Διαγωνισμός 120.000 ευρώ για διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

14-06-22 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας σε ξενοδοχεία στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει 11 συνεχείς ημέρες, από Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έως Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 120.640 ευρώ με ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 5η Ιουλίου και ώρα 11:00.

Ενδεικτικά αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ζητούνται 175 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό (625 νύκτες Χ 1 άτομο), στο προαναφερόμενο διάστημα, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, που τεκμηριωμένα διαθέτουν δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ, με κατάλληλες τουαλέτες εντός των δωματίων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 500 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

Επίσης, ενδεικτικά ζητούνται 650 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό (650 νύκτες Χ 1 άτομο), σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από χίλια διακόσια (1.200) μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον. Η διάρκεια παραμονής των προσκ

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο