Travel Channel: Η Φολέγανδρος στις 10 πιο σέξι παραλίες του κόσμου

05-05-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Στις 10 πιο σεξι παραλίες του κόσμου συμπεριλαμβάνονται οι παραλίες της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του αμερικανικού travel Channel.

Δείτε τις... 

1. Matira Beach, Μπόρα Μπόρα, Ταϊτή

Τα νιόπαντρα ζευγάρια συγκεντρώνονται στη Μπόρα Μπόρα για να κάνουν τις απόλυτες διακοπές στον ρομαντικό νησί του παραδείσου. Οι περισσότερες παραλίες εδώ είναι ιδιωτικές, όμως η προτεινόμενη είναι ανοικτή για το κοινό. Μετά από ώρες ηλιοθεραπείας, προτείνεται ξεκούραση σε ρουστίκ αλλά άνετο μπάνγκαλόου επάνω στο νερό.

 

2. Grande Plage, Biarritz, Γαλλία

Παγκοσμίου φήμης σέρφερ σκίζουν τα κύματα στην παραλία αυτή που ανήκει σε μια παραθαλάσσια πόλη στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας που είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για τους γαλαζοαίματους της χώρας. Το Biarritz αποκαλείται και ως η βασίλισσα των παραλιών και η παραλία των βασιλέων, και γι αυτό η πόλη φιλοξενεί αγώνες σέρφινγκ.

 

3. La Digue Beaches, Σεϋχέλλες

Είναι το τρίτο πιο πυκνοκατοικημένο νησί στις Σεϋχέλλες. Οι τουρίστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις 8 πανέμορφες παραλίες του, όπως την Anse Coco, την Anse Source D' Argent και την L'Union Beach. Επιλέξτε την Anse Marron αν είστε σε αναζήτηση μιας πιο απομονωμένης παραλίας τύπου Robinson Crusoe. 

 

4. Ko Phi Phi Don Islands Beaches, Ταϋλάνδη

Tα όμορφα τυρκουάζ νερά της προσελκύουν τους ξένους τουρίστες. Μερικές από τις καλύτερες που θα βρείτε στο νησί είναι οι Bamboo Island, Laem Tong Beach, Loh Dalum, Koh Phi Phi Leh, Loh Bagao Bay, ομως η Long Beach είναι η δημοφιλέστερη και εξαιρετική για βουτιές με αναπνευστήρα.

 

5. Κοπακαμπάνα Μπιτς, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Εμβληματική παραλία της Βραζιλίας. Εκτείνεται από τα ναυαγοσωστικά περίπτερα 2 και 6. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά το αμερικανικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τη Βραζιλία, σε ένα παιχνίδι επάνω στην παραλία αυτή.

 

6. Ipanema Beach, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Το να βρει κανείς χώρο να κάνει ηλιοθεραπεία εδώ μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως είναι ιδανικό μέρος για να παρατηρήσετε τους ανθρώπους και να ανοίξετε συζήτηση με τους φιλικούς ντόπιους. Δεν λείπουν τα εντυπωσιακά κορμιά στην παραλία, ενώ μπορείτε να βρείτε δραστηριότητες όπως σερφ, ποδόσφαιρο και βόλεϋ.

 

7. Patong Beach, Πουκέ, Ταϋλάνδη

Εκατοντάδες τουρίστες επισκέπτονται την παραλία αυτή, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη έκταση αμμουδιάς και την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση στο Πουκέ. Για νυχτερινή διασκέδαση οι τουρίστες κατευθύνονται στο Bangla Road και στο Paradise Complex. Και οι δύο δρόμοι είναι γεμάτοι νυχτερινά κλαμπ διασκέδασης και ντίσκο.

 

8. 75-Mile Beach, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Fraser Island, που αποτελεί το μεγαλύτερο αμμουδερό νησί στον κόσμο. Οι λάτρεις της φύσης σε παράκτιες περιοχές θα αγαπήσουν τον παρθένο φυσικό παράδεισο της περιοχής. Το νησί φιλοξενεί 230 είδη πτηνών και 25 είδη θηλαστικών.

 

9. Φολέγανδρος

Βιτσένζο, Λατινάκι, Βάρδια, Πουντάκι, Καραβοστάσι, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Γεώργιος, είναι μερικές από τις παραλίες του νησιού. Οι περισσότερες διατηρούν τη φυσική ομορφιά τους γιατί δε γεμίζουν με τουρίστες. Η παραλία Λιβάδι είναι ιδανικό σημείο για κάμπινγκ. Προτείνεται επίσκεψη στο Αγκάλι καθώς αποτελεί την ομορφότερη παραλία του νησιού.

 

10. Τενερίφη, Κανάρια

Οι πανέμορφες ακτές της Τενερίφης πείθους τους τουρίστες να επισκεφθούν τα Κανάρια νησιά. Αυτή η παραλιακή πόλη έχει περισσότερες από 12 παραλίες με ζεστά νερά και πλούσια ηλιοφάνεια. Οι Playa de la Tejita, Playa San Marcos, Playa del Camison, Playa del Duque και El Medano, αποτελούν παραδείγματα παραλιών, κρυφών, ψαγμένων, φημισμένων και με μαύρο χρωματισμό που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή. 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια