"Εβδομάδα της Ελλάδας" στη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ τον Φεβρουάριο

16-11-18 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

Το ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό δυναμικό θα βρίσκεται στο επίκεντρο της «Εβδομάδας της Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στη ρωσική πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ελληνο-ρωσικό οικονομικό φόρουμ με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρωσία, ώστε να ενισχυθούν οι δεσμοί μεταξύ της ρωσικής πόλης και της αδελφοποιημένης με αυτήν πόλη του Ηρακλείου.

Στο φόρουμ θα συμμετάσχει επιχειρηματική αποστολή από την Κρήτη, ενώ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού και των ακινήτων στην Ελλάδα, καθώς και παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού δυναμικού. Παράλληλα, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας της Ελλάδας» προγραμματίζονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η ελληνική πλευρά σχεδιάζει να συμπεριλάβει στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Ημέρες Κρητικής Κουζίνας», παραστάσεις κρητικών δημιουργικών ομάδων και παρουσίαση ελληνικών προϊόντων.

Τον Ιούνιο 2018, ο δήμαρχος του Νίζνι Νόβγκοροντ, Βλαντίμιρ Πάνοφ, και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, υπέγραψαν συμφωνία αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων. Στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας διμερούς συμφωνίας, οι επικεφαλής των αδελφοποιημένων πόλεων εγκαινίασαν το Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Επιμελητήριο.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι