Λαμπερές σουίτες για το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας - αυτές είναι οι καλύτερες

08-03-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Tο γαμήλιο ταξίδι είναι για πολλούς μια εμπειρία διακοπών που φαντάζει ονειρική, ρομαντική ή λαμπερή. Για το λόγο αυτό, τα περισσότερα νιόπαντρα ζευγάρια επιλέξουν να μείνουν σε πολυτελείς σουίτες, έστω για 1 ή 2 διανυκτερεύσεις, σε εξωτικούς, συχνά, προορισμούς, επιδιώκοντας να τιμήσουν τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου είδους ταξιδίου. Ίσως δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ μακριά, καθώς, σύμφωνα με το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας, τη Vogue, ένας από τους προορισμούς αυτούς είναι η Σαντορίνη.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πολυτελή ταξίδια, οι πρώτες διακοπές μετά το γάμο τείνουν να έχουν ως βασικό ζητούμενο την απομόνωση και όχι τις δραστηριότητες έξω από το resort. 

Κάποτε οι πολυτελείς σουίτες που προορίζονταν για τα νέα ζευγάρια, συνδέονταν με μπανιέρες σε σχήμα καρδιάς, με τεράστια κρεβάτια, άφθονη και φθηνή σαμπάνια, όμως οι ημέρες αυτές έχουν παρέλθει.

Σήμερα, τα ξενοδοχεία διαμορφώνουν τις σουίτες τους έτσι ώστε να αποτελέσουν τον απόλυτο παράδεισο του ζευγαριού, μετά το γάμο, χωρίς φθηνές και καθιερωμένες υπηρεσίες.

Ανακαλύψτε τις 5 καλύτερες σουίτες στον κόσμο για γαμήλιο ταξίδι, όπως τις αναδεικνύει η Vogue:

 

1. Η Cuixmala Suite στο Casa Cuixmala

Το resort άνοιξε το 2014 και μοιάζει να είναι βγαλμένο από όνειρο. Έχει αναπτυχθεί σε έκταση 25.000 ακρ στις ακτές του Μεξικό στον Ειρηνικό, κοντά στο παραθαλάσσιο παραθεριστικό θέτετρο Puerto Vallarta. Στην περιοχή υπάρχει καταφύγιο άγριας ζωής με εξωτικά ζώα. Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι σε στυλ μποέμ, όμως η αρχιτεκτονική είναι επιβλητική. Διαθέτει 13 δωμάτια, σουίτες και βίλες.

Η Cuixmala Suite είναι το βασικό κτίριο και περιλαμβάνει ιδιωτικό τζακούζι, καθιστικό με ψηλό στρογγυλεμένο ταβάνι και μπάνιο με θέα στον ωκεανό. Οι Private Villas είναι εντυπωσιακές. Μία εξ αυτών διαθέτει θόλο που θυμίζει την Αγία Σοφία.

 

2. Οι Caldera Suites του Iconic Santorini

Η Σαντορίνη είναι δημοφιλής γαμήλιος προορισμός και το ξενοδοχείο αυτό προσδίδει ένα πιο μοντέρνο στυλ και αίσθηση στο ρομαντικό αυτό νησί. Οι Caldera Suites διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και περιοχές καθιστικού με θέα στο Αιγαίο ενώ οι εσωτερικοί τους χώροι διαθέτουν μεγάλα, ξεκούραστα κρεβάτια σε δωμάτια που θυμίζουν δπήλαιο και λουτρό με προϊόντα Aesop.

 

3. Σουίτα Ocean View του Malliouhana στην Ανγκουίλα

Αυτό το νέο, γοητευτικό resort είναι ένα από τα πιο στυλάτα της Ανγκουίλα, με χαλαρωτική αλλά εξαιρετικά σικ εμφάνιση. Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικές πισίνες και ένα εύρος δραστηριοτήτων για ζευγάρια, όπως θαλάσσια σπορ, τένις και γκολφ. Οι σουίτες με θέα στον ωκεανό είναι ευάερες και ευήλιες με μπαλκόνια που δίνουν την αίσθηση της απόλυτης απομόνωσης ανάμεσα στους φοίνικες.

 

4. Σουίτες Cap Classique στο Mont Rochelle

Το Mont Rochelle είναι ο αμπελώντας του μεγάλου αφεντικού της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον, στο Φράνσεκ της Ν. Αφρικής, μία ώρα έξω από το Κέιπ Τάουν. Το ξενοδοχείο είναι ζεστό και ιδιαίτερο, με μόνο 22 δωμάτια και σουίτες, η καθεμία από τις οποίες δίνουν την αίσθηση της οικίας. Οι σουίτες Cap Classique διαθέτουν ιδιωτική ταράτσα με πισίνα και ξεχωριστό χώρο καθιστικού, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στο πολυτελές συγκρότημα. 

Οι νεόνυμφοι που επιθυμούν να επιδοθούν σε δραστηριότητες, μπορούν να λάβουν μέρος σε δοκιμή κρασιού, πικνικ, πολυτελείς θεραπείες σπα, πεζοπορία και ιππασία.

 

5. Σουίτες Royal και Palace στο Suján

Αν θέλετε να νιώσετε σαν βασιλιάς και βασίλισσα στο γαμήλιο ταξίδι, τότε αυτό το ξενοδοχείο και η σουίτα στο Τζαϊπούρ της Ινδίας είναι για εσάς. 

Το Suján ήταν για την ακρίβεια η οικία βασιλικών οικογενειών της Βρετανίας και αργότερα της Ινδίας και έχει διατηρήσει το στυλ του μέχρι σήμερα. Τολμηρά σχέδια, επιχρυσωμένα άκρα, εντυπωσιακά χρώματα και περίτεχνα ντεκόρ κυριαρχούν μέχρι και σήμερα στο ξενοδοχείο με τα 30 δωμάτια. 

Οι σουίτες Royal και Palace προσφέρουν εμπειρία σύμφωνη με την ονομασία τους, γεμάτα κρυστάλλινους πολυελαίους και πολυτελή υφάσματα. Κάνετε το ξενοδοχείο αυτό την πρώτη στάση στην περιπέτεια γαμήλιου ταξιδίου στην Ινδία ή απλώς μείνετε εδώ για ολόκληρο το ταξίδι.-

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά