Διαγωνισμός "Τοπολατρεία" από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

14-06-22 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

‘Έναν πολύ ενδιαφέροντα διαγωνισμό, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει ως κύριο στόχο να προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, προκήρυξε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ειδικότερα, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, σε μια προσπάθεια να προάγει τη δημιουργική ικανότητα των συμμετεχόντων και ταυτόχρονα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου της Ελλάδας, προκήρυξε τον διαγωνισμό Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται με τρεις φωτογραφίες, τις οποίες μπορεί να έχουν τραβήξει ακόμη και με το κινητό τους, να πείσουν μια επιτροπή δημιουργών, ότι η δική τους αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo, δηλαδή διαφημιστικό διάρκειας τριών λεπτών σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο Τοπολατρεία, που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά στα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Στόχος των δημιουργών, είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των ξένων επισκεπτών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον τόπο τους ή και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Σημειώνεται ότι το  εγχείρημα της ‘Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τελεί υπό την αιγίδα δήμων της χώρας, όπως είναι οι δήμοι Ελαφονήσου και Αιγιαλείας.

Τέλος, οι συμμετοχές στον διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως τις 31/12/2022, στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. 

 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή