Ο γαστρονομικός τουρισμός της Θεσσαλονίκης στο National Geographic

10-01-18 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2018

Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «άνοιξε» από το πρώτο του τεύχος το περιοδικό National Geographic, στην ειδική του έκδοση για το φαγητό.

Το πρώτο τεύχος του National Geographic Food, το οποίο εκδίδεται στην Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.

«Όλοι γνωρίζουν την αξία της προβολής στο National Geographic. Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά μας ατού στον τουρισμό και γι αυτό και φροντίσαμε να υπάρχει στο πρώτο τεύχος μια ολοσέλιδη καταχώριση που προβάλλει την Θεσσαλονίκη στην διεθνή γαστρονομία» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

διαβάστε ακόμα

Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων
Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα