Weather Channel: 11 απίστευτες πισίνες στον κόσμο - η μία στην Κρήτη

20-07-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Στις 11 καλύτερες πισίνες υπερχείλισης στον κόσμο συμπεριλαμβάνει την πισίνα του Blue Palace Resort and Spa στην Ελούντα, το The Weather Channel σε σχετικό άρθρο του στο διαδίκτυο.

Οι πισίνες αυτές προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες κολύμβησης, συχνά συνδυάζοντας απίστευτη πανοραμική θέα από την περιοχή.

Δείτε τις... 

1. Marina Bay Sands SkyPark, Σιγκαπούρη

Βουτήξτε στην πισίνα υπερχείλισης του Marina Bay Sands SkyPark στη Σιγκαπούρη, και θα νιώσετε σα να κολυμπάτε στην κορυφή του κόσμου. Η πισίνα, στον 57ο όροφο, εκτείνεται σχεδόν 500 πόδια στην ταράτσα του ξενοδοχείου πέντε αστέρων (είναι διαθέσιμη μόνο για τους ενοίκους του). Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εξωτερικές πισίνες στον κόσμο και προσφέρει εκπληκτική, πανοραμική θέα στον ορίζοντα της πόλης.

 

2. Velassaru Maldives Resort, Μαλδίβες

Γνωστές για τις παραλίες και τις μπλε λιμνοθάλασσες, οι Μαλδίβες συμπεριλαμβάνεται στα ταξίδια των ονείρων των περισσότερων ταξιδιωτών, αλλά το πολυτελές Velassaru Resort ανάγει τον παράδεισο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την καταπληκτική διαμονή του και απαράμιλλες ανέσεις. Πολλές από τις βίλες του διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και η πισίνα υπερχείλισης προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στην παραλία και στον ωκεανό.

 

3. Viceroy Bali, Ινδονησία

Οι επισκέπτες των πολυτελών βιλών του Viceroy Bali στο Ουμπούντ της Ινδονησίας έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης μέσα σε ένα περιβάλλον από πλούσια τροπική ζούγκλα. Μια μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, με ένα χαρακτηριστικό σιντριβάνι και ένα μπαρ στην πισίνα με θέα στην κοιλάδα του ποταμού Petanu.

 

4. Jade Mountain Resort, St. Lucia

Σε μερικά ξενοδοχεία και resort, οι πισίνες υπερχείλισης είναι μπόνους. Στο Jade Mountain Resort στην Αγία Λουκία, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου.

Οι πισίνες κυμαίνονται από 400 σε 900 τ. πόδια σε μέγεθος, και καθεμία έχει ρηχές περιοχές για ξεκούραση και μεγαλύτερες περιοχές για κολύμβηση, σχεδιασμένες με οπτικές ίνες, ώστε να φωτίζουν τη νύχτα.

Οι άκρες της πισίνας αναμειγνύουν το νερό με τη θάλασσα και τον ουρανό τονίζοντας το περιβάλλον του resort.

 

5. Post Ranch Inn, Big Sur, Καλιφόρνια

Είναι γνωστό ως μια απόδραση όπου οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν σε αρμονία με τη φύση απολαμβάνοντας επίσης άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία. Το κατάλυμα-δεντρόσπιτο είναι ρουστίκ και πολυτελές και προσφέρει όμορφη θέα στο βουνό και στον ωκεανό. Οι δύο θερμαινόμενες πισίνες υπερχείλισης είναι εξίσου δελεαστικές. 

Οι πισίνες διατηρούνται σταθερά σε 104 μοίρες για να παρέχουν αναζωογόνηση και χαλάρωση με πανοραμική θέα.

 

6. Hilton Pattaya, Ταϋλάνδη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο παραλιακό θέρετρο στην Ταϊλάνδη και περιβάλλεται από υπέροχες παραλίες, καθώς και ένα εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκροτήμα.

Οι επισκέπτες του πιθανότατα προτιμούν να μείνουν μέσα και να χαλαρώσουν στην εξωτερική πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου.

Μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους με ξαπλώστρες και χώρους χαλάρωσης με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στον ωκεανό, η πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον τροπικό καιρό - και τα κοκτέιλ από Shore Bar του ξενοδοχείου.

 

7. The Cambrian Hotel, Ελβετία

Υπάρχουν πολλές πισίνες υπερχείλισης σε τροπικά νησιά ή δίπλα στα γαλανά νερά της θάλασσας, όμως στο Cambrian οι επισκέπτες έχουν πανοραμική θέα από τα χιονισμένα βουνά του ελβετικών άλπεων. 

Γνωστή για τις θεραπείες σπα, η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου είναι το απόλυτο σημείο χαλάρωσης. 

 

8. Hacienda Na Xamena, Ίμπιζα

Το ξενοδοχείο έχει ίσως μία από τις πιο ξεχωριστές πισίνες υπερχείλισης στον κόσμο. Οι πισινες ονομάζονται Cascadas Suspendidas και βρίσκονται στην κορυφή των βράχων Na Xamena, σχεδόν 600 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο.

Οι πισίνες κατασκευάστηκαν σε διαφορετικά βάθη και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα, συνδεδεμένες με καταρράκτες.

 

9. Blue Palace Resort and Spa, Ελλάδα

Βρίσκεται στην ακτή της Ελούντας στην Κρήτη, σε μία από τις πιο γαλήνιες ιδιωτικές παραλίες στο νησί.

Πολλά από τα bungalows, σουίτες και βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, με σταθερή θερμοκρασία νερού στους 79 έως 82 βαθμούς Φάρενάιτ κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου.

 

10. Sofitel So Bangkok, Ταϋλάνδη

Η πισίνα υπερχείλισης εκτείνεται σχεδόν 100 πόδια σε όλο τον 10ο όροφο, το νερό της φαινομενικά ρέει από τις άκρες, δίνοντας την αίσθηση οτι κολυμπάτε στον αέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, διοχετεύεται μουσική στην πισίνα και το βράδυ υποβρύχια φώτα LED φωτίζουν το νερό σε έντονους χρωματισμούς.

Το κοντινό Σολάριουμ προσφέρει στους επισκέπτες μαύρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα χώρο για βραδινές εκδηλώσεις.

 

 

11. Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa, Σεϋχέλλες

Σχεδόν κρυμμένο μέσα στους λόφους και τους όρμους της Beau Vallon Bay στο Mahé στις Σεϋχέλλες, το Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa ήταν αγαπημένο στέκι του δημιουργού του James Bond, Ian Fleming (μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμα και στην Ian Fleming Suite).

Είναι αβέβαιο, ωστόσο, αν είχε κολυμπήσει στην πισίνα υπερχείλισης, σε ελεύθερη μορφή, του ξενοδοχείου με θέα στον ωκεανό, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»