Ομοσπονδία Πάλης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες διαμονής και διατροφής στην Κατερίνη

30-07-21 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης προκήρυξε διαγωνισμό  με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την παροχή υπηρεσιών διαμονής και διατροφής για τη Διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πάλης στην Άμμο – Beach Wrestling World Series 3rd stop Ανδρών/Γυναικών & Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο Εφήβων/Νεανίδων – Παίδων/Κορασίδων που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στην Κατερίνη στις 8-12/09/2021.

Η  εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 105.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 11/08/2021 και ώρα 23:59.

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της έδρας της διοργάνωσης τα οποία θα απέχουν το μέγιστο 20 χλμ από την αθλητική εγκατάσταση. Τα ξενοδοχεία για τους αθλητές και τους κριτές θα πρέπει να είναι 3ων ή/και 4ων αστέρων σε δίκλινα δωμάτια και για τους επίσημους 4ων ή/και 5 αστέρων σε μονόκλινα-δίκλινα δωμάτια. Λόγω του όγκου των συμμετοχών, η διαμονή μπορεί να προσφερθεί σε περισσότερα από ένα ξενοδοχεία ωστόσο ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων ξενοδοχείων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των πέντε. Τα πακέτα φιλοξενίας θα συμπεριλαμβάνουν πλήρη διατροφή, δηλαδή πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Επίσης, σε ημέρα που θα συμφωνηθεί θα προσφερθεί επίσημο δείπνο σε VIPs και κριτές με ονομαστική λίστα που θα συμφωνηθεί με την Ομοσπονδία.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων