Συνεργασία Vatel Spain και Meliá Hotels στο νέο πρόγραμμα σπουδών Business Analytics & Hospitality

21-12-21 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τη συνεργασία τους σε ένα νέο,  εξειδικευμένο πρόγραμμα Business Analytics & Hospitality Performance, το οποίο θα καθοδηγείται από μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον ξενοδοχειακό και εκπαιδευτικό κλάδο ανακοίνωσαν η Διεθνής Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού, Vatel Spain και η Meliá Hotels International.

Το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει τις γνώσεις που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη επισκόπηση της ξενοδοχειακής επιχείρησης, να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάλυση των στοιχείων και να δημιουργήσει θέσεις πρακτικής άσκησης αναλυτών στη μεγάλη ξενοδοχειακή εταιρεία.

Το πρόγραμμα Business Analytics & Hospitality Performance είναι προσαρμοσμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Η διάρκεια της φοίτησης είναι 9 μήνες, με 540 ώρες θεωρίας (ενότητες όπως Business Intelligence, Performance Management, Predictive Analytics κ.λπ.) και 700 ώρες πρακτικής εμπειρίας σε γραφεία της MHI υπό την επίβλεψη μελών της ομάδας Meliá.

Η πρακτική άσκηση θα γίνεται στα τμήματα International Management Control, Investment, Financial Analysis, Business Intelligence, Clustering και Digitalisation της Meliá Hotels.

Όπως δήλωσε ο κ. Gabriel Escarrer Jaume, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Meliá Hotels International,  η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και του ταλέντου των νέων ήταν πάντα προτεραιότητα για την εταιρεία, ακόμη και σε περιόδους τόσο δύσκολες για τον κλάδο, όσο η πανδημία. Για τον λόγο αυτό, καταλήγει ο κ. Jaume, καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία αρχίζει να ανακάμπτει, η εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη που θα υποστηρίξει το εν λόγω πρόγραμμα εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με τη 40χρονης εμπειρίας VATEL. 

Σημειώνεται ότι στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα αποκτήσουν δύο επίσημους τίτλους, έναν από τη Meliá Hotel International και έναν ακόμη τίτλο από τη Vatel Spain, International School of Hospitality and Tourism.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων