Cavo Mare Deluxe Villas | Λ.Μαυρίκου: Οι διακοπές είναι κυρίως "συναίσθημα" - Μεγάλη τιμή και ευθύνη οι 5άστερες κριτικές των πελατών

Cavo Mare Deluxe Villas | Λ.Μαυρίκου: Οι διακοπές είναι κυρίως "συναίσθημα" - Μεγάλη τιμή και ευθύνη οι 5άστερες κριτικές των πελατών

Η οικογένεια Μαυρίκου έχει ταυτίσει την παρουσία της στην αγορά φιλοξενίας της Ζακύνθου με την υψηλή ποιότητα. Έχει δημιουργήσει δύο ξενοδοχεία πολυτελείας και στη συνέχεια το πολυβραβευμένο συγκρότημα Cavo Mare Deluxe Villas, το οποίο ενθουσιάζει τους επισκέπτες του, όπως φαίνεται από τις κριτικές τους στο TripAdavisor.

Η Λένια Μαυρίκου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος, σε συνέντευξή της στο Tornos News αναλύει τη φιλοσοφία που πρέπει να έχει μια νεαρή superhost σε ένα κατάλυμα πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, υπογραμμίζει την προσωπική επαφή με όλους τους επισκέπτες, επισημαίνει ότι "ποτέ δεν προτείνουμε κάτι στους πελάτες μας αν δεν το έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι" και απαντά για τη στρατηγική μάρκετινγκ, που ακολουθεί το πολυτελές συγκρότημα βιλών, καθώς και για τα επόμενα σχέδια... 

Διαβάστε τη συνέντευξη...

 • Τ.Ν. Kυρία Μαυρίκου, αναζητώντας πληροφορίες για το Cavo Mare Deluxe Villas, είδαμε στο TripAdvisor οι επισκέπτες σας να βαθμολογούν με άριστα 5 την εμπειρία τους στις βίλες σας. Ποια είναι τα στοιχεία, που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες σας;

Απάντηση: Αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Είναι κάτι που μας τιμά αλλά μας γεμίζει και τεράστια ευθύνη για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Ο πήχης από τους προηγούμενους ευχαριστημένους πελάτες μας είναι πολύ ψηλά, δημιουργώντας έτσι τεράστιες προσδοκίες στους επόμενους.

Το κομμάτι αυτό των κριτικών σε όλες τις πλατφόρμες είναι ένα πολύ σύνθετο θέμα, που ξεκινάει από τη στιγμή που φτάνει ο επισκέπτης στο νησί έως και την τελευταία μέρα που τον αποχαιρετούμε.

Μια 5άστερη κριτική από τον πελάτη είναι για εμάς η επιβράβευση της προσπάθειας μας.

Η επικοινωνία με τον πελάτη και η ετοιμότητα της ομάδας μας να καλύψει όλες τις ανάγκες του είναι το Α και το Ω.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας σε όλους τους τομείς, οι παροχές των Βιλών μας σε ο,τιδήποτε ζητήσει ο επισκέπτης και τα VIP services τα οποία παρέχουμε είναι τα 3 βασικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας.

Προσωπική επαφή και υψηλού επιπέδου παροχές

 • Τ.Ν. Ποια είναι τα μυστικά μιας νεαρής superhost σε ένα κατάλυμα πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, όπως είναι το Cavo Mare Deluxe Villas;

Απάντηση: Για να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα πρέπει να πάω αρκετά πίσω στο χρόνο.

Απ' όταν λοιπόν θυμάμαι τον εαυτό μου, η οικογένεια μου καλωσόριζε επισκέπτες στο ξενοδοχείο μας και φρόντιζε πάντα για την άψογη διαμονή τους.

Από τότε έως σήμερα τηρώ κατά γράμμα αυτό που διδάχτηκα από τους γονείς μου, να έχω προσωπική επαφή με όλους τους πελάτες.

Κάθε άφιξη, κάθε ζευγάρι, κάθε οικογένεια είναι μοναδική. Θέλω, λοιπόν, εγώ η ίδια να τους καλωσορίζω, να τους ενημερώνω, να τους προτείνω και να σχεδιάζω μαζί τους τα VIP services ή τις εξωτερικές δραστηριότητες που παρέχουμε στα καταλύματα μας και ταιριάζουν στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Οι επισκέπτες μας κατά κύριο λόγο είναι άνθρωποι με αυξημένη την αισθητική τους κρίση και το ατομικό τους γούστο, πράγμα που σημαίνει ότι εμείς πάντα προτείνουμε πολύ υψηλού επιπέδου παροχές.

Πολύ σημαντικό είναι για το πελάτη η 24/7 δυνατότητα επικοινωνίας απευθείας με την hostess τους. Χωρίς υπερβολές είμαι το πρώτο και τελευταίο τηλέφωνο στις διακοπές τους, κάνοντας τους έτσι να νιώθουν άνετα και ασφαλείς σε μια ξένη χώρα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει μια hostess/ένας host είναι το να μπορεί να δώσει μια απάντηση σε ο,τιδήποτε και αν ζητήσει ο πελάτης. Αυτό προϋποθέτει ότι γνωρίζεις άριστα το νησί, τις παραλίες του, τα μαγαζιά του, τα τουριστικά αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν εδώ.

Ο χρυσός νόμος σε αυτό είναι: ποτέ δεν προτείνουμε κάτι στους πελάτες μας αν δεν το έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι.

Αυτά θεωρώ είναι τα βασικά στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας

Τ.Ν. Δώστε μας το ιστορικό αυτής της επένδυσης. Είστε από τις πρώτες βίλες στη Ζάκυνθο. Πώς σας ήρθε η ιδέα για κάτι τόσο καινοτόμο; Ποιο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας;

Απάντηση: Το concept των luxury villas ξεκίνησε στην Ευρώπη με τα πολυτελή chalets στα χιονοδρομικά των Άλπεων. Παρατηρήθηκε ότι ακόμα και το πιο φανταστικό ξενοδοχείο δεν είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ή για γκρουπ με φίλους. Όχι γιατί δεν έχουν υπερβολικά υψηλά standards ποιότητας όσο, κυρίως, επειδή εκτιμούν αφάνταστα την αίσθηση της συμβίωσης (conviviality) και όχι της ιδιωτικότητας (privacy), μαζί με την ελευθερία που παρέχει μια ιδιωτική πολυτελής βίλα.

Σύντομα, η τάση επεκτάθηκε και στις καλοκαιρινές διακοπές, με την Σικελία, τη Σαρδηνία, την Ισπανία να συγκαταλέγονται στις παγκόσμιες λίστες με τους πιο ελκυστικούς προορισμούς. Από τα τέλη της δεκαετίας του 2000, η τάση ήρθε και στην Ελλάδα.

Η οικογένειά μου, αν ανατρέξουμε πίσω στον χρόνο, είχε ενασχόληση με τον τουρισμό ήδη από το 1974, με τα πρώτα ξενοδοχεία στο Πόρτ Σάιντ Αιγύπτου.

Ύστερα, το 1990 συνέχισαν με ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της Ζακύνθου στην περιοχή Τσιλιβί και μετέπειτα με ένα ακόμη ξενοδοχείο στην ίδια περιοχή.

Περίπου κατά το 2004 υπήρξε η πρώτη σκέψη για τη δημιουργία των βιλών μας. Είχαμε τότε ταξιδέψει στο Πουκέτ όπου και ήταν η πρώτη φορά που ήρθαμε σε επαφή με τον όρο «βίλα». 

Σκεφτήκαμε ότι κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Ζάκυνθο δεν υπάρχει και καθώς ψάξαμε λίγο παραπάνω τί ακριβώς εστί πολυτελής βίλα αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη στο νησί μας. 

Είναι διαφορετικό όταν εσύ ο ίδιος έρχεσαι σε επαφή με αυτό που θες να υλοποιήσεις και το ζεις από μέσα , έτσι ώστε να μπορείς να το κάνεις ο ίδιος πράξη.

Δυο χρόνια μετά (2006) υλοποιήθηκε ένα πολύ καινοτόμο πρότζεκτ για εκείνη την περίοδο.

Ένα από τα πρώτα συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών στο νησί. Εντυπωσιακές βίλες με πανοραμική θέα στο Ιόνιο, που πληρούσαν τα πιο αυστηρά διεθνή κριτήρια.

Με τη βαθιά γνώση στη τουριστική βιομηχανία και το πάθος της οικογένειας μου για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας το προϊόν αυτό δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα.

Από τότε έως σήμερα οι Cavo Mare Deluxe Villas παρέχουν υψηλού επιπέδου διακοπές στους επισκέπτες τους.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι: πολυτέλεια, άνεση, εξατομίκευση.

Οι διακοπές είναι κυρίως "συναίσθημα"

Τ.Ν. Ελληνική φιλοξενία, ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Πώς συνδυάζονται σωστά και φέρνουν στα καταλύματα κρατήσεις αλλά και σημαντικά βραβεία;

Απάντηση: Η φιλοξενία είναι έννοια ελληνική και ο κλάδος της πρέπει να πλαισιώνεται από προϊόντα που βασίζονται σε ελληνική τεχνογνωσία, και όπου είναι δυνατό, μετασχηματίζουν τον κλάδο μέσω ψηφιακών τεχνολογιών. Η Ελλάδα εξάγει τεχνογνωσία σε θέματα σχετικά με τον τουρισμό και την ελληνική κουλτούρα και σε άλλες χώρες.

Οι διακοπές σήμερα αποτελούν ένα πολύτιµο αγαθό που αντανακλά την αισθητική μας και είναι, κυρίως, «συναίσθηµα». Ένα συναίσθηµα ότι μπορείς να χαλαρώσεις µε τους φίλους σου και την οικογένειά σου απολαµβάνοντας µοναδικές στιγµές.

Η προσήλωση στις αρχές και τις αξίες του τουριστικού μας προϊόντος και η συνεχής βελτίωση των υποδομών μας είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Αρκετές βραβεύσεις σε μεγάλους παγκόσμιους διαγωνισμούς κοσμούν την reception των Cavo Mare Deluxe villas και είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό.

Η εργατικότητα και η επιμονή στην λεπτομέρεια πάντα ανταμείβονται.

Αγαπάμε την πρωτοπορία και αυτό φαίνεται...

 • Τ.Ν. Βλέπουμε διεθνείς διαχειριστές πολυτελών βιλών να επεκτείνονται στην Ελλάδα, προφανώς γιατί το προϊόν αυτό έχει ιδιαίτερη ζήτηση. Ποια είναι η δική σας στρατηγική μάρκετινγκ;

Απάντηση: Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για βίλες είναι πραγματικά ανοδική, δημιουργώντας μια νέα τεράστια τάση, η οποία φαίνεται να διαμορφώνει μια σταθερή αγορά που πρόκειται να αλλάξει τη ξενοδοχειακή βιομηχανία όπως την ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Όντως, τεράστιες εταιρείες διαχείρισης βιλών έρχονται στη χώρα μας.

Υπάρχει στην Ελλάδα ελκυστικό προϊόν στα νησιά και το γνωρίζουν καλά.

Η χώρα μας είναι πολύ ψηλά στη ζήτηση τέτοιου είδους διακοπών και είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η Στρατηγική μάρκετιγκ για εμάς είναι μια: Exclusive Φιλοξενία με υψηλού επιπέδου facilities ώστε οι ευχαριστημένοι πελάτες μας να επιστρέφουν ξανά. 

Είναι γεγονός ότι οι επισκέπτες σήμερα απαιτούν όλο και περισσότερες υπηρεσίες και facilities κάθε χρόνο. Οι τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή βιλών είναι να προσφέρουν αφθονία χώρου καθώς και ένα ευρύ φάσμα facilities και υπηρεσιών, παρόμοιες με εκείνες των μεγάλων ξενοδοχείων. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, να συνδυάσουμε τα θετικά και των δύο κόσμων, την ιδιωτικότητα και την αποκλειστικότητα του χώρου που μπορεί να προσφέρει μια βίλα με τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Τ.Ν. Στα σχέδιά σας περιλαμβάνεται η δημιουργία νέων βιλών, εντός και εκτός Ζακύνθου;

Απάντηση: Το 2019 δημιουργήσαμε στο νησί της Χίου δυο πανέμορφες πολυτελείς κατοικίες. Η Χίος είναι ένα όμορφο νησί και έχει εξαιρετικές προοπτικές για συνεχή αύξηση του τουρισμού.

Υπάρχει μια αυθεντικότητα στο νησί και στους ανθρώπους του που σε μαγνητίζει.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου προσφέρουν πολυτέλεια , άνεση και μοναδική επαφή με τη φύση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το νησί της Ζακύνθου υπάρχουν κάποια ανοιχτά projects που η οικογένεια μου εξετάζει, όπως Green Villas & suites, sunset villas & spa κ.α.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι και να δημιουργήσουμε θα προσπαθήσουμε να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών μας για αξέχαστες διακοπές, όπως πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια. 

Αγαπάμε την πρωτοπορία κι αυτό εξάλλου αποτυπώνεται και στα σχέδια που πρώτοι έχουμε φέρει στο νησί της Ζακύνθου το “FLOATING FURNITURE” το «CHROMOTHERAPY SPA” και την πρώτη in-seating swimming pool,την πρώτη in pool bar waterfall βίλα καθώς και την πρώτη glasswalled pool.

Βιογραφικό

Η Λένια Μαυρίκου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1994, ύστερα ακολούθησε σπουδές φυσικοθεραπείας στην Πάτρα. Τα καλοκαίρια της πάντα τα περνούσε στα ξενοδοχεία της οικογένειας της στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Αποφοιτώντας από τη σχολή Φυσικοθεραπείας, η αγάπη της για τον Τουρισμό την έκανε να ξεκινήσει νέο κύκλο σπουδών σε κολέγιο Αθηνών στον κλάδο Δημόσιες σχέσεις. Αφότου τις τελείωσε, ξεκίνησε σε ρόλο PR MANAGER στις CavoMare villas. Την δύσκολη περίοδο του covid έγινε δεκτή από το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS στον τομέα «Leadership & Management>> . Τελειώνοντας, επέστρεψε στο νησί της στη θέση Operations&Hospitality Manager στο συγκρότημα CavoMare Villas. 

Πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, που, όπως λέει, «πολύ συχνά αποκτώ τόσο στενή σχέση που από πελάτες γίνονται φίλοι μου», πάντα φιλόξενη ποτέ δεν εφησυχάζει και πάντα με πρωταρχικό της στόχο να παρουσιάζει τις ομορφιές του νησιού της.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 10/12 11:40

  e-Ε.Φ.Κ.Α: Ποια ξενοδοχειακή εταιρεία πλειοδότησε για το 1/3 εξ αδιαιρέτου επί 10ώροφου ξενοδοχείου στην Αθήνα

 2. 10/12 07:31

  Τουριστικό τρενάκι στη Βέροια για την περίοδο των εορτών

 3. 10/12 07:28

  Διαγωνισμός για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Μετεώρων

 4. 09/12 11:45

  Νέος φορολογικός νόμος | Η ρύθμιση για το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

 5. 09/12 11:21

  Καλλιόπη Βέττα: O οινικός τουρισμός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας στη Δυτική Μακεδονία

 6. 09/12 06:45

  Electra Palace | Δωρεά στο Δήμο Θεσσαλονίκης του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου μπροστά στο ξενοδοχείο

 7. 08/12 22:04

  Υπουργείο Οικονομικών | Τι αλλάζει στην καθημερινότητά μας με το νέο φορολογικό νόμο- οι ρυθμίσεις για τα Airbnb

 8. 08/12 19:50

  Ξενοδοχεία | Πράσινο φως για το IKOS Kissamos - Επένδυση άνω των 125 εκατ. ευρώ

 9. 08/12 19:47

  Σήμανση και ψηφιακή εφαρμογή μνημείων και αξιοθέατων Δελφών

 10. 08/12 19:38

  Κρήτη | Ομόφωνη αρνητική απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος επί της ΣΜΠΕ υπεράκτιων αιολικών πάρκων στο Λασήθι

 11. 08/12 15:12

  ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης για 7 πρακτορεία της Αρμενίας στην Αθήνα

 12. 08/12 14:15

  Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο - οι ρυθμίσεις

 13. 08/12 13:36

  Ξενοδόχοι Αράχωβας | Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια

 14. 08/12 13:18

  Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΕΟΤ εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης

 15. 08/12 12:33

  Κανάρια Νησιά | Καμπάνια για την προσέλκυση Ευρωπαίων άνω των 55 το χειμώνα

 16. 08/12 12:00

  Τουρισμός | Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής - η θέση της Ελλάδας

 17. 08/12 11:31

  Υπ. Τουρισμού: Δίμηνο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 18. 08/12 11:20

  Γερμανία: Οι μεγαλύτεροι τουρ οπερείτορ σε πρότζεκτ για την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα στον τουρισμό

 19. 08/12 10:52

  Γερμανικός τουρισμός | Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το 2024 θα είναι μια ισχυρή χρονιά

 20. 08/12 10:28

  Ταφόπλακα για τον τουρισμό των Διαποντίων Νήσων η τοποθέτηση ανεμογεννητριών

 21. 08/12 10:07

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος" | Ενημέρωση για τις "Γνωστοποιήσεις" όσων έχουν ειδικό σήμα λειτουργίας

 22. 08/12 07:57

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στις Σέρρες

 23. 08/12 07:56

  Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα με 5 influencers από τη Βρετανία

 24. 08/12 07:53

  ΙΤΒ Berlin Convention: Πρωτοπορία στη μετάβαση στα ταξίδια και τον τουρισμό

 25. 08/12 07:51

  Άδειες για χρήση νερού από 2 γεωτρήσεις στην ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

 26. 08/12 07:49

  Ισπανία: Μείωση ανέργων τον Νοέμβριο

 27. 07/12 19:01

  Πώς επηρεάζει ο Πληθωρισμός την Αγοραστική Δύναμη & τις Συνήθειες των Καταναλωτών

 28. 07/12 16:52

  H easyJet άνοιξε τις κρατήσεις για το φθινόπωρο του 2024

 29. 07/12 16:28

  Κοινή Διακήρυξη Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας για τον τουρισμό

 30. 07/12 15:08

  Amex GBT | Σταθεροποίηση των αεροπορικών ναύλων το 2024

 31. 07/12 14:33

  Ακριβότερος καφές λόγω κλιματικής αλλαγής;

 32. 07/12 14:20

  Το 36% όσων αναζητούν εργασία στην Ελλάδα θεωρεί χρήσιμο το ChatGPT

 33. 07/12 14:12

  Συνέδριο ΑΙΤ'23 | Πώς οι τουριστικές επιχειρήσεις θα προσελκύσουν ικανούς εργαζομένους

 34. 07/12 13:48

  ΕΟΤ Ην.Βασίλείου: Η Ελλάδα προσελκύει τον τουρισμό πολυτελείας

 35. 07/12 13:06

  Τουρισμός | Βίζα στους Τούρκους για διακοπές σε 10 ελληνικά νησιά

 36. 07/12 12:38

  Ένταξη του Ηρακλείου στο διεθνές Δίκτυο Creative Cities της UNESCO- σήμερα η επίσημη τελετή

 37. 07/12 10:18

  IATA | Ιστορικό ρεκόρ 4,7 δισ. επιβατών το 2024 - Μόλις 5,45 δολ. το καθαρό κέρδος ανά επιβάτη (!)

 38. 07/12 10:01

  Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

 39. 07/12 09:43

  Τουρισμός | 14 εκατ. Βρετανοί έχουν κάνει ήδη κράτηση για διακοπές το 2024- το 10% στην Ελλάδα

 40. 07/12 08:09

  Η Καστοριά στην εκδήλωση Διπλωματία Πόλεων Εξωτερικού στο Παρίσι

 41. 07/12 07:21

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο

 42. 07/12 07:16

  Προβολή της Λέσβου στη Σμύρνη

 43. 07/12 07:14

  Παράταση παραχώρησης για καταφύγιο τουριστικών σκαφών στην Λήμνο

 44. 07/12 07:01

  Kempinski Hotels: Νέο ski resort 5 αστέρων στην Poiana Brasov της Ρουμανίας

 45. 06/12 17:56

  Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης ξεναγών (και) από το Ιόνιο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

 46. 06/12 17:50

  Volotea: Νέα πτήση από Αθήνα προς Ανκόνα - 24 δρομολόγια από Αθήνα το 2024

 47. 06/12 15:11

  Ryanair: Κατακεραυνώνει με νέα έρευνα για το Δεκέμβριο τους "πειρατές ΟΤΑ"

 48. 06/12 14:00

  Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

 49. 06/12 13:56

  Costa Navarino: Μείωση 80% των λειτουργικών εκπομπών ρύπων από το 2019

 50. 06/12 13:08

  Στο συντελεστή ΦΠΑ 24% τα σερβιριζόμενα μη αλκοολούχα ποτά στην εστίαση

 51. 06/12 13:00

  Νέα ΚΥΑ με τροποποιήσεις στον κανονισμό λειτουργίας των Σχολών Ξεναγών Υπουργείου Τουρισμού

 52. 06/12 12:40

  Τουρισμός: Οι 4 μεγάλες τάσεις στα ταξίδια το 2024

 53. 06/12 12:36

  Πόλεμος Ισραήλ- Χαμάς | Η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης ανησυχεί τους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες

 54. 06/12 12:11

  Ryanair: Νέα σύνδεση Βουδαπέστη – Σκιάθος το 2024

 55. 06/12 12:01

  SeaDream Yacht Club: 4 νέα Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα του 2026

 56. 06/12 11:41

  Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιος πρωταγωνιστής στον αλιευτικό τουρισμό

 57. 06/12 11:40

  Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις από την πλατφόρμα OCG360 στην Xenia 2023

 58. 06/12 11:27

  LOT Polish Airlines: Δύο νέες συνδέσεις με Πρέβεζα και Σαντορίνη

 59. 06/12 11:23

  Cyprus Airways: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Ισπανία

 60. 06/12 10:45

  Τουρισμός | TUI: Έσοδα ρεκόρ το 2023 - Ισχυρή σεζόν προδιαγράφουν οι κρατήσεις για το 2024

 61. 06/12 10:41

  'Το Αθηνοκεντρικό κράτος αποκλείει την Ελληνική περιφέρεια από τους οδηγούς Michelin"

 62. 06/12 09:40

  Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

 63. 06/12 07:34

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία στην Κρήτη

 64. 06/12 07:31

  Μυτιλήνη: Μητρώα για ξενοδοχεία και εστίαση ως μέτρο προστασίας για πληγέντες από καταστροφές

 65. 06/12 07:28

  Σέρρες: Διαμόρφωση επικοινωνιακής στρατηγικής για τουριστική προβολή

 66. 06/12 07:27

  Απλησίαστες οι τιμές του ελαιόλαδου και στην Ιταλία

 67. 05/12 17:00

  Ανοίγει το Χ.Κ. Παρνασσού - Επενδύσεις επέκτασης και εκσυγχρονισμού τα επόμενα χρόνια

 68. 05/12 14:38

  Αεροδρόμιο Αθήνας | 8,7% περισσότεροι ξένοι επιβάτες από το 2019 στο 11μηνο του 2023

 69. 05/12 14:03

  Πώς οι χάκερ εξαπατούν τους πελάτες ξενοδοχείων από την εφαρμογή της Booking.com

 70. 05/12 13:53

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Πλαταμώνα

 71. 05/12 13:12

  Η Panadvert παρουσιάζει τις κορυφαίες ψηφιακές τάσεις που θα καθορίσουν τον κλάδο της φιλοξενίας το 2024

 72. 05/12 12:43

  Booking.com και ΠΟΤ λανσάρουν σειρά εκπαιδευτικών βίντεο για πιο βιώσιμα ξενοδοχεία

 73. 05/12 12:43

  Ουραγός ανάπτυξης στην Ευρωζώνη η Γερμανία | Eγκρατείς στις δαπάνες τους οι Γερμανοί

 74. 05/12 12:17

  Νέο ξενοδοχείο στην Πάρο από τα Andronis Hotels

 75. 05/12 11:59

  TUI: Λεπτομερής καταγραφή των υποδομών προσβάσιμου τουρισμού σε 200 ξενοδοχεία

 76. 05/12 10:50

  Παγκόσμιος Τουρισμός | Στο 90% των επιπέδων του 2019 η ανάκαμψη το 2023 - οι επιδόσεις στην Ευρώπη

 77. 05/12 07:16

  Είδος πολυτελείας το λάδι και στην Ισπανία

 78. 05/12 07:09

  Ποια είδη πολυτελείας θα κυριαρχήσουν στην παγκόσμια αγορά το 2024

 79. 05/12 07:07

  Η κυριαρχία της Αιγύπτου στις εξαγωγές φρέσκου πορτοκαλιού και ο ανταγωνισμός με Ελλάδα και Τουρκία

 80. 05/12 07:01

  Το Αρχαίο Δέντρο του ‘Εβρου αναδεικνύει τους διαχρονικούς ελαιώνες

 81. 04/12 18:55

  Ειδικά σήματα προσβάσιμων τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων

 82. 04/12 17:07

  Smartwings: Νέο δρομολόγιο Πράγα-Αθήνα το καλοκαίρι του 2024

 83. 04/12 16:53

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του τουριστικού περιπτέρου Λούρου Ιωαννίνων

 84. 04/12 15:00

  World Travel Awards | H Aθήνα καλύτερος προορισμός πολιτιστικής πόλης στον κόσμο το 2023 - Οκτώ βραβεία για την Ελλάδα

 85. 04/12 13:57

  Airtours: Στροφή σε αποκλειστικά πολυτελείς διακοπές - Προσωπικός σοφέρ και lounge αεροδρομίων

 86. 04/12 13:34

  FedHATTA: Συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου Μεταφορών Ι. Ξιφαρά για ζητήματα των ταξιδιωτικών γραφείων

 87. 04/12 13:15

  LOT Polish Airlines | Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Βαρσοβίας και Αθήνας

 88. 04/12 13:12

  Γερμανία: Στον "αέρα" τα 66 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria Reisen μετά την πτώχευση της μητρικής Signa

 89. 04/12 12:48

  BCD Travel: Πώς διαμορφώνεται το χρηματιστήριο τιμών στα ταξίδια το 2024 – Γιατί οι ξενοδόχοι δεν δίνουν πλέον έμφαση στις πληρότητες

 90. 04/12 12:31

  Αεροδρόμιο Μονάχου | Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων μετά το χάος που προκάλεσε η χιονοθύελλα

 91. 04/12 12:15

  Ξενοδοχεία | Bραβείο Commercial Star Award 2023 στο Athens Capital Hotel - MGallery Collection

 92. 04/12 11:56

  Που πηγαίνουν τα χρήματα που πετούν οι τουρίστες στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

 93. 04/12 11:42

  Ξενοδοχεία | Η Σαουδική Αραβία αγόρασε το 49% της πολυτελούς αλυσίδας Rocco Forte Hotels

 94. 04/12 11:04

  Τουρισμός | Η Jet2holidays αναδεικνύει τα βιώσιμα ξενοδοχεία - Βολές κατά της εξάπλωσης της Airbnb

 95. 04/12 10:35

  Σχεδιάζεται η αποκατάσταση της νότιας πρόσβασης στην Ακρόπολη και της συντήρησης του Ηρώδειου

 96. 04/12 07:36

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στο Ναύπλιο

 97. 04/12 07:31

  Άγιος Νικόλαος - Ελούντα | Ο τουρισμός κινδυνεύει από τα Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα

 98. 04/12 07:24

  Ισπανία | Πτώση του πληθωρισμού λόγω και της μείωσης των τιμών στα τουριστικά πακέτα

 99. 04/12 07:22

  ΕΟΤ Γερμανίας | Εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Φρανκφούρτη

 100. 04/12 07:18

  Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας