10 απίστευτες βίλες για ξεχωριστές διακοπές - η μια στη Σαντορίνη

30-11-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Στα 10 απίστευτα ενοικιαζόμενα σπίτια στον κόσμο μέσω της KAYAK όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, συμπεριλαμβάνεται η Σαντορίνη με μια πολυτελή βίλα της.

Tα σπίτια αυτά συνδυάζουν τις τοπικές παραδόσεις με τις σύγχρονες ανέσεις. Καθένα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόδρασης που κάνει τον επισκέπτη να μη νιώθει σαν τουρίστας.

Δείτε τις προτάσεις της KAYAK... 

1. Mielno, Πολωνία: Σπίτι-βάρκα

hotelsdotcom-558387-12776929_155_b-image

Επιπλεύστε στην ήρεμη λίμνη στο Mielno της Πολωνίας, 6 ώρες από τη Βαρσοβία. Το σπίτι διαθέτει όμορφο ντιζάιν και μοντέρνες ανέσεις όπως μικρή κουζίνα και ιδιωτικό κατάστρωμα. Περάστε τη μέρα σας στην παραλία ή επισκεφθείτε τα καταστήματα στο κέντρο, με προσόψεις που θυμίζουν παραδοσιακή βαυαρική αρχιτεκτονική, καθώς το χωριό ήταν κάποτε τμήμα της Γερμανίας.

 

2. Συλίκου, Κύπρος: Παραδοσιακό Χωριάτικο Σπίτι

ean-620360-31f94c70_b-image

Οι πέτρινοι τοίχοι της εξοχικής κατοικίας κρύβουν ιστορίες πίσω τους. Εδώ η αρχαία αρχιτεκτονική παντρεύεται με τις σύγχρονες ανέσεις. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στους διάσημους αμπελώνες της Λεμεσσού. Το βράδυ ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και χαλαρώστε στην ταράτσα του.

 

3. Puerto Morelos, Μεξικό: Σύγχρονο Διαμέρισμα μπροστά στη θάλασσα

booking-1134796-52232246-image

Γνωστό και ως το Διαμάντι της Καραϊβικής του Μεξικό, το Puerto Morelos είναι ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μέρος ανάμεσα στο Κανκούν και την Playa del Carmen. Η πόλη έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τις αλυσίδες εστιατορίων προκειμένου να προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στους τοπικούς επιχειρηματίες. Τα σύγχρονα αυτά διαμερίσματα, με θέα τη θάλασσα και με πλούσιο φως, σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στις διακοπές.

 

4. Suffolk Park, Αυστραλία: Παραλιακό Σαλέ

ean-627010-7fffd7dd_b-image

Πάρτε την σανίδα του σερφ και μείνετε σε αυτόν τον γοητευτικό παράδεισο. Το ντιζάν του σαλέ συμπληρώνει το περιβάλλον διατηρώντας ολες τις σύγχρονες ανέσεις. Κατευθυνθείτε στην παραλία ή διαβάστε κάτω από σκιά ενος φοίνικα.

  

5. Κέιπ Τάουν, Ν. Αφρική: Βίλα με έμπνευση από τον Τζέιμς Μποντ 

ean-605329-15523635_39_b-image

Αυτή η πολυτελής βίλα θα σας βοηθήσει να ζήσετε όλες τις φαντασιώσεις παρακολούθησης. Κομψό ντιζάιν με πινελιές τεχνολογίας, και σε κοντινή απόσταση από την παραλία Camps Bay. Αναβαθμίστε την αντίληψη περί πολυτελούς ζωής με μασάζ και συμπληρωματικό πρωινό.

 

6. Σαντορίνη: Ηλιόλουστη απόδραση

Προετοιμαστείτε για μια πολυτελή διαμονή σε ένα από τα πιο θρυλικά ηλιόλουστα σπίτια της. Αυτή βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και σπα. Αναπαυθείτε στην αυλή και ατενιστε τα νερά της Μεσογείου ή πιείτε ούζο στο χωριό στην οικογειακή ταβέρνα του Θεοφάνη και μιλήστε με τους ντόπιους.

  

7. Puerto Vallarta, Μεξικό: Βίλα στην παραλία

ean-589366-15033047_3_b-image

Η παραθαλάσσια βίλα, με πισίνα, είναι η ιδανική απόδραση για να βρείτε το ζεν. Στο μπαρ στο ισόγειο όπου θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ντόπιους, όμως πάντα μπορείτε να αποδράσετε την ιδιωτική σας ταράτσα.

 

8. Portmagee, Ιρλανδία: Παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια

125189-1-266032-1437097570

Λες και έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες διηγήματος, αυτά τα ιρλανδικά εξοχικά σπίτια θα σας κάνουν να σκέφτεστε για ξωτικά και άλλα φανταστικά πλάσματα. Βρίσκονται στην πόλη Portmagee, κοντά σε βραχώδεις ακτές και στα Νησιά Skellig, επομένως εκμεταλλευθείτε τις εκδρομές σε αξιοθέατα και στις θαλάσσιες περιηγήσεις στις ακτές.

 

9. Waiheke Island, Νέα Ζηλανδία: Θολωτό Σπίτι

ean-602270-15492274_4_b-image

Μοιάζει με μια λευκή φούσκα που ξεπετάγεται από το έδαφος. Αυτό το φουτουριστικό σπίτι καταφέρνει να φέρει στο εσωτερικό του το εξωτερικό περιβάλλον. Οι λευκοί τοίχοι του με πινελιές από τη φύση και η βεράντα κάνει τον επισκέπτη να νιώσει σαν ντόπιος νησιώτης. 

 

10. Tarzali, Αυστραλία: Θολωτό Δενδρόσπιτο και Ιερό στην άγρια φύση

booking-238818-28334372-image

Αν τα δενδρόσπιτα της παιδικής μας ηλικίας ήταν τόσο καλά, δεν θα ζούσαμε ποτέ κάπου αλλού. Στη μέση της άγριας φύσης, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη φύση μέσω εκδρομών στο δάσος. Ύστερα ξεκουραστείτε στο μπανγκαλόου σας με το δωρεάν Wi Fi και καθήστε δίπλα στη φωτιά στο ιδιωτικό σας διαμέρισμα.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι