Διεθνής διάκριση για το Hard Rock Café Athens!

21-12-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017

Την 2η θέση παγκοσμίως κατέκτησε το Hard Rock Café Athens στον διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Διανομής Εντύπων, The International Association for Visitor Providers, για τα καλύτερα έντυπα που διανέμονται σε τουρίστες μέσα σε stands που βρίσκονται σε διάφορους χώρους συγκέντρωσης επισκεπτών.

Η εταιρεία City Contact που έγινε η πρώτη Ελληνική εταιρεία μέλος της  Ένωσης συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στο διαγωνισμό προτείνοντας το έντυπο του Hard Rock Café Athens για την κατηγορία των μονόφυλλων εντύπων ανάμεσα στα 33 έντυπα που διένειμε μέσα από το δίκτυό της.  

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ένωσης από όλο τον κόσμο. Κάθε μέλος προτείνει τα 3 καλύτερα από τα έντυπα που διανεμήθηκαν στο δίκτυό του εντός του 2016 και όλα τα έντυπα αποστέλλονται σε όλα τα μέλη για την ψηφοφορία. Η ανακοίνωση των νικητών γίνεται στην ετήσια γενική συνέλευση που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο, στο οποίο παραβρέθηκε η City Contact και παρέλαβε το βραβείο.

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές εδώ

Το βραβείο παρέδωσε η κα Ανθούλα Γιολδάση, Marketing Manager της City Contact στον κ. Σταμάτη Τσαμτσουκάκη, Γενικό Διευθυντή του Hard Rock Cafe Athens και την κα Κατερίνα Γκίνη,  Sales & Marketing Manager του Hard Rock Cafe Athens.

Το Hard Rock Café Athens επιλέγει τη City Contact για τη διαφημιστική του προβολή στους τουρίστες της Αθήνας σταθερά όλα τα χρόνια της λειτουργίας του. Όπως και οι αντίστοιχες άλλες επιχειρήσεις Hard Rock Café παγκοσμίως, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της διανομής των εντύπων μέσα στα ξενοδοχεία και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν για την ενημέρωση των επισκεπτών και την υπενθύμιση της ύπαρξης του brand στον επισκέπτη. 

 

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά