Διαγωνισμός 118.000 ευρώ για υπηρεσίες διαμονής και σίτισης μελών ΚΑΠΗ

26-07-21 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης προχώρησε σε έγκριση ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης υπηρεσιών διαμονής και σίτισης μελών ΚΑΠΗ.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση προβλέπεται η παροχή «Διατακτικής συμμετοχής - voucher», για  διαμονή και σίτιση στους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ προς χρήση αυτών σε παρόχους διαμονής και σίτισης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες πραγματοποίησης επιμορφωτικής - ψυχαγωγικής εκδρομής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κατάλυση σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η δαπάνη εκτιμάται στο ποσό των 118.308,40 ευρώ με ΦΠΑ.

Οι φορείς απαιτείται μέσω των προσφερόμενων πακέτων, να μπορούν να φιλοξενήσουν έως 406 πληρωτέα άτομα, σε έως 4 περιόδους, ανάλογα με τις συμμετοχές, κατά την περίοδο 04.09.2021- 01.10.2021, πλέον των δωματίων δωρεάν φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή με κέντρο υγείας και με νοσοκομείο σε απόσταση ως 50 χλμ., σε απόσταση έως 100 μέτρα από τη θάλασσα, που να ενδείκνυται για κολύμπι και θα υπάρχει άνετη πρόσβαση για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους με τη χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων έως τις 4 Αυγούστου. Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών έχει ορισθεί η 10η Αυγούστου

 

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023