Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη στα 10 υποψήφια για το βραβείο υψηλής αισθητικής στον κόσμο

24-10-17 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017

Ένα ελληνικό ξενοδοχείο είναι ανάμεσα στις κορυφαίες υποψηφιότητες ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο για το βραβείο καλύτερης εμφάνισης και διακόσμησης για το 2018 του κλαμπ κρατήσεων σε πολυτελή ξενοδοχεία Mr & Mrs Smith.

Πρόκειται για το Santo Maris στη Σαντορίνη, το οποίο συγκαταλέγεται στα 10 υποψήφια στην κατηγορία «Ξενοδοχείων με την καλύτερη εμφάνιση».

Ο νικητής του βραβείου θα πρέπει να έχει ενσωματώσει στοιχεία καινοτομίας, υποδειγματικής διακόσμησης και υψηλής αισθητικής.

Τα βραβεία Mr & Mrs Smith θα βραβεύσουν ξενοδοχεία σε πολλές κατηγορίες τα οποία θα αναδείξουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ως τα αγαπημένα τους. Τα ξενοδοχεία αυτά διακρίνονται για το στυλ και την πολυτελή διακόσμηση, τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την εξαιρειτική γαστρονομία τους.

Το Mr & Mrs Smith είναι ένα παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλαμπ με ένα εκατομμύριο ιδιαίτερα ξενοδοχεία-μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες, και αποτελείται από 50 ειδικούς στο Λονδίνο, την Ίμπιζα, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και τη Σιγκαπούρη.

Τα 10 υποψήφια ξενοδοχεία για την κατηγορία καλύτερης εμφάνισης είναι τα ακόλουθα: 

Santo Maris, Σαντορίνη

To Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, στη Σαντορίνη, άνοιξε φέτος με ανανεωμένη διακόσμηση, έχοντας αποκτήσει περισσότερες πιστοποιήσεις, νέα γαστρονομική φιλοσοφία ενώ προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές διαμονής.  

Από φέτος, το εστιατόριο του ξενοδοχείου ανανεώνει τη διακόσμηση αλλά και τη φιλοσοφία του παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα αναβλύζει γεύσεις από την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Φέτος προστέθηκαν νέοι τύποι δωματίων, Junior Deluxe Suite Sunset & Sea View, Deluxe Suite Sunset & Sea View και Suite Pool Front και θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για τους νεόνυμφους, αφού βρίσκονται στις πιο προνομιακές θέσεις του ξενοδοχείου, παρέχοντας ιδιωτικότητα αλλά και θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

L'hotel Marrakech, Μαρόκο

Θα βρείτε πολλά μαροκινά αντικείμενα σε αυτό το ξενοδοχείο πέντε δωματίων (μέρος του παλατιού Caidal) - ασβεστωμένα τοιχώματα, ανακαινισμένες οροφές zouack, βεράντες γεμάτες λουλούδια αλλά πινελιές κομψότητας των Thirties.

Οι 5 σουίτες είναι σε ρομαντικό στυλ, και εκείνες που βρίσκονται στα ανώτερα επίπεδα είναι οι πιο εντυπωσιακές, με θέα σε κήπο, τεράστια ιδιωτική ταράτσα ενώ στο εσωτερικό θα βρείτε κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι.

Le Roch Hotel & Spa, Παρίσι

Η αίσθηση ενός φιλόξενου, καλλιτεχνικά διατεταγμένου διαμερίσματος συνοδεύεται από σύγχρονη κομψότητα. Και ενώ το Le Roch είναι νέο ξενοδοχείο αναδύει άφθονο τοπικό άρωμα.

Το Le Roch Hotel & Spa διαθέτει τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Arnaud Faye σε ένα κλασικό κτίριο του 19ου αιώνα στο κέντρο του Παρισιού. Πρόκειται για μια προνομιακή βάση για να εξερευνήσετε την πόλη, αλλά μπορείτε εύκολα να αποδράσετε από αυτήν: το ξενοδοχείο διαθέτει βιβλιοθήκη με τζάκι, σπα και μια εσωτερική πισίνα με χαμάμ.

 

Hotel Villa Marie, Σεν Μπαρτ

Η πολυτελής Villa Marie Saint Barths βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην ακτή Colombier, σε μικρή απόσταση από τις παραλίες με λευκή άμμο, τις κρυστάλλινες θάλασσες και τα πιο λαμπερά μπαρ και εστιατόρια του νησιού. Περάστε τις ημέρες σας χαλαρώνοντας στους τροπικούς κήπους, κάνοντας θεραπείες καρύδας στο σπα και πίνοντας ρούμι. Η περιοχή διαθέτει πολλούς παπαγάλους και το τοπίο εμπλουτίζεται από το αποικιακό στυλ του Saint Barths. 

Artist Residence Oxfordshire, Ην. Βασίλειο

Με την πρώτη ματιά, το boutique ξενοδοχείο Artist Residence Oxfordshire μοιάζει με τυπικό αγγλικό ειδυλλιακό τοπίο, ένα καταπράσινο χωριό. Αυτή η παλιά παμπ έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, με ταπετσαρίες, neon φώτα κτλ. Διαθέτει πέντε δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι σουίτα.

The Warehouse Hotel, Σιγκαπούρη

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το Warehouse Hotel, σε αποικιακό ρυθμό στην παραλία της Robertson Quay της Σιγκαπούρης. Τα μπαχαρικά και τα μεταξωτά έχουν φύγει από τους χώρους του, αλλά το βιομηχανικό τους παρελθόν δεν έχει ξεχαστεί. Τα φωτιστικά εμπνευσμένα από μηχανήματα κρέμονται από δοκούς μαύρου σιδήρου στο θολωτό λόμπι, ενώ στα δωμάτια, οι γήινοι υαλοπίνακες σκυροδέματος και χαλκού αντιβαίνουν με το κομψό μοντέρνο στυλ. Απολαύστε την πισίνα υπερχείλισης με γυάλινη οροφή ή ένα ενυπόγραφο κοκτέιλ στο μπαρ. 

The Henrietta, Λονδίνο

Το ξενοδοχείο έχει κτιστεί στη βάση δύο κομψών βικτοριανών αρχοντικών σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία του Covent Garden. 

Ο μεγιστάνας Dorothée Mellichzon έχει φέρει την γαλλική κομψότητα και το νεοκλασικό μεγαλείο της γειτονιάς στους εσωτερικούς χώρους. Δύο εκκεντρικοί ιστορικοί των κοκτέιλ διαμορφώνουν τον κατάλογο του μπαρ αναλόγως και η κουζίνα διαθέτει σεφ με αστέρι Μισελέν. 

Hotel La Semilla, Μεξικό

Κτισμένο σε έναν καταπράσινο δρόμο δύο τετράγωνα από την παραλία της Playa del Carmen, το Hotel La Semilla είναι ένα καταπράσινο καταφύγιο τροπικών φυτών και μεσογειακών vintage ευρημάτων. Όλα τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα με κομμάτια από τις τοπικές αγορές του Μεξικού. Ο σκιερός κήπος γεμάτος με αιώρες σας περιμένει για πρωινό και η βεράντα στον τελευταίο όροφο έχει θέα στον ωκεανό.

Sir Savigny, Βερολίνο 

Το Boutique Hotel Sir Savigny βασίζεται στην αρμονία με τη σύγχρονη πόλη, αλλά εξακολουθεί να έχει την λάμψη της παρακμής του παλιού κόσμου. Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι σκούροι και κομψοί με καθρέφτες με χρυσοκέντημα, πολυελαίους art deco και πράσινα βελούδινα καλύμματα κρεβατιών.

Η περιοχή Savignyplatz εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη των λογοτεχνών του Βερολίνου, στους οποίους το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής αναδεικνύοντας λογοτεχνικά έργα τέχνης της ντόπιας καλλιτέχνη Katharina Musick.

1 Hotel Brooklyn Bridge, Νέα Υόρκη

Η προσωπικότητα του Μπρούκλιν αναδύεται σε μεγάλο βαθμό: το ντιζάιν αναδεικνύει το ναυτικό του παρελθόν. Τα σχέδια για το ξενοδοχείο υποβλήθηκαν για πρώτη φορά την εβδομάδα του τυφώνα Sandy και έτσι η ανθεκτικότητα στην καταστροφή είναι ένα από τα θέματά του: Ένα έργο τέχνης από κομμάτια αλεξίπτωτων από καουτσούκ στεγάζει το λόμπι καθώς και τοίχοι από τοιχογραφημένες γραμμές και γλυπτά από συντρίμια.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ