Διαγωνισμός για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία στη Δράμα

23-07-21 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

O Πολιτιστικός Οργανισμός – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας προκήρυξε διαγωνισμό για Υπηρεσίες για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα.

Ο προϋπολογισμός είναι 69.754,84 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του φόρου διαμονής.

Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι οι υποψήφιες επιχειρήσεις θα υποβάλουν προτάσεις και θα επιλεγούν με αναφορά σε μια ενιαία τιμή βάσης ανά τύπο δωματίου. Η εκάστοτε επιλεγείσα επιχείρηση θα λαμβάνει επιπλέον ποσό αμοιβής ανά δωμάτιο, προστιθέμενο επί της τιμής βάσης εκάστου τύπου δωματίου, κλιμακωτά ανά κατηγορία ξενοδοχείου και συγκεκριμένα : + 4 ευρώ για 3  αστέρια, +6 ευρώ για 4 αστέρια, +12 ευρώ για 5  αστέρια.

Ως τιμές βάσης-ενδεικτικές τιμές ανά τύπο δωματίου, επί των οποίων θα κατατεθούν οι μειοδοτικές προσφορές, ορίζονται: Δίκλινο: 48 ευρώ. Στις ανωτέρω τιμές και ποσά συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύων Φ.Π.Α. Επιπλέον, οι εκάστοτε επιλεγείσες επιχειρήσεις θα λαμβάνουν επιπλέον ποσό ανά δωμάτιο τον αναλογούντα φόρο διαμονής και συγκεκριμένα: +0,5 ευρώ για ένα έως δύο αστέρια, + 1,5 ευρώ για  3 αστέρια, +3  ευρώ για 4 αστέρια, +4  ευρώ για 5 αστέρια.

Η εκτέλεση της εργασίας αφορά το χρονικό διάστημα από 8 έως και 21 Σεπτεμβρίου 2021. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού- Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, οδός Βεργίνας 218Α, την 30/07/2021, ώρα 10:00 (ημερομηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού και έναρξη αποσφράγισης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή 30/7/2021 και ώρα 10:00.

 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι