Telegraph: Η Ελλάδα στους καλύτερους προορισμούς για οικογένειες με εφήβους

07-03-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Η Ελλάδα, και περισσότερο η Χαλκιδική και η Πελοπόννησος, περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 50 καλύτερες διακοπές για οικογένειες βρετανών με εφήβους, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Telegraph.

Η επιλογή προορισμού διακοπών για οικογένειες που περιλαμβάνουν το ιδιαίτερο ηλιακιακό γκρουπ των εφήνων είναι δύσκολη, αν και έγινε κατά τι φθηνότερη για τους Βρετανούς την περασμενη εβδομάδα, όταν αυξήθηκε το ηλιακό όριο, μετά το οποίο καταβάλλεται τέλος αερομεταφορών για τα παιδιά, στα 16 έτη.

Η Ελλάδα εμφανίζεται 3 φορές στον κατάλογο των 50 καλύτερων διακοπών για αυτές τις οικογένειες, ως εξής:

-Βραχείτε, βραχείτε, βραχείτε στην Ελλάδα | H Neilson, προσφέρει για πρώτη φορά φέτος water skiing και wakeboarding στα θαλάσσια σπορ σε all inclusive resort όπως το Messini Beachclub στην Πελοπόννησο. Με θέα την ακτή Ανάληψη, το resort, με μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης, προσφέρει εκπληκτικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοϊα, windsurf και kayak, καθώς και τένις, ποδηλασία στο βουνό και drying out. Επτά διανυκτερεύσεις συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, μεταφορών, φιλοξενίας, δραστηριοτήτων και των περισσότερων γευμάτων ξεκινούν από 1.264 λίρες.

-Βίλα με πισίνα στην Κέρκυρα

Μια βίλα στη Μεσόγειο συχνά είναι μια ασφαλής επιλογή διακοπών για εφήβους, ειδικά αν διαθέτει πισίνα και μεγάλους χώρους χαλάρωσης. Ωστόσο, αν τη μοιραστείτε με φίλους θα απολαύσετε κάτι μοναδικό. Η Villa Irida, με δυνατότητα φιλοξενίας για 12 άτομα, διαθέτει μεγάλη πισίνα στην ταράτσα με θέα στην αμμουδιά Καλαμάκι. Λίγο πιο κάτω, η Κασσιόπη έχει καφέ και εστιατόρια, καθώς και μερικές ντίσκο.

-Παράδεισος το Sani Resort

Το Sani Resort είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και βρίσκεται σε μία όμορφη αμμουδιά στην Χαλκιδική. Από τα 3 πολυτελή ξενοδοχεία του, το Sani Beach Club είναι το καλύτερο για οικογένειες με εφήβους, διαθέτοντας στυλάτα μπανγκαλόου. Το κλαμπ παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών προσφέρει δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, τμήματα χιπ χοπ, βόλεϋ παραλίας, μαγειρική και σπα.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων