Μια δεκαετία ανάπτυξης και καινοτομίας: Τι ακολουθεί λοιπόν για την Planet Greece;

Μια δεκαετία ανάπτυξης και καινοτομίας: Τι ακολουθεί λοιπόν για την Planet Greece;

Planet, μια εταιρεία υπηρεσιών πληρωμής

Η Planet είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και τεχνολογίας πληρωμών που δημιουργεί έσοδα. Συνεργαζόμαστε με 600.000 εμπόρους και 100 χρηματοοικονομικούς συνεργάτες σε περισσότερες από 70 αγορές σε πέντε ηπείρους. Για περισσότερα από 30 χρόνια, βοηθάμε τους εμπόρους στους τομείς λιανικής, φιλοξενίας, τροφίμων και ποτών και χώρων στάθμευσης να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους, απλοποιώντας πολύπλοκες πληρωμές. Αυτό βοηθά τους ανθρώπους να ξοδεύουν ελεύθερα στο κατάστημα, στον ιστότοπο του εμπόρου και γενικότερα στο διαδίκτυο.

Η πλατφόρμα ενιαίων ψηφιακών πληρωμών της Planet είναι μοναδική στον κλάδο - η μόνη που προσφέρει υπηρεσίες απόκτησης, επεξεργασίας, ψηφιακών πορτοφολιών, επιστροφών ΦΠΑ και μετατροπών νομισμάτων. Μέσω μιας ενιαίας συνεργασίας, βοηθάμε στην ενοποίηση πολλαπλών σχέσεων προμηθευτών, η οποία εξοικονομεί χρόνο για τις επιχειρήσεις και διατηρεί τα έσοδα.

Προσαρμογή και ανάπτυξη από το 2020 και μετά

Τον Αύγουστο του 2020, η Planet απέκτησε την εταιρεία συστημάτων πληρωμών 3C για να δημιουργήσει έναν παγκόσμιο κορυφαίο πάροχο πληρωμών που προσφέρει μοναδικά έσοδα για παγκόσμιες επιχειρήσεις. Η Planet με την ενσωμάτωση της 3C φέρνει τώρα όλες τις υπηρεσίες πληρωμών - απόκτηση και επεξεργασία, αποδοχή και αναφορά - μαζί σε μια στέγη για να παρέχει λειτουργική αποτελεσματικότητα για τους εμπόρους

Η πύλη πληρωμών μας επεξεργάζεται συναλλαγές μέσω του Planet Merchant Services, αποκτώντας όλες τις βασικές μεθόδους πληρωμής. Οι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους τρόπους πληρωμής που γνωρίζουν και κατανοούν, όλες οι πληρωμές επεξεργάζονται με ασφάλεια και γρήγορα σε ένα μόνο τερματικό πληρωμής Android. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλα σχήματα καρτών και υψηλής αξίας χωρίς επαφή με ψηφιακά πορτοφόλια.

Οι έμποροι επωφελούνται από πλήρως ασφαλείς λύσεις πληρωμής Point-to-Point Encryption που προσφέρουν μια ενιαία υπηρεσία σε όλους τους ιστότοπους. Αυτές οι λύσεις πληρωμών είναι ενσωματωμένες σε όλα τα κορυφαία συστήματα διαχείρισης(PMS) ιδιοκτησίας ξενοδοχείων και παρόχους σημείων πώλησης για καταστήματα λιανικής, τροφίμων και ποτών, καθώς και λογισμικού στάθμευσης για τερματικά χωρίς παρακολούθηση.

Οι υπηρεσίες ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής νομισμάτων (DCC) και των επιστροφών ΦΠΑ, διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις λειτουργίες κατά τη διαδικασία πληρωμής, ενώ οι έμποροι δημιουργούν έσοδα από αυτές τις συναλλαγές. Η κεντρική πύλη πληρωμών προσφέρει προβολές συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο και εργαλεία αναφοράς για την απλοποίηση του συμψηφισμού εσόδων - εξόδων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα στους εμπόρους.

Τώρα είμαστε σε εξαιρετική θέση να προσφέρουμε στους εμπόρους όλες τις υπηρεσίες πληρωμών από έναν προμηθευτή, σε όλα τα σημεία επαφής.

Τον Μάιο του 2021, η Planet επιτάχυνε την αναπτυξιακή της στρατηγική με μια νέα επένδυση από την Advent International, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους επενδυτές σε παγκόσμια κλίμακα ιδιωτικών μετοχών. Η Advent συμφώνησε να συνιδιοκτήσει την Planet με την Eurazeo, μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία επενδύσεων.

Ψηφιακή επιτάχυνση

Οι ψηφιακές πληρωμές δεν ήταν φυσικά κάτι νέο το 2020, αλλά η πανδημία επιτάχυνε την αύξηση των διαδικτυακών - και μέσω κινητών - πληρωμών. Επομένως, οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο σίγουροι τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώντας αυτά τα κανάλια και τις μεθόδους πληρωμής. Παρατηρήσαμε μια αύξηση στη χρήση του Pay by Link - έναν τρόπο πληρωμής με ασφάλεια μέσω ενός ασφαλούς διαδικτυακού συνδέσμου με ασφάλεια 3D Secure 2.x, η οποία μπορεί να σταλεί εύκολα μέσω email ή SMS.

Και χάρη στη συνεργασία μας με την Cybersource, παρέχουμε τώρα μια απλοποιημένη εμπειρία ψηφιακής πληρωμής για εμπόρους. Αυτή η συνεργασία ενισχύει την υπάρχουσα διαδικτυακή προσφορά μας παρέχοντας στους εμπόρους τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ολοκληρωμένη εμπειρία αγοραστών σε όλα τα κανάλια, βελτιστοποιώντας τόσο τις ψηφιακές όσο και τις φυσικές πληρωμές

Συγκεντρώνοντας την προσοχή μας στην Planet Greece

Η Planet Greece είναι περήφανη που κέρδισε μερίδιο αγοράς 45% για τις υπηρεσίες μετατροπής νομισμάτων(DCC) και επιστροφής ΦΠΑ(Tax Free). Οι υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ ξεκίνησαν στην χώρα το 2010 με τις πωλήσεις να αυξάνονται σταθερά σε περίοδο 10 ετών σε όλες τις βασικές ελληνικές περιοχές όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος, η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Μύκονος. Αυτή η ανάπτυξη προέρχεται από τη συνεργασία με brands όπως οι Chanel, Gucci, Folli Follie, Pandora, Ikea και άλλα.

Η ομάδα της Planet στην Ελλάδα προσφέρει βασική εκπαίδευση στους πελάτες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας επιστροφής ΦΠΑ για να διασφαλίσει ότι η όλη διαδικασία διεξάγεται άρτια τόσο για το προσωπικό όσο και για τους τουρίστες. Επιπλέον, η ομάδα προσφέρει ομαδικές εκδηλώσεις ή σεμινάρια δεξιοτήτων για το προσωπικό για το πώς να συνεργαστεί με αγοραστές από διαφορετικούς πολιτισμούς εκτός Ευρώπης, όπως οι Κινέζοι και Μέση Ανατολή, η Ρωσία και Αμερική. Αυτοί οι αγοραστές είναι πολύ σημαντικοί για την χώρα καθώς συχνά είναι μεγάλοι καταναλωτές, οπότε η κατανόηση της πολιτισμικής εθιμοτυπίας τους θα μπορούσε να είναι η διαφορά στο εάν πραγματοποιείται μια πώληση ή όχι. Η ομάδα της Planet εξοπλίζει το προσωπικό με τις σωστές δεξιότητες για να προσφέρει μια επαγγελματική, φιλική και καλή εξυπηρέτηση.

Με τις υπηρεσίες Ψηφιακής επιστροφής ΦΠΑ, οι διεθνείς αγοραστές επωφελούνται από γρήγορες και απρόσκοπτες επιστροφές φόρου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα γρήγορη και απλή εμπειρία αγορών. Στην Ελλάδα, η ομάδα μπορεί τώρα να υπερηφανεύεται για 17 σημεία επιστροφής χρημάτων σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων, για περισσότερη άνεση.

Οι υπηρεσίες μετατροπής νομισμάτων ξεκίνησαν το 2016 και σημείωσαν πολύ ενθαρρυντική ανάπτυξη σε συνεργασία με την Alpha Bank και την Cardlink. Οι αγοραστές μπορούν να πληρώσουν στο νόμισμα της επιλογής τους με τη μετατροπή νομίσματος, ενώ οι επιχειρήσεις φιλοξενίας και λιανικής μπορούν να αποφέρουν έσοδα από αυτές τις συναλλαγές. Η ομάδα της Planet συνεργάζεται επίσης στενά με αυτούς τους πελάτες, προσφέροντας εξειδικευμένη εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των τιμών συμμετοχής, ώστε οι πελάτες να αυξάνουν τα έσοδα.

Με 18.000 ενεργούς εμπόρους που χρησιμοποιούν τώρα τις υπηρεσίες μετατροπής νομισμάτων στην Ελλάδα, αυτή η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Η Αθήνα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον υψηλότερο αριθμό συναλλαγών μετατροπής νομισμάτων, ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Ρόδο αντίστοιχα.

Το μέλλον της Planet Greece

Καθώς η Ευρώπη αρχίζει να ξανανοίγει και να ανακάμπτει από την πανδημία, το μέλλον είναι αισιόδοξο για την Planet Greece με νέες λύσεις επιστροφής χρημάτων όπως η UnionPay και τα κινεζικά wallets WeChat Pay και Alipay. Αυτό θα βοηθήσει τους εμπόρους να αυξήσουν το κέρδος και τα έσοδα προσελκύοντας περισσότερους Κινέζους τουρίστες προσφέροντάς τους τις επιλογές πληρωμής που γνωρίζουν. Νέες λύσεις, όπως η Ψηφιακή έκδοση αποδείξεων (συνδεδεμένη με το mydata), θα κυκλοφορήσουν στην χώρα, τους επόμενους μήνες εκτός από το Pay by Link που υποστηρίζει την χρήση πολλαπλών νομισμάτων.

Επιπλέον οι Βρετανοί τουρίστες, μετά το Brexit, έχουν ένα ακόμη κίνητρο να κάνουν αγορές Tax Free στην ΕΕ από την 1η Ιανουαρίου 2021. Αυτό προσφέρει μια ευκαιρία δημιουργίας εσόδων για έμπορους στην Ελλάδα που μπορούν να αξιοποιήσουν το κίνητρο αυτό, καθώς η χώρα είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για τους Βρετανούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τις επιχειρήσεις να σκεφτούν να στοχεύσουν τους αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου, με την πλειοψηφία των βρετανών τουριστών να είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία πληρωμών.

«Το όραμά μας είναι να είμαστε ένας συνεργάτης πληρωμών παγκόσμιας κλάσης με αφοσιωμένη εξυπηρέτηση και συνεχή καινοτομία», δήλωσε ο Σταύρος Γκεσούρας, Country Manager της Planet στην Ελλάδα. «Είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξή μας στην Ελλάδα και τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους εμπόρους να παρέχουν μια εξατομικευμένη υπηρεσία που βελτιώνει την αφοσίωση τους στην Planet. Με την κυκλοφορία νέων υπηρεσιών σύντομα, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στους αγοραστές των πελατών μας."

www.planetpayment.com

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  2. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  3. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  4. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  5. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  6. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  7. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  8. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  9. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  10. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  11. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  12. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  13. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  14. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  15. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  16. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  17. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  18. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  19. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  20. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  21. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  22. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  23. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  24. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  25. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  26. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  27. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  28. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  29. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  30. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  31. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  32. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  33. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  34. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  35. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  36. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  37. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  38. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  39. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  40. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  41. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  42. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  43. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  44. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  45. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  46. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  47. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  48. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  49. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  50. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  51. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  52. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  53. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  54. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  55. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  56. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  57. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  58. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  59. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  60. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  61. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  62. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  63. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  64. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  65. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  66. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  67. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  68. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  69. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  70. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  71. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  72. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  73. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  74. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  75. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  76. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  77. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  78. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  79. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  80. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  81. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  82. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  83. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  84. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  85. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  86. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  87. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  88. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  89. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  90. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  91. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  92. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  93. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  94. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  95. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  96. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  97. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  98. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  99. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  100. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία