Air Esscentials: Νέα σειρά αρωμάτων και για ξενοδοχεία που φιλοξενούν κατοικίδια

25-10-22 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ποτέ πριν τα κατοικίδια δεν ήταν πιο σημαντικά για τους ανθρώπους, καθώς η πανδημία έφερε μαζί της τη μοναξιά και τον περιορισμό. Σήμερα, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων αναζητούν νέες προσεγγίσεις για τη φροντίδα και ευεξία των νέων μελών της οικογένειάς τους. Ως αποτέλεσμα, η νέα σειρά αρωμάτων της Air Esscentials, εταιρεία των ΗΠΑ που παράγει περιβαλλοντικά αρώματα για τους κλάδους  παροχής υπηρεσιών, φιλοξενίας, ψυχαγωγίας, υγειονομικής περίθαλψης και κατοικιών, δίνει εξίσου μεγάλη έμφαση στην ευημερία των κατοικίδιων ζώων, όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Ειδικότερα, η νέα κατηγορία αρωμάτων φροντίδας κατοικίδιων, υποστηρίζεται από εκτεταμένες έρευνες και δεν εξουδετερώνει απλώς τις δυσάρεστες μυρωδιές, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι δεν υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη συμπεριφορά ή την υγεία των κατοικίδιων. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στις μελέτες της συμπεριφοράς των κατοικίδιων, τη μελέτη των πιθανών χώρων που ζουν και κινούνται, την επιλογή των πόρων και την αξεπέραστη δημιουργικότητα.

Η νέα σειρά προϊόντων δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια αξιολογημένη διαδικασία για τον εντοπισμό των αρωμάτων που συμπαθούν και αντιπαθούν τα κατοικίδια. Και τα τρία αρώματα της νέας συλλογής αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερο μείγμα αρωματικών συστατικών που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αγαπούν τα ζώα. Τα αρώματα αναπτύχθηκαν επίσης με ιδιαίτερη προσοχή στις μυρωδιές που προτιμούν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Για πρώτη φορά, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων αλλά και ξενοδοχείων που φιλοξενούν κατοικίδια, μπορούν να επιλέξουν αρωματικά προϊόντα  με τη σιγουριά ότι είναι ασφαλή, φιλικά προς τα κατοικίδια αλλά και προς το περιβάλλον.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ