Priceless Planet Coalition: Συνεργασία Preferred Hotel Group και Mastercard για τη διατήρηση των δασών

12-01-22 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το 2022 είναι μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλη διάθεση για ταξίδια.  Ωστόσο, αν μάθαμε κάτι τους τελευταίους 18-24 μήνες, είναι ότι όσο κι αν θέλουν οι άνθρωποι να επιστρέψουν σε κάποια αίσθηση κανονικότητας, δεν θα το κάνουν εις βάρος του πλανήτη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Mastercard συνεργάστηκε με τον όμιλο Preferred Hotel Group, τη μητρική εταιρεία του brand  Preferred Hotels & Resorts και του νέου brand βιώσιμων ξενοδοχείων Beyond Green, για να υποστηρίξει τον αυξανόμενο αριθμό ταξιδιωτών, επαγγελματιών και αναψυχής, που αναζητούν διαμονή σε πιο οικολογικά καταλύματα.

Ειδικότερα, για κάθε κράτηση που πραγματοποιείται μέσω του προγράμματος  επιβράβευσης Ι Prefer Hotel Rewards και πληρώνεται διαδικτυακά με Mastercard, η Preferred Hotel Group θα χρηματοδοτεί τη φύτευση ενός δέντρου, με ανώτερο όριο τα 17.500 δέντρα. Η εν λόγω δέσμευση για την υποστήριξη της παγκόσμιας διατήρησης των δασών μέσω της Mastercard's Priceless Planet Coalition ισχύει για κρατήσεις I Prefer Member Rate που πραγματοποιούνται διαδικτυακά μεταξύ 10 Ιανουαρίου και 31 Δεκεμβρίου 2022 και για διαμονή σε οποιοδήποτε συμμετέχον Preferred Hotels & Resorts ή Beyond Green ιδιοκτησία.

Σημειώνεται ότι η Mastercard's Priceless Planet Coalition συγκεντρώνει επιχειρηματίες, τράπεζες, πόλεις και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια διατήρησης του περιβάλλοντος, με στόχο τη φύτευση 100 εκατ. δέντρων σε διάστημα 5 ετών. Μαζί με τους παγκόσμιους εταίρους της για την αποκατάσταση δασών World Resources Institute και Conservation International, η Mastercard δεσμεύεται όχι μόνο να φυτεύει δέντρα, αλλά και να αποκαθιστά δάση σε περιοχές που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στον πλανήτη.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων