Aθήνα και Κυκλάδες στο γαλλικό περιοδικό «I Heart»

04-07-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στην Αθήνα και σε νησιά των Κυκλάδων είναι το τελευταίο τεύχος (αρ. 25, καλοκαίρι 2016) του δημοφιλούς γαλλικού περιοδικού «I Heart». 

Οι συντάκτες του περιοδικού επισκέφθηκαν την Ελλάδα και μετά από πολυήμερη παραμονή τους μεταφέρουν την αίσθηση που αποκόμισαν από την ελληνική πρωτεύουσα και πολλά κυκλαδίτικα νησιά (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα, Νάξος, Σίφνος, Αμοργός και Σαντορίνη), χωρίς να περιορίζονται στη συνηθισμένη περιγραφή τουριστικών προορισμών, αλλά εμβαθύνοντας στον τρόπο ζωής των κατοίκων και τις ιδιαιτερότητες της τοπικής κουλτούρας σε κάθε περιοχή. Ταυτόχρονα, το αφιέρωμα δίνει έμφαση σε νέους επιχειρηματίες, δημιουργούς μόδας και καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας τη δυναμική νέα γενιά της χώρας, ενώ «αποκαλύπτει» και μικρά μυστικά για τη γαστρονομία και τη διασκέδαση, που καθιστούν την επίσκεψη στη χώρα ακόμα πιο απολαυστική. Μάλιστα, για την προώθηση του νέου τεύχος, η ομάδα του περιοδικού διοργάνωσε ειδική εκδήλωση σε κατάστημα του Παρισιού με ελληνικά προϊόντα. 

Το περιοδικό «I Heart» χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική του και κυκλοφορεί σε τριμηνιαία βάση, ενώ κάθε τεύχος του είναι αφιερωμένο σε μια πόλη ή προορισμό παγκοσμίως, εστιάζοντας κυρίως στη νεανική κουλτούρα και τις ανερχόμενες τάσεις στη μόδα, την τέχνη και τη διασκέδαση.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός