Uber: Νέα υπηρεσία για κρατήσεις σκαφών με skipper στη Μύκονο

18-05-23 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Mια νέα υπηρεσία λανσάρει η Uber στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι, που ονομάζεται «Uber Boat» και προσφέρει κρατήσεις σε πλωτό σκάφος μέσα από την εφαρμογή του brand.

Κάθε σκάφος θα διαθέτει έναν skipper ο οποίος θα οδηγεί τους επισκέπτες από λιμάνι σε λιμάνι και θα σταματά στα καλύτερα σημεία για κολύμπι.

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο νέων υπηρεσιών που λανσάρει η Uber και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να φέρουν τους ανθρώπους κοντά.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Dara Khosrowshahi, κατά το συνέδριο Uber Go Get που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη, «η τεχνολογία μας έχει σχεδιαστεί για τους ανθρώπους, από τους ανθρώπους».

Μεταξύ άλλων καινοτόμων υπηρεσιών, η Uber θα προσφέρει σε προορισμούς από όλο τον κόσμο υπηρεσίες ομαδικής παραγγελίας τροφίμων, ομαδικών διαδρομών με χρέωση ανάλογα με την ώρα που χρειάζεται κανείς μέχρι τον προορισμό του και μηνύματα βίντεο.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας