Διεθνείς διακρίσεις για τη Νάξο

03-04-18 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα υποδεχθεί τη νέα σεζόν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Στους δέκα κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς συγκαταλέγεται η Νάξος, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, όπως προκύπτει από τα έγκριτα Reader’s Choice Awards του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων Τουριστών και διαμορφώνει τις μελλοντικές τάσεις στον Τουρισμό.

Άλλωστε, την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται ο έγκυρος ταξιδιωτικός συντάκτης John Malathronas που ξεκινάει τη λίστα «Best of Greece» http://edition.cnn.com/travel/article/greece-best-places-food/index.html στο ταξιδιωτικό διαδικτυακό τόπο του CNN με τη Νάξο στην κορυφή και τη φωτογραφία της θρυλικής Πορτάρας να κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο ίδιο αφιέρωμα ο κ. Malathronas ταξιδεύει τους εκατομμύρια πιστούς αναγνώστες του CNN.com από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αυστραλία στον κόσμο της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, που «ανοίγει διάπλατα» το φημισμένο μνημείο της Νάξου με  φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

«Οι διαδοχικές εμφανίσεις της Νάξου στα κορυφαία ΜΜΕ και τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου που επαναλαμβάνονται μάλιστα, σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν τη σταθερά ανοδική πορεία του προορισμού», σχολιάζει ο  Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός που εύχεται με την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες του τόπου, η νέα σεζόν να δικαιώσει τις συστηματικές και κοπιώδεις προσπάθειες τους.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour