The Sun: Η Ζάκυνθος απόλυτος προορισμός διασκέδασης το 2018- Επισκιάζει την Ίμπιζα

22-02-18 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

Με τον τίτλο «Γιατί η Ζάκυνθος πρόκειται να επισκιάσει το Magaluf (Βαλεαρίδες) ως ο απόλυτος προορισμός για έντονη διασκέδαση το 2018», η μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Sun μεταδίδει ότι το ελληνικό νησί φέτος θα αποτελέσει μεγαλύτερο πόλο διακοπών για τους Βρετανούς που αναζητούν τη διασκέδαση από δύσκολους ανταγωνιστές όπως η Ίμπιζα.

Η Ζάκυνθος θα έχει την καλύτερη τουριστική χρονιά της φέτος όσον αφορά τους Βρετανούς τουρίστες, επισημαίνει η εφημερίδα. 

Την ώρα που πολλοί προορισμοί διακοπών στην Ευρώπη επιθυμούν να περιορίσουν τους μεθυσμένους Βρετανούς επισκέπτες εισάγοντας αυστηρές κυρώσεις για αντικοινωνικές συμπεριφορές, όπως τα Μάλια, το Magaluf και η Sunny Beach, γιατί προσελκύουν κυρίως βρετανούς ηλικίας 18-21 ετών, η Ζάκυνθος παραμένει ελκυστική για όλες τις ηλικίες.

Οι βρετανοί που αναζητούν οικονομικές διακοπές μπορούν να βρουν καλύτερες προσφορές στη Ζάκυνθο σε σχέση με τους πιο ακριβούς ισπανικούς προορισμούς. Για παράδειγμα, αναφέρει η εφημερίδα, διαμονή μιας εβδομάδα για 2 άτομα στο Λαγανά μαζί με πτήσεις κοστίζει 250 ευρώ για κάθε άτομο.

Οι αστυνομικές αρχές, μεταδίδει η The Sun, εργάζονται σκληρά για να περιορίσουν τη βία μεταξύ τουριστών που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στις διακοπές, μετά από μερικά πολύ σοβαρά περιστατικά ξυλοδαρμού και δηλητηρίασης από ποτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ομάδες αλβανών εισάγουν φθηνά και νοθευμένα ποτά, γνωστά ως «Βουλγαρική ρακή», από τη Βουλγαρία σε όλη την Ευρώπη και σε αυτά οφείλονται οι δηλητηριάσεις.

Ως αποτέλεσμα, τα κοκτέιλ που κανονικά θα κόστιζαν 6 ευρώ, πωλούνται στους τουρίστες για 2 ευρώ, ενώ η νομοθεσία για την κατανάλωση αλκοόλ μόνο από άτομα άνω των 18 ετών δεν τηρείται στην πράξη.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι