Ta 5 καλύτερα ξενοδοχεία για τις απόλυτες διακοπές στην Ευρώπη - τα 2 ελληνικά

09-06-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Στα 5 απίστευτα ξενοδοχεία που εγγυώνται την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία διακοπών σε χώρα εντός ευρωζώνης, συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά Bill & Coo στη Μύκονο και Katikies στη Σαντορίνη.

Αυτό υποστηρίζει το ηλεκτρονικό περιοδικό της Αυστραλίας για το σύγχρονο ανδρικό lifestyle D’Marge, το οποίο διαβάζεται από 800.000 μοναδικούς αναγνώστες.

Bill & Coo, Μύκονος | Ένα γαλήνιο καταφύγιο πολυτέλειας, ιδανικά κτισμένο στην ακτή της Μεγάλης Άμμου, λίγα λεπτά περπάτημα από το κέντρο της Χώρας της Μυκόνου. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ρομαντικά ηλιοβασιλέματα που καταλήγουν στη θάλασσα του Αιγαίου. Έχοντας υιοθετήσει την έκφραση των ερωτευμένων "to Bill & Coo", που σημαίνει να είναι κανείς στοργικός, το ξενοδοχείο είναι ένα παραδεισένιο καταφύγιο για ζευγάρια. Οι υπέροχα διακοσμημένες σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα και απευθύνονται σε εκείνους που αναζητούν μια χαλαρωτική και ρομαντική απόδραση. Το σαλόνι προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν την άνεση και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, το φανταστικό τοπίο, τα κοκτέιλ και τη νοστιμότατη Ελληνική δημιουργική κουζίνα από τον ταλαντούχο και διακεκριμένο Executive Chef Αθηναγόρα Κωστάκο.

Katikies, Σαντορίνη | είναι ένα σύμπλεγμα από γέφυρες, κυβιστικές κατοικίες και πισίνες υπερχείλισης, θεωρείται η grande dame των boutique ξενοδοχείων της Σαντορίνης. Αγκαλιάζει την Καλντέρα η οποία διαθέτει εκπληκτική θέα. Είναι το φυσικό περιβάλλον για νεόνυμφους, ρομαντικούς και ζευγάρια. Οι κατάλευκες σουίτες διαθέτουν κλασικές θολωτές οροφές και μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε από την μεγάλη βεράντα με τραπεζαρία, υπαίθριο χώρο ηλιοθεραπείας και δύο Jacuzzi. Για το απόλυτα ρομαντικό γεύμα, το εστιατόριο προσφέρει το ιδανικό σκηνικό υπό το φως των κεριών, σε τραπέζια που βρίσκονται σε ένα μυστικό χώρο στον τελευταίο όροφο με θέα την Καλντέρα. Το γνωστό Kirini Pool Restaurant προσφέρει πανοράματα που κόβουν την ανάσα, συν ένα φρέσκο, εποχιακό μενού από παραδοσιακά πιάτα της Μεσογείου.

1. Hotel Monte Mulini | Rovinj, Κροατία

Hotel-Monte-Mulini-at-sunset-smaller

 

2. Bill & Coo | Μύκονος

Bill-Coo-by-the-pool

 

3. Katikies | Σαντορίνη

Katikies-Hotel3

 

4. Le Sirenuse | Positano, Ιταλία

wedding-le-sirenuse

 

5. Me Ibiza | Ίμπιζα, Ισπανία

ME-Ibiza-Pool

 

 

διαβάστε ακόμα

Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025
Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»
Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι
Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5