Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

27-09-23 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων προκήρυξε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού αλσυλλίου «ΛΙΑΝΤΡΟ» της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, για χρονικό διάστημα 20 ετών.

Το προς εκμίσθωση ακίνητο βρίσκεται ανάμεσα στην ΠΕΟ Αθηνών – Κορίνθου και τον αιγιαλό (Σαρωνικός κόλπος) και έχει συνολική έκταση 53.905,75 τ.μ. Του ακινήτου αυτού εξαιρείται έκταση εμβαδού 6.509,61 τ.μ., η οποία δεν αποτελεί αντικείμενο της παρούσας εκμισθώσεως, παραμένοντας ελεύθερη για δημόσια χρήση σύμφωνα με τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Σκοπός της εκμίσθωσης είναι η αναβάθμιση, η ανάπτυξη και η ανταγωνιστική λειτουργία του Δημοτικού Αλσυλλίου  ούτως ώστε η οικονομική αυτή μονάδα να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης και προβολής της πόλης των Αγίων Θεοδώρων και της ευρύτερης περιοχής.

Ο μισθωτής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το μίσθιο σύμφωνα με τον προορισμό του, η οποία (δραστηριότητα) κατά βάση πρέπει να εντάσσεται στο χώρο της φιλοξενίας της εστίασης, της ψυχαγωγίας και αναψυχής και εν γένει της τουριστικής βιομηχανίας και κάθε παρεμφερούς επιχείρησης και δραστηριότητας, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι κατά νόμον επιτρεπτή, βάσει του ισχύοντος στο μίσθιο νομικού και πολεοδομικού καθεστώτος, απαγορευομένης ρητά της μεταβολής της χρήσης του.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται σε 150.000 ευρώ ανά έτος, επί του οποίου θα πλειοδοτήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προβούν σε έργα ανάπλασης και εν γένει επενδύσεις στο εκμισθούμενο ακίνητο ύψους τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ εντός προθεσμίας 3 ετών από την υπογραφή της σύμβασης. Μεταξύ των επενδύσεων περιλαμβάνεται η εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης για την παροχή νερού στους χώρους πρασίνου, στις εγκαταστάσεις του ακινήτου και στους χώρους των λουόμενων.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στο Λουτράκι που βρίσκεται επί των οδών Ιάσονος 1 και Εθν. Αντιστάσεως ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας δημοπρασίας την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ.

 

 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα
Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό
Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια
Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά
Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας
ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα
AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών
«Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα