Η Ελλάδα δημοφιλής και στους Ινδούς τουρίστες

26-04-18 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

Μεμονωμένοι Ινδοί τουρίστες φαίνεται ότι προτιμούν την Ελλάδα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην πολυπληθή αυτή χώρα. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Cox and Kings κατέγραψε τις προτιμήσεις των Ινδών τουριστών, με βάση τις κρατήσεις που έχει, και η Ελλάδα φιγουράρει στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών που επισκέπτονται οι Ινδοί σε μεμoνωμένη βάση.

Η Ευρώπη γενικά φαίνεται ότι αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό των Ινδών για την καλοκαιρινή περίοδο η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γι’ αυτούς. Η ζήτηση για καλοκαιρινές διακοπές καταγράφει άνοδο της τάξης του 20% σε σχέση με πέρυσι, και δεδομένου ότι πρόκειται για μια χώρα με πολύ μεγάλο πληθυσμό η αύξηση αυτή μεταφράζεται σε πολύ υψηλούς απόλυτους αριθμούς. 

Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει μεγάλη αύξηση σε πακέτα που συνδυάζουν επίσκεψη σε δύο ή και τρεις χώρες μαζί και διαρκούν επτά ή οκτώ νύχτες. Η αύξηση αυτών των πακέτων, η οποία αγγίζει και το 50% σε σχέση με πέρυσι, είναι ότι οι Ινδοί κάνουν διακοπές περισσότερες από φορές μέσα στο χρόνο. 

Η έρευνα αναδεικνύει ως top προορισμούς τη Γαλλία και την Ελβετία για τη φετινή χρονιά, οι οποίοι συχνά συνδυάζονται με την Αυστρία, την Ιταλία, την Ολλανδία ή τη Γερμανία. 

Προορισμοί όπως η Ουκρανία, η Ελλάδα και η Κροατία είναι δημοφιλείς στους μεμονωμένους Ινδούς τουρίστες.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι