ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

14-03-24 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος διενεργεί ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό, για τη σύναψη σύμβασης υπηρεσιών με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει σχέσης ποιότητας-τιμής για τον «Σχεδιασμό και ανάπτυξη πλατφόρμας και ιστοτόπου Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης».

Το αντικείμενο της Σύμβασης συνίσταται στην παροχή Υπηρεσιών για τον σχεδιασμό και ανάπτυξη Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας και ιστότοπου του Εθνικού Παρατηρητηρίου, στη λειτουργία του, καθώς και στη δημιουργία εγχειριδίου εκπαίδευσης, με παράλληλη εκπαίδευση των στελεχών για τις ανάγκες του Υπουργείου Τουρισμού. Παράλληλα προβλέπεται η δυνατότητα παραμετροποίησης της πλατφόρμας για τα υφιστάμενα Περιφερειακά/Τοπικά Παρατηρητήρια καθώς και για την ανάπτυξη των Περιφερειακών/ Τοπικών Παρατηρητηρίων. Επισημαίνεται ότι η συλλογή, ανάλυση, ομογενοποίηση, επεξεργασία των δεδομένων θα πρέπει να ακολουθεί το διεθνές στατιστικό πρότυπο για τη μέτρηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Ο προϋπολογισμός: του έργου ανέρχεται σε 1,78 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ. Ως προθεσμία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 1η Απριλίου και ώρα 15:00.

 

διαβάστε ακόμα

Προχωρούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες
To «Amaronda Resort & Spa» πέρασε στη διαχείριση της AMARE HOSPITALITY
Mastercard: Μ. Ανατολή & Β. Αφρική ωθούν στα ύψη τον τουρισμό πολυτελείας μέχρι το 2030 – Η νέα τάση για «οικολογική πολυτέλεια»
Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα
ΔΥΠΑ | Ανοίγει η πλατφόρμα Jobmatch - θα συνδέει άνεργους και εργοδότες στον τουρισμό και την εστίαση
Airbnb | Το καλύτερο πρώτο τρίμηνο της ιστορίας της το εφετινό
Κλειστό και φέτος το "Ναυάγιο" της Ζακύνθου
AEGEAN - Saudia | Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού
Tουρισμός | Άκρως επιδραστικό το περιεχόμενο του TikTok στα ταξίδια – Το παράδειγμα της Αλβανίας
DRV: Η Γερμανία χρηματοδοτεί πρότζεκτ για πιο "πράσινα" οργανωμένα ταξίδια – Ποιοί τουρ οπερέιτορ συμμετέχουν