:08

  Historic Hotels of Europe: Ένα ελληνικό νησί στους 6 ονειρικούς προορισμούς του 2019

 70. 21/01 16:06

  Διεθνές βραβείο Interior Design στο ξενοδοχείο Olea All Suite Hotel

 71. 21/01 15:07

  Τουριστικός φόρος στο Μπαλί

 72. 21/01 14:57

  Τα 40 ελληνικά ξενοδοχεία που έλαβαν το TUI Family Champion για το 2019

 73. 21/01 14:49

  Η παγκόσμια βιομηχανία MICE στην έκθεση ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines

 74. 21/01 14:42

  Συνάντηση για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης στο Β. Αιγαίο

 75. 21/01 14:13

  Αποτελέσματα κλήρωσης «5ο Posidonia Sea Tourism Forum»

 76. 21/01 13:58

  Στις 8-11 Φεβρουαρίου οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

 77. 21/01 13:25

  Τουρισμός: Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια των millennial

 78. 21/01 12:47

  Πιστοποίηση We do local για τα πλοία της ΑΝΕΚ

 79. 21/01 12:46

  FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

 80. 21/01 12:38

  Ελληνικός τουρισμός 2018: 1,4 δισ. ευρώ περισσότερα έσοδα στο 11μηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου

 81. 21/01 12:31

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 1 εκατ. θέσεις για τη Blue Monday

 82. 21/01 12:02

  To ξενοδοχείο Mykonos Riviera στα Small Luxury Hotels of the World

 83. 21/01 11:31

  Bomo Hotels τα ξενοδοχεία του Ομίλου Γρηγοριάδη στη Χαλκιδική

 84. 21/01 11:23

  Ισπανικός τουρισμός: Στάσιμες αφίξεις, αυξημένα έσοδα το 2019

 85. 21/01 10:44

  Η Περιφέρεια Αττικής στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ολλανδίας

 86. 21/01 10:36

  ΕΣΠΑ: Eξ αποστάσεως συμβουλευτική στον τουρισμό

 87. 21/01 09:57

  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2019

 88. 21/01 09:55

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για ακίνητο με χρήση τουριστικού καταλύματος

 89. 21/01 09:53

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία στη Κρήτη

 90. 21/01 09:50

  Νομικό παράθυρο για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ σε όλα τα νησιά

 91. 21/01 09:48

  Δράσεις τουριστικής προβολής από Δήμους

 92. 20/01 15:36

  Eπική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έναντι του Ρότζερ Φέντερερ

 93. 20/01 11:56

  Διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας Germania

 94. 20/01 11:45

  Προς λύση το πρόβλημα ύδρευσης στη Λίνδο

 95. 20/01 11:43

  Επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Ρέθυμνο και Χαλκιδική

 96. 20/01 11:39

  Δυο νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα

 97. 19/01 13:10

  Παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort

 98. 19/01 13:00

  Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων: Αίτημα για αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ

 99. 19/01 12:57

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη, Πύλο και Μύτικα

 100. 19/01 12:54

  Δράσεις προβολής από Δήμους- Ενισχύσεις σε φορείς από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου