Guardian: 2 ξενοδοχεία της Χαλκιδικής στα 10 καλύτερα για οικογενειακές διακοπές των Βρετανών

14-01-16 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

Δύο ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, το Ekies All Senses Resort και το Hotel Liotopi αναδεικνύονται στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία και κάμπινγκ στην Ευρώπη για οικογένειες βρετανών, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της μεγάλης βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Οι επιλογές της εφημερίδας αποτελούν μικρά ξενοδοχεία και κάμπινγκ που βρίσκονται σε περιοχές φυσικού κάλλους και διαθέτουν την σωστή ισορροπία στο να είναι φιλικά στα παιδιά αλλά και ενδιαφέροντα για τους γονείς που δεν θέλουν να έχουν την αίσθηση οτι κάνουν διακοπές μέσα σε ένα τεράστιο βρεφικό σταθμό.

Για το Ekies All Senses Resort o Guardian αναφέρει τα εξής: "θα μπορούσε να είναι το ιδανικό καταφύγιο των στρεσαρισμένων γονιών οι οποίοι χρειάζονται χαλάρωση. Αρχικά, βρίσκεται στην πανέμορφη Ελλάδα, όμως δεν υπάρχει λόγος να υπομείνετε το ταξίδι με φέρι, καθώς βρίσκεται στην ενδοχώρα, με πτήσεις χαμηλού κόστους προς τη Θεσσαλονίκη, σε απόσταση 80 λεπτών. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ με χυμούς δίπλα στην θερμαινόμενη πισίνα, υπαίθριο σπα, ήρεμη παραλία, δεντρόσπιτα, αιώρες, παιδότοπο, εστιατόρια ή γεύματα κατά παραγγελία, στην περιοχή μπορεί κανείς να εξερευνήσει δια θαλάσσης μυστικούς όρμους και σίγουρα ενδείκνυται για την ιδανική επιλογή για διακοπές απόλυτης χαλάρωσης".

Για το Hotel Liotopi, αναφέρονται τα εξής: "Βρίσκεται σε μια πανέμορφη αμμουδιά, δίπλα στο ακρωτήριο όπου γεννήθηκε ο Αριστοτέλης πριν 2.400 χρόνια, στη μικρή πόλη της Ολυμπιάδας. Δεν είναι από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν ποικιλία στις παιδικές δραστηριότητες - κλαμπ, παιχνίδια, πισίνες κτλ -, αλλά απλώς ένα γοητευτικό, αναπαυτικό, κλασικό οικογενειακό ξενοδοχείο. 

Η ιδιοκτήτρια Λουλού είναι μια μεγαλειώδης παρουσία, που κάνει πάντα την εμφάνισή της στην κουζίνα μεταφέροντας ένα πιάτο με νόστιμα κέικ ή κάποια τοπική λιχουδιά. 

Έξω, πέρα από τον κήπο, βρίσκεται η παραλία. Μπορεί κανείς να καθίσει στην ταράτσα στο ξενοδοχείο Germany, που διοικείται από τον αδερφό της Λουλούς, Δημήτρη, και να είστε λίγα μέτρα μακριά από τα παιδιά που παίζουν στην παραλία. 

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να απομακρυνθούν και να εξερευνήσουν το δάσος από πίσω, ή το πετρώδες ακρωτήριο όπου λέγεται οτι βρίσκεται ο χαμένος τάφος του Αριστοτέλη. Το σπιτικό φαγητό είναι εξαιρετικό".

 

Δείτε την επιλογή των ξενοδοχείων...

 

Casa Tomaren, Λανζαρότε, Κανάρια Νησιά

 

Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική

 

Hotel Les Orangeries, κοντά στο Πουατιέ, Γαλλία

 

Casa Vicentina, Algarve, Πορτογαλία

 

Fairy Chimney Inn, Καππαδοκία, Τουρκία

 

Otro Mundo, Ανδαλουσία, Ισπανία

 

Casa San Gabriel, Umbria, Ιταλία

 

Castel chalets, Lac de Clarens, Lot-et-Garonne, Γαλλία

 

Palazzo Guglielmo, Πούγκλια, Ιταλία

 

Hotel Liotopi, Ολυμπιάδα, Χαλκιδική

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο