Το Conde Nast Traveller υμνεί τη Σίφνο

07-07-17 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017

Το άρωμα των μπισκότων με πορτοκάλι και γλυκάνισο, οι φασκομηλιές και η ρίγανη, η άλμη της θάλασσας και οι αχινοί είναι μερικά από τα πρώτα αρώματα και γεύσεις που συναντά κανείς στη Σίφνο, όπως αναφέρει αφιέρωμα του Conde Nast Traveller για το νησί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το άρωμα του καλαμαριού και του αντηλιακού καλωσορίζει τον επισκέπτη στο λιμάνι στις Καμάρες το καλοκαίρι.

Το απογευμα ενδείκνυται ένας περίπατος στην αμμουδιά της Αγίας Μαρίνας, ενώ τα χταπόδια στην παραλία Ίσαλος έχει καλύτερη γεύση επάνω στην άμμο. 

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

 

διαβάστε ακόμα

Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας