Δήμος Καρπενησίου: Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου με χρήση ως ενοικιαζόμενα δωμάτια

06-10-22 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Καρπενησίου προχωρά σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση ακινήτου στην τοπική κοινότητα Άμπλιανης.

Το όλο ακίνητο αποτελούμενο από ισόγειο, πρώτο όροφο και λοιπούς πέριξ αυτού χώρους, ανήκει στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή του Δήμου Καρπενησίου και βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Άμπλιανης. Το ακίνητο δύναται να χρησιμοποιηθεί ως Ενοικιαζόμενα δωμάτια και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφόσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις. Ο Μισθωτής μπορεί να επιλέξει μία ή όλες τις ανωτέρω χρήσεις.

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στις 19/10/2021, ώρα 13:00 έως 13:15 στο δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Σε περίπτωση που η δημοπρασία για οποιοδήποτε λόγο αποβεί άγονη τότε αυτή θα επαναληφθεί (μετά από μία εβδομάδα) στις 26/10/2022 στον ίδιο τόπο και ώρα χωρίς να απαιτείται νέα δημοσίευση. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 9 χρόνια από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου με δικαίωμα παράτασης για άλλα 3 χρόνια.

Το κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται σε 100 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο τελικά στο επιτευχθησόμενο οριστικό ποσό μηνιαίου μισθώματος από τη δημοπρασία αποτέλεσμα. Το μίσθωμα θα προσαυξάνεται στην αρχή και για κάθε συμπληρωμένο χρόνο σε ποσοστό 4% επί του αρχικού ποσού και στη συνέχεια κάθε επί του ανακεφαλαιωμένου ποσού των αυξήσεων του μισθώματος και χωρίς άλλη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ